" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Τό καλλύτερο μήνυμα γιά τό νέον ἔτος : Πᾶρτε τήν ζωή σας πίσω !

" Βεβαίως, περνάμε δύσκολες στιγμές. Κανείς δεν το αρνείται αυτό. Αλλά εκείνοι που επιβιώνουν, εκείνοι που περνούν μέσα από το σκοτάδι και στο φως θα είναι εκείνοι με υγιές σώμα και μυαλό, εκείνοι με σύνδεση με τον Θεό. Μπορείτε να είστε από τους λίγους που τα καταφέρνουν. Με μια νέα χρονιά στον ορίζοντα, αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε. Πιστεύω σε εσάς. Ξέρω ότι μπορείτε να το κάνετε. "

από τον Μάικ Στόουν
(henrymakow.com)

Γίνεται πολύς λόγος στους λεγόμενους συντηρητικούς κύκλους για «να πάρουμε τη χώρα πίσω». Είτε πρόκειται για συζητήσεις της ενδιαμέσου των εκλογών περιόδου,φωνές που λένε "ξεσηκωθείτε" ή το προσωπικό μου αγαπημένο σύνθημα : "Trump in 2024!", η συζήτηση φαίνεται να επιταχύνεται με γοργούς ρυθμούς.

Έχω νέα για όποιον σκέφτεται προς αυτήν την κατεύθυνση: δεν παίρνετε τη χώρα πίσω. Η Αμερική είναι νεκρή. Εφυγε. Δεν μπορείς να το πάρεις πίσω. Αυτό που μπορείς να πάρεις πίσω είναι η ζωή σου.

Είναι εύκολο να μιλήσουμε για την ανάκτηση της χώρας πίσω, γιατί η ευθύνη για την πτώση της Αμερικής μπορεί να προβληθεί εύκολα σε άλλους: "Είναι οι Δημοκρατικοί, είναι οι Σοσιαλιστές, είναι οι ηλίθιοι με τις μάσκες στο πρόσωπο που έπεσαν στην φάρσα του ιού! Αυτοί, όχι εμείς !"

Το να πάρεις τη ζωή σου πίσω είναι ακριβώς το αντίθετο.
 Αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για μια ζωή κακών επιλογών και κακών αποφάσεων. Ανέχεσαι τις δικές σου ελλείψεις. Είναι να νιώθεις λύπη, τύψεις και λύπη για όλους τους ανθρώπους που πλήγωσες στο παρελθόν σου. Το θέμα είναι να μην κατηγορείς κανέναν παρά μόνο τον εαυτό σου.

Το να πάρεις τη ζωή σου πίσω θέλει θάρρος. Χρειάζεται εξυπνάδα και αποφασιστικότητα. Αν θέλετε ένα μετάλλιο ανδρείας, εδώ θα το βρείτε.

Δεν θα βρείτε κανέναν που φοράει μάσκα και να θέλει να πάρει πίσω τη ζωή του. Δεν θα βρείτε τους απαισιόδοξους να το κάνουν. Είναι πολύ πιο εύκολο γι 'αυτούς να ξαπλώνουν σαν δειλοί και να λένε ότι δεν γίνεται τίποτα, να κουλουριάζονται σε εμβρυϊκή στάση και να κλαίνε: "Όλοι θα πεθάνουμε! Δεν υπάρχει ελπίδα για κανέναν! Η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη! Μπου-χου -Χου!» 

Θα μπορούσατε να υποστηρίξετε ότι ολόκληρη η φάρσα του ιού έχει σχεδιαστεί για να κάνει τους ανθρώπους να ΜΗΝ πάρουν τον έλεγχο της ζωής τους. να υποταχθεί, να παραδοθεί, να γίνει μέρος του κοπαδιού, να εξαρτάται από την εξουσία να τους πει τι να σκεφτούν και πώς να συμπεριφερθούν.

Το να πάρεις πίσω τη ζωή σου είναι ίσως ό,τι πιο ανατρεπτικό μπορείς να κάνεις και αυτό που φοβούνται περισσότερο απ' όλα οι απατεώνες.

Ο ΝΟΥΣ/ΣΩΜΑ/ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ

Εἶμαι σ᾿ἕνα σημεῖο τῆς ζωῆς μου ὅπου ἡ ἡρεμία εἶναι προτεραιότητα. Κάνω συνετές ἐπιλογές ζωῆς γιά νά προστατέψω τήν ψυχική,συναισθηματική καί πνευματική μου κατάσταση.

Το να πάρεις τη ζωή σου πίσω είναι μια διαδικασία τριών μερών. Συνίσταται στην ανάκτηση της υγείας σας, στην ανάκτηση της ικανότητάς σας να σκέφτεστε και στην ανάκτηση της πνευματικότητάς σας. 

Ένας από τους λόγους για τους οποίους οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να σκεφτούν μόνοι τους είναι ότι ο εγκέφαλος και το σώμα τους είναι υπερφορτωμένα με τοξικές χημικές ουσίες. Αυτό συμβαίνει όταν κάποιος καταναλώνει επεξεργασμένα τρόφιμα και αναπνέει μολυσμένο αέρα. Το πρώτο βήμα για να πάρετε τη ζωή σας πίσω είναι να αποτοξινώσετε το σώμα σας από όλα τα σκουπίδια, όλες τις χημικές ουσίες και τις επιβλαβείς ουσίες που έχετε πάρει. Δεν είναι εύκολο και μπορεί να πάρει χρόνια, ίσως και μια ζωή, αλλά πρέπει να ξεκινήσετε από κάπου . 

Η ίδια διαδικασία χρειάζεται και για το μυαλό σας. Πρέπει να αποτοξινώσετε τον εγκέφαλό σας από όλες τις ανοησίες που έχετε ακούσει και διαβάσει στη διάρκεια της ζωής σας. Όλες οι κακές συμβουλές που σας έχουν δώσει, όλους τους αμαρτωλούς συντρόφους που έχετε ακούσει και έχετε αφήσει να σας επηρεάσουν. Ίσως χρειαστεί να διώξετε σχεδόν όλους από τη ζωή σας και να ξεκινήσετε από την αρχή.

Εκτός από την αποτοξίνωση του μυαλού σας, πρέπει να τρέφεται σωστά. Η τροφή που δίνετε στο μυαλό σας είναι εξίσου σημαντική με την τροφή που δίνετε στο σώμα σας. Χρειάζεστε καλά βιβλία, κλασική μουσική, ενδιαφέρουσες συζητήσεις και θετικές σκέψεις. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ασχολούνται με κανένα από αυτά τα πράγματα. Μπορείς να είσαι η εξαίρεση.

Περάστε χρόνο στη φύση, γύρω από ζώα και μικρά παιδιά. Το χαμόγελο ενός παιδιού μπορεί να απομακρύνει το άγχος από πάνω σας.

Κάντε μακρινούς περιπάτους. Χρησιμοποιήστε το χρόνο για να χαλαρώσετε, να χαλαρώσετε και να ακούσετε τι σας λέει ο Θεός. Σου μιλούσε όλα αυτά τα χρόνια, ίσως δεν τον άκουγες.

Καθώς εργάζεστε για την ανάκτηση της υγείας και της ευφυΐας σας, πρέπει επίσης να ανακτήσετε την πνευματικότητά σας. Για μερικούς ανθρώπους, αυτό είναι το πιο δύσκολο βήμα από όλα και το κύριο εμπόδιο είναι η υπερηφάνεια.

Πιστέψτε με, είναι ταπεινό να ανακαλύπτεις ότι όλες οι Βιβλικές ιστορίες που διδάχτηκες στο Κυριακάτικο σχολείο είναι πραγματικά αληθινές, ότι όλοι αυτοί οι παλιοί ιερείς και καλόγριες είχαν όντως δίκιο.

Υπήρχε μια τηλεοπτική εκπομπή πριν από μερικά χρόνια με το όνομα My Name is Earl . Ο πρωταγωνιστής έφτιαξε μια λίστα με όλους τους ανθρώπους που αδίκησε στη ζωή του και ξεκίνησε να επικοινωνήσει μαζί τους και να επανορθώσει. Σας προτείνω να κάνετε το ίδιο.

Θυμάστε τον παλιό άθεο στην ιστορία της αλεπούς; Όταν οι σφαίρες αρχίζουν να σφυρίζουνστον αέρα, ο άθεος γίνεται πιστός πολύ γρήγορα. Μην περιμένετε να πετάξουν οι πραγματικές σφαίρες, ανακτήστε την πνευματικότητά σας τώρα, πριν να είναι πολύ αργά.

Ξεκινήστε ένα άμεσο πρόγραμμα καθημερινής πνευματικής ανάγνωσης. Εάν χρειάζεστε συστάσεις βιβλίων, ενημερώστε με. Θα χαρώ να σας υποδείξω προς τη σωστή κατεύθυνση.

ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΙΣΩ ΣΗΜΕΡΑ

Ξέρω για τους περισσότερους πόσο τρομακτικό είναι όλο αυτό. Αλλά εδώ είναι μερικά καλά νέα: μόλις ξεκινήσετε, μόλις κάνετε τα πρώτα νηπιακά βήματα για να πάρετε πίσω τη ζωή σας, πολλοί από αυτούς τους φόβους απλώς εξαφανίζονται. Εξαφανίζονται, για να μην επιστρέψουν ποτέ. 

Φυσικά, περνάμε δύσκολες στιγμές. Κανείς δεν το αρνείται. Αλλά εκείνοι που θα επιβιώσουν, εκείνοι που θα περάσουν μέσα από το σκοτάδι και στο φως θα είναι εκείνοι του υγιούς σώματος και του νου, εκείνοι που έχουν σύνδεση με τον Θεό. Μπορείς να είσαι από
τους λίγους που τα καταφέρνουν. Με μια νέα χρονιά στον ορίζοντα, αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε. Πιστεύω σε σένα. Ξέρω ότι μπορείς να το κάνεις.



Προσωπικῶς θεωρῶ πώς τό παραπάνω ἄρθρο εἶναι ἀπό τά πιό θετικά μηνύματα γιά τήν νέα χρονιά πού ἔρχεται. Μία νέα ἀρχή γιά νά γίνουμε,ὅσοι μποροῦμε,πραγματικά ἄνθρωποι. Ἄνθρωποι,τό τελειώτερο δημιούργημα τοῦ Θεοῦ μας  !  

Καί πραγματικά,μόνον ἔτσι θά πάρουμε τήν ζωή μας πίσω ! 

Χρόνια Πολλά ! Εὐτυχισμένο τό νέον Ἔτος ! 


Ἡ Πελασγική

3 σχόλια:

  1. Ἄνθρωποι,τό τελειώτερο δημιούργημα τοῦ Θεοῦ μας !
    .... Και το πλέον πλανεμενο αποπλανεμενο υπό τον δυσαλεο βοθρον τον απαστραπτοντα ως πράσινη μυγα
    ... Που θα πάρει την ζωή του πίσω μόλις αναλάβει τις ευθύνες του έναντι του Θεού, των γονέων και των παιδιών του
    Αμην
    Καλή πρωτοχρονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια Πολλά ! Καλή χρονιά,ἀγαπητέ μου καί ὁλόθερμες εὐχές γιά κάθε καλό !

      Διαγραφή
  2. Ενα αξιολογο αρθρο:

    "Τα όνειρα της Παγκόσμιας Συμμορίας για την μετα-Covid εποχή"

    Το βρηκα εδω: http://antipliroforisi.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή