" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Tατσόπουλος: Ο Μανώλης Γλέζος μοιάζει με τον γεροντάκο στον Αστερίξ με τη θεογκόμενα



Η κριτική του Μανώλη Γλέζου στην οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ που έχει γίνει πρώτο θέμα τις τελευταίες ώρες προκάλεσε τον έντονο σχολιασμό του συγγραφέα και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλου που έφτασε να συγκρίνει τον Μανώλη Γλέζο με ήρωα του Αστερίξ.
Μιλώντας στο ΒΗΜΑ ΦΜ είπε μεταξύ άλλων πως «Ο Γλέζος μοιάζει με τον γεροντάκο στον Αστερίξ με τη θεογκόμενα...» καθώς και ότι «ο κ. Γλέζος τα έλεγε και παλιότερα αυτά για τα λεφτά, αλλά η ουσία είναι πως δεν μπορεί να γίνει δραματική αλλαγή στο οικονομικό τοπίο χωρίς ανάλογη δραματική αλλαγή στην φορολογική πολιτική.»
 
Για τον εκλογικό νόμο ο Πέτρος Τατσόπουλος δήλωσε ότι «η απλή και άδολη αναλογική έχει "μπει στη φορμόλη" τα τελευταία χρόνια και πως δεν κατανοεί τις προτάσεις να...
νεκραναστηθεί... Δεν αμφισβητώ τις προθέσεις του Γλέζου αλλά θεωρώ πως η απλή αναλογική είναι σήμερα ο ιδανικός δρόμος προς την Κόλαση, προς την ακυβερνησία».
 
Προσπάθησε να δικαιολογηθεί μέσω Facebook

Στη συνέχεια, ο Πέτρος Τατσόπουλος προσπάθησε να ρίξει τους τόνους σε ανάρτηση του στο facebook, όπου υποστήριξε πως ό,τι είπε ήταν χιουμοριστικό: «Mια ανάλαφρη κουβέντα το πρωί στον ΒΗΜΑ FM γύρω από τους ήρωες του Αστερίξ -με αφορμή ένα εστιατόριο ονόματι "Δρυίδης"- ανηφορίζει ήδη προς τη γνωστή διαδικτυακή Λεωφόρο της Παράνοιας. Με παρηγορεί τουλάχιστον ότι ο ίδιος ο Μανώλης Γλέζος γνωρίζει πόσο τον σέβομαι και τον αγαπάω».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου