" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Πέντε περιοχές τῆς πρώην Οὐκρανίας ἐντάσσονται στήν Ῥωσσία !!!


 Εχθές, τα κοινοβούλια των δημοκρατιών του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ, καθώς και των περιφερειών Χερσώνα και Ζαπορόζιε (πόλη της Μελιτόπολης) ψήφισαν υπέρ της ένταξης των οντοτήτων τους στη Ρωσική Ομοσπονδία. Σήμερα, εντάχτηκε και το Νικολάεφ της Βορειοανατολικής Κριμαίας. Οι πρόεδροι και οι επικεφαλής των περιφερειών αποφάσισαν να ζητήσουν τη γνώμη των πολιτών σε δημοψήφισμα, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 23 έως τις 27 Σεπτεμβρίου.

Στη Μόσχα, ο Vlasheslav Volodin, πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δούμας, δήλωσε ότι το Κοινοβούλιο θα υποστηρίξει τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος.

Η τελική απόφαση ελήφθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Κρεμλίνο: ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα επικυρώσει τα αποτελέσματα των δημοψηφισμάτων και θα κηρύξει την προσάρτηση αυτών των πέντε οντοτήτων της πρώην Ουκρανίας στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Εν όψει της πιθανότητας μιας "αρνητικής" (!) αντίδρασης από τις δυτικές χώρες, το ρωσικό κοινοβούλιο θέσπισε εχθές νομικές διατάξεις που θα ισχύουν σε περίπτωση που δοθεί εντολή κινητοποίησης από το Κρεμλίνο... ( Διαβᾶστε ὁλόκληρο τό θέμα,στόν "Διόδοτο",ἐδῶ


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου