" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Ἤμαρτον Βαρθολομαῖε,γιά ἀκόμη μία φορά ! ! !

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος προέτρεψε όλα τα μέλη της Ορθόδοξης πίστης σε όλο τον κόσμο να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού , αν δεν το έχουν κάνει ήδη, στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του σήμερα.

«Η επιστήμη, υπό τον όρο ότι χρησιμεύει στην υπηρεσία της ανθρωπότητας, είναι ένα πολύτιμο δώρο από τον Θεό», σημείωσε. Στη συνέχεια ο Βαρθολομαίος προέτρεψε τους πιστούς να ακολουθήσουν τις συμβουλές των υγειονομικών αρχών και όλα τα κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπιση του ιού κατά τη διάρκεια των εορτών.

«...Δοξάζομεν τον Θεόν του ελέους, τον κρατύναντα τους ειδικούς επιστήμονας εις την ανάπτυξιν αποτελεσματικών εμβολίων και άλλων φαρμάκων διά την αντιμετώπισιν της κρίσεως και καλούμεν όσους πιστούς δεν έχουν ακόμη εμβολιασθή να το πράξουν, πάντας δε να ακολουθούν τα προτεινόμενα υπό των υγειονομικών αρχών μέτρα προστασίας...»

Προέτρεψε όλους τους Ορθοδόξους «να μην παρασύρονται από τις ανεύθυνες φωνές των μη ειδικών και εκείνων που αυτοαποκαλούνται εκπρόσωποι του Θεού και «πνευματικοί σύμβουλοι» της γνήσιας πίστης, οι οποίοι όμως αντιφάσκουν θλιβερά λόγω της έλλειψης αγάπης για τους συντρόφους τους, των οποίων η ζωή εκτίθεται σε μεγάλο κίνδυνο.

Ποῦ καταντήσαμε ἤ μᾶλλον μᾶς κατάντησαν,νά ἀποτελῇ χριστουγεννιάτικο μήνυμα ἡ προτροπή πρός ἐμβολιασμό ! Ὄχι,δέν μπορῶ νά τό καταλάβω πόσο μᾶλλον νά τό δεχθῶ, αὐτό καί βεβαίως οὔτε καί θέλω. Δέν γίνεται νά ζοῦμε ὅλο τόν χρόνο μέ ἔναν φόβο γιά τήν ὑγεία μας,μέ μία ἀπειλή,ἕναν ἐκβιασμό γιά νά βάλουμε μέσα μας τά δηλητήριά τους καί νά φτάνῃ στό σημεῖο ἕνας θρησκευτικός ἠγέτης νά προπαγανδίζῃ τό σχέδιο τῶν παγκοσμίων ἐξουσιαστῶν ! 

Καί ἀπό τήν ἄλλη νά εἶσαι παρατηρητής,ναί ἁπλός παρατηρητής τῶν ἀλλαγῶν πού ἑτοιμάζουν καί ἀγγίζει ἀκόμη καί τήν ἴδια σου τήν Πίστιν. Μά νά προτείνουν ἀντικατάσταση τῆς εὐχῆς «Καλά Χριστούγεννα» ἀνάμεσα στούς Χριστιανούς; Καί μάλιστα στήν χρονική αὐτή περίοδο πού ἑορτάζουμε τήν μεγαλύτερη ἑορτή τῆς Χριστιανοσύνης ;  !!! 

Αὐτά ὁ Βαρθολομαῖος δέν τά βλέπει; Δέν τ᾿ἀκούει; Δέν τόν ἐνοχλοῦν πού ἐπίσημα ὄργανα τῆς Ε.Ε. κάνουν τέτοιες προτάσεις; Ἐκεῖ εἶναι ὅλα καλά; 

Καί κατάλαβες τώρα,ἔπρεπε νά ἔρθῃ ἡ ἑβραία στήν καταγωγή Ἀσημακοπούλου γιά νά γἰνῃ ἡ ὑπερασπίστρια τῶν Χριστουγέννων ! Καί μπράβο της,χίλιες φορές μπράβο της ! 

...το προτεινόμενο από τις υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κείμενο, με τις κατευθυντήριες γραμμές για τη χρήση μιας ουδέτερης, ως προς το φύλο, την καταγωγή και το θρήσκευμα, γλώσσας, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, οδηγώντας στην απόσυρσή του. 

Το αμφιλεγόμενο έγγραφο, με τίτλο «Ένωση της Ισότητας», συνιστούσε την έκφραση «περίοδος διακοπών» αντί για «περίοδος των Χριστουγέννων». Το έγγραφο μάλιστα πρότεινε να μην χρησιμοποιούνται πλέον παραδοσιακά χριστιανικά ονόματα όπως «Mary» και «John».

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η πρόθεση δεν ήταν να ακυρωθούν τα Χριστούγεννα ή ο ίδιος ο Χριστιανισμός, αλλά να αντικατασταθούν λέξεις που «θα μπορούσαν να είναι προσβλητικές». 

Η Ασημακοπούλου τόνισε τους στόχους της να αγωνιστεί για την «ισότητα και την καταπολέμηση των διακρίσεων» όταν έγινε ευρωβουλευτής και ότι «δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα υπήρχε μια τέτοια συζήτηση» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.


Σας εξομολογούμαι πως όταν εξελέγην Ευρωβουλευτής, αγωνιούσα να υπερασπιστώ τις κοινές μας αρχές, αξίες και τις πολιτικές ισότητας και καταπολέμησης των διακρίσεων, εδώ στο Ευρωκοινοβούλιο.

Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα γινόταν μια συζήτηση, όπως η σημερινή, στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, πολλώ δε μάλλον ότι μπορεί να χρειαστεί να υπερασπιστώ το δικαίωμά μου να λέω «Καλά Χριστούγεννα».

Δε χρειάζεται να αρνηθούμε την ιστορία μας, τις παραδόσεις μας και τη χριστιανική κληρονομιά της Ευρώπης, για να καταπολεμήσουμε τις διακρίσεις.

Δυστυχώς, το πολιτικό και θεσμικό «ατόπημα» της αρμόδιας Επιτρόπου, της κας Ντάλι, διχάζει το Κοινοβούλιο, αλλά και την κοινή γνώμη, για θέματα τα οποία θα έπρεπε όλοι να είμαστε ενωμένοι!

Τέτοια ατοπήματα, αντί να μας βοηθούν να κάνουμε βήματα μπροστά, αντί να ενθαρρύνουν την πραγματικά προοδευτική αντιμετώπιση της ισότητας και της διαφορετικότητας, αποδυναμώνουν τον κοινό μας αγώνα, οδηγούν σε πόλωση και εν τέλει σε οπισθοδρόμηση, στην πορεία μας προς την «Ένωση Ισότητας».

Κυρίες και Κύριοι, Καλά Χριστούγεννα!

( μέ πληροφορίες ἀπό ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ ) 

Ἀλλά ἔτσι εἶναι ὅταν οἱ ἐκφραστές τῆς Πίστεως,οἱ ἠγέτες της κυττοῦν μόνον πῶς νά μήν δυσαρεστήσουν τούς ἐξουσιαστές.Ὅποιοι κι᾿ὅπου εἶναι αὐτοί...

Ἤμαρτον Βαρθολομαῖε,γιά ἀκόμη μία φορά ! ! ! 

Υ.Γ. Ἀλήθεια, γιατί δέν ὑπάρχει οὔτε μία φωτό ἀπό τόν τριπλό, ὅπως ἰσχυρίζονται,ἐμβολιασμό τοῦ Πάπα ; 



Ἡ Πελασγική

4 σχόλια:

  1. Μια εβραια να ...."υπερασπιζεται" το δικαιωμα των Χριστιανων να ευχονται ο ενας εις τον αλλον "Καλα Χριστουγενα"
    Κατι μυριζει εδω.....ή μαλλον κατι βρωμαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτε ἀπολύτως δέν μυρίζει ἀγαπητέ μου. Διότι ὅπως ἔγραψα ἡ Ἀσημακοπούλου ἔχει καταγωγή ἑβραϊκή,ἀπό τήν πλευρά τῆς μητέρας της.

      Σημασία ἔχει πώς ὑπερασπίστηκε τό δικαίωμα τῶν Χριστιανῶν νά εὔχονται ὅπως ἔκαναν πάντα. Δέν εἶδα οὔτε ἄκουσα κάποιον ἄλλον ἀπό τούς εὐρωβουλευτές μας,πού δέν εἶναι κιόλας ἑβραῖοι,νά τό κάνουν.

      Καί τέλος γιατί πρέπει πίσω ἀπό τό κάθε τί νά ὑπάρχει κάτι ἄλλο ;

      Καλά Χριστούγεννα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
  2. Στρεβλώνει τον Θείο Λόγο κατά το δοκούν.
    Πανθρησκεία, παγκοσμιοποίηση, αίρεση, διχασμός των ανθρώπων, σε κοινωνία εμβολιασμένων και των "άλλων".
    Γνήσιο προϊόν άλλων περασμένων εποχών, όταν το "ίνδαλμά του", έκαιγε ζωντανούς Αγιορείτες μοναχούς γιατί δεν συμφωνούσαν με την τρέλα του.
    Βαρθολομαίος, το κύκνειο άσμα ενός ετοιμοθάνατου αρχιαιρεσιάρχη.
    Το σταριλίκι για να να είναι αρεστοί στον δικό τους "μεσσία", είναι πολύ μεγάλη αρρώστια.
    Από πίσω έρχεται με χίλια, ο Ελπιδοφόρος.
    Άρτι αφιχθείς, από το αμέρικα των κόκκινων θρόνων.
    Η Μισέλ; Η χορτασμένη κοιλιά των μνημονίων και του εθνικού πάρε-δώσε, μόνο κούφια λόγια μπορεί να πει, σε λαό ζαλισμένο και υποταγμένο από μνημόνια, χρέη δυσβάστακτα και εθνικές μειοδοσίες.
    Η γλώσσα των υποτακτικών.
    Εμείς; τα σκυλιά του Παβλόφ.
    Ο χορός των απάνθρωπων, σε λαό που οι υποχρεώσεις τον βαράνε σαν πυγμάχος πορτιέρης.
    Κάτι σαν τις σειρήνες των στούκας, προτού εξαπολύσουν τις βόμβες τους.
    ΑΣΕΠ, ΑΑΔΕ, ΑΔΜΗΕ, ΚΕΑΟ, ΕΦΚΑ, ΕΦΟΡΙΕΣ, ΔΕΗ, η είσοδος της Μέρλιν, πριν το κολαστήριο της Γκεστάπο.
    Δεν υπάρχουν εκτελεστικά αποσπάσματα, αλλά κατασχέσεις, πρόστιμα και φυλακίσεις.
    ΚΑΛΆ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ;;;;;;
    ΜΆΛΛΟΝ, Ή ΕΜΒΌΛΙΟ-ΕΙΣΙΤΉΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΠΟΊΑ "ΟΥΤΟΠΊΑ", Ή ΖΩΉ ΣΑΝ ΝΤΕΣΠΕΡΑΝΤΟ.
    ΔΧΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΆΓΝΟΙΑ, ΟΙ ΔΎΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ "ΧΡΥΣΟΎ" ΑΙΏΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΧΡΎΣΑ ΚΡΟΎΓΚΕΡΑΝΤΣ.
    ΜΌΝΟ ΣΕ ΤΕΜΆΧΙΑ ΣΑΡΚΟΣ.
    ΚΆΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΈΜΠΟΡΟ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΊΑΣ.

    ΚΑΛΌ ΣΑΣ ΒΡΆΔΥ, ΑΓΑΠΗΤΉ ΚΥΡΊΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως είναι δυνατόν ο επιλεγόμενος ηγέτης της ορθόδοξης πίστης να εισηγείται και να εντέλει τους πιστούς στην πίστη να εκτελέσουν εντολές της ΝΤΠ (κοινά μασονίας) με αμφιβόλου ενέργειας σκευάσματα;
    Την στιγμή μάλιστα που κορυφαίοι επιστήμονες ανά την υφήλιο προτρέπουν τον κόσμο για το αντίθετο;
    Πως είναι δυνατόν να αγνοηθούν οι αποκαλύψεις των ίδιων των κατασκευαστών των σκευασμάτων
    ότι τα σκευάσματα αυτά είναι αμφιβόλου λειτουργικής ενέργειας .
    Πως είναι δυνατόν ο επικεφαλής των αρχιερέων της ορθόδοξης πίστης , να αγνοεί τα λεχθέντα από Αγίους και Όσιους της πίστης μας ; Πώς;;
    Πολλά τα ερωτήματα αλλά χωρίς σοβαρές απαντήσεις επί της ουσίας , το μόνο που έχουμε είναι καμουφλαρισμένες απαντήσεις χωρίς νόημα από ανοήτους που προσβλέπουν στην εφήμερη προβολή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή