" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Πῶς μᾶς παίζουν... !!! "Μονότερμα",λέμε ...


Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να προκληθεί για να επιτραπεί στους Πεφωτισμένους [Ιλλουμινάτι] να ανατρέψουν την εξουσία των Τσάρων στη Ρωσία και να κάνουν αυτή τη χώρα ένα φρούριο του αθεϊστικού Κομμουνισμού. Οι διαφορές που προκαλούνται από τους πράκτορες των Illuminati μεταξύ των Βρετανικών και των Γερμανικών Αυτοκρατοριών θα χρησιμοποιηθούν για να υποδαυλίσουν αυτόν τον πόλεμο. Στο τέλος του πολέμου, ο Κομμουνισμός θα χτιστεί και θα χρησιμοποιηθεί για να καταστρέψει τις άλλες κυβερνήσεις και για να αποδυναμώσει τις θρησκείες.

Ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να πυροδοτηθεί εκμεταλλευόμενος τις διαφορές μεταξύ των Φασιστών και της Σιωνιστικής πολιτικής.

Ο πόλεμος αυτός πρέπει να γίνει για να καταστραφεί ο ναζισμός και να ισχυριοποιηθεί ο Διεθνής Σιωνισμός για να ιδρύσει ένα κυρίαρχο κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη. 

Κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ο Διεθνής Κομμουνισμός πρέπει να γίνη αρκετά ισχυρός για να ισορροπήσει τον Χριστιανικό κόσμο, ο οποίος θα περιοριστεί και θα κρατηθεί υπό έλεγχο μέχρι τον καιρό που θα τον χρειαστούμε για την τελική κοινωνική καταστροφή.

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να υποδαυλιστεί με την εκμετάλλευση των διαφορών που προκαλούνται από τους πράκτορες των Πεφωτισμένων μεταξύ των πολιτικών του διεθνούς Σιωνισμού και των ηγετών του Ισλαμικού Κόσμου

Ο πόλεμος πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε το Ισλάμ (ο Αραβικός Κόσμος) και ο πολιτικός Σιωνισμός (το Κράτος του Ισραήλ) να καταστρέψουν αμοιβαία ο ένας τον άλλον. 

Εν τω μεταξύ, τα άλλα έθνη, που είναι και πάλι διχασμένα σε αυτό το ζήτημα, θα αναγκαστούν να πολεμήσουν μέχρι του σημείου της πλήρους σωματικής, ηθικής, πνευματικής και οικονομικής εξάντλησης... 

Θα εξαπολύσουμε τους μηδενιστές και τους άθεους και θα προκαλέσουμε έναν τρομερό κοινωνικό κατακλυσμό που με όλη του την φρίκη θα δείξει ξεκάθαρα στα έθνη το αποτέλεσμα του απόλυτου αθεϊσμού, προέλευση της αγριότητας και της πιο αιματηρής αναταραχής. 

Τότε παντού, οι πολίτες, υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους εναντίον της παγκόσμιας μειοψηφίας των επαναστατών, θα εξολοθρεύσουν αυτούς τους καταστροφείς του πολιτισμού, και το πλήθος, απογοητευμένο από τον Χριστιανισμό, του οποίου τα θεολογικά αποστάγματα θα είναι από εκείνη τη στιγμή χωρίς πυξίδα ή κατεύθυνση, ανυπόμονα για ένα ιδανικό, αλλά χωρίς να γνωρίζουν πού να αποδώσουν την λατρεία τους, θα λάβουν το αληθινό φως μέσω της παγκόσμιας εκδήλωσης του αγνού δόγματος του Εωσφόρου, που τελικά θα παρουσιασθή σε δημόσια θέα. Αυτή η εκδήλωση θα προκύψει από το γενικό αντιδραστικό κίνημα που θα ακολουθήσει την καταστροφή του Χριστιανισμού και του αθεϊσμού, και τα δύο κατακτημένα και εξοντωμένα ταυτόχρονα.

- Ἄλμπερτ Πάϊκ, 15 Αὐγούστου 1871


Τά γράφαμε πρίν ἀπό 2,5 χρόνια. Μία ἀπό τά ἴδια γιά νά ἐκβιαστῇ τό παιχνίδι ὅπως τό ἔχουν ὁρίσει...

Οἱ πιό σύγχρονοι,πού συνἐχισαν ( Ἡ «συνωμοσία τοῦ Ὑδροχόου» ὁ προοιωνισμένος σύγχρονος ἐφιάλτης)  καί συνεχίζουν τό ἐλεεινό ἔργο τῶν σατανιστῶν/καμπαλιστῶν,οἱ νεο-ἐποχίτες πού ξεπηδοῦν μέσα ἀπό τά ἰνστιτοῦτα Τάβιστοκ,Ῥοκφέλερ κ.λπ. συγγενῶν,κυριολεκτικῶς,ἑβραίων/σιωνιστῶν,τῶν ὁποίων τά σχέδια ...ἐκπληρώνουν τίς «προφητεῖες» τοῦ Πάϊκ,μή παρεκκλίνοντας ἀπό τό ἀρχικό καί,να τό πῶ ἀρχαῖο(;),σχέδιό τους,παρά μόνον μερικῶς,ἀναλόγως τοῦ τί επιτάσσουν οἱ καιροί καί οἱ δικές τους ...ἀνάγκες. 

Α΄Π.Π. Β΄Π.Π. καί ἐν τέλει Γ΄Π.Π. ; Δέν ξέρω.Τό σίγουρο εἶναι πώς καί στούς δύο,ἡ Γερμανία ἔπαιξε ἀπολύτως τόν ῥόλον πού τῆς ἀνετέθη. Σήμερα,πρωτοστατοῦσα καί πάλι ἔχει ἐπιτύχη νά γεμίσῃ τήν Εὐρώπη μέ ἀσιαφρικανούς μουσουλμάνους πού μέ τό πρῶτο «νεῦμα» εἶναι ἔτοιμοι νά πλημμυρίσουν στό αἷμα τήν Εὐρώπη. Ἄλλως τε,δέν εἶναι διόλου τυχαῖον πού παρακολουθοῦμε καθημερινῶς,ἀπό τήν πρώτη στιγμή τοῦ ξεσπάσματος τῆς «πολεμικῆς διαμάχης»  Χαμάς-Ἰσραήλ,νά διοργανώνουν διάφορες διαμαρτυρίες σ᾿ὁλόκληρη τήν εὐρωπαϊκή ἥπειρον.Ἀκόμη καί στήν Ἑλλάδα,ἐννοεῖται.
Ἐρντογάν δέν ἔχει πάψη σέ καθημερινή βάσιν,νά θέτῃ πρό τῶν εὐθυνῶν της ( ;!!!) τήν παγκόσμια κοινότητα καί βεβαίως τήν Εὐρωπαϊκή Ἕνωσιν. Ἕνας χιτλερίσκος πού παίζει τό παιχνίδι τῶν σιώνων καί πιθανῶς εἶναι αὐτός πού ἔχει ἐπιλεγῆ γιά νά ῥίξῃ τήν σπίθα μιᾶς γενικοτέρας φωτιᾶς. Μία φωτιά πού ἐν μέσῳ τῶν ἐπιπτώσεων τῆς  ἀπάτης/covid,θά φέρῃ σ᾿ἀπελπισία τήν ἀνθρωπότητα. Μία ἀπελπισία πού θά τούς κάνῃ νά ἀποδεχθοῦν,ἐν εἴδει «σωτηρίας» τήν Νέα Παγκόσμια Τάξιν τοῦ Ἑωσφόρου καί τόν κομμουνισμό...( Ὁ Ἄλμπερτ Πάϊκ καί τά σιωνιστικά σχέδια

 Πῶς μᾶς παίζουν... !!!  "Μονότερμα",λέμε ...


Ἡ Πελασγική

1 σχόλιο:

  1. Γράφετε πως η Γερμανία ήταν μέσα και στον Α Π.Π ΚΑΙ Β Π.Π και είναι πρωτοστατούσα και σήμερα έχοντας γεμίσει ασιαφρικανούς ,..Με αυτόν τον τρόπο μου θυμίσατε έτσι την τελευταία εκλογική νίκη της Μέρκελ, όπου κάποιος της πήγε στην εξέδρα μια γερμανική σημαία για να πανηγυρίσουν και αυτή επιδεικτικά την γύρισε πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή