" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Μέ τήν ἐλπίδα νά μήν εἶναι ἀργά...


Κάτι φαίνεται ἀρχίζει νά καταλαβαίνῃ ὁ Ἕλλην πολίτης,σχετικῶς μέ τήν προσπάθεια τῶν ἐξουσιαστῶν νά ἰσλαμοποιήσουν τήν Ἑλλάδα. Οἱ διαμαρτυρίες,οἱ καταγγελίες ἕως καί νομικές προσφυγές δείχνουν ὅτι ὁ Ἕλλην ἀρχίζει νά ἀντιλαμβάνεται πόσο ἄμεσος εἶναι ὁ κίνδυνος νά χαθῇ.
Ἄς ἐλπίσουμε μόνον νά μήν εἶναι ἤδη ἀργά ...


Η ανησυχία και αγωνία των πολιτών για την τύχη του τόπου τους καθώς διαπιστώνουν ότι οι εκκλήσεις και τα διαβήματα δεν «πιάνουν τόπο» και οι πρόσφυγες-μετανάστες στη δομή φιλοξενίας Νέας Καβάλας διαρκώς αυξάνονται έστειλαν το βράδυ της Τρίτης εκατοντάδες από αυτούς στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργάνωσε η Κίνηση Πολιτών Παιονίας.
...
 Φοβούνται την ισλαμοποίηση της Παιονίας διότι διαπιστώνουν πως:

Η δομή και τα ξενοδοχεία είναι γεμάτα κόσμο, έρχονται νέοι συνεχώς και όσοι παίρνουν άσυλο δεν φεύγουν αφού δεν γίνονται δεκτοί από καμιά ευρωπαϊκή χώρα. Θα μείνουν εδώ, θα κατοικήσουν στα έρημα από κόσμο χωριά μας και σε λίγο καιρό θα αλλοιωθεί η πληθυσμιακή σύνθεση του πληθυσμού. Επικαλέστηκαν στοιχεία και αριθμούς από τους διαμένοντες στη δομή, από τον αριθμό των μαθητών…

Είναι η δεύτερη μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας τον τελευταίο καιρό και σε αυτήν η είδηση είναι πως ανεξάρτητα με την νομική προσφυγή του δήμου, και η Κίνηση Πολιτών Παιονίας ετοιμάζει τη δική της. (ὁλόκληρο τό θέμα καί οἱ ὁμιλίες ΕΔΩ)



5 σχόλια:

  1. Δεν υπαρχει περιπτωση αντιδρασης του κοσμου. Ειναι τετοια η δομη στον τροπο ζωης και σκεψης ..των 70 τελευταιων ετων. Δεν υπαρχει νοητικη κριση..Ατομικη ακρισια υπαρχει. Σε παλμους σκεφτονται οι πολλοι...ασυνδετους. Δεν υπαρχει αλληλουχια και αναλυση.
    Ειμαστε στα χερια του Θεου σε ολα...
    Δεν παραγει ενεργεια πια αυτος ο τοπος...Δεν μπορει κυριολεκτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύω πώς ἔχεις δίκαιο,ἀγαπητέ Δημήτριε,εἰδικῶς στήν τελευταία πρότασιν :

    Δεν παραγει ενεργεια πια αυτος ο τοπος...Δεν μπορει κυριολεκτικα.

    Αὐτό τό «δέν μπορεῖ κυριολεκτικά» εἶναι μαχαίρι στήν καρδιά ...Καί ξέρεις γιατί;Διότι ἀποδεικνύεται ἐκ τῆς πραγματικότητος !

    Μάλιστα,ὅταν ἀνήρτισα τό ἀνωτέρῳ θέμα,ἀμέσως μετά ἔπεσα πάνω στό νομοσχέδιο Θεοδωρικάκου περί «ἰθαγενείας ἐξπρές» ! Καί σκέφτηκα : Ποιά ἐλπίδα;....

    https://sxolianews.blogspot.com/2020/07/blog-post_57.html

    Καλησπέρα ἀγαπητέ Δημήτριε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια αιρετικη οπτικη γιατι δεν αντιδρουν οι Ελληνες!!!! Δεν αντιδρουν γιατι ειναι υπο συνεχη, προγραμματισμενο και μακροχρονιο διανοητικο ελεγχο μεσω επιρροων ιδεολογικων, θρησκευτικων, κοινωνικων και οτι μπορεις να φανταστεις!!! Επιρροων που εχουν ετεροπροσδιορισμενη διαστροφικη στοχευση και ΔΕΝ προτασσουν την πατριδα εναντι αλλων προτεραιοτητων.Ταυτοχρονα η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ παρα πολλων πολιτων απο το κρατος πατερουλη(ναι αυτο το κρατος των δεξιων κρατιστων αρχικα, μετεπειτα των μαρξιστων και παντα εργαλειο των υπερτραπεζιτων) ακυρωνει την αντιδραση εκεινων που θα μπορουσαν και επιθυμουσαν να αντιδρασουν. Η επι σχεδιω καταστροφη της ανταγωνιστικης ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ μηχανης και της οικονομικης ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ που ειναι εργο των μαρξιστων και των κρατικοδιαιτων νεοφαναριωτων επετεινε και σφραγισε το κλειδωμα καθε ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ αντιδρασης. Καποτε οι Ελληνες στα χωραφια στις στανες, στις βιοτεχνιες-εργαστηρια και στα πελαγα ειχαν πολυ-πολυ περισσοτερη ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ απο οτι ενας Ελληνας σημερα που τον εμαθαν να προσβλεπει σχεδον αποκλειστικα στο επιτηδευμα της παρασιτικης επιβιωσης(οπως κατεληξε) που λεγεται διορισμος στο "Ελληνικο" κρατος. Καποτε οταν το Υπ. Οικ.διαφημιζε :ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!! ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!!! Στους τοιχους της Αθηνας και της Θεσσαλονικης ειχε γραφτει!!!! ΔΥ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ????? ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!!!!! Οτι και να κανει ο Ελληνας που αντιδρα οταν το κρατος με μοχλο την παρασιτικη αργομισθιακου τυπου εξαρτηση- επιβιωση των ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΩΝ υπαλληλων παντα θα φρασσει, θα στομωνει και θα διαστρεφει καθε αντιδραση και καθε εθνικη προσπαθεια.Οταν δεν υπαρχει ελεγχος και οσμωση μεταξυ των μεσα και των εξω. Στην πραγματικοτητα δημιουργησαν την πιο απιστευτη και σατανικη παγιδα!!!! Δημιουργησαν εναν κοινωνικο αλγοριθμο οπου καθε εθνικη προσπαθεια και αποφασιστικοτητα να προσκρουει οχι στους καθεαυτου εχθρους της χωρας αλλα σε εκατονταδες χιλιαδων πολιτων εξαρτωμενων αμεσα απο το δημοσιο (εν ενεργεια και συνταξιουχων) . Που γνωριζοντας συνειδητα η και ασυνειδητως οτι τα πραγματικα αφεντικα(οι παγκοσμιοι τραπεζιτες του fiat money) δεν θα τους αφησουν ποτε χωρις ενα παχυλο αλλα και χαριστικο εν πολλοις μισθο-συνταξη κανουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΑΥΤΑ!!!! Ανεξαρτητως του τι λενε σε μας!!!! Ετσι εξηγειται πολυ καλυτερα νομιζω η σταση της "εκπαιδευσης" , του στρατου(Φιλιππινεζα), των ΔΕΚΟ, των "Πανεπιστημιων" και δεν συμμαζευεται??????Οταν εισβαλουν μιλιουνια οι επηλυδες!!! Το επιστεγασμα αυτης της μεθοδου θα ειναι το Ελληνικο κρατος να αλλαξει και με την βουλα κυριαρχια ισως και σημαια ενω οι πραιτωριανοι θα συνεχιζουν να μισθοδοτουνται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλα δεν θα πουν ολα αυτα κατι αλλο απ το τελικο συμπερασμα : Δεν μπορει να παραγει ενεργεια ο λαος..
      Ανεξαρτητα των αιτιων.
      Ειναι αληθεια οτι οι δημοσιοι υπαλληλοι...ειναι ο στρατος των ακριδων..και οι πραιτωριανοι του.Ομαδες επαγγελματικες σε γκρουπ οργανωμενα κατα κλαδο ..Κατι σαν σπειρες μεσα σε σπειρα. Αναλυτικα δες μια αριθμητικη διαρθρωση του λαου τωρα : 2.5 εως 3 εκατομμ.συνταξιουχοι πασης φυσης. Πεντε εκστομμ. γυναικες..50%..πληθους.Ενα εκατομμ.νεοι εφυγαν.Χοντρικα 1 εκατομμ..δημοσιοι υπαλληλοι..
      Τι μενει να παραγει ενεργεια ??? Αντε ενα εκατομμ..κοροιδα..
      Το ενα δεκατο της μηχανης...
      Ποιος θα αντιδρασει σε μια θαλασσα σε νεκροφανεια ???
      Δυστυχως...Αυτο το κουτι...ειναι θερμοδυναμικα νεκρο.
      Ειναι αυτο απαισιοδοξο ?? Ειναι ...
      Ομως παντα υπαρχει ενας παραγοντας απροσδιοριστος στα παντα.Μια αβεβαιοτητα για το μελλον.Αυτο θα πει μελλον..που αγνοουμε.Αλλιως θα γνωριζαμε ολα.Λοιπον αυτο θα μας σωσει..αν θελει ο Θεος.Εμεις δεν μπορουμε να σωθουμε πια. Εχουμε παραιτηθει σαν αδρανες υλικο.Δομισαμε τον θανατο σαν υψιστο αξιωμα ..γιαυτο και βιαζονται ολοι ειτε στην συνταξη να βγουν..ειτε να ζησουν ξεφρενα τις απολαυσεις..γιατι θεωρουν τελος το μετα θανατον.Η απληστια και η παρεκλιση στα παντα απ το πρεπον..η ηθικη ξεφτιλα και το ξεχειλωμα των ηθων εως τρελας..αυτο θα πουν.Οτι υπαρχει τελος οριστικο σε ολα..στην διαδρομη μιας ζωης μονο. Και σαν ηλιθιος ο αλλος ...συσωρευει ολα σε ποσοτητες..πριν το τελος.Υπαρχει και μια ..σχιζοφρενεια εδω μεγαλη. Το αποθεμα απολαυσεων δεν χρειαζεται αν υπαρχει τελος.Να το κανεις τι ..αν υπαρχει ??
      Τελος παντων στα χερια του Θεου ειναι να διαλυσει με οποιον τροπο...αυτο το παραμυθι που φτιαχτηκε εδω σαν τερας.Αυτη την ψευτοζωη του θανατου..
      Αισιοδοξω...

      Διαγραφή
  4. Ἀγαπητέ Θαλῆ,γιατί χαρακτήρισες αἰρετικό κάτι πού εἶναι πέρα γιά πέρα ἀληθινό;Μία πραγματικότητα παρέθεσες ἄμεσα ἐξαρτημένη μέ αὐτό πού συμβαίνει καί τό γιατό θά συμβαίνει,στήν χώρα. Εἶναι τό πρόσφορο ἔδαφος πού καλλιεργήθηκε γιά νά δεχθῇ τήν σημερινή μεταστροφή τοῦ ἐλλαδικοῦ κράτους σ᾿ὅ,τι ἄλλο παρά Ἑλληνικόν !

    Πολύ ὁρθῶς,λοιπόν,ἐτέθη ἡ ἄποψίς σου,ὅπως μᾶλλον,στό σύνολο τῶν μέχρι σήμερα σχολίων σου,κάνεις.Μακάρι νά κυριαρχοῦσε στήν πλειοψηφία,μία τέτοια ἄποψις.

    Καλησπέρα ἀγαπητέ Θαλῆ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή