" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

ΙΔΟΥ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ (Τ)ΣΥΡΙΖΑ ! ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΑΜΑ ... ΜΑ ΠΟΣΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΚΑΤΣΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΣΟΥΡΓΕΛΩΝ ! ! ! ! !

Πώς είπε ο Κουρά(δ)κης του τσυριζα και η άλλη η κυρά- Θεανώ Φωτίου( που μόνο η μάνα της την ηξερε μέχρι που μίλησε για τις παρελάσεις...) ; "Παλαιολιθικές με τον τρόπο που γίνονται, χαρακτήρισε τις παρελάσεις και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου. Στις παρελάσεις θα έπρεπε να παίρνουν μέρος «απλοί πολίτες και όχι άρματα μάχης» είπε.

Και ιδού το επέτυχαν ! 
ΑΗΔΙΑ και ΕΜΕΤΟΣ !

Το ΚΕΕΡΦΑ του Πέτρου Κωνσταντίνου, συντονιστή, μπήκε με το έτσι θέλω στην παρέλαση στο Γαλάτσι και παρέλασαν αφρικανοί λαθρομετανάστες στην εθνική μας επέτειο.

Ο κόσμος μπορεί να αγανάκτησε..αλλά η αστυνομία τους άφησε και έκαναν παρέλαση..την ώρα που στην Πιερία συνέλαβε 3 μέλη της Χ.Α επειδή κατέθεσαν στεφάνια!
Η ξεφτίλα η ίδια…







Τέλος πάντων θα μάθουμε ποιός είναι αυτός ο ανεκδιήγητος γελωτοποιός, το σουργελοάπλυτο πράγμα ο ...Κωνσταντίνου με τις χίλιες ΜΚΟ που τα αρπάζουν για τα καλά;

ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου