" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ! "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ" ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΝΕ Ή ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΠΑ.ΠΑΡΑ. !!!


Νέο κόμμα σκέφτεται να δημιουργήσει ο τηλεπρόεδρος Καρατζαφέρης,αφού σου λέει : μέλλον με το ξεπερασμένο και "καμμένο" ΛΑ.Ο.Σ. δεν βλέπει ! Έτσι έχει βάλει κάτω τα πράγματα και τα γυροφέρνει μέχρι να του βγει η νέα συνταγή της επιτυχίας. Όπου επιτυχία βλέπε την είσοδό του στην βουλή ! Γιατι Καρατζαφέρης χωρίς βουλή είναι φαγητό χωρίς αλάτι, που λένε ... Ο άνθρωπος κόντεψε να "πάθει" όταν στις προηγούμενες εκλογές έχασε το ...βήμα του, αυτό της βουλής δηλαδή. Κάποιοι ισχυρίζονται πως το μόνο βήμα που ταιριάζει στον τηλεπρόεδρο, παιδί του Μητσοτάκη και κληρονόμο του τηλεοπτικού σταθμού του κρητικού πολιτικού, είναι αυτό το μετέωρο !  

Θα συμφωνήσω, γιατί πώς αλλιώς μπορεί να δει κανείς μια πιθανή εξέλιξη ενός νέου κόμματος μέσα στο ήδη υπάρχον; Αφού όπως ακούγεται το ΛΑ.Ο.Σ. δεν σκοπεύει να το διαλύσει εις τα εξ' ών συνετέθη αλλά να το διατηρήσει ως "συνιστώσα" μαζί με κάποιες ακόμη που θα του προκύψουν, όπως πιστεύει, από ΑΝ.ΕΛ. και την πτέρυγα της ΝουΔου που κινείται στα πολύ ...δεξιά σχεδόν ακροβατούσα !!!
Τώρα όσο αφορά την ανοησία περί προσχωρήσεων στελεχών της Χρυσής Αυγής, στο τηλεκόμμα του θαυμαστή του μητσοτακέϊκου, καλό είναι να το προσπεράσουμε αφού ούτε και ως "κρύο" αστείο δεν μπορεί να σταθεί...
Αυτές λοιπόν τις συνιστώσες, ο Καρατζαφέρης θα συνασπίσει για να επιτύχει την είσοδό του στο "πολυπόθητο", γι' αυτόν Κ(υ)οινοβούλιο ! Και ο συνασπισμός αυτός ένα σκοπό θα έχει: τον εγκλωβισμό των πατριωτών,που βλέπουν ως μόνη και γνήσια έκφραση Πατριωτική και Αντισυστημική την Χρυσή Αυγή! Αυτά βέβαια τα βλέπει έτσι ο Καρατζαφέρης, ο υποστηρικτής του πρώτου Μνημονίου ( θυμάστε; " γαλατάκι; φαρμακάκι;" έτσι δεν έλεγε για να υποστηρίξει και στηρίξει ήτοι ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ την προδοτική ψήφο στον ΓΑΠ και το ΔΝΤ; Όπως και το εφιαλτικό σενάριο των βομβαρδισμών της Ελλάδος που θα γινόταν ...Βοσνία!!! Ά, Καρατζαφέρη ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ !!!). Αυτός λοιπόν τα βλέπει έτσι και μάλλον το πιθανώτερο εκείνοι που τον "καθοδηγούν" και τον ετοιμάζουν ως " δυχτάκι " για την ...πατριωτική ψαριά !!! 
Και καθότι πολύ πατριωτικό θα πέσει στην μέση για το ...ψήσιμο, ήρθε και η φαεινή ιδέα της Πατριωτικής Παράταξης !!! Κάτι λίγο, από εκείνο το Εθνική Παράταξη του Χρύσανθου Δημητριάδη ( της ΕΠΕΝ) μου κάνει, αλλά το προσπερνώ, αφού αυτό το Πατριωτική Παράταξη είναι πολύ πιασάρικο στους πονηρούς καιρούς μας... Και αφού ο Καρατζαφέρης θέλει να περνιέται και για πολύ ...αλεπού, του πάει γάντι η ιδέα! 
Λοιπόν ναι, Πατριωτική Παράταξη και με την συνήθεια των κομμάτων της μεταπολίτευσης ( και όχι μόνον) να κόβουν τις λέξεις, θα έχουμε μια πολύ ωραία ΠΑ.ΠΑΡΑ. ως το νέο κόμμα που θα γεμίσει ελπίδες τον ελληνικό λαό! 
Κ. Καρατζαφέρη, τελειώνοντας θα ήθελα με το χέρι στην καρδιά να μας πείτε,άν όλα αυτά περί νέου κόμματος αληθεύουν, το όνομα ήταν δική σας ιδέα ή βοήθησαν και οι φίλοι σας στην Λέσχη των Αθηνών όπου τα τελευταία χρόνια είστε μέλος ( μετά από πολλούς κόπους και παρακάλια ετών) ; Γιατί αν αυτοί έτσι σας έχουν προτείνει για ξανασκεφτείτε το. Λέω, τώρα... Μπορεί και να είμαι λάθος, αλλά μάλλον για παγίδα το κόβω αφού μια ΠΑ.ΠΑΡΑ τι μπορεί περισσότερο να προσθέσει στις ήδη υπάρχουσες λίγδες- κόμματα της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας; 

ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου