" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Σύμβουλος του Προβόπουλου η σύζυγος του "Συριζαίου" ΤσακαλώτουΠοια νομίζετε πως είναι στενή σύμβουλος του τραπεζίτη Γιώργου Προβόπουλου; 
Το όνομα Χήδερ Γκίμπσον σας λέει κάτι; Μάλλον όχι! 
Το όνομα όμως του Ευκλείδη Τσακαλώτου το έχετε σίγουρα ακούσει καθώς είναι ένας από τους κορυφαίους στο οικονομικό επιτελείο του Συριζα. Η κυρία Γκίμπσον λοιπόν είναι σύζυγος του  κ.Τσακαλώτου. 
Οπως αναφέρει το newpost, η καταγόμενη από τη Σκωτία Heather D. Gibson είναι οικονομολόγος με μακρά και εντυπωσιακή διαδρομή στην επιστημονική κοινότητα. Το βιογραφικό της περιλαμβάνει πλήθος δημοσιεύσεων που επικεντρώνονται στην περιοχή των νομισματικών πολιτικών, ενώ εξαιτίας της πολύχρονης εργασίας της κυρίας Gibson στην Τράπεζα της Ελλάδος,... αποδίδεται ξεχωριστή έμφαση τόσο στην ελληνική όσο και στην περιφερειακή οικονομία. 
Όπως προκύπτει από το σχετικό ρεπορτάζ, η Heather D. Gibson, αυτή την περίοδο είναι στενή σύμβουλος του επικεφαλής της ΤτΕ, Γιώργου Προβόπουλου και διατηρεί ένα ρόλο λογογράφου του στα οικονομικά ζητήματα.

 από :spirospero.gr

η φωτό από ΕΔΩ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου