" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Ἔντομα γιά φαΐ καί νερό ἀπό ἀνακυκλωμένα λύματα ; Τα χαρίζουμε στά καμπαλάκια...


  Το λεγόμενο «από την τουαλέτα στην βρύση» πόσιμο νερό  – που σημαίνει νερό που ανακυκλώνεται μέσω του αποχετευτικού συστήματος και ανατροφοδοτείται στις βρύσες των ανθρώπων – γίνεται παγκόσμιο, χάρη στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF).

Αυτό που μέχρι τώρα ήταν απλώς ένα πείραμα αργής μετάβασης σε μέρη όπως η Νότια Καλιφόρνια είναι το νέο σχέδιο για την υδροδότηση του κόσμου, σύμφωνα με την παγκοσμιοποιητική ομάδα, η οποία επίσης προωθεί τη διαβόητη «Μεγάλη Επαναφορά». 

Προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η «βιωσιμότητα» και να διασφαλιστεί ένα «πράσινο» μέλλον, το WEF λέει ότι οι πένητες του κόσμου θα πρέπει να πίνουν ανακυκλωμένο νερό αποχέτευσης. Ο αρθρογράφος των Times , Sir James Bevan, συμφωνεί, έχοντας γράψει σε ένα πρόσφατο άρθρο ότι «η κατανάλωση ανακυκλωμένων λυμάτων είναι το μέλλον».

Οι απόψεις του Bevan, παρεμπιπτόντως, είναι μια επανάληψη των θεωριών του WEF που κυκλοφορούν εδώ και αρκετά χρόνια. Τόσο ο Bevan όσο και το WEF συμφωνούν ότι θα πέσει ξηρασία, παγκοσμίως, λόγω της «κλιματικής αλλαγής» και ότι ο μόνος τρόπος για να εξασφαλιστεί αρκετό νερό για όλους είναι να το στείλουμε τα λύματα από την τουαλέτα πίσω στη βρύση των σπιτιών.

«Οι πρόσφατες βροχοπτώσεις δεν άλλαξαν την υποκείμενη θέση σε αυτή τη χώρα: πολλά μέρη είναι πιθανό να παραμείνουν σε ξηρασία για μήνες και αν έχουμε ξηρό χειμώνα, το επόμενο έτος θα είναι ακόμη πιο δύσκολο», γράφει ο Bevan.

«Θα χρειαστεί να είμαστε λιγότερο διστακτικοί σχετικά με το από πού προέρχεται το πόσιμο νερό μας. Μέρος της λύσης θα είναι η επανεπεξεργασία του νερού που προκύπτει από την επεξεργασία λυμάτων και η μετατροπή του σε πόσιμο νερό απόλυτα ασφαλές και υγιεινό, αλλά όχι κάτι που πολλοί άνθρωποι φαντάζονται».

Μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, μεγάλες περιοχές κυρίως της αμερικανικής Δύσης και Νοτιοδυτικής βρίσκονται υπό σοβαρές συνθήκες ξηρασίας. Η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος (EPA) έχει ονομάσει 10 διαφορετικές περιοχές που αντιμετωπίζουν συνθήκες ξηρασίας που απειλούνται τα αποθέματα υδάτων τους.


Η λύση του Bevan, η οποία είναι και η λύση του WEF, είναι να αναγκάσει όλους να πίνουν και να κάνουν μπάνιο σε νερό που είχαν προηγουμένως ουρήσει και αφοδεύσει πριν φύγει από την τουαλέτα.

Ο Bevan λέει ότι οι άνθρωποι πρέπει να «αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτονται για το νερό» συμφωνώντας να χρησιμοποιούν ανακυκλωμένο νερό αντί για καθαρό νερό από τη γη.

«Αν πρόκειται να φτάσουμε εκεί, θα πρέπει όλοι να σκεφτούμε διαφορετικά», συνεχίζει γράφει. «Μερικά από αυτά τα μέτρα δεν θα είναι δημοφιλή, επομένως οι μελλοντικές κυβερνήσεις θα πρέπει να επιδείξουν πολιτική βούληση».

Αν σκεφτούμε τη βασική επιστήμη του γυμνασίου, είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι υπάρχει μια σταθερή ποσότητα νερού στον πλανήτη γη. Αυτό το νερό κινείται από μέρος σε μέρος με διαφορετικές μορφές, κάτι που μπορεί να το κάνει να φαίνεται ότι «στεγνώνει» σε ορισμένα σημεία, αλλά το γεγονός παραμένει ότι το νερό είναι ένας σταθερός πόρος.

Έχοντας αυτό υπόψη, εάν υπάρχουν συνθήκες ξηρασίας σε μια περιοχή, οι πιθανότητες είναι ότι υπάρχει περίσσεια νερού κάπου αλλού. Είναι απλώς θέμα αξιοποίησης του νερού από όπου κι αν είναι διαθέσιμο – και μετά τη χρήση του, επιτρέποντας στη γη να φιλτράρει και να αναπληρώνει τους φυσικούς μας πόρους.

Το να προτείνουμε ότι πρέπει όλοι να αρχίσουμε να πίνουμε φιλτραρισμένα ούρα και διάρροια προκειμένου να «δροσίσουμε» τον πλανήτη για ένα βιώσιμο μέλλον είναι απλώς πιο αντιεπιστημονική τρέλα.

Πρόκειται για έλεγχο και όχι διατήρηση πολύτιμων φυσικών πόρων.


«Όλη η Καμπαλαρία πρέπει να αναγκαστεί να πιει αυτή τη βρωμιά και να φάει τα ζωύφια που θέλουν να μας επιβάλουν», έγραψε ένας σχολιαστής. «Αφού θα έχουν λάβει όλοι τους τα εμβόλια με το δηλητήριο που δημιούργησαν, φυσικά».

ἀπό : naturalnews.com

Καί μέ τά ὅσα ἔγραψε ὁ σχολιαστής στό τέλος τοῦ θέματος καλύπτομαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ,ὁπότε καί δέν ἔχω νά συμπληρώσω τίποτα. 


Ἡ Πελασγική

9 σχόλια:

  1. Έγραψα σε αλλη ανάρτηση για την επιχείρηση ακίνδυνη ελεγχόμενη διεστραμμένη μάζα.
    Εδω εχουμε την απόδειξη
    Μονο που λέγεται ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟΣ
    Σ' εναν δαιμονισμένο πλανήτη θα ερθει να βασιλέψει ο αντίχριστος - αλλέως δεν γίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί τό διάβασα τό σχόλιο. Καί πολύ καλά ἔκανες καί ἔγραψες γιά τήν μεταστροφή τοῦ Μάρλεϋ καί τῆς οἰκογενείας του,στόν Χριστιανισμό,διά τῆς βαπτίσεώς τους.

      Ὅσο γιά τό ἄν βασιλέψει ὁ ἔξω ἀπό ᾿δῶ,χμμ... Προσωπικῶς πιστεύω πώς θά τήν πατήσουν μεγαλοπρωπῶς τά καμπαλάκια καί ὅλοι οἱ νεοταξίτες ὑπηρέτες τους. Ὁ Θεός ἀγαπᾶ καί τούς καλούς,ἀγαθούς ἀνθρώπους καί τόν ὑπέροχο πλανήτη μας.

      Ὅσο γιά τίς κατσαρίδες,τούς σκορπιούς καί τά σκουλίκια θά τά φάῃ ἡ καμπαλαρία καί θά πιῇ καί τό βρωμόνερο γιά νά κατέβουν στό στομάχι. Θα τά φάῃ καί θά τά πιῇ λέμε.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
  2. Ζοφος, αγαπητη Πελασγικη, ζοφος παντου. Η επιθεση κατα των αισθησεων και του νοος του ανθρωπου ειναι ολικη.

    Οπως κατηγοριοποιεισαν την μουσικη σε μουσικη μισους και ανεκτη και πλεον δεν παιζει το ραδιοφωνο πολλα ωραια τραγουδια ετσι θα διαχωρισουν και την τραφη. Κοκορας με χυλοπιτες τερμα. Στην περιπτωση λαθους θα μπαινη η Αστυνομια Διατροφης και θα σου παιρνη το πιατο.

    Αυτα ολα ειναι, φυσικα, εξαγγελιες του Σβαμπ. Γι' αυτον ειδικα θα του χαρισουμε ενα σπιτι στην παραλια της Ψυτταλειας να πινη το αγαπημενο του νερο.

    Αυτο για ν' ανεβουμε λιγο

    https://www.youtube.com/watch?v=hTNXo6UbBgE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἡ ζωή εἶναι ὡραία ἀρκεῖ νά μήν προσπαθοῦν νά στήν χαλάσουν ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΝ,οἱ μισάνθρωποι ...

      Καί το τραγούδι,μιά ὀμορφιά,ἀπό κάθε ἄποψν !

      Καί μία « ἀστρική σερενάτα» ὑπό τήν μουσική τῆς μπάντας τοῦ Στήβ Μίλλερ.

      Ἀφιερωμένο !

      https://www.youtube.com/watch?v=QkrLmeeCrhY

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ Ahoy !

      Διαγραφή
  3. Να αφιερωσουμε κι εμεις στην Ευαγγελία και την παρεα ενα κομμάτι πολύ αγαπημένο ( το ακουγα απο τα 16 ειμαι 53)
    Ελπίζω να σας αρεσει το ηλεκτρικό βιολί σε fusion δρόμους, απο τον Πατριάρχη του ειδους
    Jean luc Ponty - mirage
    https://www.youtube.com/watch?v=Q_YRaFEOUiM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά πολύ ὄμορφο ἄκουσμα !

      Πᾶμε καί μέ μία καταπληκτική μπαλάντα :

      Nights in White Satin, ἀπό τούς The Moody Blues

      Γράφει ἕνας σχολιαστής : « Ποιός ἀκούει αὐτό τό συναισθηματικό ἀριστούργημα τό 2022 ; »

      Ἔλα ντέ ; !!!

      Καλησπέρα ἀγαπητέ κι᾿εὐχαριστοῦμε πολύ !

      Διαγραφή
    2. Μόλις τώρα εἶδα πώς δέν ἔβαλα τήν παραπομπή γιά τό τραγούδι στήν σελίδα τοῦ youtube :

      https://www.youtube.com/watch?v=cs4RG9u8IVU

      Ἐλπίζω νά τό ἀπολαύσετε. Εἶναι Ε Ξ Ο Χ Ο !!

      Διαγραφή
  4. Ειπαμε Ευαγγελία, αλλο το μουσικό level
    Στην Ελλάδα βέβαια επέβαλλαν το level του '' μπες μεσ το καμπριολέ πάμε για κανα καφέ'' για να φθάσουμε στο σήμερα οπου οι τραγουδιάρες στην πίστα παραδίδουν σεμινάρια γενετήσιας πράξης , οσο για τις αφίσες ποια η διαφορά με τα εξώφυλλα του playboy;;
    Ειπαμε, το level την κοινωνίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνῶ ἀπολύτως !

    Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή