" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ! ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΙΧΡΟΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ…!!!Ένα σοκαριστικό βίντεο που ανέβηκε στο Facebook δείχνει δύο μικρά μαύρα κορίτσια ηλικίας 5 ετών να εκφοβίζουν με ρατσιστικά κίνητρα ένα λευκό κορίτσι ηλικίας 3 ετών..

Το βίντεο θα μπορούσε να είναι ένα από τα πολλά που ανεβαίνουν με σκηνές εκφοβισμού μεταξύ νεαρών ατόμων, αλλά αυτό που σοκάρει είναι αφενός μεν το μικρό της ηλικίας δραστών και θύματος και αφετέρου ο «τίτλος» του βίντεο που δείχνει και το κίνητρο της πράξης ήταν ρατσιστικό. 
Το βίντεο ονομάζεται «Όταν οι λευκοί τσαντίζουν μαύρους» (‘When white people pi** black people off’).

Το βίντεο που γυρίζεται σε πόλη της Μινεάπολης δείχνει το μικρό κοριτσάκι να προσπαθεί να παίξει με μια άλλη ομάδα κοριτσιών που ενθαρρύνονται από ένα μεγαλύτερο αγόρι (τον αδελφό τους) που κρατάει την κάμερα, να χτυπήσουν, να σπρώξουν και να επιτεθούν λεκτικά στο μικρό παιδί.

Πάρα πολλοί που είδαν το βίντεο αυτό εξοργίστηκαν αναγνωρίζοντας το ρατσιστικό κίνητρο της πράξης.

Στο βίντεο (που χωρίζεται σε δύο κομμάτια) ένα μικρό κορίτσι κάθεται σε ένα πλαστικό ποδήλατο όταν δύο μεγαλύτερα κορίτσια του φωνάζουν στα μούτρα, «είσαι άσχημη».

Η μικρούλα κάθεται στο ποδηλατάκι και κοιτάει τα κορίτσια που είναι από ένα γειτονικό σπίτι, όταν ένα από αυτά την φτύνει.

Ένα άλλο κορίτσι αρπάζει το χέρι της Mackenzie και αρχίζει να την χτυπάει με αυτό.

«Γιατί χτυπάς τον εαυτό σου;», ακούγεται να λέει το 12χρονο αγόρι που «κινηματογραφεί» περιχαρής την σκηνή και είναι αδελφός των κοριτσιών.

Όταν το κορίτσι αρχίζει να κλαίει δυνατά, οι «τσαμπουκάδες» φεύγουν ενώ ένα άλλο clip δείχνει το κορίτσι να εξακολουθεί να προσπαθεί να παίξει με τα κορίτσια, όταν ένα από αυτά λέει “χτυπήστε την δυνατά και χαστουκίστε το κεφάλι της έτσι».

Σε μια άλλη σκηνή, η μικρή Mackenzie επιχειρεί να μοιραστεί ένα παιχνίδι με ένα από τα κορίτσια, αλλά το αγόρι δεν την αφήνει και λέει στην αδελφή του να «το ρίξει στο έδαφος» – το οποίο κάνει, κάνοντας το κορίτσι να κλάψει.

Ο πατέρας των παιδιών, Eddie, (αριστερά στην κάτω φωτογραφία μαζί με τον πατέρα της 3χρονης) αρνήθηκε ότι τα παιδιά του εκφόβισαν το κορίτσι για λόγους ρατσιστικούς.

«Ειλικρινά δεν ξέρω από πού τους ήρθε αυτό. Εμείς δεν διδάσκουμε τέτοια στην οικογένειά μας», είπε ο Eddie. «Δεν είμαστε ρατσιστές, και τίποτε από όλα αυτά».

ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕ…
stoxos.grΣημ. ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΟΝ : Από την ημέρα που ο νέγρος Ομπάμα έγινε Πρόεδρος των ΗΠΑ, οι ομόφυλοί του ...ξεσαλώνουν !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου