" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Γιατί τόση πρεμούρα γιά ΚΑΤΑΔΙΚΗ μέ τό καλημέρα σας ;

Ἐπεί δή οἱ «πατριῶτες» ψάχνουν μέ μεγάλη μανία μήπως κι᾿ἀνακαλύψουν κάτι πού νά δείχνῃ πώς ἡ Ἐθνικίστρια Μελόνι,εἶναι ἕνα πιόνι τοῦ διεθνοῦς σιωνισμοῦ,ὅμως μοῦ κάνει τόσο πολύ ἐντύπωσιν πού ἔχουν ἀπόλυτον στραβωμάρα καί κουφαμάρα,σέ δημοσιεύσεις,φωτογραφίες καί βίντεο. τά ὁποῖα δέν εἶναι οὔτε ἕνα οὔτε δύο ἀλλά πληθώρα ἀπό αὐτά ( ἀπό τό 2019,τοὐλαχιστον) ὅπου ἡ Μελόνι καί τό κόμμα της ἔχουν μία σαφῆ καί ἀπόλυτο στάσι στό θέμα Τουρκία. Καί ὅπως τό προσδιορίζει τό παρακάτω θέμα : 

Αποστροφή για την Τουρκία του Ερνογάν. 

Ἐντυπωσιάζομαι λοιπόν,πού ὅλοι αὐτοί οἱ ...πατριῶτες πού θέλουν τό καλό τῆς Ἑλλάδος,δέν βλέπουν σ᾿αὐτήν μία πραγματική σύμμαχο κατά τοῦ μεγαλύτερου καί προαιωνίου ἐχθροῦ μας :τήν Τουρκία ! Αὐτό ἀπό μόνον του ἀφήνει πάααρα πολλές ὑπόνοιες γιά τό ποιό ῥόλο παίζουν τελικῶς κάποιοι καί ἐπιτέλους τί θέλουν καί ποῦ ἀποσκοποῦν ; 

Ἄς διαβάσουμε τό θέμα καί νά παρακολουθήσουμε καί τό βίντεο τοῦ ProNews

Η Τουρκία «βρήκε τον μάστορά της»: Η Τζώρτζια Μελόνι προειδοποιεί την Άγκυρα
«Δεν μπορούμε να δεχθούμε τις τουρκικές προκλήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο κατά της Κύπρου» (ἐδῶ)

............. Ενδιαφέρον πάντως, ειδικά αυτή την περίοδο, έχει και το πόσο θα επηρεάσει η νίκη της Μελόνι την κατάσταση στη… γειτονιά μας. Τι θα αλλάξει ή δεν θα αλλάξει, δηλαδή, με την Τουρκία και τον Ερντογάν, ο οποίος μάλλον δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα στην Ιταλία.

Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από τις τοποθετήσεις της επικεφαλής του «Fratelli d’Italia» τα τελευταία χρόνια. Τοποθετήσεις που είχαν πάντα κοινό παρονομαστή: Αποστροφή για την Τουρκία του Ερνογάν. 

Είναι χαρακτηριστική, για παράδειγμα, η ανάρτησή της στο Facebook στις 15 Οκτωβρίου 2019. Μια ανάρτηση στην οποία ανέφερε τα εξής…

«Όχι στην είσοδο της Τουρκίας στην Ευρώπη. Το Fratelli d’Italia στηρίζει πάντα αυτή την άποψη και σήμερα στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής ζήτησε από την κυβέρνηση Κόντε να αναλάβει σαφή δέσμευση ότι θα απαντήσει σθεναρά στον επιθετικό πόλεμο που προωθεί η Τουρκία εναντίον της Συρίας και των Κούρδων.

Ζητήστε στο προσεχές Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 17 και 18 Οκτωβρίου να σταματήσουν οριστικά οι διαπραγματεύσεις για την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Παρά τις διακηρύξεις του υπουργού Ντι Μάιο, το Δημοκρατικό Κόμμα και το Κίνημα 5 Αστέρων απέρριψαν το ψήφισμά μας και επανέλαβαν την υποταγή τους στον σουλτάνο Ερντογάν. Ντροπιαστικό!».

Η αναφορά της στον «μεταναστευτικό εκβιασμό» προς την Ελλάδα

Σε αυτή τη θέση η Τζόρτζια Μελόνι παρέμεινε σταθερή, όπως δείχνει και η τοποθέτησή της σε ομιλία της τον Απρίλιο του 2021. Μια ομιλία, μέσω της οποίας η – εν αναμονή πρωθυπουργός της Ιταλίας πλέον – καλούσε την Ευρώπη να ακυρώσει οριστικά το στάτους της Τουρκίας ως υποψήφια για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Μελόνι εξηγούσε αυτή τη στάση, λέγοντας πως το πρόβλημα, για παράδειγμα, δεν είναι το Ισλάμ, αλλά το γεγονός ότι ο Ερντογάν χρησιμοποιεί το Ισλάμ για πολιτικούς λόγους.


Έκανε αναφορά στις όλο και λιγότερες ελευθερίες που υπήρχαν στην Τουρκία, μιλούσε για ένα καθεστώς που βυθίζει τη χώρα στο Ισλάμ, όχι όμως για θρησκευτικούς λόγους αλλά για πολιτικούς. Και αναφερόταν και στην Ελλάδα, κάνοντας λόγο για μεταναστευτικό εκβιασμό από την πλευρά της Τουρκίας.

«Δεν μπορούμε, πλέον, να δεχθούμε τον μεταναστευτικό εκβιασμό προς ένα κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως η Ελλάδα. Η Ένωση θα πρέπει να δράσει ώστε οι Σύροι πρόσφυγες να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και να υπερασπιστεί τα σύνορά της από την παράνομη μετανάστευση. Δεν μπορούμε, πλέον, να δεχθούμε τις προκλήσεις στην ανατολική Μεσόγειο κατά της Κύπρου, την αποστολή μισθοφόρων τζιχαντιστών στο Αρτσάχ, την επεκτατική πολιτική στη Λιβύη», έλεγε .

( ἀπό ἐδῶ

Τέτοια σκληρή πολιτική κατά τῆς Τουρκίας οὔτε στό ἐλάχιστο ἡ δική μας κυβέρνησις καί πολιτικός κόσμος,πού ἔχουμε ἄμεσα συμφέρον νά πράξουμε ἔτσι. Ἐμεῖς τό ῤίχνουμε στίς συζητήσεις σέ στρογγυλά τραπέζια γιά ...προσέγγισιν καί σαλιαρίσματα καί μπεκρουλιάσματα μέ τόν Τσαβούσογλου σέ πολυτελῆ δεῖπνα στοῦ Ζονάρ !  

Καί ἐν κατακλείδι γιατί δέν τῆς δίνεται ἕνα περιθώριο 100 ἡμερῶν,ὅπως συνηθίζεται γιά τούς νεοεκλεγέντες ἡγέτες ; Γιατί τόση πρεμούρα γιά ΚΑΤΑΔΙΚΗ μέ τό καλημέρα σας ; Τί  περίεργο ...ἐνδιαφέρον, εἶναι ὅλο αὐτό ; Οὔτε γιά τά δικά μας πράγματα νά ἐπρόκειτο !!! 

Συμπληρώνουμε τό θέμα μέ τό πάρα πολύ καλό κι᾿ἐπιτυχές σχόλιο τοῦ καλοῦ  ἀναγνώστη/σχολιαστή μας Θαλῆ. 

«  Η εμμονική, μανιώδης και σχεδόν εργολαβική αναζήτηση "ελαττωμάτων" σε καθε μα καθε αποπειρα του πατριωτικου χωρου να ενωθει, να συγκροτηθει και να αρθρωσει ενιαιο λογο υποκρυπτει στην καλυτερη περιπτωση οργανωτικη και ιστορικη αγνοια. Στην χειροτερη περιπτωση υποκρυπτει συντηρητισμο αφου οσο τα "ελαττωματα" ονοματιζονται αυτοματα αποτρεπτικα για μια συσσωματωση του χωρου, τοσο συντηρειται και μακροημερευει η υπαρχουσα πολιτικη κατασταση.

Και απλα λεμε κατι για να λεμε και δεν ξεφευγουμε ποτε απο το τελμα. Που μπορει και να μας αρεσει!!

 Στην ακομα χειροτερη περιπτωση βεβαιως οι εμμονες αυτες κρυβουν δολο και πρακτορευση ξενων συμφεροντων. Δινω ενα παραδειγμα για να γινω κατανοητος:Η Φιλικη Εταιρεια ιδρυθηκε και οργανωθηκε και ανδρωθηκε αρχικα κυριως απο τεκτονες(τους γνωστους μασονους) και λειτουργησε με τα τελετουργικα των στοων. Ειναι γνωστα αυτα σε ολους. Οι παραπανω τεκτονες πλην φωτεινων εξαιρεσεων εξυπηρετουσαν αναμφιβολα τον υπονομευτικο και γιαυτο προδοτικο σκοπο των στοων που ανηκαν. Ομως για να το κανουν αυτο θα επρεπε να εξυπηρετησουν καπως και τα συμφεροντα της Ελληνικης Επαναστασης, γιατι αλλιως θα τους ξεβραζε το συστημα, ο λαος δηλαδη που επιζητουσε ως χειμμαρος την εθνικη του αποκατασταση και την ελευθερια του. Αν οι παραπανω εβαζαν απλα εμποδια σαυτο θα αποδεικνυονταν ξεκαθαρα ο υπονομευτικος και προδοτικος τους ρολος.Τι εκαναν λοιπον?? Εστησαν την Φιλικη Εταιρεια για να ηγηθουν και να εκτρεψουν την Παλιγγενεσια αφου δεν μπορουσαν να την σταματησουν.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ. Ετεθησαν λοιπον επικεφαλης του εξαγριωμενου λαου που διψουσε για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΕΘΝΙΚΟ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ απλα για να μπορεσουν στην πορεια να εκτρεψουν την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ να την στομωσουν και να την αναστειλουν. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΤΥΧΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΓΙΝΕ και ΠΕΤΥΧΕ!! 

Εγινε η Επανασταση και ο λαος παρολη την υπονομευση των ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ εστω και πλημμελως αποκατασταθηκε εθνικα και πολιτικα. Με χιλιες δυσκολιες, μανουβρες και πισωγυρισματα. Οι Μαυροκορδατοι συνωμοτες ομως ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ!!!! Αυτο ειναι το συμπερασμα. Ας το πω και αλλιως: Οπως ο ανθρωπινος οργανισμος εχει τα οργανα της καρδιας και του νου οργανικα συνδεδεμενα με τα αποβλητα του στομαχου ετσι και ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΧΘΡΙΚΑ, ΤΟΣΟ ΚΑΘΕΤΑ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΙΚΑ απο διαφορους. Ακομα και αν υπαρχουν αποχρωσες ενδειξεις, τις οποιες θα πρεπειι να καταγγελουμε βεβαιως αλλα οχι με τιμημα την ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ.

Θαλῆς 


Ἡ Πελασγική

10 σχόλια:

  1. Να σε πούμε αφελή η στημένη? Η Μελόνι εάν δέν ήταν μέσα στο κόλπο θα διεκδικούσε πρωθυπουργία?
    Αλλο πράγμα η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ γενικα τών λαών-και άλλο η ΜΕΛΟΝΙ και η κάθε ΜΕΛΟΝΙ.\
    Η Σουηδία ψήφισε ακροδεξια,δλδ ΚΑΘΑΡΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΑ. Γιατί δεν γίνεται καμμια ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΣΟΥΗΔΟΥΣ?
    Γιατί ΑΛΛΟ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ "ΕΠΙΛΕΓΕΙ" Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ.
    Ο λαός της Ιταλίας ,όπως και της Σουηδίας και καθε λαός που έχει επιλέξει "πατριωτικ'ο" κόμα,δείχνει την ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ.ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΊΧΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ.. Δίχως να γνωρίζει πως καμμια προθεση του δεν θα εξυπηρετηθεί,γιατί είναι εξ αρχής 'καπελωμένο" απο στημένον "ηγέτη" ,και ότι του τάζει είναι απλά για να τον πάρει στο "μαγαζί του"
    Τώρα η ΙΤΑΛΙΑ θα παγιδευτεί. Δέν "δήλωσε" τυχαία η Μελονι "ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ-ΜΑΝΑ-ΓΥΝΑΙΚΑ" ..\
    λΑΙΚΙΖΕΙ ΚΆΡΓΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ! Η Σουηδια πρίν από τις Ιταλικές εκλογές "εδωσε" ακροδεξιά,και δέν έχει γίνει συζητηση πάνω σε αυτό. Μουλωχτα ,το περνάνε απαρατήρητα.Αυτοί είναι ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ. Οι Ιταλοι είναι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.
    "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΟΙ Ιταλοι που ψήφισαν "ακροδεξιά" -ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ-,αλλά δεν θα είναι τετοιοι οι ΣΟΥΗΔΟΙ. Ο Ακροδεξιος Σουηδός δέν έχει κάνει "πατριωτικές" δηλώσεις. Είναι "σοβαρός"/ Η Μελόνι όμως με το "καλημέρα" κελαηδάει,λαικισμό! Τυχαιο? Οχι ρε φίλε! ΣΤΗΜΕΝΟ. ! Και οι ιταλοί την πάτησαν.
    Θέλεις πολύ μελέτη κύριε "ΘΑΛΙΣ" Η να το πούμε αλοιώς μας δουλεύεις,γιατί δικός τους είσαι για να είσαι τόσο "τυφλός"..
    Αφήστε τον χρόνο,και όλα θα τα δείξει. Δυστηχώς γιά αυτούς σημερα ειδικώς όλα φανερώνοντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι᾿ἐσύ μέ τόσους χαρακτηρισμούς ( ἀφελής, στημένη, θέλεις πολλή μελέτη ...) νομίζεις πώς εἴσαι ὁ ἔξυπνος πού ἔβαλε τά πράγματα στήν θέσιν τους !

      Πρῶτον,σέ πιάνω ἀδιάβαστο σχετικῶς μέ τό παρόν ἱστολόγιον. Γράψαμε καί παρά γράψαμε γιά τήν Σουηδία ἀγαπητέ ! Ἑσύ ἁπλῶς ἀλλοῦ γυρνοβολᾶς...

      Εὐχάριστα νέα ! Πολύ εὐχάριστα νέα...
      https://sxolianews.blogspot.com/2022/09/blog-post_14.html

      Ἐπίσης ἀναφορά ΚΑΙ πάλι στήν νίκη τῶν ἐθνικιστῶν Σουηδῶν κάναμε ἐδῶ :
      https://sxolianews.blogspot.com/2022/09/blog-post_88.html

      « Πρῶτα ἡ Σουηδία καί τώρα ἡ Ἰταλία....Η εκλογή της Giorgi Meloni άλλαξε την Ευρωπαϊκή Ένωση προσθέτοντας δύναμη στις προκλήσεις από τον Viktor Orban στην Ουγγαρία και τη νέα ακροδεξιά κυβέρνηση στη Σουηδία. ..
      Η νίκη της μπορεί να βοηθήσει τον Πούτιν να καταρρίψει την ηγεμονία του ΝΑΤΟ και να σταματήσει τις κυρώσεις. Θα μπορούσε ακόμη και να αναγκάσει τον πρόωρο τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία....
      Ἐγώ ἐλπίζω καί στήν χώρα μας,τήν βασανισμένη Πατρίδα μας, νά παραδειγματιστοῦν τόσο ἀπό τήν Σουηδία ὅσο καί κυρίως ( σάν πιό κοντά μας ὡς ψυχοσύνθεσιν) ἀπό τήν Ἰταλία καί νά ἀφυπνστοῦν οἱ Ἕλληνες ὥστε νά ᾿δοῦμε ΚΑΙ ἐμεῖς ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μία ἀληθινή Ἐθνική, Πατριωτική Κυβέρνησιν ν᾿ἀναλαμβάνῃ τά ἡνία τῆς χώρας...» Γράφαμε ὡς ἐπίλογο στό θέμα μας.

      Συνεπῶς τά σχετικῶς μέ « Γιατί δεν γίνεται καμμια ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΣΟΥΗΔΟΥΣ?» ὄχι βεβαίως ἐδῶ. Καί νά σοῦ πῶ κάτι ἀκόμη : δέν θά εἶχα ἀσχοληθεῖ σέ τέτοιο βαθμό μέ τήν Ἰταλία καί τήν νέα τους Πρωθυπουργό,ἄν δέν ὑπῆρχε αὐτή ἡ λυσσώδης ἐπίθεσις ἐναντίον της. Καί τό ἔγραψα πώς καταλαβαίνω τό Σύστημα,τό Κατεστημένο γιά ποιό λόγο ἀντιδρᾷ ἔτσι.

      Ὅσον ἀφορᾷ τόν σχολιασμό γιά τόν Θαλῆ,σέ πληροφορῶ πώς τά λέει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ! Κάποιοι ἄλλοι χρειάζονατι διάβασμα καί μάλιστα ἐνταντικά μαθήματα παρακαλῶ...

      Συνεπῶς,ὅταν μπαίνετε νά κάνετε σχόλιο,νά προσέχετε νά εἶστε ἑντός θἐματος,διαβασμένοι,προσεκτικοί σ᾿ὅ,τι ἔχετε διδαχθεῖ στά «προηγούμενα μαθήματα»( προηγούμενες ἀναρτήσεις) καί κυρίως εὐγενεῖς. Ἔτσι θά γίνῃ ὁ σωστὀς διάλογος. Ἄν χρειάζεται νά ἀποδείξουμε τήν ...σοφία μας ἤ τήν ἐξυπνάδα μας μποροῦμε νά τό κάνουμε μέ τήν στάσι μας καί τίς ἐπιλογές μας στίς ἐκλογές πού καταφθάνουν καί γιά ἐμᾶς.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. Τωρα θα σε μαλωσω αγαπητη Πελασγικη.
      Απαντας σε καποιον που εκτος των αλλων, πρεπει να μαθει να γραφει σωστα Ελληνικα.

      Διαγραφή
    3. Δέν εἶσαι ἐν τάξει. Αὐτό δέν εἶναι μέτρο πού μπορεῖς νά κρίνῃς ποιός ἀξίζει καί ποιός ὄχι διαλόγου. Ὅλοι μας κάνουμε τά λαθάκια μας. Τί νά κάνουμε ἔχουμε μία γλῶσσα πού δέν εἶναι εὔκολη οὔτε κἄν γιά ἐμᾶς πού εἶναι μητρική μας.

      Ἔχεις νά πῆς κάτι ἐπί τοῦ θέματος ;

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ,δέν παραδίδω "έκθεσιν"..
    Κοινώς δέν τα γουστάρω τα "ομορφα" και πολύ φτιαγμένα..
    Την ουσία τήν αντιλαμβάνεσαι η κάνεις πώς δέν "ακουσες"? Δεν μιλησα για εσάς στο θέμα τών Σουηδών,αλλά περιέγραψα την σταση τών "ηγετών",και τών σχεδιαστών της κατάστασης γενικώς!
    Εγώ μαζί σας να είμαι. Μα η Μελόνι δέν είναι. Ο κάθε ένας που παριστάνει τον πατριώτη δέν είναι. Αυτό είναι το νόημα . Οπως επίσης ότι δέν πρόσεξες το σημαντικό! -Γιατί η ΜΕΛΟΝΙ της Ιταλίας κάνει "θόρυβο" ,σε αντίθεση με την Σουηδία ,που πέρασε "ασχολίαστα" ,και μουλωχτά/ (όχι από εσάς το ξαναγράφω,γενικά απο ΜΜΕ σάιτ κτλ.)Δέν σας κάνει "καμμιάν εντύπωσιν"?-(ευχαριστω καλή μου κυρία για την "υποστήριξη" συγχωρέστε τα "λαθάκια" μου ,και προσέξτε το δικό σας μεγάλο λάθος,για το συμπερασμα που βγάλατε προς την "πατριώτισα¨,Μελόνι ,που θα "ζωγραφίσει" με την στημένη απο τα αφεντικά "λαικίστικη" στάση της,ΦΑΣΙΣΤΕΣ τους χριστιανους Ιταλους. )
    Και επίσης να σας προσθέσω... εξαρταται τι διαβάζεις καλή μου.
    Μην μου ξαναμιλησετε τελικώς,ούτε να κάνετε διάλογο μαζί μου..Μιλήστε μόνοι σας,και ο ένας να χαιδέυει τον άλλον στην κοινή σας 'αποψη' ,ο χρόνος εξ άλλου,θα δείξει και θα δικαιώσει.
    Μία πάντως με τον Πούτιν και μία τώρα,έχετε χάσει όσα όμορφα έχετε αναρτήσει. Ηταν απλα "θέματα",ήταν απλές πληροφορίες και αποδεδιγμένα γεγονότα από μόνα τους,και όχι δική σας γνώση. .Ηταν απλά πλήροφορίες και όχι προσωπικές σκέψεις και αντίληψη.
    "Σόρυ" εάν προσβάλω καταθέτοντας την αντίθεση μου στά συμπεράσματα σας. Την επόμενη θα έχω "μάθει" ορθογραφία και "γραπτο" για να με δεχτείτε.
    Αντε γειά. Με τέτοια σαίνια σάν εσάς και τον σκύλο να σας πασσάρουν γιά θαύμα ,εσείς θα "τσιμπίσετε". "Πάμε Μελόνι,πάρτους τα βρακιά"!Μιά Μελόνι μιάς Ιταλίας που τήν έχουν ,όχι απλά ξεβρακώσει,την έχουν ξεσκίσει. Με μιά "κεφαλή"( Ο Πάπας) ,που τρέχει γιά τήν σωτηρία της πράσινης χελώνας, έχει υποκλιθεί στό εβραικό σκηναριό,και κάνει ότι τον διατάξουν.
    Είναι επίσης η δευτερη φορά που μου σχολιάζετε εδώ μέσα "καθηγητάδες" το γραπτό μου. Πληκτρολογώ ,όπως μου "σκάσει",το μόνο που θέλω είναι να βοηθήσω,και σας είπα "κοιτάτε" λάθος.
    Στήν τελική κοιτάξτε όπου θέλετε ,και εγώ απλά γελάω μαζί σας. Εσείς γελάτε μαζί μου και εγώ μαζί σας.Συμβαίνει ,όταν οι άνθρωποι κοιτάζουν από άλλη "οπτικη" γωνιά. Συμβαίνει ,όταν οι άνθρωποι δεν "διαβάζουν" στό ίδιο "ράφι" της βιβλιοθήκης.
    Και για να σας βγάλω απο τον προβληματισμό.Δεν "κοιτάω" μαρξιστικά" και δέν κοιτάω "φασιστικά"..Γιατί αυτο το κόλπο στήνουν. Εναν "σταλιν",έναν "χιτλερ" ,και έναν "διχασμό" ..
    Διαβάζω καλή μου ΜΟΝΟΝ ΤΡΑΙΑΝΟ!
    αντε στο καλό σας "φωστήρες" Εσείς να περιμένετε την Μελόνιν και τον Πούτιν..α ναι και τον Τράμπ,ο οποίος θα ξεφτιλίσει τό "πατριωτικό" κομμάτι κάνοντας το ,πώς το λένε στα καλιαρντα? viral ,βρε τι ζούμε ρε φίλε!! Την απόλυτη βλακεία,τον απόλυτο μεσαίωνα,το απόλυτο σκοτάδι!
    "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΊ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΈΣ" -αυτοί θα είναι από την "μία" πλευρα και θα λαικίζουν και είναι θέμα χρόνου ,πότε θα εμφανιστεί ο μπαμπούλας "ο φασισμός"..ύστερα θα έρθουν ξανά οι μέλισσες! Θα εμφανιστούν σαν σωτήρες αυτοί που μέχρι τώρα μας πήγαιναν @@@φεράντζα.Τα ίδα παντελάκη μου δλδ τα ίδια παντελή μου..καλά κρασιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τήν ἑπομένη ...ἀνεξεταστέος !
      https://sxolianews.blogspot.com/2022/10/blog-post.html

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  3. ΕΑΦ γράφε και εσύ σωστά! βάζε και κανέναν τόνο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἕμ καλά τοῦ λές,ὄχι νά κάνῃ ἐξυπναδίστικες παρατηρήσεις.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  4. ....δεν ξερω αν τους περασαν λευκους μανδυες ή οχι.....

    Βεβαια αυτα ειναι ιατρικα απορρητα εκτος και σε πιασουν στα νυχια τους οι Εισαγγελατοι και σε ρωτανε αν εκανες το μπολι ή οχι.
    Πολυ προβληματιζομαι ομως!
    Αλλα ακομα βλεπω τον απεναντι καβα να πηγαινοερχεται.

    Καλο μηνα!
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Ακομα και στους ....θαλασσολυκους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σέ ποιούς μωρέ ; Τί σ᾿ἔχει πιάσει ; Ἡρέμησε...

      Καλό μῆνα καί σ᾿ἐσένα !

      Διαγραφή