" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Ἡ Ἔκθεσις "Deagel", μία « τρελλή θεωρία συνωμοσίας» ;


 Γράφει ὁ Stefan Stanford 

Τα τελευταία 9+ χρόνια και χρονολογείται από τις 22 Οκτωβρίου του 2014 , το ANPAll News Pipeline)  ανέφερε την απολύτως παράξενη «πρόβλεψη» για την Αμερική και το μεγαλύτερο μέρος του « Δυτικού Πολιτισμού » που δίνεται από τον « ιστότοπο που προέρχεται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ» που ονομάζεται η « Έκθεση Deagel » για το έτος 2025, μια « πρόβλεψη » που έδειξε ότι ο πληθυσμός των Ηνωμένων Πολιτειών θα ήταν πολύ κάτω από τα 100 εκατομμύρια άτομα μέχρι το 2025 και θα μοιάζουμε τόσο από πλευράς οικονομικών όσο και αυτή της εγκληματικότητος, σαν ένα έθνος του τρίτου κόσμου.

Ονομάζεται « τρελή θεωρία συνωμοσίας » από το Associated Press και τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, παρά τις πηγές του Deagel που είναι ομάδες όπως το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, η CIA, η Παγκόσμια Τράπεζα, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ναυτικό των ΗΠΑ, Στρατός , Ακτοφυλακή, Σώμα Πεζοναυτών και Πολεμική Αεροπορία, πρέπει να ρίξουμε άλλη μια ματιά σε αυτήν την παράξενη πρόβλεψη για το 2025, με την « Ημερομηνία λήξης » να πλησιάζουμε γρήγορα καθώς μπαίνουμε στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο και το γεγονός ότι η πρόβλεψη του Deagel για το 2025 για τον πληθυσμό του Ισραήλ δείχνει επίσης ότι ο πληθυσμός του αναμένεται να μειωθεί περισσότερο από το μισό έως το 2025.

Με την έκθεση Deagel να προβλέπει κάποια στιγμή ότι ο πληθυσμός των ΗΠΑ θα μειωθεί από 323 εκατομμύρια+ σε μόλις πάνω από 54 εκατομμύρια μέχρι το έτος 2025, όπως φαίνεται σε αυτό το έγγραφο στον ιστότοπο « Pakistan Defense »  από τις 17 Ιανουαρίου 2018, ένα έγγραφο που αποκαλείται από αυτούς «μια προειδοποιητική αφήγηση που υπογραμμίζει τις αδυναμίες στα σημερινά μας συστήματα», «λάβετε υπόψη σας, όπως φαίνεται και στον παγκόσμιο χάρτη παραπάνω, (που φαίνεται πολύ μεγαλύτερος σε αυτόν τον σύνδεσμο) , ότι ενώ οι πληθυσμοί του Ισραήλ, των Ηνωμένων Πολιτειών και του μεγαλύτερου μέρους του Δυτικού Πολιτισμού προβλέπεται να υποχωρήσουν, οι πληθυσμοί Εθνών όπως το Ιράν, η Συρία, η Τουρκία καθώς και το μεγαλύτερο μέρος της Μέσης Ανατολής προβλέπεται ότι θα παραμείνουν σε μεγάλο βαθμό οι ίδιες ή ακόμη και θα αυξηθούν.


Δείχνουμε ότι η πρόβλεψη του Ισραήλ για το 2025 θα μειωθεί κατά ένα εκπληκτικό 63,5%, αυτό δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με την πρόβλεψη μείωσης πληθυσμού των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κατά 79,7% έως το 2025 υπό την επιτήρηση του Τζο Μπάιντεν, για να μην αναφέρουμε ότι οι προβλέψεις μας για τις στρατιωτικές δαπάνες μέχρι το έτος 2025 πέφτουν εντελώς, καθώς αν βλέπαμε αποδείξεις ότι το «στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα των ΗΠΑ» από το 2017 ΓΝΩΡΙΖΕ ότι θα χάναμε τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο και ως τιμωρία από τους « μελλοντικούς παγκοσμιοποιητές ηγεμόνες » μας, θα «αφοπλιστούμε » ως έθνος . 

............... η έκθεση  Deagel κατηγορούσε σε μεγάλο βαθμό εκείνη την εποχή ένα μελλοντικό καταστροφικό « οικονομικό γεγονός » πίσω από την πρόβλεψή τους, αν και όπως τόνισαν επίσης, παγκόσμια οι πόλεμοι υπήρξαν από καιρό κινητήριες δυνάμεις μιας τέτοιας οικονομικής καταστροφής στην ιστορία.

..............

Με αυτή τη νέα ιστορία στο The Express που είχε συνδέσει ο Steve Quayle στον ιστότοπό του νωρίτερα το πρωί της Τρίτης, αναφέροντας ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει στραφεί εναντίον, του επί μακρόν σύμμαχου του, Ισραήλ και ότι τώρα βλέπει το Ισραήλ «ως εχθρό της Ρωσίας», μια ακόμη απόδειξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, σημειώστε ότι η πρόβλεψη του Ντίγκελ για το 2025 είδε επίσης τους πληθυσμούς της Ρωσίας και της Κίνας να παραμένουν σε μεγάλο βαθμό οι ίδιοι, ενώ ο πληθυσμός του "Δυτικού Πολιτισμού" αποδεκατίστηκε....................

.................Και όπως βλέπουμε στο παραπάνω έγγραφο, οι πληθυσμοί του Ηνωμένου Βασιλείου, των Η.Π.Α., της Γερμανίας, του Ισραήλ, της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Αυστραλίας, της Ελβετίας, της Δανίας, του Βελγίου, της Αυστρίας και πολλών άλλων χωρών προβλεπόταν από καιρό σε απόλυτη πτώση. Τι γνωρίζουν λοιπόν οι παγκοσμιοποιητές που βρίσκονται πίσω από τις απολύτως παράξενες προβλέψεις της Έκθεσης Deagel για το 2025 για την Αμερική και το Ισραήλ που εμείς οι υπόλοιποι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ; 

...............Υπήρξαν πολλές ερωτήσεις σχετικά με τις χώρες που προβλέπονται, ειδικά αυτή που επικεντρώνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (ΗΠΑ). Δεν θα απαντηθούν ένα προς ένα αλλά παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικές εξηγήσεις, σκέψεις και προβληματισμούς. Θα το κρατήσουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομο. 

Η πλειονότητα των οικονομικών και δημογραφικών δεδομένων που χρησιμοποιούνται για την πραγματοποίηση των προβλέψεων είναι ευρέως διαθέσιμα από ιδρύματα όπως η CIA, το ΔΝΤ, ο ΟΗΕ, η USG κ.λπ. Μπορείτε να δείτε τα πιο σχετικά δεδομένα στη σελίδα κάθε χώρας.

Ιστορικά είναι ευρέως γνωστό ότι η πρώην Σοβιετική Ένωση έφτιαχνε πλαστά στατιστικά στοιχεία χρόνια πριν από την κατάρρευσή της. Οι δυτικές καθώς και άλλες χώρες συνθέτουν τον αριθμό τους σήμερα για να κρύψουν την πραγματική τους κατάσταση. Είμαστε βέβαιοι ότι πολλοί άνθρωποι εκεί έξω μπορούν να βρουν κυβερνητικές στατιστικές στις χώρες τους που από τη δική τους προσωπική εμπειρία είναι δύσκολο να πιστέψουν ή είναι τόσο αισιόδοξοι που μπορεί να ανήκουν σε διαφορετική χώρα. 

Η κατάρρευση του δυτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος θα εξαλείψει το βιοτικό επίπεδο του πληθυσμού του, ενώ θα τερματίσει τα προγράμματα ponzi όπως το χρηματιστήριο και τα συνταξιοδοτικά ταμεία. Ο πληθυσμός θα πληγεί τόσο άσχημα από μια πλήρη σειρά φυσαλίδων και σχημάτων ponzi που η μηχανή μετανάστευσης θα αρχίσει να λειτουργεί αντίστροφα επιταχύνοντας η ίδια λόγω των κυματισμών, οδηγώντας έτσι στην κατάρρευση των Πολιτειών. Αυτή η αόρατη κατάσταση για τα κράτη θα εξελιχθεί σε καταρράκτη με πρωτοφανείς και καταστροφικές επιπτώσεις για την οικονομία.

Ωστόσο, ο αριθμός των νεκρών θα είναι φρικτός . Λάβετε υπόψη ότι ο πληθυσμός της Σοβιετικής Ένωσης ήταν φτωχότερος από τους Αμερικανούς σήμερα ή ακόμα και τότε. Οι πρώην Σοβιετικοί υπέφεραν κατά τη διάρκεια του επόμενου αγώνα στη δεκαετία του 1990 με σημαντικό αριθμό νεκρών και απώλεια της εθνικής υπερηφάνειας. Μπορούμε να πούμε «Διπλή η περηφάνια, διπλάσια η πτώση»; Οχι

Το αμερικανικό βιοτικό επίπεδο είναι ένα από τα υψηλότερα, πολύ περισσότερο από το διπλάσιο των Σοβιετικών, ενώ έχει προσθέσει μια οικονομία υπηρεσιών που θα εξαφανιστεί μαζί με το χρηματοπιστωτικό σύστημα. Όταν οι συνταξιούχοι βλέπουν τη συνταξιοδότησή τους να χάνεται μπροστά στα μάτια τους και δεν υπάρχουν θέσεις εξυπηρέτησης, μπορείτε να φανταστείτε τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια. Τουλάχιστον οι νέοι μπορούν να μεταναστεύσουν. Ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία δεν υπήρχαν τόσοι πολλοί ηλικιωμένοι στον πληθυσμό . Στους περασμένους αιώνες οι άνθρωποι είχαν την τύχη να φτάσουν στα 30 ή στα 40 τους. Η αμερικανική πτώση αναμένεται να είναι πολύ χειρότερη από αυτή της Σοβιετικής Ένωσης. Συμβολή κρίσης με καταστροφικό αποτέλεσμα.

Και ενώ η Έκθεση Deagel, αμέσως μετά τη δημοσίευση αυτής της εξήγησης για το γιατί προέβλεπαν ότι η Αμερική θα ήταν ένα εξαιρετικά ερημωμένο έθνος του τρίτου κόσμου μέχρι το έτος 2025, όχι μόνο την αφαίρεσε αλλά και αφαιρώντας ολόκληρη την πρόβλεψή τους για το 2025, λάβετε υπόψη ότι εξακολουθούν να είναι δημοσιεύοντας στρατιωτικές εκθέσεις για χώρες σε όλο τον πλανήτη μέχρι σήμερα, και οι πηγές τους εξακολουθούν να είναι το ίδιο «deep state» και οι παγκοσμιοποιητές πριν από χρόνια. 

Και όπως είχαμε αναφέρει σε αυτή  την ιστορία της 21ης ​​Ιουλίου 2023 στο ANP με τίτλο «Η «Δυστοπική Φαντασία» γίνεται πραγματικότητα μπροστά στα μάτια μας ως τρομερή προειδοποίηση του νικητή του βραβείου Νόμπελ σχετικά με την «Φάρσα της υπερθέρμανσης του πλανήτη» Υπαινιγμοί μαζικής «εκτόνωσης» όπως προειδοποιήθηκε στην έκθεση Deagel 2025 -Πρόβλεψη»,  παρακολουθούσαμε την κατάρρευση και την καταστροφή της Αμερικής σε ολόκληρη τη χώρα τότε μόλις πριν από λίγους μήνες, και μόνο χειροτερεύει καθώς προχωράμε στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, αν και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν θα το παραδεχτούν ποτέ αυτό. 


Με την καταστροφή της Αμερικής να φαίνεται πλέον εύκολα στη μια μεγάλη πόλη μετά την άλλη, όπου αλόγιστα ζόμπι περιφέρονται γύρω από τις κεντρικές περιοχές, τα χέρια κρέμονται χαμηλά και δεν έχουν μείνει σημάδια ζωής στο πρόσωπό τους ή στα πνεύματά τους, είμαστε ήδη καλά στο δρόμο μας προς την Αμερική ως έθνος του τρίτου κόσμου. 

Και με όλες αυτές τις πόλεις να διοικούνται από «αριστερούς πολιτικούς» που μας αποδεικνύουν ότι η «αριστερά» δεν έχει καμία πρόθεση να ΒΟΗΘΗΣΕΙ πραγματικά τους «λαούς», γιατί αν το έκαναν, θα ξόδευαν χρήματα για να τους εκπαιδεύσουν για δουλειές και καριέρες αντί να ξοδεύουμε αυτά τα χρήματα σε δωρεάν ιστοσελίδες ένεσης ναρκωτικών και σε «επεμβάσεις αλλαγής φύλου», δεν είναι πολύ δύσκολο να δούμε πώς θα μοιάζει αυτή η χώρα ως έθνος του τρίτου κόσμου. 

Δολοφονίες, εγκληματικότητα, οικονομικά εγκλήματα, κλοπές καταστημάτων, καταπάτηση, κατάχρηση εξουσίας, παράνομα ναρκωτικά, νόμιμα ναρκωτικά, λαθρομετανάστευση και ανοιχτά σύνορα, εκλογονοθείες, θεσμική παρακμή, άστεγοι, αναλφαβητισμός, ψεύτικος ρατσισμός, πραγματικός ρατσισμός, διεφθαρμένοι πολιτικοί, εκδικητικοί εισαγγελείς, κακοποίηση παιδιών, κακοποίηση οικιακού συντρόφου, αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή, αποδεκατισμένος στρατός, άνοδος αυταρχισμού, διευρυνόμενη άγνοια, AI, CRT, DIE, φτώχεια, πληθωρισμός, ριζοσπαστικός περιβαλλοντισμός, ρευστότητα φύλου, μειωμένα πρότυπα και εξασθενημένες αξίες, αποφυγή από την προσωπική ευθύνη, θάνατος της αξιοκρατίας...ο κατάλογος συνεχίζεται και μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. 


Έτσι, με την έκθεση Deagel για πολλά χρόνια που δείχνει μια απολύτως παράξενη « πρόβλεψη » για το 2025 για την Αμερική, το Ισραήλ και το μεγαλύτερο μέρος του Δυτικού Πολιτισμού. την Έκθεση Deagel που συνέθεσε αυτές τις αναφορές που « προέρχονται » από το « βαθύ κράτος » εδώ στην Αμερική, συμπεριλαμβανομένων πολλών κυβερνητικών υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών. και εκείνες οι αναφορές που δείχνουν την Αμερική και το Ισραήλ, εντελώς « ερημωμένα » μέχρι το 2025. και η Αμερική και ο κόσμος τώρα μόνο λίγο περισσότερο από ένα χρόνο μακριά από αυτήν την παράξενη «ημερομηνία τέλους » προσευχόμαστε για όλους όσους το διαβάζουν, και για τους Αμερικανούς και για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ο Θεός να είναι μαζί σας...


Ἀπό : allnewspipeline.com


Ἡ Πελασγική

9 σχόλια:

  1. Ευαγγελία, καλή μας Οικοδέσποινα κι εκλεκτοί επισκέπτες της,
    καλησπέρα, πέρα ώς πέρα!

    Δέν θά σχολιάσω τίποτα ντίπ, περί τού, ιδιαιτέρως ενδιαφέροντος άρθρου,
    Θά σάς όμως προτείνω κάτι τί, τό οποίον -κ'είμαι σίγκουρο γκιαφτό- θά σάς κάνει νά ξεχάσετε, έστω γιά λίγο, όλα όσα μάς μαυρίζουν τήν Ψυχή.
    Πάντως, η στραβομουτσουνάρα μου, κατουρήθηκε στό γέλιο!

    Ένα πράμα έχω νά πώ:
    ΖΩΉ ΝΆ 'ΧΕΙΣ ΚΑΊ ΥΓΕΊΑ ΜΕΤΆ ΙΣΧΎΟΣ ΚΑΊ ΡΏΜΗΣ ΓΊΓΑΝΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΕ ΠΛΕΎΡΗ!!!
    https://www.instagram.com/reel/CzWNN14x2c1/

    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀλήθεια, ἔχεις καταλάβει τί ἔχει ἐπιτύχει ὁ κ. Πλεύρης μέ ὅλο αὐτό ;

      Τούς παίζει ὅλους ΜΟΝΟΤΕΡΜΑ ! Τοῦ βγάζω τό καπέλλο ! Πανέξυπνος ἄνθρωπος !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΤΤ600 !

      Διαγραφή
    2. Πάντως η είδηση του έρωτα αυτού έσκασε παράλληλα με τα γεγονότα στην Παλαιστίνη ,δεν ξέρω μην και του την φυτέψαν δίπλα του, στόχος του η ελληνική κοινωνία κλπ,συγνώμη κιόλας, μια απλή σκέψη έκανα, αν κάνω λάθος να ευχηθώ καλούς απογόνους κύριε Πλεύρη...

      Διαγραφή
    3. Δεκτή κάθε ἄποψις πρός συζήτησιν. Πάντως,ὄχι καμμία σχέσις τό ἕνα γεγονὀς μέ τό ἄλλο.

      Ξαναγράφω : Τούς παίζει ὅλους ΜΟΝΟΤΕΡΜΑ !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    4. Μαζί μέ την Τρανή Καλημέρα μου νά ευχηθώ γιά Υγείαν κ' Ευλογίαν σέ όλους τούς Εορτάζοντες κι Εορτάζουσες Τήν Ιεράν Σύναξιν Τών Ουρανίων Ταγμάτων καί Δυνάμεων Ασωμάτων!
      Καί παρομοίως σέ τήν Πολεμικήν Αεροπορίαν Τής Φιλτάτης ημών Πατρίδος!

      Πάντως, αγαπητή μου Ευαγγελία, τό νά καταβαραθρώνει κάποιος τόν Μέγιστο Κωνσταντίνον Πλεύρην στό Υποπατώδες Επίπεδον ενός «Άδωνι» ή/κι ενός Κικίλια καί δέν ξέρω καί ποιανού αλλουνού "αρσενικού" καταδεικνύει, άν μή τί άλλον, τό κακοπροαίρετον αφτουνού τού "κάποιου"...

      Αφτό ήθελα νά πώ, ευχαριστώ!

      Διαγραφή
    5. Χρόνια Πολλά σ᾿ὅλες καί ὅλους ὅσους σήμερα τιμοῦν τ᾿ὀνόματα τῶν Ἀρχαγγέλλων τῆς Πίστεώς μας.

      Χρόνια Πολλά καί στήν Πολεμική Ἀεροπορία τῆς Χώρας μας.

      Γιά τόν κ. Κωνσταντῖνο Πλεύρην ; Ἕ νομίζω πώς τό ἔγραψα,μήν ἐπανερχόμεθα.
      ( Πάντως ἀπό ἐμένα ἔχει τά συγχαρητήριά μου. Τέτοιον εὔστροφον,ὀξύνου,ἀγχίνου,εὐφυή,ὀξυδερκή ἄνθρωπο δέν ἔχω ξαναγνωρίσει. Κυρίως δέ γιά τό γεγονός πώς βρίσκεται στήν ἡλικία τῶν 85 ἐτῶν ! )

      Καλημἐρα ἀγαπητέ ΤΤ600 !

      Διαγραφή
    6. Αγαπητή μας Ευαγγελία, Ένα έχω νά πώ: Χ Α Ί Ρ Ο Μ Α Ι !!!!!!!
      (που, μετά από κάποιες ψιλοσκιούλες -Δόξα Τώ Θεώ- συνεννοούμεθα)

      Διαγραφή
    7. Πάντα συνεννοούμεθα ὅλοι ἐμεῖς σ᾿αὐτό τόν ἱστοχῶρο ἐδῶ. Ὅλοι μας !
      Τό νά συμβαίνει καί κάποιο ...κυμματάκι δέν πειράζει. Συμβαίνει κι᾿αὐτό καί μάλιστα μᾶς φέρνει ἀκόμη πιό κοντά.
      Ὅπως ἀκριβῶς στίς οἰκογένειες.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΤΤ600 !

      Διαγραφή