" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ... ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...!!!


ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ...!!!

Την επιχείρηση "Σημάδι" προτίθενται να ενεργοποιήσουν οι Ρωσικές αρχές κάθε Παρασκευή.

Αυτή προβλέπει ότι εθελοντές πολίτες θα αναζητούν λαθρομετανάστες σε σπίτια και σε χώρους όπου αυτοί συχνάζουν.

Στόχος θα είναι οι λαθρομετανάστες από το Αζερμπαιτζάν και τον Καύκασο,οι οποίοι βρίσκονται στο επίκεντρο μετά το πρόσφατο επεισόδιο όπου ένας Αζέρος μαχαίρωσε θανάσιμα ένα Ρώσο που έκανε περίπατο με την φίλη του σε δρόμο της Μόσχας.

Ο Ορχάν Ζεινάλοφ,συνελήφθη ως ύποπτος για την δολοφονία του άτυχου Ρώσου.

Από την πλευρά της η Αζέρικη εθνικιστική οργάνωση για την απελευθέρωση του Καραμπάχ απειλεί με αντίποινα κατά Ρώσων που κατοικούν στο Αζερμπαιτζάν,επειδή σύμφωνα με βίντεο ο Ζεινάλοφ ξυλοκοπήθηκε άγρια από Ρώσους αστυνομικούς.

stoxos.gr

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ... 24 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ...



Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις εθνικιστών στη Ρωσία, μετά τη δολοφονία 25χρονου από δράστη που φέρεται να είναι Μουσουλμάνος με καταγωγή από το Βόρειο Καύκασο.

Κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στην Αγία Πετρούπολη την  Κυριακή, 24 άνθρωποι συνελήφθησαν.

Στην πορεία συμμετείχαν περίπου 400 διαδηλωτές.

Σύμφωνα με την αστυνομία σημειώθηκαν εντάσεις, ενώ εκσφενδονίστηκαν πέτρες και καπνογόνα σε καταστήματα που διατηρούν μετανάστες.

Πρόκειται για τις βιαιότερες εθνικιστικές συγκρούσεις από το 2010, όπου επεισόδια σημειώθηκαν σε συμπλοκή στην οποία έχασε τη ζωή του ένας Ρώσος από οπαδό ομάδας από το Βόρειο Καύκασο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου