" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Ἔκρηξη στίς δαιμονικές "κατευθυντήριες πλάκες τῆς Γεωργίας". Ἡ μία κατεστράφη ὁλοσχερῶς

ἡ φωτό ἀπό τό βίντεο

 Οι μυστηριώδεις Georgia Guidestones ( "κατευθυντήριες πλάκες της Γεωργἰας" )  έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές αφού οι κάτοικοι ανέφεραν ότι άκουσαν μια τρομερή έκρηξη κοντά στην τοποθεσία.

Το Γραφείο Ερευνών της Τζόρτζια είπε στους δημοσιογράφους ότι οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν ότι κάποιος χρησιμοποίησε εκρηκτικό μηχανισμό για να καταστρέψει τις πλάκες.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Έλμπερτ συνεργάζεται με το Γραφείο Έρευνας της Τζόρτζια για να διερευνήσει την επίθεση.

Οι ερευνητές δήλωσαν ότι άγνωστοι πυροδότησαν έναν εκρηκτικό μηχανισμό γύρω στις 4 τα ξημερώματα. Ένα μεγάλο μέρος της κατασκευής υπέστη ζημιές και ένα μέρος καταστράφηκε ολοσχερώς.

Οι πέτρες-οδηγοί — που μερικές φορές αποκαλούνται America's Stonehenge, παρά το γεγονός ότι ανεγέρθηκαν το 1980 — αποτελούνται από έξι πλάκες γρανίτη, με μια επιγραφή σκαλισμένη σε οκτώ διαφορετικές γλώσσες στις πλάκες. Οι επιγραφές περιέχουν κατευθυντήριες γραμμές - ως εκ τούτου οδηγούς - για την επιδίωξη της ανθρώπινης προόδου.

Το μνημείο έχει γίνει το επίκεντρο των συντηρητικών θεωριών συνωμοσίας τα τελευταία χρόνια, με ισχυρισμούς ότι το μήνυμα στις πλάκες είναι οδηγίες για την επερχόμενη «νέα παγκόσμια τάξη».


Η Κάντις Τέιλορ, μια ακροδεξιά συνωμοσιολόγος που έθεσε υποψηφιότητα στις προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικανών για κυβερνήτης της πολιτείας εναντίον του νυν κυβερνήτη Μπράιαν Κεμπ, έκανε την καταστροφή των οδηγών σε κεντρικό πυλώνα της εκστρατείας της.

Σε ένα  βίντεο καμπάνιας, ανακοίνωσε την «εκτελεστική εντολή 10», που θα έβλεπε το μνημείο να κατεδαφίζεται.

Το βίντεο ξεκινά με μια αναφορά σε μια συνωμοσία εμβολίου Covid-19, με την κυρία Τέιλορ να λέει «πάνω από τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι έλαβαν ένεση με κάτι που χρειάστηκε μόνο εννέα μήνες για να δημιουργηθεί. Ρωτήστε τον εαυτό σας γιατί».

Στη συνέχεια προχωρά στη δαιμονική ανθρωποθυσία.

«Η ανθρωποθυσία ήταν μια μορφή δαιμονικής λατρείας, εξακολουθούμε να την κάνουμε στις μέρες μας σκοτώνοντας το αγέννητα παιδιά μας», λέει, ενώ ένα γραφικό για τον αριθμό των αμβλώσεων που πραγματοποιήθηκαν σε όλο τον κόσμο εκτοξεύεται στην οθόνη. «Είναι οι ίδιοι δαίμονες, η ίδια θυσία, η ίδια αμαρτία, είναι απλώς μια διαφορετική στιγμή».

Στη συνέχεια, στρέφει την προσοχή της στη «νέα παγκόσμια τάξη» και στον υπαινιγμό ότι οι πλάκες της Τζόρτζια είναι ένα μήνυμα από τη δαιμονολατρική ελίτ που κυβερνά κρυφά τον κόσμο ως προς τα σχέδιά τους.

«Η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων είναι εδώ και μας το είπαν ότι ερχόταν», λέει.

Λίγο αφότου κυκλοφόρησε η είδηση ​​ότι οι πέτρες είχαν υποστεί ζημιά, αντί να καταγγέλλει την καταστροφή ιδιωτικής περιουσίας από έναν διαδηλωτή - κάτι που είναι πρότυπο για τους περισσότερους Ρεπουμπλικάνους - είπε ότι ο Θεός έπληξε μια από τις πέτρες.

Ἀπό : independent.co.uk

Τό βίντεο τῆς Κάντις Τέϊλορ ἀπό ἐδῶ :


Τό βίντεο μέ τήν καταστροφή ἀπό τήν ἔκρηξιν ἀπό ΕΔΩ

Γιά τίς "κατευθυντήριες πλάκες της Γεωργἰας" διαβάζουμε στό Φιλοσοφία-Ἔρευνα,ἐδῶ 

Εὐχαριστῶ τόν φίλο Γεώργιο γιά τήν εἴδησιν. 


Ἡ Πελασγική

3 σχόλια:

  1. Η Πλάκα με την εβραϊκή γλώσσα και τα ινδικά είναι αυτή που καταστράφηκε ολοσχερώς..
    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/07/blog-post_33.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί,Κώστα ! Μόνον πού ἡ ἄλλη γλῶσσα δέν εἶναι ἡ ἰνδική ἀλλά ἡ ἀραβική. Πιό πάνω στό θέμα πού ὑπάρχει τό σχέδιο,τό γράφει : ἀραβική-ἑβραϊκή.

      Εὐχαριστοῦμε ἀγαπητέ μου Κώστα !

      Διαγραφή
  2. GeorgiaGuidestones έχουν πλέον ισοπεδωθεί πλήρως.

    Το Γραφείο Ερευνών της GA αναφέρει ότι η κατασκευή έχει κατεδαφιστεί πλήρως "για λόγους ασφαλείας".


    https://twitter.com/GaiaNewsIntl/status/1544821132167188480?cxt=HHwWgMC8hdGop_AqAAAA


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌺

    ΑπάντησηΔιαγραφή