" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Τό τουρκικό κράτος ἑδραιώνεται στά κατεχόμενα

 Πίσω από τήν πλάτη μας, «κτίζεται» ( ΑΝΕΤΩΣ! ) τουρκικό κράτος στά κατεχόμενα. ( Καμμία ΚΟΤΑ δέν ανοίγει τό στόμα της! Άλλα λόγια νά αγαπιόμασταν.... )

ανακοίνωση του προσφυγικού σωματείου "Αδούλωτη Κερύνεια"

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ…

Κυπριακέ Λαέ, πίσω από την πλάτη μας και αντίθετα με τη βούληση σου την οποία ξεκάθαρα διατύπωσες το 2004, στήνεται Τουρκικό Κράτος πάνω στην κατεχόμενη γη μας με την ενεργό συμμετοχή Κυβέρνησης και Ηγεσιών των Κομμάτων τα οποία δεν ακούγονται να καταγγέλλουν και να διαμαρτύρονται.

Πληροφορούμαστε από τα ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ότι, η Ευρωπαϊκή Ένωση, και άρα τολμούμε να προσθέσουμε και η Κυπριακή Κυβέρνηση, η οποία υποτίθεται ότι αγωνίζεται για απελευθέρωση του τόπου και ενώ ακόμη ο τόπος μας δεν έχει ελευθερωθεί, προχωρούν σε παράνομες χρηματοδοτήσεις έργων υποδομής στα κατεχόμενα, τα οποία εκτελούνται πάνω στην κατεχόμενη γη μας και τα οποία αποτελούν τη ραχοκοκαλιά Τουρκικού Κράτους στα κατεχόμενα εδάφη μας. 

ΑΠΟ ΠΟΥ ΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ;


Αυτή τη φορά αναφερόμαστε στη χρηματοδότηση εκατομμυρίων για επέκταση εργοστασίου λυμάτων στη Μόρφου το οποίο μάλιστα λειτουργεί από το 2020

Οι Κυβερνώντες την Κυπριακή Δημοκρατία ενεργούν παράνομα και πισώπλατα του Λαού και δημιουργούν τετελεσμένα τεραστίων διαστάσεων, για να έλθουν μετά , εκ των υστέρων, να μας ζητήσουν να τα νομιμοποιήσουμε με την περίφημη πλέον περίλυπη επίκλησή τους, να δούμε τάχα τις πραγματικότητες και «δαμέ που φτάσαμε τί μπορεί να γίνει….».

Οι Ηγεσίες των Κομμάτων γνωρίζουν γι αυτά τα έργα; Γιατί δεν μιλούν;  Πάνω σε ποιών Κυπρίων πολιτών ιδιοκτητών της γης γίνονται αυτά τα παράνομα έργα;  Ειδοποιήθηκε κανένας πολίτης ιδιοκτήτης κατεχόμενης γης να δώσει τη συγκατάθεσή του για τέτοια έργα;  Πού πάει το Σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας; 

Καλούμε πολίτες που πιθανό να έλαβαν γνώση του γεγονότος και ότι το έργο γίνεται σε δική τους γη, να το καταγγείλουν και να μας δώσουν στοιχεία.

Καταντά γελοίο να γίνεται λόγος για διαφθορά σε θέμα διαβατηρίων και άλλων σκανδάλων τα οποία αναμασούνται καθημερινά, ενώ η μεγάλη διαφθορά αφορά την εγκατάλειψη της Πατρίδος στο έλεος του κατακτητού, ελέω των αρχόντων του τόπου μας οι οποίοι έδωσαν όρκους πίστης και αφοσίωσης στο Σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Για κερασάκι στην τούρτα, η οποία φέρει το ευχετήριο μήνυμα: 

«Εις υγείαν σου Κυπριακέ Λαέ», είναι και το λυπηρό γεγονός ότι όλοι αυτοί που γνωρίζουν και σιωπούν, πουλούν παραμύθια στον Κυπριακό Λαό, με στημένα προεκλογικά σενάρια που θα ζήλευε και το "Χόλλυγουντ', για να του κλέψουν και πάλι τήν ψήφο και να συνεχίσει το 'πάρτι' παραδόσεως της Πατρίδος στους Τούρκους κατακτητές και τα δόλια ξένα συμφέροντα.

Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια Ε Δ Ω 

Η ιστοσελίδα της Αδούλωτης Κερύνειας ΕΔΩ

ἐμεῖς τό διαβάσμε στήν Ὀδύσσεια 


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου