" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Τα χιλιάρικα του Μάρδα και η σαπίλα του πολιτικού συστήματος

Τα χιλιάρικα του Μάρδα και η σαπίλα του πολιτικού συστήματος

Σε μείζον ζήτημα αναδείχτηκε το αν ο αναπληρωτής υπουργός, Μάρδας, έβγαλε ή όχι 80.000 ευρώ στο εξωτερικό και πότε το έκανε. Από τοπικές εφημερίδες της Βορείου Ελλάδας τελικά το ζήτημα έφτασε να απασχολήσει μέχρι και την γνωστή ανθελληνική φυλλάδα Bild. Τελικώς ο ίδιος ο Μάρδας, μιλώντας σε τηλεοπτικούς σταθμούς ισχυρίστηκε ότι όντως είχε μεταφέρει ένα ποσό στο εξωτερικό, προκειμένου, όπως είπε, να εξυπηρετηθεί η σπουδάζουσα στις Βρυξέλλες κόρη του.

Όμως, αλήθεια, γιατί έγινε τόσο μείζον ζήτημα τα 80.000 ευρώ του Μάρδα ή τα ακόμα λιγότερα, όπως δήλωσε ο ίδιος, όταν ολάκερο το πολιτικό σύστημα τελεί εν πλήρει σήψη και παρακμή; Πολλοί είναι οι πολιτικοί και μάλιστα πολιτικοί αρχηγοί που έχουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό.

Διαβάστε σχετικά: Τα εκατομμύρια των Συριζαίων: “Από τον Τρότσκι στην JP Morgan” - Νοιάζονται όμως για τον φτωχό λαό...

Βενιζέλος και Σαμαράς «έβγαζαν» εκατομμύρια σε ξένες τράπεζες τη στιγμή που απαιτούσαν θυσίες από τον ελληνικό λαό

Στην φάκα των ελεγκτικών αρχών όσοι έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό ύστερα από ερώτηση της Χρυσής Αυγής

Τι Τρότσκι, τι Ροκφέλερ: Αριστεροί και δεξιοί πολιτικάντηδες στέλνουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό, ενώ ο Λαός πένεται! - ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ

Παραθέτουμε επίσης λίστα με ονόματα και ποσά πολιτικών που έχουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό:


Εφόσον και ορθώς γίνεται ζήτημα για τους πολιτικούς που έχουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό, γιατί δεν ανοίγει το θέμα ολόκληρο και ολόκληρο το δημοσιογραφικό κατεστημένο ασχολείται τελευταίως με τον Μάρδα; Προφανώς γιατί δεν διαθέτουν ούτε την τόλμη, ούτε την βούληση να αντικρίσουν την υπόλοιπη κόπρο του Αυγεία. Μόνη η Χρυσή Αυγή διαθέτει το σθένος και την βούληση να αντιμετωπίσει όλη αυτή την ανήθικη κατάσταση εις βάρος του Ελληνικού Λαού από τους «εθνοπατέρες» του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου