" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Associated Press,CNN,New York Times καί Reuters κατηγοροῦνται γιά συνέργεια μέ τήν Χαμάς

 


Ο γερουσιαστής Tom Cotton κατηγόρησε τέσσερα μεγάλα μέσα ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους τους ότι συμμετείχαν στην επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου και ζήτησε από τον Γενικό Εισαγγελέα των ΗΠΑ Merrick Garland να ξεκινήσει έρευνα εθνικής ασφάλειας εναντίον τους, σύμφωνα με επιστολή που δημοσιεύτηκε. από τον βουλευτή την Παρασκευή.

«Γράφω σχετικά με αναφορές ότι οι λεγόμενοι «δημοσιογράφοι» που απασχολούνται από το Associated Press, το CNN, τους New York Times και το Reuters συνόδευαν τρομοκράτες της Χαμάς στο Ισραήλ κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου. Αυτά τα άτομα σχεδόν σίγουρα γνώριζαν για την επίθεση εκ των προτέρων, και συμμετείχαν ακόμη και συνοδεύοντας τρομοκράτες της Χαμάς κατά τη διάρκεια της επίθεσης και βιντεοσκοπώντας τις αποτρόπαιες πράξεις», ανέφερε η επιστολή. «Το Υπουργείο Δικαιοσύνης πρέπει να ξεκινήσει αμέσως έρευνα για την εθνική ασφάλεια για αυτά τα τέσσερα μέσα ενημέρωσης», πρόσθεσε ο γερουσιαστής.


Ο Cotton ισχυρίζεται ότι γνωρίζει τουλάχιστον μία περίπτωση κατά την οποία ένας δημοσιογράφος που εργαζόταν σε ένα από αυτά τα μέσα ενημέρωσης τράβηξε ακόμη και μια selfie του να φιλιέται στο μάγουλο από έναν από τους ηγέτες της Χαμάς που σχεδίασαν την επίθεση στο Ισραήλ, σύμφωνα με την επιστολή .

Την Πέμπτη, η μη κυβερνητική οργάνωση The Honest Reporting, κατηγόρησε τους φωτορεπόρτερ αυτών των ειδησεογραφικών πρακτορείων, οι οποίοι κινηματογράφησαν μαχητές της Χαμάς να διεισδύουν στο Ισραήλ και να σκοτώνουν αμάχους στις 7 Οκτωβρίου, ότι εμπλέκονται στην επίθεση.

Η Εθνική Διεύθυνση Δημόσιας Διπλωματίας του Γραφείου του Ισραηλινού Πρωθυπουργού, από την πλευρά της, ζήτησε να ληφθούν άμεσα μέτρα εναντίον αυτών των φωτορεπόρτερ, χαρακτηρίζοντάς τους ως «φωτογράφους στην υπηρεσία της Χαμάς ».

Επιπλέον, το Κυβερνητικό Γραφείο Τύπου του Ισραήλ (GPO) δήλωσε την Πέμπτη ότι ο διευθυντής του Nitzan Chen έστειλε επείγουσα επιστολή στους επικεφαλής των περιφερειακών γραφείων του Associated Press, του Reuters, του CNN και των New York Times, ζητώντας διευκρινίσεις σχετικά με την ύπαρξη των φωτορεπόρτερ τους . κοντά σε μαχητές της Χαμάς κατά την επίθεσή τους στις 7 Οκτωβρίου στο Ισραήλ και τη μαγνητοσκόπηση των γεγονότων.

Ἀπό : sputnikglobe.com

Διαβᾶστε τήν ἐπιστολή τοῦ γερουσιαστή Κόττον,στήν ἐπίσημη ἱστοσελίδα του,ΕΔΩ.


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου