" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη, 5 Μαΐου 2015

Benjamin Freedman…ο Ιουδαίος που κατηγορεί τους Ιουδαίους για τον Α΄και Β΄Παγκόσμιο πόλεμο-VIDEO με ελληνικούς υπότιτλους


Επειδή η ιστορία έχει συνέχεια

Benjamin Freedman

Επειδή κάποιοι προσπαθούν να στραγγαλίσουν την ελεύθερη σκέψη

x240-zz6

Επειδή χορτάσαμε να βλέπουμε τους πολιτικούς που τους ψήφισαν έλληνες, να αγωνίζονται για τα συμφέροντα άλλων λαών
images (1)

Επειδή η αγνωσία είναι το πρόβλημα που εκμεταλλεύονται όσοι θέλουν το τέλος μας
Το ΠΑΡΑΞΕΝΟ ξεκινά μια ιστορική αναδρομή στην ιστορία που δεν σας είπαν, μέσα απο τις μαρτυρίες των ανθρώπων που σας έκρυψαν και μέσα απο στοιχεία που κανείς δεν θέλει να βγούν στον αέρα ούτε για πλάκα και για αυτό έχουν θεσπίσει με τους νόμους τους το έγκλημα γνώμης.

Ξεκινάμε λοιπόν με την μαρτυρία ενός Ιουδάιου αλλά πάνω απο όλα ελεύθερου ανθρώπου, ο οποίος και επανεστάτησε γνωρίζοντας τι έχει συμβεί στον Α΄ και Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο.

Ο Benjamin Freedman ήταν ένας εχθρός της American Jewish Committee αυτής της οργάνωσης , που καθοδηγούσε τον Σαμαρά και καθοδηγεί αφανώς και τον Τσίπρα αλλά και όλους τους προηγούμενους.

Ποιος μπορεί να κατηγορήσει έναν ιουδαίο για ναζί;;; για χιτλερικό;;; Εμείς πάντως όχι.

Θα υπάρξουν πολλές συνέχειες, απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί και κυρίως, αν μπορείτε, αμφισβητείστε το ψάχνοντας….Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου