" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Ὑπό τήν ἀνοχή μας. Παλαιόθεν...

 Οἱ 13 γραμμές αἵματος τῶν παγκοσμίων ἐξουσιαστῶν ἤ Ἰλλουμινάτι...

ἐδῶ
Η έννοια των γραμμών αίματος των Illuminati έγινε δημοφιλής από τον χριστιανό ερευνητή των Illuminati Fritz Springmeier με το βιβλίο του Bloodlines of the Illuminati .

Ο Springmeier χρησιμοποιεί τα ίδια στοιχεία που είναι κοινά σε όλες τις συνωμοσίες των Illuminati , αλλά προσθέτει τη δική του εκδοχή: 13 γενεές σατανικών γραμμών αίματος που κυβερνούν όλες τις άλλες ελίτ ομάδες και μυστικές εταιρείες από την κορυφή της πυραμίδας της εξουσίας τους.

Σύμφωνα με τον Springmeier, μέλη υψηλού επιπέδου των Illuminati παρακολουθούν συναντήσεις όπου λαμβάνουν εντολές από τον ίδιο τον Σατανά .

Προειδοποίηση : Εάν δεν πιστεύετε κυριολεκτικά σ᾿έναν Σατανά που παρεμβαίνει ενεργά στις ανθρώπινες υποθέσεις, πολλά από αυτά που αποκαλύπτει ο Fritz θα είναι πολύ δύσκολο να τα «χωνέψετε».

Ο ορισμός του Springmeier για το τι συνιστά σατανισμό είναι μάλλον ευρύς και περιλαμβάνει σχεδόν οτιδήποτε θεωρεί μη χριστιανικό. Οι σατανικές ομάδες ή μέτωπα περιλαμβάνουν την Καθολική Εκκλησία, την Μασσωνία, τη Σαηεντολογία, την Εταιρεία Σκοπιάς ( Γιεχωβάδες) , την Επισκοπική Εκκλησία, την Ενωτική Εκκλησία (Γέιλ, Χάρβαρντ), τον Μορμονισμό, την Καμπάλα, τους Ροδόσταυρους, τον Ναζισμό, τον Σοσιαλισμό, τον Κομμουνισμό, τον Σιωνισμό, εβραϊκές χρηματοδοτήσεις, το κίνημα της Νέας Εποχής, την Αλχημεία , Γνωστικισμός, Υπηρεσίες Πληροφοριών, Στρατός Σωτηρίας, ταινίες της Disney και τα Ηνωμένα Έθνη.

ΟΛΑ τα μέλη των Illuminati είναι σατανιστές.

ΟΛΑ τα μέλη των Illuminati υπόκεινται σε έλεγχο του νου με βάση το τραύμα.

ΟΛΑ τα μέλη των Illuminati έχουν Διαταραχή Πολλαπλής Προσωπικότητας.

Όταν ένα μέλος μιας γραμμής αίματος των Illuminati φτάσει στην ηλικία των 3 ετών, οδηγείται για να συναντήσει μια Μεγάλη Μητέρα Illuminati , μια υψηλού επιπέδου σατανική ιέρεια. Αυτές οι συναντήσεις πραγματοποιούνται δύο φορές το χρόνο και στις οποίες συμμετέχουν όλες οι οικογένειες των Illuminati και οι Μητέρες του Σκότους τους.

Η Μεγάλη Μητέρα εξετάζει και αξιολογεί επτά παιδιά των Illuminati. Εάν το παιδί αξίζει να εισέλθει στους Illuminati, ανατίθεται σε μία από τις γραμμές αίματος των Illuminati. Για κάθε εγκεκριμένο παιδί, ένα άλλο θυσιάζεται και το αίμα του/της χρησιμοποιείται για να γράψει το όνομα του νεοεγκεκριμένου παιδιού των Illuminati.

Η δομή των Illuminati κατά τον Fritz μοιάζει με αυτό:

Οι πηγές του ; Ο Fritz παίρνει τις περισσότερες πληροφορίες του από πρώην illuminati και πρώην σατανιστές όπως ο John Todd και άλλοι τους οποίους έχει απομακρύνει από τον σατανισμό,προσωπικά. Το βιβλίο του The Illuminati Formula Used to Create a Undetectable Total Mind Controlled Slave γράφτηκε σε συνεργασία με ένα τέτοιο πρώην θύμα των Illuminati, τον Cisco Wheeler.


13 γραμμές αἵματος Illuminati

Ο ίδιος ο Σατανάς ευλόγησε τις δώδεκα γραμμές αίματος των Ιλλουμινάτι για να χλευάσει τις ίδιες τις Δώδεκα Φυλές του Ισραήλ του Θεού.

Η 13η γραμμή αίματος των Illuminati εμποτίστηκε με το σπέρμα του ίδιου του Σατανά και πέρασε μέσω του Σατανικού Οίκου του Δαβίδ και της Γαλλικής Μεροβίγγειας γραμμής αίματος . Ο Αντίχριστος θα γεννηθεί από αυτή την 13η σατανική γραμμή αίματος.

Σύμφωνα με τον Fritz, ο αριθμός 13 είναι εξαιρετικά σημαντικός για τους Illuminati. 

Οι γραμμές αίματος των Δεκατριών Illuminati είναι η γραμμή αίματος Astor , η γραμμή αίματος Bundy , η γραμμή αίματος Collins , η γραμμή αίματος DuPont , η γραμμή αίματος Freeman , η γραμμή αίματος Kennedy , η γραμμή αίματος Li (李), η γραμμή αίματος Ωνάση , η γραμμή αίματος Rockefeller , η γραμμή αίματος Rothschild , ο Russell γραμμή αίματος, η γραμμή αίματος Van Duyn και η προαναφερθείσα γραμμή αίματος  Μεροβίγγεια.

Ο Οίκος των Ρότσιλντ είναι υπεύθυνος για τα οικονομικά των Illuminati. Η οικογένεια ορίζει πάντα μια θέση στο τραπέζι σε περίπτωση που ο Σατανάς αποφασίσει να εμφανιστεί. (Φοράει μαύρο σμόκιν και φαίνονται μόνο οι οπλές του.)

Ο Οίκος των Ρότσιλντ έπαιξε σημαντικό ρόλο στους Βαυαρούς Ιλλουμινάτι. Οι Illuminati είναι πολύ παλαιότεροι από τους Βαυαρούς Illuminati του 18ου αιώνα και ο Fritz μας πληροφορεί ότι ο Adam Weishaupt ως άτομο δεν υπήρξε ποτέ. – Άλλη μια απάτη των Illuminati!

Η οικογένεια έχει επίσης τη συνήθεια να εξαπλώνει τη γραμμή αίματος της έξω από την οικογένεια γονιμοποιώντας όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες.

Τόσο ο Αβραάμ Λίνκολν όσο και ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν μέρος ενός μυστικού προγράμματος αναπαραγωγής των Ρότσιλντ.

Ο πατέρας του Αβραάμ,ο Θωμάς δεν υπήρχε. Η γιαγιά του Χίτλερ έμεινε έγγυος από έναν Ρότσιλντ.

Παρά τις συνεχείς αναφορές στον Σατανισμό (που φαίνεται να έχουν προστεθεί ως εκ των υστέρων), η ενότητα για τους Ρότσιλντ που περιλαμβάνεται στο Bloodlines of the Illuminati που γράφτηκε από τον Ντέιβιντ Σμιθ είναι μια ενημερωτική και συνοπτική ιστορία του Οίκου των Ρότσιλντ . Περιέχει ελάχιστη υπερβολή και μάλιστα καταρρίπτει μερικούς από τους πιο συνηθισμένους μύθους των Ρότσιλντ. δηλ. ο ισχυρισμός του ίδιου του Fritz ότι οι Rothschild έπαιξαν σημαντικό ρόλο στους Βαυαρούς Illuminati. (βλέπε παραπάνω) Ο Σμιθ γράφει ότι ο Οίκος των Ρότσιλντ δεν ήταν σημαντική δύναμη την εποχή της ίδρυσης των Ιλλουμινάτι.

Οι Collins είναι υπεύθυνοι για την οργάνωση των απόκρυφων πτυχών των Illuminati. Στους αποκρυφιστικούς κύκλους, η οικογένεια Κόλινς είναι υψηλότερη στην ιεραρχία από τους Ροκφέλερ και τους Ρότσιλντ.

.......

Πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο για τον Fritz να προσδιορίσει ακριβώς ποιος Li (李 μπορεί να ονομαστεί ως Li ή Lee) ήταν μέλη των Illuminati, αφού Li είναι το δεύτερο πιο συνηθισμένο κινέζικο επώνυμο και ένα από τα πιο συνηθισμένα αγγλικό οικογενειακό όνομα . Απτόητος, ο Fritz είναι ωστόσο σε θέση να αναγνωρίσει τον πλουσιότερο άνθρωπο στην Ασία, τον Li Ka-shing και τον στρατηγό Lee (ο στρατηγός του Εμφυλίου Πολέμου) ως μέλη της γραμμής αίματος Li Illuminati.

Ο Springmeier παραδέχεται ότι η έρευνα σε αυτές τις γραμμές αίματος των Illuminati είναι δύσκολη καθώς πολλά από τα μέλη των Illuminati δεν έχουν επώνυμο Illuminati. Ως αποτέλεσμα, απαριθμεί μερικές οικογένειες Illuminati που συνδέονται στενά με τις 13 οικογένειες Illuminati, όπως η Disney Bloodline, η Bloodline Reynolds , η Bloodline McDonald (τα Bic Mac δεν είναι μόνο επιβλαβή για την υγεία σας, είναι σατανικά κακά για εσάς.) και Γραμμή αίματος Krupp .

Επίσης, οικογένειες όπως οι Bacons, Bakers, Beattys, Bushes, Bronfmans, Cabots, Carnegies, Clintons, Dukes, Forbes, Mellons, Morgans, Payseurs, Vanderbilts, Warburgs, Watsons and the Whitneys............ έχουν παντρευτεί στις κορυφαίες 13 γραμμές αίματος των Illuminati και έχουν καταφέρει να αποκτήσουν σημαντική δύναμη από μόνοι τους.

Σε αυτό το σημείο, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι οι «αρχαίες» γραμμές αίματος των Illuminati που επέλεξε ο ίδιος ο Σατανάς πριν από τη γέννηση του Χριστού δεν είναι καθόλου αρχαίες. Στην πραγματικότητα, ο Fritz φαίνεται να εστιάζει κυρίως σε οικογένειες που έχουν συσσωρεύσει την περιουσία τους κατά τη διάρκεια της Χρυσής Εποχής. Ο Fritz μας πληροφορεί ότι οι Rothschild μπορούν να εντοπίσουν την κληρονομιά τους στο Nimrod της Βαβυλώνας και ότι η οικογένεια Astor ήταν γνωστή ως Astarte στη Χαναάν. Το αίμα είναι πιο σημαντικό από τα επώνυμα.

Λάβετε υπόψη ότι ένα άτομο που γεννήθηκε γύρω στον Μεσαίωνα θα είχε πάνω από 1 δισεκατομμύριο πρόγονοι σήμερα . Με άλλα λόγια, είμαστε σχεδόν όλοι συγγενείς. (Όλοι στη γη είναι το πολύ 50οι ξάδερφοι. βλ. διάλεξη AJ Jacobs'TED )

Monarch Mind Control


Ο έλεγχος του νου παίζει σημαντικό ρόλο στη θεωρία του Springmeier. Η κύρια μέθοδος ελέγχου του νου που χρησιμοποιείται από τους Illuminati είναι αυτό που ο Springmeier αποκαλεί Monarch Mind Control. Το Monarch είναι βασικά μια τέλεια έκδοση των πολύ πραγματικών και καλά τεκμηριωμένων προγραμμάτων MK-Ultra και ARTICHOKE . Κατά την άποψη του Springmeier, και σύμφωνα με τις πολυάριθμες πηγές του, οι Illuminati έχουν επιτύχει 100% αποτελεσματικότητα στη χρήση του Mind Control. (Βλέπε Cathy O'Brien's «TranceFormation of America» , μια άλλη από τις πηγές του Fritz)

Αρχικά, μόνο οι γραμμές αίματος των Illuminati μπορούσαν να επιβιώσουν από το τραύμα που ήταν απαραίτητο για να τεμαχιστεί το μυαλό σε πολλά θραύσματα, αλλά χάρη στις επιστημονικές προόδους που έγιναν από τον Josef Mengele, οι Illuminati είναι πλέον σε θέση να δημιουργήσουν σκλάβους ελεγχόμενους νοητικά σε μεγαλύτερη κλίμακα. Σύμφωνα με τον Fritz, περισσότεροι από 2 εκατομμύρια Αμερικανοί είναι σκλάβοι των Illuminati που ελέγχονται νοητικά .

Παρά τη γνώση του ότι οι ελεγχόμενοι νοητικά σκλάβοι των Illuminati αγνοούν εντελώς ότι είναι σκλάβοι των Illuminati που ελέγχονται νοητικά, ο Fritz προειδοποιεί τους αναγνώστες του ότι η έκθεση σε πληροφορίες που βρίσκονται στο βιβλίο του μπορεί να προκαλέσει ακούσια κρυμμένες προσωπικότητες με επακόλουθο τον θάνατο.

Ετσι…


Άν είστε σκλάβος που υποβάλεται σε νοητικό έλεγχο και δεν το γνωρίζετε μάλλον πρέπει να σταματήσετε την ανάγνωση αυτού του βιβλίου.

Τα μέλη των Illuminati υποβάλλουν τους δικούς τους απογόνους στον νοητικό έλεγχο και τα βασανιστήρια των Illuminati. Ο έλεγχος του μυαλού ξεκινά συνήθως όταν τα παιδιά είναι 18 μηνών. Οι προγραμματιστές των Illuminati αρχίζουν να υποβάλλουν τα θύματα σε τραύματα, τα οποία με τη σειρά τους αναγκάζουν το μυαλό να σπάσει σε θραύσματα και να δημιουργήσει διαφορετικές προσωπικότητες που μπορούν να προγραμματιστούν ανεξάρτητα. (Dissociative Identity Disorder) Το τραύμα διασφαλίζει ότι «τείχη αμνησίας» χτίζονται ανάμεσα σε αυτές τις χιλιάδες προσωπικότητες.

Κάθε προσωπικότητα μπορεί στη συνέχεια να προγραμματιστεί σε οτιδήποτε επιθυμούν οι Illuminati, από σκλάβους του σεξ έως ιδιοφυΐες που έχουν προγραμματιστεί εκ των προτέρων να κυκλοφορήσουν μια συγκεκριμένη εφεύρεση σε μια συγκεκριμένη στιγμή στο μέλλον. Οι Illuminati είναι σε θέση να δημιουργήσουν φωτογραφικές αναμνήσεις στα μέλη τους τρομάζοντας το εγκεφαλικό τους στέλεχος.

Ο ναζιστής επιστήμονας Josef Mengele τελειοποίησε την επιστήμη του ελέγχου του νου υπό τις διαταγές των Illuminati. Στη δεκαετία του '70 οι Illuminati άρχισαν να «εξωτερικεύουν την ιεραρχία» και άρχισαν να χρησιμοποιούν τεχνικές μαζικού ελέγχου του μυαλού τις οποίες τελειοποιούν μέχρι σήμερα. Ο David Koresh και ο Jim Jones ήταν δοκιμαστικές ομάδες ελέγχου του νου.

 Jim Jones -  David Koresh (φωτό)

Τα εκατομμύρια των ενεργά νοητικώς ελεγχόμενων σκλάβων δεν γνωρίζουν ότι έχουν υποβληθεί σε Monarch Mind Control
. Κάθε μεμονωμένο μέλος των Illuminati έχει πολλαπλές προσωπικότητες που επιτρέπουν στις πληροφορίες να διατηρούνται κρυμμένες σε διάφορα διαμερίσματα του μυαλού.

Οι προγραμματιστές είναι σε θέση να καλούν διάφορες προσωπικότητες χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό ορισμένων κωδικών.

Υπάρχουν χιλιάδες ερεθίσματα παντού γύρω μας. Οι δολοφονίες του JFK και η τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου είχαν σκοπό να πυροδοτήσουν κάποιου είδους διαδικασία σε ελεγχόμενα νοητικά θύματα. Είναι γεγονότα ορόσημα που προκαλούν έλεγχο του μυαλού με βάση το τραύμα σε μαζική κλίμακα. Τα τραυματικά συμβάντα χρησιμεύουν για να προγραμματίσουν ψεύδη στους ανθρώπους. Οι πράκτορες εν υπνώσει μπορούν να ξυπνήσουν ανά πάσα στιγμή μέσω ορίων ενεργοποίησης που έχουν εισαχθεί στα μμε. Η τηλεόραση είναι ένας σατανικός βωμός. (Ο Anton LaVey της Εκκλησίας του Σατανά αποκάλεσε επίσης την τηλεόραση «σατανικό οικογενειακό βωμό».)

Όλα τα μέλη των Illuminati έχουν αντικαταστήσει την θέση της καρδιάς, μέσω υπνωτισμού , από μια πέτρα. Αυτό τους εμποδίζει να δώσουν την καρδιά τους στον Ιησού και να ξεφύγουν από τους Illuminati καθώς πιστεύουν ότι είναι άκαρδοι. Είναι προγραμματισμένοι ώστε όταν ακούν «ο Ιησούς σε αγαπά», ακούνε «ο Ιησούς σε μισεί». Το αγαπημένο αντίπαλο μέτωπο για τους Illuminati είναι ο χριστιανικός κλήρος.

Ο προγραμματισμός αυτοκτονίας μπορεί να ενεργοποιηθεί όταν γίνεται προσπάθεια να αποπρογραμματιστεί ένα θύμα. Ο Springmeier σχολιάζει ότι έπρεπε να παρακολουθεί προσεκτικά τη Cisco καθώς αποπρογραμματιζόταν επειδή θα μπορούσε κατά λάθος να πυροδοτήσει έναν από τους πολλούς βωμούς αυτοκτονίας της...

Σύμφωνα με τον Springmeier και τους υψηλού επιπέδου σατανιστές πληροφοριοδότες του, οι Illuminati έχουν ήδη επιτύχει μια Νέα Παγκόσμια Τάξη και χρησιμοποιούν με επιτυχία σκλάβους που ελέγχονται νοητικά. στην αποικία τους στον Άρη

Υπάρχουν πολυάριθμες τοποθεσίες προγραμματισμού σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως η περιοχή 51 και άλλες στρατιωτικές βάσεις, οι μασονικοί ναοί και οι φυλακές χρησιμοποιούνται συχνά για έλεγχο του μυαλού. Ο Τεκτονικός Οίκος του Ναού χρησιμοποιείται τόσο ως χώρος προγραμματισμού όσο και ως τόπος συνάντησης του Μεγάλου Δρουιδικού Συμβουλίου.

Τα θεματικά πάρκα όπως η Disneyland και η Disney World είναι τέλειες τοποθεσίες προγραμματισμού. Τα μικρά παιδιά που κάνουν τρενάκι σε θεματικά πάρκα είναι εξοπλισμένα με υποδήματα με ηλεκτροσόκ που τα σοκάρουν σε σημαντικές στιγμές, διευκολύνοντας τον περαιτέρω διαχωρισμό της προσωπικότητάς τους. 

Τα μέλη των γραμμών αίματος εισάγουν σκόπιμα σύμβολα των Illuminati σε δημοφιλείς ταινίες και άλλα μέσα για να φέρουν αυτό που ο Fritz αποκαλεί «Εξωτερίκευση της Ιεραρχίας», έναν όρο που δανείστηκε από το ομώνυμο βιβλίο της Alice Bailey.


Η Walt Disney ανατέθηκε από τους Illuminati να παράγει ταινίες όπως η Fantasia και η Alice in Wonderland για σκοπούς ελέγχου του μυαλού.
Οι ταινίες της Disney είναι οι κύριες ταινίες που χρησιμοποιούνται στον έλεγχο του μυαλού, αλλά άλλες ταινίες όπως το Wizard of Oz, το Star Wars, το Star trek και ακόμη και η Αγία Γραφή χρησιμοποιούνται στον προγραμματισμό Monarch Mind-Control.

Κάθε μία από τις 13 οικογένειες των Ιλλουμινάτι έχει τη δική της σατανική ιεραρχία που περιλαμβάνει Μητέρες του Σκότους, Βασιλιάδες των Ιλλουμινάτι, Βασίλισσες, Πρίγκιπες και Πριγκίπισσες. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το FBI είναι υπεύθυνο για την προμήθεια θυμάτων για τις ανθρωποθυσίες των Illuminati.

Σύμφωνα με τον Fritz, το Κάστρο Muno κοντά στα νότια σύνορα του Βελγίου είναι ο τόπος μερικών από τις πιο φρικτές δραστηριότητες των Illuminati. 

Κάθε μέρα, οι Illuminati θυσιάζουν τελετουργικά μια έγκυο γυναίκα και το παιδί της στο υπόγειο του κάστρου. Στη συνέχεια, οι Μητέρες του Σκότους στραγγίζουν το μωρό από το αίμα του και γεμίζουν τα φτερά-πένες που χρησιμοποιούνται για να γράψουν τις πράξεις των Illuminati (προς την επικράτηση της βασιλείας του Σατανά και του Αντίχριστου) σε ένα μεγάλο λευκό βιβλίο.

Το "Mother of Darkness Castle" αναφέρεται επίσης μερικές φορές ως το "Castle of Kings"...Αυτό το κάστρο και η επικράτειά του, το δάσος Muno, ανήκε στον Πρίγκιπα Φίλιππο του Saxe-Cobourg-Gotha, ο οποιος ήταν Κόμης της Φλάνδρας  και επίσης στον πατέρα του Βασιλιά Αλβέρτο Α'.
Το κάστρο χτίστηκε το 1877 για τον πρίγκιπα Φίλιππο του Σαξ-Κόμπουργκ- Γκόθα από τον αρχιτέκτονα Gustave Strauven.  Έχει 365 παράθυρα ...( ἐδῶ)

Το κάστρο είναι η πηγή των «χιλιάδων σημείων φωτός» στα οποία ο Τζορτζ Μπους έχει αναφερθεί πολλές φορές στις ομιλίες του.

Ο Springmeier μας λέει ότι το μυστικό της τοποθεσίας του κάστρου φυλάσσεται ιδιαίτερα από μέλη των Illuminati. Ευτυχώς για εμάς, ο χάρτης Google είναι πολύ πιο εξυπηρετικός .

Στα μέλη των Illuminati αρέσει να πίνουν το αίμα των ανθρώπινων θυμάτων τους επειδή η αδρεναλίνη που απελευθερώνεται στο αίμα τη στιγμή του θανάτου δίνει στον πότη μια στιγμιαία υψηλή ενέργεια, ψυχικό ανέβασμα, έκσταση.

Μερικά μέλη, όπως ο Αλ Γκορ, έχουν εθιστεί στο να πίνουν ανθρώπινο αίμα και κουβαλούν αίμα μαζί τους ανά πάσα στιγμή. Υπάρχει μια ακμάζουσα μαύρη αγορά για τροφοδοσία με αδρενοχρώμιο για τα μέλη των Illuminati.


Ο Ντέιβιντ Άικ και Σατανικές Ερπετοειδείς γραμμές αίματος

Η εκδοχή για τους Illuminati από τον David Icke αποκλίνει κάπως από του Springmeier και περιλαμβάνει ερπετοειδείς εξωγήινους τους οποίους αρχικά περιέγραψε ότι προέρχονται από τον αστερισμό του Δράκου, αλλά αργότερα ισχυρίστηκε ότι προέρχονταν από μια εναλλακτική διάσταση. Η ιδέα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο best-seller του 1999 Το Μεγαλύτερο Μυστικό όλων των εποχών.

Ο ηγέτης των Illuminati αναφέρεται ως «ο Πίνδαρος», συντομογραφία του «Pinnacle of the Draco». Ο σημερινός Πίνδαρος είναι μέλος της οικογένειας των Ρότσιλντ.

Οι 13 οικογένειες των Illuminati κατά τον David Icke είναι:

Rothschild (Bauer ή Bower)

Μπρους

Κάβεντις (Κένεντι)

De Medici

Ανόβερο

Αψβούργο

Krupp

Plantagenet

Ροκφέλερ

Ρομανόφ

Σινκλέρ (Σεντ Κλερ)

Warburg (del Banco)

Windsor (Sax-Coburg και Gotha)

Σύμφωνα με τον Icke, οι κυρίαρχες οικογένειες έχουν ερπετοειδές αίμα που τρέχει στις φλέβες τους (η προέλευση του όρου «γαλάζιο αίμα») τους επιτρέπει να αλλάξουν σχήμα στις ερπετικές μορφές τους και να συμμετάσχουν στη θυσία αίματος. Για άλλη μια φορά, σύμφωνα με τον Icke,η απόλαυση με τα νεογέννητα μωρά θεωρείται η λιχουδιά των Illuminati.

Ο Γάλλος χρηματιστής Baron Edouard de Rothschild (1868 – 1949) και η σύζυγός του βαρόνη Germaine de Rothschild (κέντρο) με τον γιο τους Guy (1909 - 2007) βάζουν τον θεμέλιο λίθο του εβραϊκού περιπτέρου, το οποίο θα παρουσιαστεί στην Έκθεση Internationale des Artset Techniques dans la Vie Moderne ( Διεθνής έκθεση Τέχνης καί Τεχνολογίας στήν Σύγχρονη ζωή) στο Παρίσι, 1937. (Φωτογραφία )
ἁπό : illuminatirex.com

Ἄμ δέν φταῖνε αὐτοί,ἐμεῖς φταῖμε πού ἁπλῶς τά λέμε,τά ξαναλέμε καί μέχρι ἐκεῖ. Ἤ μᾶλλον ὄχι,ὄχι μέχρι ἐκεῖ πάει πιό πέρα,στήν ἀπόλυτη ἐπιβολή ἐξουσίας ἐπί ἡμῶν! Τόσο χαζοί εἴμαστε πού ἐνῷ διαπιστώνουμε ποιοί εἶναι καί γιατί ἐπιδιώκουν τό κακό μας ἐμεῖς δέν κάνουμε τίποτε γι᾿αὐτό. Ἄ καί τούς ἐπιδοτοῦμε ( γίνομαστε τό μέσον τῆς οἰκονομικῆς τους ἑδραιώσεως ἀλλά καί διά τῆς ψήφου μας καί τῆς πολιτικῆς τους) νά συνεχίζουν νά ζοῦν εἰς βάρος ὁλοκλήρου τῆς ἀνθρωπότητος. 

Γραμμές αἵματος,λέει. Οἰκογένειες καί ἐξουσία παγκόσμια. Καί γιατί δέν κάναμε ποτέ τήν ἀντίστοιχη γραμμή αἵματος ἐμεῖς ; Τήν δική μας,τῶν δικῶν μας οἰκογενειῶν ; Ἀλλά εἴμαστε τόσο κορόϊδα καί θά εἴμαστε ( κάτι πού γνωρίζουν ἄριστα οἱ ἐξουσιαστές μας) πού δέν τολμοῦμε νά κάνουμε κίχ. Ῥότσιλντ λένε,καί στάζει τό στόμα τους μέλι. Ἐκεῖ στήν Κέρκυρα πού τούς ἔκαναν καί ἐπίτιμους πολίτες...

Ἄντε ἀπό ᾿κεῖ...


Ἡ Πελασγική

12 σχόλια:

  1. Οταν λέει οτι ακόμα και η Αγία Γραφή χρησιμοποιείται για τον προγραμματισμό, τι ακριβώς εννοεί?, δηλαδή θέλω να πω,, τι ακριβώς όπλα μπορούμε να έχουμε σε αυτή την πνευματική μάχη κατά την γνώμη σας?, ευχαριστώ. υ. γ Αν θυμάστε σε μια ανάρτηση σας περί του αριθμού 72,μετρήσαμε και βρήκαμε ότι ο ψαλμός 72 ήταν δια τον Σολομώντα τον υιό του Δαβίδ όπου εδώ αναφέρεται ως σατανικος οίκος Δαβίδ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πώς καταλαβαίνεις πῶς ἐννοεῖ τήν ἐπιρροή μέσῳ τῆς Ἁγίας Γραφῆς. Ἄλλως τε ἕνα παράδειγμα εἶναι ὁ οἶκος Δαυΐδ,μιά πού τό ἀνέφερες.
      Γνωριζεις ὅτι πολλά «μεγάλα» ὀνόματα,σέ παγκόσμιο ἐπίπεδο,( εἴτε λέγονται γιά ν᾿ἀποδείξουν τήν «εὐγενική τους καταγωγή» ἐπικαλοῦνται τήν γραμμή τοῦ βασιλικοῦ οἴκου Δαυΐδ ; Ναί,εἶμαι σίγουρη πώς τό γνωρίζεις. Ὅπως γνωρίζεις καί τόν τρόπο μέ τόν ὁποῖο πῆρε τήν βασιλεία ὁ Δαυΐδ,ἀλλά καί τόν γενικότερο βίο του πού δέν εἶναι καί παράδειγμα πρός μίμησιν!

      ( Περίπου το 70 τοις εκατό των σύγχρονων Εβραίων Ασκενάζι είναι απόγονοι του Ράσι, ενός Γάλλου ραβίνου και μελετητή του Ταλμούδ, ο Ράσι λέγεται ότι ήταν άμεσος απόγονος του βασιλιά Δαβίδ του Ισραήλ.
      « Shlomo Yitzchaki : Το ακρωνύμιο "Rashi" σημαίνει Ra bbi Sh lomo Y itzhaki, αλλά μερικές φορές επεκτείνεται φανταστικά ως Ra bban Sh el Y Israel που σημαίνει "ο Ραβίνος του Ισραήλ"....Καταξιωμένος για την ικανότητά του να παρουσιάζει το βασικό νόημα του κειμένου με συνοπτικό και ξεκάθαρο τρόπο, ο Rashi απευθύνεται τόσο σε μορφωμένους μελετητές όσο και σε αρχάριους φοιτητές και τα έργα του παραμένουν ένα επίκεντρο της σύγχρονης εβραϊκής μελέτης. Το σχόλιό του για το Ταλμούδ , το οποίο καλύπτει σχεδόν όλο το Βαβυλωνιακό Ταλμούδ περιλαμβάνεται σε κάθε έκδοση του Ταλμούδ από την πρώτη του εκτύπωση από τον Daniel Bomberg το 1520... »
      https://en.wikipedia.org/wiki/Rashi#Descendants)

      Καί τελικῶς ὁ σωστός Ψαλμός εἶναι ὁ 71ος.
      Εἰς Σαλωμών· ψαλμὸς τῷ Δαυΐδ. Ψαλ. 71 : https://orthodoxoiorizontes.gr/Palaia_Diathikh/Psalmoi/Psalmoi_71-80.htm#Psalmos_72

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  2. Ισως τελικα να ειναι επιννοημενη ακομα και η επικληση μεταξυ "σατανισμου- κακου" και της "θρησκειας- καλου". Παρεμβαινοντας στην τοσο φυσικη και ευλογη ταση του ανθρωπου να αναζητει εκ της φυσεως του την Αληθεια και το Καλο (ουδεις εκων κακος) δημιουργουν ενα MATRIX δικης στους εμπνευσης και κατασκευης με σκοπο να διαστρεψουν την συμπαντικη σκεψη και φυσικη νομοτελειακη εξελιξη και να την κατευθυνουν εκει που θελουν.Αρχιζουν λοιπον να δημιουργουν την Κολαση και τον Παραδεισο, την Βαλχαλα, την Νιρβανα, την "ανυψωση", την "αρπαγη", την Βραχμανικη θεωση,απλα για να δωσουν την δικη τους διεξοδο (παγιδα συνηθως) στις μεταφυσικες ανησυχιες των ανθρωπων. Κατω απο τον εναστρο ουρανο που μας αγκαλιαζει ολους δημιουργουν για τους ανθρωπους-στοχους και τους ανθρωπους - θηραματα τους αναριθμητους ανομολογητους φοβους και πακτωμενες απο τον χρονο ψυχικες ανησυχιες και συνδρομα . Ψυχικες ανησυχιες και κατασκευασμενες ενοχες(κυριως αυτες) που συσκοτιζουν, διαστρεφουν την σκεψη και την παραλυουν.Εννοειται οτι τιποτα απ ολα αυτα δεν δεσμευει τους ιδιους αφου οι κωδικες ηθικης που δημιουργουν εγιναν για τους γκοιμ και τους υπηκοους. Υπαρχει ομως και κατι που τους ξεμπροστιαζει. Βλεπω και παρατηρω οτι και οι Ελιτ οπως και οι παρατρεχαμενοι τους γεννιουνται, μεγαλωνουν, αρρωσταινουν και ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ στο τελος οπως εμεις. ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ και ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ αυτοι και ειναι αναλωσιμοι οπως εμεις.Τιποτα το εξαιρετικο. Θνητοι καραθνητοι και ευαλωτοι με την βουλα, οπως εμεις. "Δεν σεβομαι κανενα θεο που ψοφαει απο το σπαθι" μου λεει ο Κοναν ο βαρβαρος σε ενα παλιο κομικ (δικης τους μαστορικης) . Σωστο πολυ σωστο. Τους ξεφευγει και λενε την αληθεια και μονοι τους καμια φορα. Που ειναι ομως η μαγκια τους ομως ??Μηπως αν τους πυροβολησεις σηκωνινται ευδιαθετοι αμεσως και χαμογελανε??? Οχι βεβαια!! Στον αγυριστο πανε!! Δεν βλεπω λοιπον πανω τους τιποτα το εξαιρετικο??? Η διαφορα τους με μας ειναι οτι βρηκαν τους παραπανω τροπους-τρυκ για να μας εξαπατουν και να μας ληστευουν με σκοπο ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ.Στην πλατη μας.Οπως το εννοουν βεβαια αυτοι το καλα. Διαστροφικα εντελως εξυπακουεται, αφου η χρονια και διαρκης εξαπατηση εγινε η φυση τους. Τελικα σκεφτομαι οτι ειναι απλοι απατεωνες που μας δουλευουν κανονικα με ολα αυτα που μας σερβιρουν και τα χαφτουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέρεις δέν εἶναι τόσο ἁπλό,(τό θέμα καλοῦ-κακοῦ,κόλαση-παράδεισος),κυρίως αὐτό τῆς θρησκευτικῆς ἐκφράσεως καλοῦ - κακοῦ. Καί πάλι ἡ οὐσία εἶναι στόν ἄνθρωπο,καί τήν μελέτη αὐτοῦ. Δέν θά μποροῦσαν νά βροῦν πιό ἀποτελεσματικό τρόπο γιά νά ἐλέγξουν τήν παραβατικότητα,τήν ἀνομία καί τίς ἀκραῖες κοινωνικές ἐκφάνσεις,πέραν τοῦ φόβου,πού ἐκ τῆς θεϊκῆς δυνάμεως καί τῆς τιμωρίας,πηγάζει.Ὅταν μάλιστα ἔχει τήν μορφή τῆς ἀέναης τιμωρίας ἐκεῖ τό πρᾶγμα παίρνει ἄλλες διαστάσεις καί μάλιστα ἄκρως ἀποτελεσματικές !

    « Δεν βλεπω λοιπον πανω τους τιποτα το εξαιρετικο??? Η διαφορα τους με μας ειναι οτι βρηκαν τους παραπανω τροπους-τρυκ για να μας εξαπατουν και να μας ληστευουν με σκοπο ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ.Στην πλατη μας.»

    Πολυ σωστά ! Ἔτσι ἀκριβῶς !

    « Τελικα σκεφτομαι οτι ειναι απλοι απατεωνες που μας δουλευουν κανονικα με ολα αυτα που μας σερβιρουν και τα χαφτουμε.»

    Αὐτό ἀκριβῶς λέω κι᾿ἐγώ ! Καί βλέπεις πιό εἶναι τό χείριστον ; Πώς δέν τό ἔχει καταλάβει ἡ πλειοψηφία. Ὁπότε συνεχίζουμε νά κάνουμε λόγο γιά Ῥότσιλντ,Ῥοκφέλερ,Μπούς «κρανίο καί ὀστά »!

    Καί τώρα πού ἀνέφερα τήν «κρανίο καί ὀστά» θυμήθηκα ἄλλη μία ...ὁμολογία τους :

    « Wer war der Thor, wer Weiser, wer Bettler oder Kaiser? Ob arm, ob reich, im Tode gleich»

    Δῆλα δή :
    Ποιός ἦταν ( ἐν ζωῇ ἐννοεῖ) ὁ ἀνόητος, ποιός ἦταν ὁ σοφός, ποιός ἦταν ὁ ζητιάνος ἤ ὁ αυτοκράτορας; Εἴτε φτωχοί, εἴτε πλούσιοι, ὅλοι ἴδιοι στόν θάνατο.

    Ὁπότε ἡ ἀγωνία τους ποῦ ἀκριβῶς ἔγκειται μετά ἀπό τέτοιες ἐπισημάνσεις τίς ὁποῖες μάλιστα τίς ἔχουν συνεχῶς ἐμπρὀς τους γιά νά μήν ξεχνοῦν ; Ποῦ ;

    Κάτι σάν τό carpe diem ! Χμμ...

    Ὄχι,δέν πιστεύω πώς ὁ μετανθρωπισμός εἶναι τό ἰδανικό γι᾿αὐτούς. Ὄχι ! Ἀλλοῦ εἶναι ὁ σκοπός τους...

    Ἐμεῖς τί κάνουμε ;

    Καλησπέρα ἀγαπητέ Θαλῆ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἡ δ/νσις γιά τήν ἀνωτέρῳ ῥῆσιν καί ποῦ ἀκριβῶς εἶναι γραμμένη : https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Wer_war_der_Thor_wer_Weiser_wer_Bettler_oder_Kaiser.jpg

      Καί μία διόρθωσις πού βγάζει μάτια : Καί βλέπεις πιό εἶναι τό χείριστον

      Ποιό, τό σωστό καί ὄχι πιό ...

      Ποιός,ποιά,ποιό : ἐρωτηματική ἀντωνυμία

      Πιό :ἐπίρρημα ποσοτικό

      Διαγραφή
  4. (Ω)ΝΆΣΗΣ =Ι(Ω)ΣΗΦ ΝΑΣΙ....
    Ο ΣΕΦΑΡΔΙΤΗΣ ΤΗΣ ΙΒΗΡΙΚΉΣ ΠΟΥ ΩΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΙΔΡΎΣΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΠΙ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΣΕΛΊΜ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΪΜΆΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΟΥΣ.
    ΤΟ ΚΩΜΙΚΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΑΡΘΡΟΝ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΩΝΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ/ΠΛΗΡΩΜΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ,ΟΠΟΥ ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΛΕΕΙ ΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΩΝΆΣΗ ΠΟΥ ΝΑΙ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΑ ΦΩΚΛΑΝΤ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΠΙΆΤΟ ΕΞ ΟΥ ΚΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΆΓΓΛΩΝ ΣΤΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟ ΝΗΣΙ....ΤΡΙΠΛΟΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΗΤΑΝ Ο αγιος γυναικάς....

    ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΚΙ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΓΑΙΑΣ,ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΜAITRE,KAI MANTIS.ΟΛΟΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΊΡΕΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ.

    ΤΟ PROJECT ARTICHOKE ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΊΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΠΟΔΗ ΑΓΚΙΝΆΡΑ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΪΚ,ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΩΣΤΆ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.Ο ΣΠΡΙΝΓΚΜΕΓΙΕΡ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ.
    ΚΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ Η ΒΕΝΕΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ 13 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΏΝ, ΚΑΙ Η ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ....

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδια ο αντιχριστος θα ειναι απο τη φυλη του Δαν ειναι γνωστα και γραμμενα ολα αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυλή τοῦ Δάν :
      Σύμφωνα με το βιβλίο της Γένεσης, ο Δαν ένας ἐκ τῶν 12 υἱῶν Ἰακώβ πού τόν ἔκανε μέ τήν δούλη Βαλλά. Γράφει τὀ βικιπαίδεια πώς ἦταν ὁ ἱδρυτής τῆς ἑβραϊκῆς φυλῆς. Καί συνεχίζει :

      Η πόλη των Δαν ήταν η σημερινή Tell el-Qadi. Σε ανασκαφές που έγιναν στην πόλη, βρέθηκαν ισχυρές ενδείξεις για επιρροές από τον πολιτισμό του Αιγαίου. Ο διευθύνων τις ανασκαφές, Dr David Ilan του Hebrew Union College, προτείνει ότι η λεγόμενη φυλή του Δαν ήταν Έλληνες που είχαν κληθεί ως μισθοφόροι από τους Αιγυπτίους διοικητές της περιοχής κατά την εποχή του χαλκού, για να τηρούν την τάξη...

      Μέ πηγή ἀπό τήν haaretz.com :
      Φυλή του Δαν: Γιοι του Ισραήλ ή Ελλήνων Μισθοφόρων που προσέλαβε η Αίγυπτος;
      Σαμψών ο Έλληνας; Αρχαιολογικά ευρήματα 3.000 ετών στο Τελ Νταν υποδηλώνουν ότι οι Δανίτες ήταν στρατιώτες του Αιγαίου που προσέλαβαν οι Αιγύπτιοι άρχοντες της Χαναάν για να τηρούν την τάξη.
      ( https://www.haaretz.com/archaeology/2016-12-04/ty-article-magazine/tribe-of-dan-sons-of-israel-or-of-greek-mercenaries-hired-by-egypt/0000017f-f2fa-d497-a1ff-f2fac60a0000)

      Ἀλλά ἔχουμε καί τόν Δαναό τόν ἀπόγονο τῆς πριγκιποπούλας Ἰοῦς κόρης τοῦ βασιλέως τοῦ Ἄργους Ἰάσου : «Ἰώ μέν οὖν Ἰάσου θυγάτηρ, εἴτε ὡς Ἡρόδοτος ἔγραψεν εἴτε καθ' ὃ λέγουσιν Ἕλληνες…»,Παυσανίας (Κορινθιακά, κεφ. 16, παραγρ. 1)
      Ίναχος- Φορωνέας - Άπις - Άργος- Κρίασος- Φόρβας- Τρίοπας- Ίασος.............

      Τόν Δαναό τόν υἱό τοῦ Βήλου βασιλέως τῆς Αἰγύπτου ( Νά ποῦ συνδέονται οἱ Αἱγύπτιοι ...) ἐγγονοῦ τοῦ Ἐπάφου υἱοῦ τῆς Ἰοῦς καί τοῦ Διός.
      Ὁ ἀδελφός τοῦ Βήλου,Ἀγήνορας ἦταν βασιλιάς τῆς Φοινίκης

      Συνεπῶς καί πάλι βλέπουμε τήν σύνδεσιν μέ τήν περιοχή τῆς πόλης τῶν Δάν ἠ ὁποία βρίσκεται στά ὑψίπεδα τοῦ Γκολάν ( https://en.wikipedia.org/wiki/Dan_(ancient_city))

      Καί ἔχουμε ἐπίσης τήν φυλή Ντανάν, Tuatha Dé Danann, τά παιδιά ἤ ὁ λαός τῆς θεάς Ντανάν, (παλαιότερο ὄνομα Tuath Dé ἤτοι Φυλή τῶν Θεῶν)
      ...μια υπερφυσική φυλή στην ιρλανδική μυθολογία . Πολλοί από αυτούς πιστεύεται ότι αντιπροσωπεύουν θεότητες της προχριστιανικής γαελικής Ιρλανδίας
      ( https://en.wikipedia.org/wiki/Tuatha_D%C3%A9_Danann)

      Θυμᾶστε τί εἴχαμε γράψει σχετικῶς μέ τήν παρουσία τῶν πανάρχαιων Ἑλλήνων στήν Ἀγγλία,Σκοτία καί Ἰρλανδία ; Οἱ ἄνδρες τῆς φυλῆς Δανάν ἔφεραν μαζύ τους καί τήν "Πέτρα τῆς Μοίρας" πάνω στήν ὁποία κάθονταν οἱ βασιλεῖς τῆς Ἰρλανδίας ὥστε νά ἐμπνέονται καλά ἔργα. Ἡ Πέτρα αὐτή ἦταν ἀπό τήν σπηλιά τοῦ Δία στήν Ἴδη τῆς Κρήτης. Σήμερα φυλάσσεται στό Ἀββαεῖο τοῦ Οὐέτμνιστερ ...( γράφαμε ἐδῶ : https://sxolianews.blogspot.com/2020/11/blog-post_3.html).

      Γιά τό κακό,ψᾶξε στόν οἶκο Δαυΐδ,ἀπό τόν ὁποῖο ΚΑΥΧΩΝΤΑΙ πώς ἔχουν γραμμή αἵματος ὅλοι οἱ παγκόσμιοι περιούσιοι ἐξουσιαστές...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. «Τόν Δαναό τόν υἱό τοῦ Βήλου βασιλέως τῆς Αἰγύπτου ( Νά ποῦ συνδέονται οἱ Αἱγύπτιοι ...) ἐγγονοῦ τοῦ Ἐπάφου υἱοῦ τῆς Ἰοῦς καί τοῦ Διός.»

      Γιά νά μήν γίνῃ σύγχισις,ἐξηγῶ :

      Ἐγγονός τοῦ Ἐπάφου ὁ Βῆλος καί ὁ δίδυμος ἀδελφός του Ἀγήνωρ ( παιδιά τῆς Λιβύης κόρης τοῦ Ἐπάφου καί ἐγγονή τῆς Ἰοῦς). Ὁ Δαναός ἦταν δισέγγονος τοῦ Ἐπάφου.

      Διαγραφή
  6. Ναί,τόν Νάσι ἤ Νάζι ἤ ἑλληνοποιημένο Νάζης ἤ καί μέ τήν ἀρσενική κατάληξιν -ος Νάζος, εἴχαμε γράψει ἀρκετά ἀναλυτικῶς στήν σειρά :
    Οἱ βαθιές ῤίζες τῆς τουρκο-ἰσραηλινῆς σχέσεως...
    https://sxolianews.blogspot.com/2022/07/blog-post_22.html

    Ἀπό τό ῥῆμα ὀνίνημι πού σημαίνει ὠφελῶ, εὐεργετῶ, βοηθῶ, ὑποστηρίζω, ὁ Ἀόριστος Α΄ ( στήν Ἐνεργητική φωνή) εἶναι ὤνησα. Στήν δωρική εἶναι ὤνασα. ( Κατά τό λεξικόν Σταματάκου)

    Νομίζω,τελικῶς πώς μᾶλλον κακῶς βάζεις σέ παρένθεσιν τό -Ω- τοῦ ἐπιθέτου Ὠνάσης. Τοῦ ταιριάζει ἡ ἐρμηνεία τοῦ ῥήματος όνίνημι. Δέν ἀπορρίπτω ὅλα ὅσα γι᾿αὐτόν ἀναφέρεις οὔτε βεβαίως ὑποστηρίζω ὅσα λές πώς γράφει ἡ Τρικλοποδιά. Ὅμως κάπου στήν μέσιν εἶναι τά πράγματα καί σίγουρα δέν πρέπει νά ἔχῃ ΚΑΜΜΙΑ σχέσιν μέ τίς 13 δρακο-οἰκογένειες. Ἄσχετα τί γράφει ὁ Σπρίνγκμάϊερ. Τό ὅτι τούς ξεκλήρισαν ( μέ τόν θάνατο τοῦ Ἀλεξάνδρου) εἶναι βέβαιον. Συμπλεγματική ἡ Χριστίνα καί ἀκόμη πιό συμπλεγματικό τό κορίτσι ( τελευταία ἀπόγονος τῆς οἰκογενείας) ἡ Ἀθηνᾶ, πού καθώς φαίνεται δέν πρὄκειται ν᾿ἀφήσῃ ἀπογόνους.

    Ἐπίσης δέν εἶναι τυχαῖον πού ἡ οἰκογένεια ἔχει ἀρχαῖα ὀνόματα. Πλήν τῆς Χριστίνας.
    Ἀριστοτέλης,Ἀλέξανδρος,Ἀθηνᾶ...

    Καλησπέρα ἀγαπητή μου Ῥῖτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τον jim jones εδω https://www.thetoc.gr/diethni/article/i-sugklonistiki-maziki-autoktonia-twn-opadwn-tis-airesis-tou-tzim-tzoouns/

    Το κατωθι μουσικο κομμάτι αφιερωμενο στην Ευαγγελία
    σχετικό με την ανάρτηση
    https://www.youtube.com/watch?v=M0AWurPDIt4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀγαπητέ,σ᾿εὐχαριστῶ πολύ γιά τήν ἀφιέρωσιν κυρίως διότι δέν μοῦ περνοῦσε ἀπό τό μυαλό ( κακῶς,διότι σέ κάθε κανόνα ὑπάρχουν ἐξαιρέσεις) πώς θά ἦταν δυνατόν σ᾿αὐτό τό εἶδος μουσικῆς νά συναντήσῃ κανείς ἕναν νέο ἄνθρωπο μέ πραγματικά ἀξιόλογη σκέψη πού ἐκφράζεται στόν στίχο καί τόση μεγάλη Πίστιν !
      Διαβάζουμε πώς εἶναι Κύπριος ἀλλά καί μέ ῥίζα κινεζική,ἐξ᾿οὖ καί τό ἐπίθετο Τζόν Βού ( John Wu) :

      -Πιστεύετε ότι οι στίχοι σας μπορούν να αφυπνίσουν συνειδήσεις;

      -Μπορώ να μιλήσω με παραδείγματα. Όταν κυκλοφόρησα το 2003, το Άλμπουμ “Ο Αόρατος Πόλεμος”, πολύς κόσμος μου έστελνε μηνύματα που μου έλεγαν ότι ακούγοντας το CD αυτό άνοιξα για πρώτη φορά την Αγία Γραφή. Ακούγοντας το CD αυτό,-και συγκεκριμένα το τραγούδι “Η Βασιλεία των Ουρανών”- η μητέρα ενός θαυμαστή μου που ήταν τσακωμένη με την αδελφή της για πολλά χρόνια, της τηλεφώνησε και ζήτησαν συγχώρεση η μια από την άλλη. Πολλοί άνθρωποι μου είπαν ότι ακούγοντας αυτό το CD άρχισαν να διαβάζουν πνευματικά βιβλία, ότι συμφωνούσαν μ’ αυτά που έλεγα ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων κι όλα αυτά που σχεδιάζουν να κάνουν στον κόσμο. Γι’ αυτό αποφάσισα να κάνω και ένα δεύτερο CD, τον “Ανάποδο Κόσμο”. Το ότι χρησιμοποιώ ένα μοντέρνο είδος μουσικής και μιλώ για πνευματικά θέματα ήταν ένα ζήτημα που με απασχόλησε καθώς δεν είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου αν είναι σωστό ή λάθος. Έτσι αποφάσισα να ρωτήσω πνευματικούς ανθρώπους για το αν πρέπει να συνεχίσω να το κάνω ή πρέπει να σταματήσω. Άνθρωποι της Εκκλησίας, μοναχοί, αλλά και εκτός Εκκλησίας είπαν ότι μπορεί να είναι ένα είδος μουσικής το οποίο δεν είναι πνευματικό, αλλά χρειάζεται να συνδεθεί ο πνευματικός στίχος με την χιπ – χοπ μουσική, για να προσελκύσει κάποιους νέους που δεν έχουν κάποιον άλλο τρόπο να ακούσουν το μήνυμα του Χριστού.
      Καί πολλά περισσότερα γιά τόν καλλιτέχνη,τραγουδοποιό, στό θέμα : John Wu, Ένας εμπνευσμένος Μελωδός ( https://www.pemptousia.gr/2013/09/john-wuenas-empnefsmenos-melodos/)

      Ὅσο γιά τόν Τζίμ Τζόουνς καί τούς 918 οἰκειοθελῶς αὐτοκτονήσαντες,πού βεβαίως δέν εἶναι ἡ μόνη περίπτωσις,ὅπως καί τοῦ Κορρέ ἀλλά καί οἱ ἄλλοι οἱ κολλημένοι μέ τά ΟΥΦΟ. 39 ἄτομα πῆγαν νά συναντήσουν τούς "σωτῆρες ἐξωγήϊνους" !!! Τί νά πῆ κανείς ; Κάτι σάν τόν ῥαελισμό τοῦ ἄλλου " σωτῆρα" ἐξωγήϊνου,Ἐλοχίμ Ῥαέλ : https://sxolianews.blogspot.com/2021/03/blog-post_30.html

      Ὅλοι " σωτῆρες" !!!

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου κι᾿εὐχαριστῶ καί πάλι !

      Διαγραφή