" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΦΩΤΟ ΒΟΜΒΕΣ ! ΙΔΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΑΥΤΙ; Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥ ...

Ο Χαράλαμπος Βουρλιώτης  κατείχε στο πρόσφατο παρελθόν πολιτική θέση ως στέλεχος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και πιο συγκεκριμένα ως σύμβουλος του υπουργού Δικαιοσύνης της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, Φίλιππου Πετσάλνικου και εμπνευστής του κατάπτυστου νόμου περί ευθύνης υπουργών!
Στην φωτογραφία εικονίζεται ο ίδιος με τον Φ.Πετσάλνικο να δίνουν κοινή συνέντευξη Τύπου.
 Ά και μην ξεχνάμε και το πιό σπουδαίο: το πόρισμά του ήταν αντιγραφή της "κατάθεσης" κάποιου δημοσιογράφου ονόματι Ψαράς. 



Και για τον ξεπλυμένο (κατά δήλωση Καρατζαφέρη: " τον ξέπλυνα και τον έδωσα "καθαρό" στην Ν.Δ. και τώρα είναι ο καλύτερος κοινοβουλευτικός άνδρας" ) κυνοβουλευτικό εκπρόσωπο της πατσαβούρας ΝουΔου Μαυρουδή ή Μάκη Βορίδη έχει φωτό, πεσκέσι για τον κ. Εισαγγελέα, έτσι; Όχι μόνον οι παιδικές φωτό του Χ.Παππά να ...μετράνε... 


ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΦΩΤΟ - ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ,ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΜΙΑ 70ΑΡΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ,ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΦΕΡΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 2  ΔΙΣ ΔΡΧ. (περί τα τέλη του '90), ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΥΡΙΟ ΤΟΝ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΩ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΟ ΜΑΪΜΟΥΝΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΝ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑΣ ΑΝΝΑΣ ΦΡΑΝΚ! ! ! ΟΧΙ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ,ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΦΡΑΝΚ! !  ! 
Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΦΩΤΟ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ ΣΤ' (φυλακισμένο πολλάκις για οικονομικά εγκλήματα,ακόμη και σήμερα βρίσκεται στις φυλακές Λαρίσης) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΛΑΚΕΡΗ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΣΙΓΑ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΣΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΑΥΤΑ! 
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ! ! !   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου