" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Ἐπιτάχυνσις τελικῆς συντριβῆς


 Για εκείνους που μπορούν να ᾿δούν τί πραγματικά συμβαίνει, είναι τώρα εύκολο να υποτεθεί γιατί και πώς το Crime Syndicate ( συνδικάτο εγκλήματος) και τα μέσα ενημέρωσης του ψεύδους τους, έχουν επινοήσει το αφήγημα του «λευκού εθνικισμού», της «λευκής υπεροχής», της συκοφαντικής αφήγησης του "μπαμπούλα των Ναζί". Τώρα μαθαίνουμε ότι μετά την απάτη του George Floyd BLM, το σύστημα προετοίμασε κάποιες πραγματικές σκληροπυρηνικές παραβιάσεις του αντίστροφου ρατσισμού και των πολιτικών δικαιωμάτων, μια εξωφρενική εκδοχή που απέχει πολύ από την φυσιολογική καθημερινότητα που έως τώρα γνωρίζαμε.

Το Bloomberg μόλις κυκλοφόρησε αυτό το βλακώδες.

Η Corporate America ( ἐπιχειρηματικός κόσμος τῶν ΗΠΑ) υποσχέθηκε να προσλάβει πολύ περισσότερους έγχρωμους ανθρώπους την χρονιά μετά τις διαμαρτυρίες του Black Lives Matter, ο S&P100 ( δείκτης της  Standard & Poor's)  πρόσθεσε περισσότερες από 300.000 θέσεις εργασίας - το 94% πήγε σε έγχρωμους

Εδώ είναι οι πραγματικοί αριθμοί προσλήψεων. Σημειώστε ότι σχεδόν ένα εκατομμύριο λευκοί έχασαν τις δουλειές τους κατά τη διάρκεια αυτής της αντικατάστασης.

Και, αναμενόμενο, περισσότερη υπό του μηδενόςπολυπολιτισμική πρόσληψη, άσχημα αποτελέσματα. Ποιός θα το φανταζόταν ! 

Πέρυσι, τα σχολεία της Βαλτιμόρης έλαβαν μια χρηματοδότηση ρεκόρ 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων συν επιπλέον 799 εκατομμύρια δολάρια στα ταμεία για τον COVID. Το αποτέλεσμα; 0 μαθητές με επιδεξιότητα στα μαθηματικά στο 40% των σχολείων. 0 μαθητές. Υπεύθυνη για τα σχολεία της Βαλτιμόρης είναι η Δρ Sonja Santelises. Κερδίζει πάνω από 445 χιλιάδες δολάρια το χρόνο. (ἐδῶ

Συνεχίζονται οι λεηλασίες μεγάλης κλίμακας στη Φιλαδέλφεια. Οποιαδήποτε δικαιολογία είναι αρκετή. Εξετάστε τους ενόχους, αν θέλετε. Φαίνεται ότι το 100% αυτών των υποκειμένων είναι από αυτά που η συστημική υποστήριξη λέει :  "ἐ, δέν έκαναν και τίποτε σοβαρό" .


Δημιουργοῦμε αὐτό τό ἄθλιο μέρος : Ἐλάτε στο Κάλι, ὅπου μπορείτε νά τά κάνετε στό πεζοδρόμιο, νά πυροβολεῖτε δημόσια, νά κοιμάστε στή σκηνή ἤ νά ψήνετε τά ζαχαρωτά marshmallows, σ᾿ ὁποιαδήποτε ἀπό τίς πυρκαγιές μας σ᾿ ὅλη τήν πολιτεία.

Δέν τό χαρακτηρίζουμε ὡς " θεωρεῖες συνωμοσίας" πιά. Θά τό χαρακτηρίζουμε ὡς " προειδοποίηση καταστροφῆς

Η λευκή αντίδραση σε αυτό έχει καθυστερήσει, καθώς ο δημοσιονομικός χείμαρρος πτωχεύσεων της απάτης Covid μετριάζει το αποτέλεσμα. Αλλά καθώς η χρηματοδότηση του Υπουργείου Οικονομικών πιέζεται όλο και περισσότερο και οι πιστωτικές υποβαθμίσεις και οι χρεοκοπίες φτάνουν, το σφάλμα θα αποδεσμευτεί.

ICYMI: Οι τιμές μπορεί να κινούνται προς τα πάνω. ( ἐδῶ

Το έντοκο χρέος των ΗΠΑ 7,6 τρισεκατομμυρίων δολαρίων πρόκειται να λήξει εντός ενός έτους, αντιπροσωπεύοντας το 31% του συνόλου του εκκρεμούς χρέους της αμερικανικής κυβέρνησης  εδῶ

Έπειτα έχουμε τις πόλεις-άδυτα που εξουσιάζονται επίσης από «υπό του μηδενός, άτομα».

Ο δήμαρχος Έρικ Άνταμς λέει ότι η μεταναστευτική κρίση θα «καταστρέψει τη Νέα Υόρκη»

Η Νέα Υόρκη ετοιμάζεται να πληρώσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια μόνο σε ξενοδοχεία τα επόμενα τρία χρόνια για να στεγάσει παράνομους μετανάστες. Αλλά αυτό είναι μόνο το κόστος του ξενοδοχείου. Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς εκτιμά ότι το συνολικό κόστος της μεταναστευτικής κρίσης θα είναι περίπου 12 δισεκατομμύρια δολάρια τα επόμενα τρία χρόνια.

«Έχουμε ξεπεράσει το οριακό μας σημείο», είπε. «Με περισσότερα από 57.300 άτομα που βρίσκονται επί του παρόντος στη φροντίδα μας για μια μέση νύχτα, ανέρχεται σε 9,8 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα. Σχεδόν 300 εκατομμύρια δολάρια το μήνα και σχεδόν 3,6 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο».

Η ζωή δεν έπρεπε να είναι έτσι. Νέα Υόρκη.

Το υπουργείο Υγείας της Νέας Υόρκης έκανε την ανακοίνωση μαζί με το γεγονός ότι ένας Νεοϋορκέζος πεθαίνει κάθε τρεις ώρες από υπερβολική δόση. Το "Narcan" ( οπιούχο)  είναι γνωστό για την αντιμετώπιση της επιδράσεως της υπερδοσολογίας.

«Κανείς δεν γλιτώνει, ακόμα κι αν νομίζεις το αντίθετο. Εάν χρησιμοποιείτε ναρκωτικά, γνωρίζετε κάποιον που κάνει χρήση ναρκωτικών ή μπορεί να είναι γύρω από τη χρήση ναρκωτικών, υπάρχουν απλά βήματα που μπορούμε να κάνουμε. Πρώτον, όλοι πρέπει να φέρουν ναλοξόνη, να εκπαιδευτούν να τη χρησιμοποιούν και να αναγνωρίζουν τα σημάδια της υπερβολικής δόσης», δήλωσε ο Επίτροπος Υγείας Ashwin Vasan.

Αυτό είναι πλήρης, εγκληματικός, προγραμματισμένος όλεθροςαλλά είσαι Ναζί όταν τα λες.


Αυτοί οι υπό του μηδενός εγκέφαλοι παίρνουν τις ιδέες και τις επιρροές τους από «κάπου».

Οι «Ορθόδοξοι Εβραίοι» ανέφεραν μέσω Facebook ότι ο Δήμαρχος Άνταμς, ο Αστυνομικός Επίτροπος της Νέας Υόρκης Έντουαρντ Κάμπαν και ο Αρχηγός του Τμήματος της Νέας Υόρκης Τζέφρι Μάντρεϊ «προβιβάσθηκαν» σε Master Masons, την «τελική και ύψιστη τιμή στον Τεκτονισμό» από τον Τεκτονικό Ναό του Prince Hall τον Σεπτέμβριο ᾿23.


Το κύμα εγκληματικότητας έχει γίνει τόσο κακό που ακόμη και πολλοί πιο φιλελεύθεροι πολιτικοί μας θέλουν απεγνωσμένα να αποκαταστήσουν τον νόμο και την τάξη.

Δείτε τι συμβαίνει στη Μινεάπολη. Από τον θάνατο του St. Floyd, ο αριθμός των αξιωματικών που υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα της Μινεάπολη μειώθηκε κατά 35% .

Το αστυνομικό τμήμα της Μινεάπολης αντιμετωπίζει ιστορικά χαμηλές ελλείψεις προσωπικού, με τις τάξεις να πέφτουν περίπου κατά 35% από τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ το 2020.

Σύμφωνα με έκθεση του Ιουνίου από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το MPD είχε 892 ορκωτούς αξιωματικούς το 2018, αλλά ο αριθμός αυτός μειώθηκε από τότε σε μόλις 585. Ένας αξιωματικός είπε στο DOJ ότι το ηθικό του αστυνομικού τμήματος «είναι σε ιστορικό χαμηλό».

Οι "μπλε πόλεις" ( οι δημοκρατικές) αντιμετωπίζουν τόση δυσκολία να προσλάβουν αστυνομικούς που πρέπει να προσπαθήσουν να τους στρατολογήσουν από "κόκκινες πολιτείες" ( ρεπουμπλικανικές) . Αυτό το μήνα, το SFPD θα πραγματοποιήσει ταξίδια στρατολόγησης  σε τέσσερα διαφορετικά πανεπιστήμια του Τέξας .

Texas Southern University στο Χιούστον

Πανεπιστήμιο Sam Houston State στο Huntsville

Prairie View A&M University

Texas A&M University Corpus Christi

Αν το όνειρό μας ήταν να υπηρετήσετε ως αστυνομικός σε μια άνομη πόλη που κυβερνάται από υπό του μηδενός εγκεφάλους, με ορδές τοξικομανών, αυτή είναι η ευκαιρία σας.

Η Target βάζει τώρα την ετήσια "χασούρα" από οργανωμένους πλιατσικολόγους στα 1,25 δισεκατομμύρια δολάρια.


Στη συνέχεια επισημαίνουμε τις επιδημίες των ναρκωτικών ζόμπι, οι οποίες σε μεγάλο βαθμό δεν αντιμετωπίζονται από τους κυβερνώντες με υπό του μηδενός εγκεφάλους ή μετατρέπονται σε κερδοσκοπική επιχείρηση. Η οξυκοντίνη και τα οπιοειδή είναι κυρίως μια πανούκλα των λευκών ατόμων.

Απειλή για τους λευκούς: Η πανούκλα των οπιοειδών

Ο Ιππότης της Αποκάλυψης: Fentanyl

Θυμάμαι όταν το Κένσινγκτον ήταν μια κατεξοχήν καθολική γειτονιά της εργατικής τάξης. Διαβάστε το The Slaughter of Cities για να μάθετε πώς έγινε Zombie Nation. Φιλαδέλφεια ΗΠΑ - Η ιδρυτική πόλη της Αμερικής Οι ΗΠΑ στέλνουν δισεκατομμύρια στους Ουκρανοναζί ενώ πολλές αμερικανικές πόλεις μοιάζουν έτσι; Οι ΗΠΑ έχουν αυταπάτες αν πιστεύουν ότι μπορούν να νικήσουν τη Ρωσία, την Κίνα όταν οι κορυφαίες πόλεις τους είναι έτσι. USA-ZOMBIE NATION !
ἐδῶ γιά τό βίντεο

Ο καταναλωτής είναι τώρα πυροβολημένος και οι επιπτώσεις αυτής της καταιγίδας είναι σε εξέλιξη. Έχουμε φοιτητικό χρέος που απαιτεί αποπληρωμή και οι πλεονάζουσες αποταμιεύσεις εξαντλούνται, ειδικά για το χαμηλότερο μισό των νοικοκυριών.

Οι Αμερικανοί εκτός του πλουσιότερου 20% της χώρας έχουν ξεμείνει από επιπλέον αποταμιεύσεις και τώρα έχουν λιγότερα μετρητά από ό,τι είχαν όταν ξεκίνησε η πανδημία, σύμφωνα με τη Fed.



Μαθαίνουμε ότι οι τράπεζες έχουν συνδέσει την πτώση των καταθέσεων τους με τα ακριβά διαμεσολαβημένα CDs. Αυτά απαιτούν υψηλότερα επιτόκια και είναι άλλο ένα αναμμένο φυτίλι.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εντοπίσετε χρυσό από τα άδεια θησαυροφυλάκια στη δύση και να τον πουλήσετε στην Κίνα για 120 $ premium, πανύβλακες. Προφανώς, παίζεται κάποιου είδους τραπεζικό παιχνίδι.

 « Ἡ πιό ἰσχυρή χώρα στόν κόσμο καταστρέφεται τόσο γρήγορα πού σέ κάνει νά ἐπανεξετάσῃς ποιές εἶναι οἱ πραγματικές αἰτίες. Κάτι τόσο μεγάλο καί ἰσχυρό δέν καταστρέφεται τόσο εὔκολα ἐκτός καί ἄν ὁ ἐχθρός προέρχεται ἐκ τῶν ἔσω  Nayib Armando Bukele Ortez  Πρόεδρος του Ἐλ Σαλβαδόρ


Ἀπό : winterwatch.net


Το άγαλμα του George Washington βρίσκεται στο "Union Square Park" στη Νέα Υόρκη. Ἐδῶ



Ἡ Πελασγική

2 σχόλια:

  1. Εν τω μεταξυ απ την αλλη μερια οι υποκριτες και φαρισαιοι εβραιοι μεσω του παιδοφιλου γερο-ξεκουτη Μπαϊντεν αρχιζει να σκεπτεται να μαζεψει νεους αμερικανους επι τω πλειτσω μαυρους για να τους στειλει να πολεμησουν τους Ρωσσους στην κρεατομηχανη της Ουκρανιας.
    Σε ενα προσφατο ταξιδι μου απο την Φλοριδα στο Σικαγο ειδα ουκ ολιγες διαφημιστικες ταμπελες στις ακρες του εξπρες-αυτοκινητοδρομου που προσκαλουν τους νεους αποφοιτους Λυκειου να εγγραφουν στους Μαρινς με πολλες υποσχεσεις και ιδιως οικονομικα οφελη στην ιδιωτικη τους ζωη μετα την απολυση τους απ' τον στρατο, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΠ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ. (αυτο βεβαια τους το κρυβουν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μά ἀπ᾿ὅ,τι φαίνεται σκοπός τῆς κατάταξης εἶναι ἡ ἀποκατάστασις ὄχι τῶν ἰδίων ἀλλά τῆς οἰκογενείας. Ἐκεῖ φαινεται πώς ἔχουν μεγάλη ἐπιρροή,ἰδίως στούς μαύρους καί λατίνο.

      Ὅ,τι καί νά κάνουν γνωρίζουν ἤδη ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ πώς ἀπό τό θέμα τῆς κρίσεως στην Οὐκρανία μόνον ΧΑΜΕΝΟΙ καί ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ θά βγοῦν.

      Καί τό ἔχουν καταλάβει ἐδῶ καί 20 μῆνες...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή