" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ NEW YORK TIMES: ΕΜΠΛΟΚΗ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!

ΤΟ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΟΙ ΒΑΡΩΝΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!

 

Από τα μεγαλύτερα αφιερώματα που έχει κάνει ποτέ η εφημερίδα για Ελληνικό θέμα, καλύπτει τρεις (3) σελίδες στον δικτυακό τόπο των ΝΥΤ!

Οι ΝΥΤ αποκαλύπτουν όλο το παρασκήνιο και την έρευνα του εισαγγελέα Καλούδη για την εμπλοκή Προβόπουλου στο σκάνδαλο Proton. Μεγάλη δικαίωση για όσους “τολμήσαμε”, ο λόγος τώρα στην δικαιοσύνη που πρέπει να είναι αμείλικτη και σε στελέχη της που κατάπιε η σήψη.

Ίσως έτσι να εξηγείται και η πρόσφατη “πίεση” του κεντρικού τραπεζίτη προς την κυβέρνηση, με την “αποστασιοποίηση” του από τις επίσημες θέσεις. Στάση που οπωσδήποτε δεν πείθει κανέναν, αφού το Ολυμπία έχει αποκαλύψει από το 2009 την ύποπτη στάση του κεντρικού τραπεζίτη στην διαδικασία δημιουργίας κρίσης δανεισμού που έστρωσε το χαλί για την υπαγωγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ.

Όπως και την πρωτοφανή στήριξη του κεντρικού τραπεζίτη στο δολοφονικό μνημόνιο με δηλώσεις που θα μείνουν στην ιστορία ως μνημεία παραπλάνησης.

Δείτε ολόκληρο το άρθρο στους ΝΥΤ και αναμένουμε τις ενέργειες της δικαιοσύνης που πλέον θα πρέπει να είναι αμείλικτη, ακαριαία και εσωστρεφής στα θέματα κάθαρσης, όπου αυτό απαιτείται.

Διαβάστε απλώς τι γράφαμε στις 17/11/2009, όταν όλοι σιωπούσαν, “δεν ήξεραν, δεν έβλεπαν”: Το μεγάλο πλιάτσικο ξεκίνησε με τη γνωστή συνταγή. Όσκαρ αξίζει στον κύριο Προβόπουλο…

Σήμερα κανείς δεν δικαιούται να πει πως “δεν ήξερε”.

 olympia

Το κείμενο της εφημερίδος ΕΔΩ

 αναδημοσίευσις από : athenseveryday

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου