" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Συμβαίνει στό... ἀντιρατσιστικό Ἰσραήλ: Ἐνοικιάζονται σπίτια πού δέν ἔχουν " μολυνθεῖ ” ἀπό μαύρους!

Έχουμε πολλάκις αναφέρει τον πραγματικό λόγο που κρύβεται πίσω από την ολομέτωπη πολεμική του συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής. Έχουμε πολλάκις καταδείξει την ενδόμυχη επιθυμία σύσσωμου του καθεστώτος, από την εξωκοινοβουλευτική αριστερά και τους τρομοκράτες μέχρι την ΝΔ και τον νέο Καρατζαφέρη, τον Καμμένο, για συνέχιση της ύπαρξης του καθεστώτος της κλεπτοκρατίας. Αυτό που παρουσιάζεται ως λόγος για την πολεμική του καθεστώτος, δηλαδή ο δήθεν ρατσισμός, είναι μία εν πολλαίς αμαρτίες πρόφαση, η οποία δεν αντέχει σε καμία λογική κριτική. 
Ας δούμε, όμως, άλλο ένα παράδειγμα για να τονιστεί του λόγου το αληθές πίσω από τις προθέσεις των πολιτικάντηδων και των δημοσιογραφίσκων που ξιφουλκούν εναντίον της Χρυσής Αυγής. Έχουμε δει σε αναλογία με την πολεμική εναντίον της Χρυσής Αυγής, το σύστημα να στηρίζει σε κάθε ευκαιρία και περίσταση το Ισραήλ, είτε πολιτικά, είτε ακόμα και στρατιωτικά. Διαβάζουμε, λοιπόν, στην ισραηλινή ιστοσελίδα 972mag (Marketing 'no-blacks' apartment buildings in Tel Aviv... “clean apartments.”)
ότι στο Ισραήλ υπάρχουν μεσιτικά τα οποία διαφημίζουν «καθαρά διαμερίσματα», δηλαδή διαμερίσματα στα οποία δεν έχουν κατοικήσει, ούτε πρόκειται να κατοικήσουν μαύροι. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ένας μεσίτης ανέφερε ότι τα διαμερίσματα ενοικιάζονται μόνο σε «κανονικούς ανθρώπους».
Βέβαια, δεν υπήρξε καμία καταδίκη για αυτές τις πρακτικές ούτε από το ΠΑΣΟΚ, ούτε από τη ΝΔ, ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε καν από τον Λόντερ του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου, που κατά τα άλλα «κόπτεται» για τον ρατσισμό. Αυτό είναι άλλο ένα απτό παράδειγμα που δείχνει ότι οι ταγοί της εγχώριας, αλλά και της διεθνούς πολιτικής σκηνής, ουδόλως κόπτονται για τον «ρατσισμό».
Το μόνο που τους νοιάζει, το μόνο που τους φοβίζει είναι ότι η Χρυσή Αυγή θα τερματίσει το αμαρτωλό καθεστώς της κλεπτοκρατίας, το οποίο προστάζει ότι οι πολιτικάντηδες, τα αφεντικά και οι υποτακτικοί τους, τρώνε και πίνουν εις υγείαν των κορόιδων. 

από : ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου