" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Τί ἀκριβῶς συμβαίνει μέ τους Παλαιστινίους ;.


 Γιά τόν ῥατσισμό τῶν Ἰσραηλινῶν ἔχομε πολλάκις ἀναφερθεῖ ἀπό τούς νόμους πού θεσπίζουν,τήν ἀντιμετώπισιν τῶν μεταναστῶν ἕως τήν Σάφεντ τήν πλέον χαρακτηριστική ὡς πρός τόν ἀπόλυτον ῥατσισμό πόλιν τοῦ Ἰσραήλ. ( Ἐδῶ, ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ καί γιά τήν Σάφεντ ΕΔΩ
 

«Απαγορεύεται να είσαι φιλεύσπλαχνος σε αυτούς [τούς Παλαιστινίους]. Θα πρέπει να τους στείλετε πυραύλους και να τους εξολοθρεύσετε. Είναι σατανικοί και καταραμένοι... Ο Κύριος θα επιστρέψει τις πράξεις των Αράβων στα δικά τους κεφάλια, θα αποβάλει τα παιδιά τους και θα τους εξολοθρεύσει, θα τους καταστρέψει και θα τους εξαφανίσει από αυτόν τον κόσμο». (“The Lord shall return the Arabs’ deeds on their own heads, waste their seed and exterminate them, devastate them and vanish them from this world.”) 

Ὅταν ἔχεις ἕνα κράτος μέ τέτοιες ἀντιλήψεις ,ὡς πρός τήν ὑπεροχή τους ἀπέναντι σ᾿ἄλλους λαούς,ἀκόμη καί μ᾿ἐκείνους πού στήν οὐσία ἔχουν κοινή φυλετική καταγωγή ( σημιτικές φυλές) τότε δέν μπορεῖ κανείς νά περιμένῃ καί σπουδαῖα πράγματα σέ μία μεταξύ τους πολεμική ἐμπλοκή. Προφανῶς καί τό μόνον πού θά φαίνεται ὡς ἀναπόφευκτον εἶναι ὁ ἀφανισμός εἴτε τοῦ ἑνός εἴτε τοῦ ἄλλου. 

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu δήλωσε ότι ο αρχιραβίνος Yosef ήταν «μία από τις σημαντικότερες εβραϊκές νομικές αυθεντίες της γενιάς μας». ( Η μεγαλύτερη κηδεία στην ιστορία του Ισραήλ για τον Αρχιραβίνο Ovadiah Yosef )

Στήν συγκεκριμένη περίπτωσιν,χωρίς νά ἐξετάζουμε ποιός ξεκίνησε τήν τελευταία ἐμπόλεμον διαμάχη, ἡ ὑπεροχή τῶν Ἰσραηλινῶν ἀπό ἄποψιν στρατιωτικήν, τεχνολογική εἶναι καταφανής καί σαφῶς τούς δίδει τό πάνω χέρι στήν ὑπόθεσιν. Ὅμως ἀπό τήν ἄλλη ὑπάρχει καί τό ἠθικό μέρος ὅπου ἐκεῖ τά πράγματα εἶναι τραγικά κατά τῶν Ἰσραηλινῶν, ἀπό τήν ἐμφάνισίν τους σ᾿ὁλόκληρη τήν περιοχή τῆς Παλαιστινιακῆς γῆς, μέχρι σήμερα, δῆλα δή πάνω ἀπό 100 χρόνια ἤ ἀπό τό Σιωνιστικό Συνέδριο στήν Βασιλεία τῆς Ἐλβετίας καί μετά...

 Moshe Feiglinαντιπρόεδρος της Κνεσέτ: «Μια τρίχα στο κεφάλι ενός Ισραηλινού στρατιώτη είναι πιο πολύτιμη από ολόκληρο τον πληθυσμό της Γάζας» .

Ο Moshe Feiglin  είναι Ισραηλινός πολιτικός, αντιπρόεδρος της Κνεσέτ και αρθρογράφος. Πρώην μέλος του Likud , ήταν επικεφαλής της φατρίας Manhigut Yehudit ( Εβραϊκή Ηγεσία ) εντός του κόμματος και εκπροσώπησε το Likud στην Κνεσέτ μεταξύ 2013 και 2015.

Πριν γίνει μέλος της Κνεσέτ, ο Feiglin συνίδρυσε το κίνημα Zo Artzeinu ( Αυτή είναι η γη μας ) μαζί με τον Shmuel Sackett το 1993 για να διαμαρτυρηθεί για τις Συμφωνίες του Όσλο ... Ο Feiglin έχει δηλώσει ανοιχτά ότι, αν και δεν είναι αντίθετος στην ειρήνη, η ειρήνη δεν είναι ο στόχος του..  η εστίαση του Feiglin είναι στη μεταρρύθμιση του Ισραήλ ως ένα ουσιαστικά εβραϊκό κράτος ... ( ἐδῶ

Τό ἴδιο μένος καί μῖσος ἐκφράζεται κι᾿ἀπό ἄλλα ἐπίσημα Ἰσραηλινά στόματα. Διαβάζουμε ἀπό ἐδῶ

Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου , ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, εξηγώντας πώς το Ισραήλ πρέπει να «χειριστεί» τους Παλαιστίνιους [που καταγράφηκε σε βίντεο μιλώντας με Ισραηλινούς εποίκους το 2001]: «[Η προσέγγισή μου προς τους Παλαιστίνιους είναι να] τους χτυπήσω, όχι μια φορά αλλά επανειλημμένα, να τους χτυπήσω έτσι ώστε να πονάει τόσο πολύ μέχρι που να είναι αφόρητο».

Ο Ραβίνος Έλι μπεν-Νταχάν , αναπληρωτής υπουργός «άμυνας» του Ισραήλ: «[Οι Παλαιστίνιοι] είναι θηρία, δεν είναι άνθρωποι»... «Ένας Εβραίος έχει πάντα πολύ υψηλότερη ψυχή από έναν μή εβραίο, ακόμα κι αν είναι ομοφυλόφιλος».


Avigdor Lieberman
, υπουργός «άμυνας» του Ισραήλ: «Αυτοί που είναι μαζί μας αξίζουν τα πάντα, αλλά όσοι είναι εναντίον μας αξίζουν να τους κόψουν το κεφάλι με τσεκούρι».

Miri Regev, υπουργός «πολιτισμού» του Ισραήλ: «Είμαι χαρούμενος που είμαι φασίστας».

Η Ayelet Shaked, υπουργός «δικαιοσύνης» του Ισραήλ, σχετικά με τους Παλαιστίνιους: «Θα έπρεπε να εξαφανιστούν, όπως και οι φιδοφωλιές. Διαφορετικά, θα μεγαλώσουν περισσότερα φίδια εκεί».

Μπενιαμίν Νετανιάχου , πρωθυπουργός του Ισραήλ σχετικά με τους Άραβες: «Πρέπει να αμυνθούμε ενάντια στα άγρια ​​θηρία».

 Yitzhak Rabin, πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ: «Μακάρι να μπορούσα να ξυπνήσω μια μέρα και να ανακαλύψω ότι η Γάζα έχει βυθιστεί στη θάλασσα».

Φαίνεται ὅμως πώς ὁ ῥατσισμός αὐτός δέν ἀφορᾷ ἀποκλειστικῶς τούς Ἰσραηλινούς. Βλέπετε καί ὁ ἀραβικός κόσμος δέν πάει πίσω, ὅσον ἀφορᾷ τό θέμα τῶν Παλαιστινίων. Διαβάζουμε : 

«  ...οι Παλαιστίνιοι βρίσκονται στην πλευρά του αραβικού απαρτχάιντ.

Τους αρνούνται νομικά την ιθαγένεια στις αραβικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αιγύπτου, και συγκεκριμένα αποκλείονται από τους νόμους περί μετανάστευσης.

Σε ορισμένες αραβικές χώρες, οι Παλαιστίνιοι δεν μπορούν να έχουν καμία επιχείρηση ή περιουσία, ακόμη και αφού ζουν εκεί για 50 χρόνια. Η Αίγυπτος δεν είναι τέτοια, αλλά η πολιτική κατευθύνεται από τον Αραβικό Σύνδεσμο, δείχνοντας πώς βλέπουν οι Άραβες τους Παλαιστίνιους γενικά όταν δεν υπάρχει κάμερα του CNN τριγύρω.

Ὅταν ὁ Γιάσερ Ἀραφάτ στήριζε τόν Σαντάμ Χουσεΐν στήν ἐπιχείρησιν κατά τοῦ Κουβέϊτ. Ἀποτέλεσμα 450.000 Παλαιστίνιοι ἐκδιώχθηκαν ὅταν τό Κουβέϊτ...ἀπό ἐδῶ

Οι Παλαιστίνιοι εκδιώχθηκαν μαζικά από τις αραβικές χώρες, το 1991 περίπου 450.000 Παλαιστίνιοι εκδιώχθηκαν από το Κουβέιτ:  Ακολουθεί ένα απόσπασμα από μια υπόθεση που συζητήθηκε από δικαστήριο μετανάστευσης των ΗΠΑ, το οποίο αντιπροσωπεύει τη μεταχείριση των Παλαιστινίων από τον Αραβικό Σύνδεσμο, με επικεφαλής τη Σαουδική Αραβία:

Ο IJ [δικαστής μετανάστευσης] αναγνώρισε, με βάση τη μαρτυρία του Ahmed, ότι οι Παλαιστίνιοι στη Σαουδική Αραβία υποβιβάζονται σε επίσημα εγκεκριμένο καθεστώς δεύτερης κατηγορίας που ενσωματώνεται στη νομική και κοινωνική δομή της Σαουδικής Αραβίας. Ο Αχμέντ προσπάθησε να απεικονίσει αυτή τη μεταχείριση ως δίωξη που παρέχει λόγους για άσυλο. Κατέθεσε ότι παρόλο που οι γονείς του ζουν στη Σαουδική Αραβία για 50 χρόνια και ο Ahmed γεννήθηκε στη χώρα, ούτε ο ίδιος ούτε οι γονείς του μπόρεσαν να λάβουν τη σαουδαραβική υπηκοότητα επειδή η Σαουδική Αραβία διατηρεί την υπηκοότητα για άτομα σαουδαραβικής καταγωγής. Για να παραμείνουν στη χώρα, οι Παλαιστίνιοι πρέπει να ανανεώνουν τις άδειες διαμονής τους κάθε δύο χρόνια έναντι αμοιβής 2.000 Riyals (περίπου 530 $). Οι Παλαιστίνιοι πρέπει επίσης να "χορηγούνται" από έναν υπήκοο της Σαουδικής Αραβίας για να έχουν ακίνητη περιουσία, να εργαστούν ή να έχουν μια επιχείρηση. Για να καταδείξει τις σκληρές συνέπειες αυτής της απαίτησης, ο Ahmed είπε ότι ο πατέρας του είχε επιτυχώς λειτουργήσει και επεκτείνει ένα παντοπωλείο για 15 χρόνια, μόνο για να δει τον Σαουδάραβα χορηγό του - τον de jure ιδιοκτήτη του καταστήματος - να αφαιρεί την επιχείρηση μόλις έγινε κερδοφόρα. Κάθε φορά που ένας Παλαιστίνιος επιθυμεί να αλλάξει δουλειά, πρέπει να αλλάξει χορηγό έναντι αμοιβής 6.000 Ριάλ (περίπου 1.600 $).

Τέλος, νομικά νέα από την Αίγυπτο:

Αιγύπτιες μητέρες παντρεμένες με Παλαιστίνιους έχουν διοργανώσει αρκετές διαμαρτυρίες στο παρελθόν ζητώντας την αιγυπτιακή υπηκοότητα για τα παιδιά τους, αφού το υπουργείο απέκλεισε τους Παλαιστίνιους από νόμο που εκδόθηκε το 2004 που χορηγούσε ιθαγένεια σε παιδιά που γεννήθηκαν από αλλοδαπούς πατέρες και Αιγύπτιες μητέρες. Τότε, το υπουργείο είπε ότι ο Αραβικός Σύνδεσμος είχε συστήσει να μην χορηγείται αιγυπτιακή υπηκοότητα σε Παλαιστίνιους στις αραβικές χώρες για την προστασία της ταυτότητάς τους.

Τα καλά νέα είναι ότι σήμερα τα παιδιά που γεννιούνται από μικτά ζευγάρια (Αιγύπτιος/Παλαιστινιακός) λαμβάνουν πλέον υπηκοότητα, παρά το ότι είναι κατά το 1/2 «ακάθαρτα».

Περιττό να πούμε ότι τα παιδιά και των δύο Παλαιστινίων γονέων εξακολουθούν να στερούνται την αιγυπτιακή υπηκοότητα, καθιστώντας τα τους μοναδικούς ανθρώπους στον κόσμο που δεν έχουν την ιθαγένεια στη χώρα γέννησής τους.

Δεδομένης αυτής της ρητής και ξεκάθαρης ρατσιστικής διάκρισης από την Αίγυπτο και όλες τις άλλες αραβικές χώρες στη Μέση Ανατολή, ίσως μπορούμε να συμπεράνουμε ότι οι Παλαιστίνιοι δεν είναι πολύ δημοφιλείς;

( ἀπό : ἐδῶ


Σε μια κοινή διάσκεψη με τον Γερμανό Καγκελάριο Olaf Scholz, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο παλάτι Ettihadiya, ο Πρόεδρος Abdel Fattah al-Sisi του είπε ότι αν ζητούσε από τους Αιγύπτιους να βγουν στους δρόμους για να απορρίψουν την επανεγκατάσταση των Παλαιστινίων στο Σινά, εκατομμύρια θα έβγαιναν... ( φωτό

Όταν η Ιορδανία έδωσε το καταφύγιο στην PLO, προσπάθησαν να δολοφονήσουν τον βασιλιά Χουσεΐν δύο φορές πριν τους διώξει το 1970 (σκοτώνοντας πάνω από 25.000 στη διαδικασία) και όταν η PLO μετακόμισε στον Λίβανο, προσπάθησαν να ανατρέψουν την κυβέρνηση και εκεί.

Και όταν υποστήριξαν τον Σαντάμ Χουσεΐν στο Κουβέιτ, όταν ο Ιρακινός Στρατός προσπάθησε να το καταλάβει- και όταν το Κουβέιτ ανέκτησε τον έλεγχο της χώρας - έδιωξαν 450.000 Παλαιστίνιους.

Η φήμη τους προηγείται όπου κι αν πάνε. . . (ή προσπαθούν να πάνε ). (ἐδῶ)

.........................

Κι᾿ἄν τό μῖσος τῶν Ἰσραηλινῶν ἔχει ὡς ἀφορμή τήν διεκδίκησιν τῆς Παλαιστινιακῆς γῆς,αὐτό τοῦ ἀραβικοῦ κόσμου ἀπό ποῦ ἀκριβῶς πηγάζει ; 


Ἡ Πελασγική

6 σχόλια:

  1. Καλησπέρα,κι έρχεται η ερώτηση που ψάχνει απάντηση:μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω οι υπόλοιπες αραβικές χώρες και δεν θέλουν τους ομοθρήσκους και αδέλφια τους;(Μάλλον εκτός των μεγάλων δυνάμεων ανά τον κόσμο που κρατούν μυστικά για τον εαυτό τους,έχουν κι Άραβες τα δικά τους μυστικά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐμένα μοῦ ἔκανε τρομερή ἐντύπωσιν αὐτό πού εἶπε ὁ Σίσι : «αν ζητούσα από τους Αιγύπτιους να βγουν στους δρόμους για να απορρίψουν την επανεγκατάσταση των Παλαιστινίων στο Σινά, εκατομμύρια θα έβγαιναν».
      Τρομερό !!!
      Ἔ λοιπόν,μᾶλλον κάτι παραπάνω γνωρίζουν.

      Προχθές ἔβαλα νά ᾿δῶ ξανά, τήν ταινία «Κάρλος, τό τσακάλι». Αὑτή τήν ὡμότητα πού ἔβλεπα στίς τρομοκρατικές ἐνέργειες, εἰδικά τῆς δεκαετίας τοῦ ᾿70 πού δροῦσε γιά λογαριασμό τῆς Παλαιστινιακῆς Ὀργάνωσης τοῦ " Λαϊκοῦ Μετώπου γιά τήν Ἀπελευθέρωση τῆς Παλαιστίνης" (PFLP), δέν τήν βάζει ἀνθρώπινος νοῦς ! Τόσο ἀπάνθρωπες, τόσο θηριώδεις !!! Τρομερό !

      Νά θυμηθῶ καί τόν «Μαῦρο Σεπτέμβρη» ; Προφανῶς λοιπόν καί γνωρίζουν κάτι παραπάνω οἱ Ἄραβες...

      Καί νά ἐρωτήσω καί κάτι. Ἀλήθεια, πόσο ἄχρηστος μπορεῖ νά εἶναι κάποιος ὥστε ἐπί σχεδόν 1,5 αἰῶνα νά μήν μπορῇ ν᾿ἀντιμετωπίσῃ τά μπουλούκια τῶν ἐποίκων καί μάλιστα νά φθάσῃ στό σημεῖο νά τούς καταστήσῃ τόσο δυνατούς ὥστε ὄχι μόνον νά κυριαρχήσουν ἐπάνω του ἀλλά νά τόν ἔχουν φθάσῃ σέ σημεῖο ἀφανισμοῦ γινόμενοι ἐκεῖνοι ὁργανωμένο κράτος καί οἱ ἴδιοι μειονότητα στόν τόπο τους !
      Ἀναρωτιέμαι...

      Θυμᾶσαι αὐτό τό θεμα ;

      Σάν τίς σφῆκες,ξανά-βρῆκαν τήν φωλιά τους !
      https://sxolianews.blogspot.com/2019/04/blog-post_5.html

      Εἴχαμε παρουσιάσει τό πῶς ὁργανὠνονταν γιά τήν μετοίκησίν τους στήν Παλαιστίνη.Πῶς τούς ἑτοίμαζαν γιά νά ἐργαστοῦν ὡς ἀγρότες κυρίως ὥστε νά μποῦν τά θεμέλια μίας κρατικῆς ὑποδομῆς. Ἐκεῖ ὑπάρχει καί μία παραπομπή στό θέμα :
      Η ιστορία του οικονομικού θαύματος του Ισραήλ
      https://www.freeinquiry.gr/articles/vivliokrisia/psareyontas-stin-erimo/4206.html

      Πραγματικά ἀξίζει νά τό διαβάσῃ κανείς ὥστε ν᾿ἀντιληφθῇ τήν διαφορά ἀναμεσα στά «λόγια καί τά ἔργα»...

      Τέλος ἔχω νά σημειώσω κάτι πολύ σημαντικό, πιστεύω ὡς τροφή γιά σκέψιν. Μήπως ἐν τέλει οἱ Παλαιστίνιοι ἔχουν γίνει ἕνα ἀπό τά χρήσιμα ὅπλα τῶν παγκοσμίων ἐξουσιαστῶν ; Ὄχι τώρα,ἀπό πάααρα πολύ παλαιά,ἐννοῶ. Ἄλλως τε δέν εἶναι καθόλου τυχαῖον πού ἔχουν τέτοια ...ἐπιτυχία μέ τίς τρομοκρατικές ὁργανώσεις. Ἅπαντες οἱ τρομοκράτες ἀνά τήν ὑφήλιον δέν ὑπῆρχε περίπτωσιν νά μήν εἶχαν περάσει ἀπό ἕνα στρατόπεδο ἐκπαιδεύσεως τῶν παλαιστινιακῶν τρομοκρατικῶν ὁργανώσεων.

      Κι᾿ἐκεῖ ἔμειναν μέχρι σήμερα μή σκεπτόμενοι πρῶτα-πρῶτα τόν ἴδιο τόν λαό τους. Ἀκοῦς Παλαιστίνιοι καί τό μόνον πού ἔρχεται στό μυαλό εἶναι τρομοκρατία. Δυστυχῶς, πρωτίστως γιά τούς ἰδίους.
      Δέν μπόρεσαν ποτέ νά ἔχουν μία πολιτική ἡγεσία τέτοια πού νά διαχειριστῇ τό θέμα σέ διπλωματικό ἐπίπεδο. Ἀπεναντίας μέ τίς τρομοκρατικές ἐνέργειες γίνονταν ὅλο καί πιό ἀντιπαθεῖς. Αὑτό ἄς βάλει σέ σκέψεις ὅλους ὅσους σήμερα ξέρουν νά λένε μόνον " οἱ κακόμοιροι οἱ Παλαιστίνιοι". ( Τόσο πολύ κατάκαρδα τό ἔχουν πάρει πού τούς ἔχει ἐνοχλήσει ἠ οὐδετερότητα τοῦ ἱστολογίου. Σέ βαθμό που κάποιοι ...ἀπείλησαν πώς ὑπάρχουν τρόποι νά κάνουν ζημιά στό μπλόγκ δυσκολεύοντας τήν ἐμφάνισιν τῆς σελίδος μου. Τί νά πῶ ! Ἄβυσσος ἡ ψυχή τοῦ ἀνθρώπου ! )

      Συμπέρασμα μέ τά λόγια σου Bill- Kill : « μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω οι υπόλοιπες αραβικές χώρες και δεν θέλουν τους ομοθρήσκους και αδέλφια τους ; »

      Προφανῶς. Ἀλλά κι᾿ἐμεῖς γνωρίζουμε,ἐκτός ἀπό κάποιους πού θέλουν νά ξεχνοῦν γιά τούς δικούς τους λόγους.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Bill- Kill !

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα,υπάρχει και κάτι άλλο που μπαίνει ξαφνικά;Στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες αν κριτικάρει κάποιος το Ισραήλ,μπαίνει αυτόματα στη μαύρη λίστα.Τις τελευταίες μέρες ακούσαμε πως συγκεκριμένες ευρωπαϊκές χώρες δήλωσαν πως η βοήθεια προς τους Παλαιστίνιους δεν πρόκειται να διακοπεί,αλλά,δεν μας είπαν τι είδους βοήθεια έχουν λάβει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί,ἔτσι εἶναι. Ὅμως τήν συγκεκριμένη χρονική στιγμή ὅλοι οἱ λίμπεραλς,οἱ δικαιωματάκηδες,οἱ ἀριστερῶν πεποιθήσεων,οἱ ἀναρχικοί,οἱ γενικῶς « ξύπνιοι» ( woke) εἶναι μέ τήν Παλαιστινιακή πλευρά. Συμπονοῦν,κλαῖνε,φορᾶνε πλερέζες,κάνουν πορεῖες διαμαρτυρίας καί γενικῶς ὅ,τι συνήθως κάνουν ὅλοι αὐτοί οἱ ...προοδευτικοί πού καταλαβαίνουν αὐτά πού ἐμεῖς ἀδυνατοῦμε ἀλλά κατά ἕναν παράξενο τρόπο ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ 100% τό Σύστημα ! Πῶς γίνεται ;

      Θυμᾶμαι τόν πόνο, τόν κλαυθμό καί ὀδυρμό γιά τούς Οὐκρανούς κατά τήν ἐπανάστασιν τοῦ Μαϊντάν. Τήν αὐθόρμητη ἐπανάστασιν τῶν ...δημοκρατῶν ! Σκέψου τήν εἶπαν "ἡ ἐπανάσταση τῆς ἀξιοπρέπειας" ! Ποιό ; Ὅλο αὐτό πού ἔστησαν τά νεοφιλελέ ἁρπακτικά τῶν ΗΠΑ τύπου Νούλαντ, Κάγκαν καί Πάϊατ...
      Ποῦ κατέληξε ; Ξέρετε... Οἱ Ναζί στήν Βουλή !

      Ἔτσι καί τώρα. Ποιός δημιουργεῖ τίς τρομοκρατικές ὀργανὠσεις,κυρίως τίς ἀραβικές ὥστε νά τίς χειρίζεται κατά τῆς Δύσεως ; Ἔ ναί,οἱ συνήθεις ὕποπτοι. Καί μετά, ξέρετε... Λαθρομετανάστευσις, ἀλλοίωσις τῶν κοινωνιῶν τῶν δυτικῶν χωρῶν καί ... Ὁ Παγκόσμιος Κομμουνισμός εἶναι ἐδῶ !

      Ἔχουν καταντήσει μονότονα ἐπαναλαμβανόμενοι. Ὅσοι δέν τό βλέπουν,δέν πειράζει, ἄς κρατήσουν ψηλά τά παλαιστινιακά λάβαρα....

      Υ.Γ. Δέχομαι τρομερό πόλεμο ! Δέν τό περίμενα ἀπό " συναγωνιστές"...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Bill- Kill !

      Διαγραφή
    2. Ἔγραψα :

      ...Ὅλο αὐτό πού ἔστησαν τά νεοφιλελέ ἁρπακτικά τῶν ΗΠΑ τύπου Νούλαντ, Κάγκαν καί Πάϊατ...
      Ποῦ κατέληξε ; Ξέρετε... Οἱ Ναζί στήν Βουλή !

      Ξέχασα τό πιό σημαντικό. Σ᾿ἕναν πόλεμο πού ἐξυπηρετεῖ ἀπό τήν κρίσιν στήν Οἰκονομία, στήν Ἐνέργεια,στήν τροφική παραγωγή καί διακίνησιν !
      Μέ ἄλλα λόγια ἔτσι ὥστε νά τό πᾶνε ἐκεῖ ὅπου ἐπιθυμοῦν. Παγκοσμιοποίησιν,τό λένε...

      Διαγραφή
  3. Εις το ερωτημα τι ακριβως συμβαινει με τους Παλαιστινιους, μια καλη
    απαντησις ειναι σ΄αυτο το αρθρο https://www.unz.com/aanglin/global-protests-after-jews-bomb-crowded-gaza-hospital-killing-more-than-500/

    ΑπάντησηΔιαγραφή