" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη, 19 Μαΐου 2015

Στάχτη έγιναν οι “κόκκινες γραμμές”: 4 φορές αποκάλεσε ο Γ. Γ. του ΝΑΤΟ τα Σκόπια “Μακεδονία” παρόντος του Π. Καμμένου!

Στάχτη έγιναν οι “κόκκινες γραμμές”: 4 φορές αποκάλεσε ο Γ. Γ. του ΝΑΤΟ τα Σκόπια “Μακεδονία” παρόντος του Π. Καμμένου!

Γράφει ο Αντίοχος

Λίγες μέρες αφότου χόρεψε «αγκαζέ» με το «πατριωτάκι», τον Νίκο Κοτζιά το «We Are The World», στην Αττάλεια, και παρόντος του υπουργοπάνου Καμμένου, ο Γ.Γ. της ανθελληνικής λυκοσυμμαχίας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία»!

Στην ομιλία του, λοιπόν, στην κοινή συνεδρίαση των υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας της Ε.Ε., ο θρασύτατος Στόλτενμπεργκ, είπε ότι το ΝΑΤΟ βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τη «Μακεδονία», για να αποφευχθεί κλιμάκωση της κρίσης. Μάλιστα, στην ομιλία του, επανέλαβε προκλητικά τον όρο «Μακεδονία» τέσσερις φορές. Προφανώς για να το εμπεδώσουμε!

Και το «πατριωτάκι» ο υπουργοπάνος, με τις… «κόκκινες γραμμές», τις… ευαισθησίες για τα εθνικά θέματα, τουμπεκιάστηκε και τις τέσσερις φορές!

(ΥΓ): Λέτε εκείνη την ώρα να έπαιρνε ο υπουργοπάνος τίποτα… ανάσες αξιοπρέπειας και ως εκ τούτου δε μπορούσε να μιλήσει;

Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου