" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Γιά ποιόν ἐπαιτεῖ ὁ Ζελένσκυ ;

 Ἐνῷ ὁ Ζελένσκυ τριγυρνά τήν ὐφήλιον ἐπαιτώντας ἡ γυναῖκα του τί κάνει λέτε ; Ὄχι, δέν κάθεται σπίτι πλέκοντας τήν φανέλα τοῦ Οὐκρανοῦ στρατιώτη, ἀλλοῦ εἶναι τά ἐνδιαφέροντα τῆς Ζελένσκαγια: 


Διαβάζουμε : 

Η σύζυγος του Ζελένσκι ξόδεψε 1,1 εκατομμύριο δολάρια σε ψώνια στην Cartier, λέει πρώην υπάλληλος

  Η πρώτη κυρία της Ουκρανίας φέρεται να απέλυσε μια εργαζόμενη στο κατάστημα αφού προσπάθησε να βοηθήσει τη Ζελένσκαγια. Η Έλενα Ζελένσκαγια, σύζυγος του Ουκρανού ηγέτη Βλαντιμίρ Ζελένσκι, ξόδεψε 1,1 εκατομμύρια δολάρια – σε μία μόνο επίσκεψη στη μπουτίκ Cartier της Νέας Υόρκης στην 5η Λεωφόρο κατά την πιο πρόσφατη επίσκεψη του ουρανικού πρώτου ζευγαριού στις ΗΠΑ, μια πρώην υπάλληλος που λέει ότι απολύθηκε αφού προσπάθησε να βοηθήσει την πρώτη κυρία .  

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram της, η πρώην υπάλληλος, μετανάστης από το Μπενίν της Αφρικής, εξηγεί ότι μόλις δύο εβδομάδες αφότου απέκτησε τελικά αυτό που περιγράφει ως «ονειρική δουλειά» στην πολυτελή μπουτίκ κοσμημάτων, η Zelenskaya εμφανίστηκε στο κατάστημαο πρώτος VIP πελάτης της – και ξετρελάθηκε. Το βίντεο έχει γίνει από τότε ιδιωτικό, αλλά εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο στο YouTube.  

« Προσπάθησα να της κάνω μια γρήγορη περιήγηση, αλλά δεν την ενδιέφερε », είπε η γυναίκα, υποστηρίζοντας ότι όταν προσπάθησε να δείξει στην πρώτη κυρία της Ουκρανίας κάποια αντικείμενα, « τότε μου φώναξε κατά πρόσωπο», « λέτε να χρειάζομαι τη γνώμη σας;». και ζήτησε να δει τον διευθυντή ». Την επόμενη μέρα, η υπάλληλος λέει ότι απολύθηκε - και έφτιαξε ένα αντίγραφο της απόδειξης αγοράς της Zelenskaya, την οποία έδειξε στο βίντεό της για να τη δουν όλοι, ενώ μάζευε τα πράγματά της.  

« Με απέλυσαν για το τίποτα, οπότε θα δείξω το αληθινό της πρόσωπο σε όλους », είπε η πρώην υπάλληλος στο βίντεο. Ξοδεύει πάνω από ένα εκατομμύριο στην CARTIER ενώ η χώρα της βρίσκεται σε πόλεμο ; Το πριγκιπικό ποσό που καταβλήθηκε ήταν για τρία αντικείμεναένα βραχιόλι από πλατίνα και διαμάντια, σκουλαρίκια επίσης από πλατίνα και διαμάντια και ένα κολιέ πάλι από πλατίνα και διαμάντια με όνυχα και σμαράγδια, σύμφωνα με την απόδειξη, η οποία περιλαμβάνει το όνομα της Zelenskaya. 

Ἐννοεῖται πως όλα αυτά δεν θα δημοσιοποιούνταν εάν δέν είχε συμβεί η απόλυση της υπαλλήλου με την απαίτησιν της Ζελένσκαγια. 

Ενώ η Ζελένσκαγια ξόδευε χρήματα, ο σύζυγός της βρισκόταν στα κεντρικά γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη εκεί κοντά, εκλιπαρώντας για περισσότερη ξένη βοήθεια

Ἀπό : europerenaissance.com

Γιά ποιόν, λοιπόν ἐπαιτεῖ ὁ Ζελένσκυ ; Γιά τήν Οὐκρανία ; Μπά, δέ νομίζω. Ἄλλως τε οἱ βίλλες,τά ἀκίνητα, οἱ καταθέσεις στήν τράπεζα πού φαίνεται νά ἐξυπηρετῇ ἰδιαιτέρως τούς οὐκρανούς ἐξουσιαστές πρώην καί νῦν  στην ίδια τράπεζα έχουν λογαριασμούς η πρώην υποψήφια για την προεδρία της Λευκορωσίας Σβετλάνα Τιχάνοφσκαγια και ο πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας Αρσένι Γιατσενιούκ . "Κάθε πρόεδρος και η ομάδα του έφυγαν ως δισεκατομμυριούχοι μετά τη θητεία τους... ΕΔΩ)  ἄλλα ἀποδεικνύουν. Ἐσχάτως καί οἱ ἀγορές ττῆς συζύγου.  Βλέπεις ἄν δέν ξοδέψῃ τό ἑκατομμύριο ἡ Ζελένσκαγια δέν μπορεῖ. Ἄ, ναί καί ν᾿ἀπολύῃ ὑπαλλήλους. Εἶναι καί αὐτό ...προσόν τοῦ διαπνεομένου ἀπό μεγαλοϊδεατισμό, ζεὐγους...! 


Ἡ Πελασγική

8 σχόλια:

  1. Κι ενω η σκυλοεβραια αγοραζει κοσμηματα με κλεμμενα λεφτα στην Νεα Υορκη, τα εβραιοσκυλα αρχισαν παλι να εθνοκαθαριζουν "χοντρικα" τους υποδουλους Παλαιστινιους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόν ἔστησαν για καλά τόν πόλεμο ἐκεῖ κάτω. Νομίζω πώς τό Ἰσραήλ αἰφνιδιάστηκε. Αὐτό κατάλαβα.
      https://sxolianews.blogspot.com/2023/10/blog-post_7.html

      Ὀψόμεθα...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    2. « ...τα εβραιοσκυλα αρχισαν παλι να εθνοκαθαριζουν "χοντρικα" τους υποδουλους Παλαιστινιους ...»

      Πρός τό παρόν οἱ Παλαιστίνιοι πετσοκόβουν τούς Ἰσραηλινούς. Δεκάδες καί ἴσως πολλοί περισσότεροι οἱ νεκροί ἀπό τήν αίφνιδιαστική ἐπίθεσιν τῆς Χαμάς.

      « Τουλάχιστον 22 Ισραηλινοί έχουν σκοτωθεί... Το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ είπε ότι 545 έχουν παρουσιαστεί για θεραπεία σε νοσοκομεία... »

      Διαγραφή
    3. Μακαρι, αλλα βαστα μκρο καλαθι.
      Τα εβραιοσκυλα ειναι μανουλες στην προπαγανδα και στην παραπληροφορηση.
      Γιατι νομιζεις οτι οι τσιφουτηδες ξοδευουν εκατονταδες εκ. δολλαρια και αγοραζουν ΟΛΑ τα ΜΜΕ;

      Διαγραφή
    4. Δέν θά διαφωνήσω.

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπτέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
  2. ΟΥΔΈΝ ΚΡΥΠΤΌΝ ΥΠΌ ΤΟΎ ΗΛΊΟΥ
    Αγαπητή μας Ευαγγελία...ή/καί τό:
    ΜΙΆ ΤΟΎ ΚΛΈΦΤΗ ΔΥΌ ΤΟΎ ΚΛΈΦΤΗ
    ΤΡΕΊΣ ΚΑΊ ΤΗΝ ΚΑΚΉ ΤΟΥ ΏΡΑ

    Καλησπέρα σέ όλους τούς «νάτιβ»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή