" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

"ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ" Η ΤΟΥΡΑΝΟΜΟΓΓΟΛΟΦΙΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ

Δεν είχα αμφιβολία πως το κόμμα του Κουβέλη θα αποτελούσε ΤΙΠΟΤΑ διαφορετικό από τα υπόλοιπα "προοδευτικά"  αριστερά και αριστερίστικα κόμματα της ελληνικής βουλής και όχι μόνο... Τίγκα στους τουρανομογγολόφιλους είναι το κουβελόκομμα ! Μετά την Ραγκούση της οποίας τα  "χτυπήματα " κατά της Ελληνικής Ιστορίας είναι συνεχή και η Γιαννακάκη ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ !!! 
Δύο μήνες μετά το πρώτο χτύπημα περί τζαμιών, είχαμε γράψει σχετικά:

ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΟΛΗ Η ΕΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ !  ΒΡΕ ΟΥΣΤ !!!

έρχεται με νέα ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό δικαιοσύνης και με αφορμή την αναγνώριση από  το Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των μουσουλμανικών ενώσεων Ξάνθης ως τουρκικές, να ζητά την συμόρφωση του κράτους προς την απόφαση αυτή !!!  Επειδή, όπως λέει η "ανθρωπίστρια" ( βλέπε τουρκοφιλη) Γιαννακάκη :  

" ... οι εν λόγω τοπικές μειονοτικές ενώσεις βάλλονται από πολλές πλευρές με αποτέλεσμα πολλές εξ αυτών να αναστέλλουν τη λειτουργία τους, και, επειδή η ελληνική πολιτεία οφείλει να προστατεύσει το δικαίωμα των μειονοτικών ομάδων στην ελεύθερη ίδρυση συλλόγων και να τηρήσει τις διεθνείς συμβατικές της υποχρεώσεις..."

Ανησυχεί η κυρία μήπως και αναστείλουν την λειτουργία τους οι πρακτορίστικες οργανώσεις που δουλεύουν σε όφελος της τουρκίας !!!

Και καταλήγει η τουρκόφιλη Γιαννακάκη: 

"Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1.Ποια η θέση του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τις καταδικαστικές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων;
2.Σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί για την εφαρμογή το εν λόγω αποφάσεων του ΕΔΑΔ;»

Καταλάβατε τώρα γιατί βρισκόμαστε εδώ που βρισκόμαστε;

Καταλάβατε γιατί μια ζωή ( ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ) θα είμαστε του κλώτσου και του μπάτσου και θα μας έχουν στο περιθώριο; 

Γιατί ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ να ζητήσουμε τις γερμανικές επανορθώσεις, τα κατοχικά δάνεια, την επαναφορά των κλεμμένων αρχαιοτήτων μας από τους Ναζί κ.λ.π. κ.λ.π.

Καθείστε λοιπόν σαν πάπιες συνέλληνες ΦΑΤΕ τις βουρδουλιές από τα παντός είδους μέτρα, υιοθετείστε δια της σιωπής σας, τις παντοειδείς χοντρομαλακίες του τατσόπουλου περί προνομιούχου διαβιώσεως των Ελλήνων επί οθωμανικής κατοχής κ.λ.π. κ.λ.π. 

Και κυρίως ΚΑΤΑΠΙΕΙΤΕ ΑΠΝΕΥΣΤΙ την διαπόμπευση και διασυρμό ΟΛΩΝ των μεγάλων προσωπικοτήτων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ !!! 

ΒΡΕ ΑΪ ΣΤΟ ΓΕΡΟΔΙΑΒΟΛΟ ...  

ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΟΙΧΟ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου