" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Ἡ Βρετανική Αὐτοκρατορία ἦταν ἡ Ἰουδαϊκή Συνωμοσία


British_Israelism.jpgΜακριά από την υπονόμευση της Βρετανίας, οι Σιωνιστές
στρατολόγησαν τους Βρετανούς στην υπόθεση
«Εβραϊκή παγκόσμια κυριαρχία» πείθοντας ότι
ήταν οι ίδιοι Εβραίοι
απόγονοι των δέκα φυλών. 
Στο εξής η «εβραϊκή συνωμοσία» πήρε την μορφή της  βρετανικής αυτοκρατορίας.
Οι ΗΠΑ έχουν αναλάβει αυτόν τον μανδύα πλέον . 

Το "British Israel" είναι ένας όρος που χρησιμοποίησε η Helen Peters στο βιβλίο της The Union Jack του 1970, για να περιγράψει τις χειραγωγικές προσπάθειες των ελίτ Βρετανών ολιγαρχών να δημιουργήσουν μια παγκόσμια φεουδαρχική κοινωνία που θα ελέγχεται φυσικά από Βρετανούς ολιγάρχες - δημιουργώντας πρώτα το κράτος του Ισραήλ. (η Διακήρυξη του Μπάλφουρ του 1917), και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας χριστιανούς φονταμενταλιστές για να προωθήσει την ιδέα ότι η νίκη του Ισραήλ στον πόλεμο σημαίνει ότι ο Χριστός θα επιστρέψει και θα τους σώσει.

από τον Jude Duffy
(henrymakow.com)

Μερικοί λευκοί εθνικιστές  απεικονίζουν τη Βρετανική Αυτοκρατορία ως το ευγενές θύμα άδικης συκοφαντίας από τους Σιωνιστές. 

Στους αιώνες από τη Μεταρρύθμιση, ο αγγλοπροτεσταντικός ιμπεριαλισμός και ο εβραϊκός υπερθεματισμός σχημάτισαν μια διαρκή συμμαχία, η οποία βρήκε οργανωμένη έκφραση σε αποκρυφιστικές κοινωνίες όπως η Αγγλο-ισραηλινή θεωρία που υποστήριξε ότι:

140625-British-Israelism-map.gif
"Οι 10 "χαμένες" φυλές του Ισραήλ είναι στην πραγματικότητα η αγγλοσαξονική φυλή και είναι συγκεκριμένα ο λαός της Μεγάλης Βρετανίας. Εξ ορισμού, λοιπόν, ο αγγλοσαξωνικόςλευκός) λαός είναι οι αληθινοί Ισραηλίτες, όντας απόγονοι του Αβραάμ και είναι ο μόνος εκλεκτός λαός του Θεού και κληρονόμοι της διαθήκης του Θεού.Η αγγλοσαξονική φυλή είναι στην πραγματικότητα μια φυλή Ισραηλιτών με αποστολή που έλαβε από την Ανώτατη Αρχή να εδραιώσει τη Βασιλεία του Θεού στη γη».

Οι Άγγλοι βασιλιάδες θεωρούσαν από παλαιά τους εαυτούς τους απόγονους του βασιλιά Δαβίδ και κατά συνέπεια σκέφτονται και ενεργούν ως Εβραίοι. Το βρετανικό στέμμα ισχυρίζεται ότι ο θρόνος τους στο Αβαείο του Γουέστμινστερ είναι ο θρόνος του ΔαβίδΟ πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος θεωρείται ο 145ος άμεσος απόγονος του βασιλιά Δαβίδ, περιτομήθηκε από τον Ραβίνο Τζέικομπ Σνόουμαν, τον επίσημο μοχέλ του Λονδίνου. Οι Βρετανοί διάδοχοι του θρόνου έχουν περιτμηθεί από Εβραίους ραβίνους επί πολλές γενιές. 

Οι Βρετανοί Ισραηλίτες ισχυρίστηκαν ότι «Βρετανός» σημαίνει «Άνθρωπος της Διαθήκης»   δηλαδή Εβραίος

JOHN DEE 

Ο John Dee, ο απόκρυφος μάγος στην αυλή της Ελισάβετ Α', ήταν προφανώς το πρώτο άτομο που επινόησε τον όρο «Βρετανική Αυτοκρατορία». Από την αρχή, η Αυτοκρατορία ήταν ένα αποκρυφιστικό καμπαλιστικό σχέδιο - όλοι οι κύριοι προπαγανδιστές της, και μάλιστα οι ηθοποιοί, ήταν αποκρυφιστές του ενός ή του άλλου είδους. 

DEE.jpeg
Σύμφωνα με το βιβλίο του Stuart Piggot"The Druids" , ο Dee "μεγάλωσε περιτριγυρισμένος από αντιπαραθέσεις και κινήματα " αυτού που έγινε γνωστό ως Βρετανική Αυτοκρατορία - και "επιδίωξε να συγχωνεύσει την αυτοκρατορική παράδοση του Αρθούρου με καμπαλιστικές ερμηνείες της εβραϊκής γραφής".  

«Ο Dee δημιούργησε την έννοια του Βρετανικού Ισραήλ, που έδωσε στους Βρετανούς και τους Εβραίους μια κοινή φυλετική ταυτότητα και επικαλέστηκε τις βιβλικές προφητείες για να δείξει τον αναπόφευκτο θρίαμβο του βρετανικού ιμπεριαλισμού, οι Βρετανοί ως σπόροι του Αβραάμ έπρεπε να κληρονομήσουν τη γη».

Όχι απλώς μια εθνοκεντρική αντίληψη του Βιβλικού Χριστιανισμού, η ψευδο-γενεαλογική υπεροχή της θεωρίας του Dee ήταν βουτηγμένη στον παγανιστικό δρυϊδισμό, όντας «χριστιανικός» μόνο με την έννοια ότι ο πανθεϊσμός της Νέας Εποχής είναι «χριστιανικός», δηλ. περιείχε στοιχεία χριστιανικού δόγματος και τελετουργίας. , τόσο το καλύτερο είναι να ενσωματωθεί σχεδόν εύκολα στο κύριο ρεύμα της βρετανικής χριστιανικής ζωής.

Σύγχρονος του Dee, ο διάσημος ελισαβετιανός ποιητής, Έντμουντ Σπένσερ, δημοσίευσε ένα μανιφέστο για τον βρετανικό αποκρυφιστικό ιμπεριαλισμό στο επικό του ποίημα The Faerie Queene , το οποίο ζητούσε την ανελέητη συντριβή των καθολικών της Ιρλανδίας, τη βίαιη επιβολή της αγγλικής γλώσσας στην Ιρλανδία και πρακτική της αιμομιξίας μεταξύ των Άγγλων. 

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Δύο αιώνες αργότερα, ένα άλλο φερέφωνο του Αγγλο-ιουδαϊκού Τεκτονισμού, ο κολλητός του Μαρξ, ο Φρίντριχ Ένγκελς, προέβλεψε με χαρά την εξάλειψη «ολόκληρων φυλών αντιδραστικών» -π.χ. των Γαέλ, των Βάσκων, των Σλάβων κ.λπ., - στο όνομα της « πρόοδου".

Οι Σιωνιστές μιλούν ασταμάτητα για το Ολοκαύτωμα και οι Άγγλοι λευκοί αντεπιτίθενται επικαλούμενοι το γενοκτονικό ουκρανικό Holodomor, αλλά καμία από τις δύο πλευρές δεν τολμά να αναφέρει τη σκόπιμη βίαιη λιμοκτονία Ιρλανδών Καθολικών στα μέσα του 19ου αιώνα από τη μασονική βρετανική κυβέρνηση - μια πράξη γενοκτονίας που η εφημερίδα Τάιμς του Λονδίνου, σε άρθρο της το 1848, καυχιόταν ότι "ο Κέλτης θα γινόταν τόσο σπάνιος στις όχθες του Σάννον όσο ο Ρέντμαν στις όχθες του Μανχάταν" ».  

Παρά την απόκρυφη μασονική προέλευση και τις γενοκτονικές πολιτικές του, ο Αγγλο-Ισραηλισμός απέκτησε πολλούς υποστηρικτές μεταξύ των Βρετανών και των Αμερικανών Προτεσταντών, οι οποίοι προώθησαν τη θεωρία της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας ως Οίκος του Δαβίδ και της Βρετανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών ως οι σύγχρονες φυλές του Εφραίμ και του Μανασσή αντίστοιχα.

Θα περίμενε κανείς ότι οι Εβραίοι, οι αρχικώς αυτοαποκαλούμενοι «περιούσιοι», θα δυσανασχετούσαν με τους Άγγλους διεκδικητές της εκλεκτικότητας, αλλά : οι Εβραίοι περιούσιοι καλωσόρισαν τους ισχυρισμούς του Αγγλο-Τεκτονισμού για φυλετική ομοεθνικότητα ακριβώς επειδή κατάλαβαν ότι όπου κι αν ρίζωσε, ο Τεκτονισμός ερήμωσε τον περιβάλλοντα χριστιανικό πολιτισμό.

Τα πιο αξιόπιστα στοιχεία δείχνουν ότι οι Άγγλοι μοιράζονται πολύ περισσότερη γενετική κληρονομιά με τους Γάλλους παρά με τους Γερμανούς, αλλά πότε τα γεγονότα μπήκαν εμπόδιο στις θεωρίες της φυλετικής υπεροχής;

220px-Disraeli.jpg
Ο Μπέντζαμιν Ντισραέλι, ο Εβραίος υπέρμαχος Βρετανός Πρωθυπουργός της μεσο-βικτωριανής εποχής, προώθησε με ανυπομονησία τον αγγλο-ισραηλισμό ως ημι-επίσημη ιδεολογία της Βρετανικής Αυτοκρατορίας - η οποία, χάρη στην εβραϊκή χορηγία, έφτανε τότε στο ζενίθ της ισχύος και του κύρους της.

Δανειζόμενοι σε μεγάλο βαθμό από τις προτεσταντικές θεωρίες του πλούτου και της επιτυχίας ως ένδειξη θεϊκής εύνοιας, οι Αγγλο-ισραηλινοί υποστήριξαν ότι η μεγάλη δύναμη της Βρετανίας στον κόσμο απέδειξε ότι οι Άγγλοι ήταν μέρος της εκλεκτής φυλής του ΘεούΗ λογική ήταν κυκλική - η πίστη στην εκλεκτότητα ώθησε την υπεροχή να γίνει "πρωταρχικό έθνος": η επακόλουθη κατάσταση του κορυφαίου έθνους αναφέρθηκε ως απόδειξη της εκλεκτότητας.

Ο Αγγλο-Ισραηλισμός τον 19ο αιώνα έκανε τεράστια εισβολή στην Εκκλησία της Αγγλίαςη de facto κατάληψη του Αγγλικανισμού από τους Τεκτονικούς Ισραηλινούς ώθησε τον Καρδινάλιο Νιούμαν να εγκαταλείψει την αγγλική κρατική εκκλησία και να προσηλυτιστεί στον καθολικισμό.

THE UNION JACK

Σύμφωνα με το «The Union Jack» , ένα βιβλίο του 1970 για τον Αγγλο-Ισραηλισμό, της Helen Peters, ο αγγλο-ισραηλινός μασονισμός ελέγχει όλες τις μεγάλες «δεξιές» προτεσταντικές εκκλησίες στις Ηνωμένες ΠολιτείεςΑυτό εξηγεί γιατί τέτοιες εκκλησίες έχουν γίνει δουλικά φερέφωνα του Σιωνισμού και της ατελείωτης πολεμικής ατζέντας των Αγγλοαμερικανών Νεοσυντηρητών αριστερά και δεξιά.

Ο «The Union Jack» υποστηρίζει ότι ο Αγγλο-Ισραηλισμός και ο Τεκτονισμός είναι συνώνυμα και ενσαρκώνουν την αίρεση του Βασιλείου των Ουρανών στη Γη, δηλαδή την ιδέα της υλιστικής κοσμικής «προόδου» ως απώτερο στόχο της ύπαρξης.   

Αν και βουτηγμένος στον Προτεσταντικό Τεκτονισμό, ο Αγγλο-Ισραηλισμός έχει μια εκλογική περιφέρεια ακόμη και μέσα στο καθολικό μαντρί. Ο αείμνηστος Καθολικός μοντερνιστής αριστερός φιλελεύθερος που έγινε υπερασπιστής των λίμπεραλ γερακιών των ΗΠΑ -Neocon, Μάικλ Νόβακ, διαφήμιζε τον φιλελεύθερο καπιταλισμό ως το άνθος της «αγγλικής ιδιοφυΐας» και καταδίκασε την παραδοσιακή καθολική διδασκαλία για την τοκογλυφία, την αντισύλληψη, την επικουρικότητα και τον πόλεμοΛίγα χρόνια πριν από το θάνατό του, έγραψε ένα βιβλίο γιορτάζοντας τον Νέο Αθεϊσμό, με τίτλο «Κανείς δεν βλέπει τον Θεό».

Το επιχείρημα ότι οι Εβραίοι έχουν διεξαγάγει πόλεμο ενάντια στη λεγόμενη λευκή αγγλοσαξονική προτεσταντική κουλτούρα καθιστά τη σύγχρονη ιστορία εντελώς ακατανόητη. Μακριά από το να επιδιώκει να καταστρέψει την αγγλομασονική κουλτούρα, η Εβραϊκή συμμαχία του Άγγλο Ισραήλ προσπαθεί να την επιβάλει ως ένα μοντέλο που ταιριάζει σε όλους σε ολόκληρο τον κόσμο.

ἀπό : henrymakow.com


Ἡ Πελασγική

8 σχόλια:

  1. Ευαγγελία κι εκλεκτή ομήγυρις καλησπέρα σας:

    Η 83η ΕΠΈΤΕΙΟΣ
    ΤΉΣ ΔΕΥΤΈΡΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΏΣΕΩΣ ΤΉΣ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΚΟΡΥΤΣΆΣ...
    https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjBNNBzz3BeNe83AsFOUM78-u9Vd4BQB5qtVoGJfcIe_xs-91O8oxxUnhkKxPR0vUXLhAp1iNKp9PjQCOpQtt2TzZv-LxPLvQNA9JBmYHKwU2QRKkuxTpKOR-AKQ_jvYS89VdxeMxjXI22vWKYO8MW6gbgQ-AdA43z4_DbAtUZmWCP7eouZOJfFIxg5pb96/s1725/thumbnail.jpg

    Αλήθεια, πώς είναι δυνατόν, ('γώ τό λέω 'γώ τ' ακούω),
    κάποια Ιερά Εδάφη που απελευθερώθησαν διά ποταμών Αιμάτων,
    νά εγκαταλείπονται ατουφεκιστί στά χέρια τών δεληλωμένων -σέ τήν πράξιν- προαιωνίων εχθρών τού τοπικού πληθυσμού τών Ιθαγενών;;;...

    Ξέρω, ξέρω.....μέ τήν όρεξιν (για μιάν, έστω λογικοφανήν, απάντησιν) θά μείνω...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀφοῦ γνωρίζεις ὅπως ἀνά τήν Ἱστορία ἔχομε διδαχθεῖ, ἡ διπλωματική ὀδός παίζει τόν σημαντικό ῥόλον
      στήν διαμόρφωσιν τῶν τελικῶν ἀποφάσεων τῶν Διεθνῶν Συμφωνιῶν.
      Πιστεύεις πώς ἡ Ἑλλάς διέθεται ποτέ ἰκανούς διπλωμάτες πού θά μποροῦσαν ν᾿ἀποτυπώσουν σέ μία Συμφωνία τήν σέ μεγάλο βαθμό ἔστω, ἱστορική δικαίωσιν τῆς χώρας ;
      Προσωπικῶς δέν τό γνωρίζω. Ἀκόμη κι᾿αὐτή ἡ ὑποτιθέμενη "ἐπιτυχία" τοῦ Ἐλ. Βενιζέλου τῆς "Ἑλλάδος τῶν πέντε θαλασσῶν καί τῶν δύο ἡπείρων" ( Συνθήκη Σεβρῶν) , δέν ἦταν τίποτε ἄλλο παρά ἡ ἀρχή τῆς καταστροφῆς τοῦ Ἑλληνισμοῦ τῆς Ἰωνίας καί τοῦ Εὑξείνου Πόντου.

      Μήν ἀναρωτιέσαι λοιπόν.

      Ξέρεις τό χειρότερο ἦταν τά συναισθήματα τῶν Ἑλλήνων Στρατιωτῶν πού ἐπί 6-7 μῆνες πολεμοῦσαν γιά τά Ἱερά καί Ὅσια τῆς Πατρίδος καί εἶδαν μέσα σέ λίγες ὥρες νά γκρεμίζονται ὅλα ! Λές καί δέν ὑπῆρξε ποτέ τό Ἔπος τοῦ ᾿40 !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΤΤ600 !

      Διαγραφή
  2. «..οι Σιωνιστές στρατολόγησαν τους Βρετανούς στην υπόθεση
    «Εβραϊκή παγκόσμια κυριαρχία» πείθοντας ότι ήταν οι ίδιοι Εβραίοι
    απόγονοι των δέκα φυλών…»
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ……
    ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΙΩΣΗΠΟ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΊΟΥΣ …..
    ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΥΛΟ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΣΙΑ!!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΤΛΑΝΤΩΝ….(ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΝΕ… ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ..)
    Ο Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΔΕΛΦΙΑ!!!! ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καί νά ἦταν μόνον ἡ Σπάρτη. Ὅπου τούς βρίσκεις,σ᾿ὁλόκληρη τήν Ἑλλάδα, θά λένε "εἴμαστε ἐδῶ ἀπό τά ἀρχαῖα χρόνια" ! Θυμᾶσαι τήν Αἴγινα ;
      ΤΟ ΨΗΦΙΔΩΤΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ – που ανήκε σε αρχαία Συναγωγή του 4ου αιώνα μ.Χ
      https://sxolianews.blogspot.com/2019/08/blog-post_68.html

      Τά Ἰωάννινα ; Κι᾿ἐκεῖ "παλαιόθεν"
      https://sxolianews.blogspot.com/2017/03/blog-post_47.html

      Καλά γιά τήν Θεσσαλονίκη τί νά λέμε ;
      ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ καί Ἱερουσαλήμ τῶν Βαλκανίων
      ( https://sxolianews.blogspot.com/2020/08/blog-post_22.html )
      Ἀλλοίμονον !!!

      Πῶς νά γλυτώσῃ κανείς ;

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  3. «……Ο Αγγλο-Ισραηλισμός τον 19ο αιώνα έκανε τεράστια εισβολή στην Εκκλησία της Αγγλίας. η de facto κατάληψη του Αγγλικανισμού από τους Τεκτονικούς Ισραηλινούς ώθησε τον Καρδινάλιο Νιούμαν να εγκαταλείψει την αγγλική κρατική εκκλησία και να προσηλυτιστεί στον καθολικισμό…»
    ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ……
    ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛ… Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ…Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ…Ο ΔΩΔΩΝΗΣ ΚΛΠ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ….ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΊΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ…. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΙΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΎΘΗΣΗ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καί εἶναι ἀκόμη παλαιότερο τό θέμα μέ τήν Ἀγγλία. Ἀπό τόν Ἰωσήφ τῆς Ἀριμαθαίας πού πῆγε στό Γκλαστόνμπερι,ὅπου μάλιστα ἔχει ἁγιοποιηθεῖ :
      https://sxolianews.blogspot.com/2017/11/blog-post_8.html

      Εἶχαν σχέδιο ὁργανωμένο τέλεια ! Μέχρι σήμερα !!!

      Καί ξαναρωτῶ : Πῶς νά γλυτώσῃ κανείς ;

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  4. Πολλά συγχαρητήρια στην σελίδα σας. μαθαίνουμε πολλές αλήθειες που δεν της γνώριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εὐχαριστοῦμε πολύ ! Εἶσαι πολύ εὐγενής !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Jimmy !

      Διαγραφή