" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ !!! Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ Σ. ΞΗΡΟΥ


Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, βρήκαμε την παρακάτω είδηση – κάλεσμα για συμμετοχή σε πορεία υπέρ της αποφυλάκισης του αριστερού τρομοκράτη Σάββα Ξηρού, ενός εκ των ψυχρών και ανελέητων φονιάδων της 17 Νοέμβρη:
Πορεία στη Θεσσαλονίκη για τον Σάββα Ξηρό

«Πορεία αλληλεγγύης στο Σάββα Ξηρό, φυλακισμένο για την υπόθεση της 17Ν, το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη. Τη διαδήλωση καλούσε η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Σάββα Ξηρό, με κύριο αίτημα να γίνει δεκτή η αίτηση αποφυλάκισης που έχει κάνει και θα εκδικαστεί στις 18 Δεκέμβρη. Ο Σάββας Ξηρός, που αντιμετωπίζει πολλαπλά προβλήματα υγείας (έχει απωλέσει την όρασή του, δεν ακούει και πλέον πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, διαγνωσμένη από κρατικά νοσοκομεία), είχε μεταφερθεί πρόσφατα στο ΑΧΕΠΑ για νοσηλεία, απ’ όπου όμως μεταφέρθηκε ταχύτατα (σε 10 μέρες) πίσω στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται εδώ και 10 χρόνια».
Ποιοι κάνουν το κάλεσμα για την αποφυλάκιση του τρομοκράτη; Η επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, φυσικά. Ποιοι άλλοι; Πρόκειται για τους ίδιους που ζητούν επίμονα να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, γιατί δρα… παράνομα και… εξωθεσμικά! Θαυμάστε τους!
 από : Εθνικισμός 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου