" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Δέν ὁρκίστηκε μόνον βασιλιάς...

Ὁ βασιλιάς Κάρολος Γ΄ ὁρκίζεται νά ἀναγγείλῃ τήν «Μεγάλη Ἐπαναφορά» 


Η Βασίλισσα είναι παρελθόν για την παγκόσμια σκηνή
και όλοι όσοι είναι καλά εκπαιδευμένοι στη Νέα Παγκόσμια Τάξη γνωρίζουν ότι αυτό είναι το τέλος μιας εποχής και η αρχή μιας νέας. Τα πράγματα πρόκειται να ξεφύγουν και μάλιστα πολύ γρήγορα.

(Το άρθρο του Baxter Dmitry αναδημοσιεύτηκε από το NewsPunchcom )

Το πτώμα της Βασίλισσας Ελισάβετ είναι ακόμα ζεστό και ο γιος και ο διάδοχός της, ο πρώην πρίγκιπας Κάρολος, έχει ήδη ορκιστεί να αναγγείλει τη «Μεγάλη Επαναφορά» σύμφωνα με την κακή ατζέντα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Σύμφωνα με τον Charles, χρειαζόμαστε μια «τεράστια εκστρατεία στρατιωτικού στυλ» για να εισαγάγουμε την ατζέντα του WEF.


Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη γιατί ο Κάρολος είναι άμεσος απόγονος του Δράκουλα που εργάζεται για την εφαρμογή της παγκοσμιοποίησης ατζέντας σε όλη του τη ζωή. Σύμφωνα με το  NPR , ο πρίγκιπας Κάρολος είπε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης το 2011,  «Η Τρανσυλβανία είναι στο αίμα μου. Η γενεαλογία δείχνει ότι κατάγομαι από τον Βλαντ τον παλαιοπώλη, βλέπετε».

Σε περίπτωση που χρειάζεστε μια γρήγορη ανανέωση της ιστορίας: Κατά τη διάρκεια του 1400, ο Vlad III - κοινώς γνωστός ως Vlad the Impaler ή Vlad Dracula - ήταν ο Πρίγκιπας της Βλαχίας (σημερινή Ρουμανία). Σύμφωνα με το  NBC , ο πατέρας του υιοθέτησε το επίθετο Dracul (που σημαίνει δράκος), που σήμαινε ότι το επώνυμο του Vlad έγινε Dracula (γιος του δράκου). Κατά τα λοιπά, ήταν ένας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ βίαιος ηγεμόνας.

Η Βρετανία και η Κοινοπολιτεία έχουν τώρα έναν Ανώτατο Άρχοντα που κατάγεται από τον τύραννο που βούτηξε το ψωμί του στο αίμα των παλουκωμένων θυμάτων του.

Οπότε ίσως δεν είναι περίεργο που ο Charles είναι στενός φίλος με τον Klaus Schwab, ο οποίος μπορεί να είναι ακόμη και μια αναβάθμιση της εταιρείας που έχει συνηθίσει να διατηρεί ο Charles.

Ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν ο καλύτερος φίλος  με τον πιο διαβόητο παιδόφιλο της Βρετανίας Jimmy Savile, τον φιλοξενούσε τακτικά σε βασιλικά κτήματα και τον χρησιμοποιούσε ως ηχητικό πίνακα για συμβουλές. Ο Κάρολος ζήτησε μάλιστα από τον Σαβίλ, που βίασε εκατοντάδες παιδιά κατά την διάρκεια δεκαετιών στη δημοσιότητα, να γράψει έναν οδηγό εθιμοτυπίας που θα ακολουθούσε η Βασίλισσα.

Τώρα που ο Σάβιλ πέθανε και ο αδερφός του Τσαρλς, Άντριου, δεν επιτρέπεται να κάνει πλέον παρέα με τον Τζέφρι Έπσταϊν, ο Τσαρλς περνάει τον χρόνο του συναναστρεφόμενος τους Νέους Παγκόσμιους Ηγέτες στους διαδρόμους του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Το 2022 είναι η χρονιά της αλλαγής, για τους παγκόσμιους ηγέτες σε όλο τον κόσμο να απομακρύνονται ή να αντιμετωπίζουν δολοφονία, με ακόμη και τον Πάπα που υπονοεί ότι πρόκειται να παραιτηθεί, ενώ διέταξε να επιστραφούν όλα τα χρήματα στην Τράπεζα του Βατικανού.

Οι παγκόσμιοι ηγέτες που εξακολουθούν να διατηρούνται στην θέση τους, βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Ο πρίγκιπας Κάρολος μπορεί να προστεθεί σ᾿αυτή την κατηγορία. Στο παρακάτω βίντεο φτιάχνουν το απόκρυφο σύμβολο της πυραμίδας που τους αρέσει τόσο πολύ να επιδεικνύουν.

Είναι το σύμβολο ελέγχου της Κεντρικής Τράπεζας. Είναι το ίδιο με την πυραμίδα στο πίσω μέρος του χαρτονομίσματος του ενός δολαρίου. Εδώ το ίδιο σύμβολο τώρα, στα κεντρικά γραφεία της IRS στο Μέριλαντ:

Γράφαμε σχετικῶς μέ τήν Ὑπηρεσία Ἐσωτερικῶν Ἐσόδων ( IRS),στό θέμα μας :    "Μέ τί ἔχει μπλέξει ἡ ἀνθρωπότης !"

Αυτό είναι ένα παγκόσμιο σύμβολο – που εμφανίζεται σε όλο τον κόσμο – και υποδηλώνει μια θρησκεία που πιστεύει και λατρεύει έναν θεό, αλλά όχι τον Θεό. Εδώ είναι πάλι, ένα μέρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Ισραήλ:

Ο λόγος που αυτοί οι παγκόσμιοι ηγέτες επιδεικνύουν αυτό το σύμβολο και ο λόγος που εμφανίζεται τόσο συχνά σε ολόκληρο τον κόσμο είναι ότι όλες οι κυβερνήσεις ελέγχονται από την Κεντρική τους Τράπεζα. Όλες οι κεντρικές τράπεζες ελέγχονται από την BIS  (  Νά ξαναθυμηθοῦμε τί γράφαμε καί γιά τήν BIS :  Ἐδῶ κι᾿ἐδῶ – την Κεντρική Τράπεζα των Κεντρικών Τραπεζών – η οποία ανοίγει ζητώντας μια CBDC να υποδουλώσει τον κόσμο επιτρέποντας στην BIS να καθορίσει –σε πραγματικό χρόνο– πώς, πότε, εάν και τι μπορείτε να ξοδέψετε σε χρήματα

Τώρα πλησιάζουμε στην κορυφή της πυραμίδας. Ποιος ελέγχει το BIS;


Πολλοί λένε ότι είναι οι Ρότσιλντ. Ο Meyer Amschel Rothschild, ο πατριάρχης της διαβόητης τραπεζικής κλίκας και ιδρυτής των διεθνών οικονομικών, είπε περίφημα «Επιτρέψτε μου να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα ενός έθνους και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους του».

Και οι απόγονοι του Meyer Amschel Rothschild φαίνεται να απολαμβάνουν αυτή τη δύναμη.


Ποιος μπορεί να σκουντά με το δάχτυλο κατάστηθα, έναν πρίγκιπα ; Ο απευθείας απόγονος του Meyer Amschel Rothschild, Evelyn de Rothschild. Αυτός μπορεί να το κάνει!    

Με το τυπωμένο φανταστικό τους χρήμα, οι Κεντρικές Τράπεζες ελέγχουν τα μυαλά των ανθρώπων και επομένως όλων των εθνών. Αυτό ισχύει από την ίδρυσή τους και είναι ο λόγος ύπαρξής τους. Η φιλαργυρία είναι πραγματικά η ρίζα κάθε κακού.

Αλλά γίνεται χειρότερο. Όσοι βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας δεν μπορούν να αφήσουν τίποτα στην τύχη, και έτσι αντί να βασίζονται μόνο σε χρήματα για να διαφθείρουν και να ελέγχουν πολιτικούς, ηγέτες, μουσικούς, ειδικούς και οποιονδήποτε με μεγάλο κοινό (και επομένως ευρύ φάσμα), στρέφονται σε φρικιαστικές μεθόδους ελέγχου, όπως οι παρακάτω, για να βάλουν στο χέρι τους αυτούς τους παράγοντες επιρροής.

Κάθε παγκόσμιος ηγέτης – και οι περισσότεροι διασκεδαστές και ειδησεογραφικοί ραδιοτηλεοπτικοί φορείς – διακυβεύονται με αυτόν τον τρόπο, που σημαίνει ότι ΟΛΟΙ κάνουν τις προσφορές των κυρίων τους στην κορυφή αυτής της πυραμίδας. Αυτή η προσφορά ισοδυναμεί με τη διαφθορά όλων των μυαλών, τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών, τον μετανθρωπισμό, τον αποπληθυσμό και την παγκόσμια τυραννία και σκλαβιά για τους επιζώντες.

Αυτός είναι ο λόγος που όλοι λένε ακριβώς τα ίδια πράγματα και εφαρμόζουν τις ίδιες καταστροφικές πολιτικές. Θέλουν  να  προκαλέσουν ψυχολογικά προβλήματα ( ἤ ἀλλιῶς νά μᾶς τρελάνουν ὅπως συνηθίζουμε νά λέμε) μαζί με πόλεμο, πείνα, επιδημία και θάνατο.

Ολόκληρο το σύστημα μας επιτίθεται με τελικό στόχο να σκοτώσει τους περισσότερους από εμάς και να διαφθείρει και να υποδουλώσει τους υπόλοιπους

Ακολουθεί ένα βίντεο με τον Μπιλ Γκέιτς να γελάει ( στο 10:18΄) προς ένα κοινό του Ted Talk για το θέμα της κλιματικής αλλαγής, όταν τους λέει ότι «ένας από αυτούς τους αριθμούς θα πρέπει να πέσει σχεδόν στο μηδέν», ενώ το «Πληθυσμός»  εμφανίζεται στην οθόνη ως αιτιώδης συνάφεια του C02. 

Πιάστηκε επίσης να προσπαθεί να συγκρατήσει το γέλιο του όταν λέει πως ο επόμενος ιός θα τραβήξει την προσοχή μας αυτή τη φορά.

Αυτό που συμβαίνει δεν θα μπορούσε να είναι πιό καταφανές μπροστά μας. Μπορείτε είτε να αποδεχτείτε τη μοίρα που μας επιφυλάσσουν – η οποία έρχεται γρήγορα και μανιασμένα – είτε να αντισταθείτε και να απαντήσετε κατάλληλα. Η επιλογή είναι δική σας.


Ἀπό : naturalnews.com

Δέν ξέρω σέ ποιό βαθμό εἶναι πεισμένοι πώς τά σχέδιό τους θά ὁλοκληρωθῇ μ᾿ἐπιτυχία,ἀλλά σίγουρα ἐκεῖ πού ποντάρουν εἶναι στόν ἀπόλυτο ἔλεγχο τῆς μάζας. Βεβαίως ὄχι ἀδίκως νοιώθουν αὐτή τήν σιγουριά. Ὅμως ὅταν πρὄκειται γιά τόν παράγοντα "ἄνθρωπος" ποτέ τίποτε δέν εἶναι σίγουρο. Δέν ξέρει κανείς,κυρίως ὄταν ἔχεις νά κάνῃς μέ λαούς πού λειτουργοῦν σέ μεγάλο βαθμό συναισθηματικά ( νοτίου Εὐρώπης καί Μεσογείου) τό ἀπρόβλεπτο εἶναι πάντα στό πλάνο καί μάλιστα στό "κόκκινο"!  Τελευταίως,θά ἔλεγα πώς καί οἱ βορειοευρωπαῖοι,ἀλλά καί κυρίως οἱ Ἀμερικανοί ( ΗΠΑ,Καναδᾶς) ἔχουν ἀρχίσει νά χάνουν ἐκείνη τήν χαρακτηριστική τους "ψυχραιμία" καί ἴσως τελικῶς γίνουν καί οἱ πλέον ἐπικίνδυνοι ! 

Ἡ οὐσία εἶναι πώς τό γνωρίζουν πολύ καλῶς καί γι᾿αὐτό ἡ βασική τους μελέτη ἦταν πάντα γύρω ἀπό τήν ἀνθρώπινη ψυχολογία ( ξέρετε...). Θέλω νά πιστεύω πώς θά κυριαρχήσουν στόν ἄνθρωπο τά ἰδανικά καί οἱ ἀξίες πού τόν ἀνέβασαν πνευματικῶς καί ἡ ἐπανάστασίς του αὐτή τήν φορά,θά εἶναι μαζική καί ἀποτελεσματική. Θέλω νά τό πιστεύω ! 


Ἡ Πελασγική

1 σχόλιο:

  1. https://traianou.gr/2021/03/h-epistrofh-ton-romion.html

    Αν καθίσεις προσεκτικά και διαβάσεις αυτό το άρθρο,θα μάθεις με Ποιόν τρόπο κατάφεραν και πήραν το "στέμα" και συνέχισαν αυθαίρετα σαν "αυτοκράτορες".! Εκείνο όμως που θα ¨ΔΕΙΣ" θα σε σοκάρει! Ακριβώς το ΙΔΙΟ κάνουν η προσπαθούν να κάνουν οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ. Οτι έκαναν δλδ οι προτεστάντες και ελαίω θεού ,"αρπαξαν" την αυτοκρατορία,χρησημοποιώντας το ΓΙΟΡΚ και τον Κων/νο Χλωρό.(Η Νέα Υόρκη-york και η κρυφή τρίτη Ρώμη.) Σήμερα οι Σιωνιστές "μέσα" απο τήν Βρετανία η το "κουφάρι" αυτής,θα χρησημοποιήσουν τον "βασιλιά" για να νομιμοποιήσει την "παγκοσμια κυριαρχία τους") Ωστόσω έχει προβλήμματα υγείας,ίσως είναι και αλκοολικός-κάποιο ουρικό οξύ σίγουρα "παίζει",και τον κρατάνε στο "χερι",τον εκβιάζουν με πολλά που έχουν γιά αυτόν.. Αρα μιά μαριονέτα που θα τους "βάλει" στον "θρόνο" είναι.. Διάβασε το άρθρο,και θα καταλάβεις πολλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή