" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Δῆμοι στήν Γερμανία, προετοιμάζονται γιά τόν «σκοτεινό χειμώνα» τῶν μπλακάουτ ...

Δῆμοι στήν Γερμανία προετοιμάζονται γιά τόν «σκοτεινό χειμώνα» των μπλακάουτ, προσομοιώνουν 400 θανάτους τίς πρῶτες 96 ὥρες


Ο Γερμανικός Σύνδεσμος Πόλεων και Δήμων (DStGB) προειδοποιεί τώρα για μια καταστροφή για την οποία οι προπαρασκευαστές της μαζικής καταστροφής έχουν προετοιμαστεί από καιρό: μπλακ άουτ και εμφύλιες αναταραχές. Χάρη στις αιφνιδιαστικές κυρώσεις των Ευρωπαίων ηγετών κατά της Ρωσίας και τη βιαστική εφαρμογή των πολιτικών πράσινης ενέργειας από την Ευρώπη, οι ευρωπαϊκοί λαοί θα πρέπει να πληρώσουν απίθανα υψηλό ενεργειακό κόστος και να ζούν κάτω από τη συνεχή απειλή της διακοπής ρεύματος , ειδικά στους επόμενους χειμερινούς μήνες.

Οι δήμοι στη Γερμανία προετοιμάζονται για έναν σκοτεινό χειμώνα με μπλακ άουτ. Η περιοχή Hessian Rheingau-Taunus προσέλαβε μια εταιρεία για να προσομοιώσει και να αναλύσει τις πιο σχετικές απειλές σε περίπτωση μπλακ άουτ αυτόν τον χειμώνα. Η προσομοίωση προβλέπει ότι 400 θάνατοι είναι αναπόφευκτοι μέσα στην περιοχή μόνο τις πρώτες 96 ώρες. Αν πέσουν οι θερμοκρασίες, οι θάνατοι θα είναι πολύ πιο καταστροφικοί, ειδικά για τους ηλικιωμένους.

Η Ομοσπονδιακή Ένωση Ιδιωτικών Παρόχων Κοινωνικών Υπηρεσιών (BPA) προειδοποιεί ότι:

 


«αυτή η κρίση θα κοστίσει σε ορισμένους παρόχους την ύπαρξή τους, επειδή τα βάρη από το αυξανόμενο κόστος ενέργειας....δεν θα μπορούν πλέον να αντεπεξέλθουν». Οι οίκοι ευγηρίας και τα γηροκομεία θα «δεχθούν μια άνευ προηγουμένου βαθμού απειλή ».

Ο διευθύνων σύμβουλος της DStGB, Germ Landsberg, δήλωσε ότι οι επιθέσεις χάκερ αποτελούσαν πάντα απειλή για το δίκτυο, αλλά φέτος «υπάρχει κίνδυνος διακοπής ρεύματος» που βασίζεται σε «υπερφόρτωση του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας». Επισήμανε ότι φέτος πουλήθηκαν 650.000 αερόθερμα. Εάν η παροχή αερίου αποτύχει και όλοι αυτοί οι θερμαντήρες συνδεθούν στο ηλεκτρικό δίκτυο ταυτόχρονα, ενδέχεται να προκληθεί μπλακ άουτ. Η περιφέρεια προετοιμάζεται για την ενοποίηση της ενέργειας για τις υπηρεσίες πολιτικής προστασίας και για να διασφαλίσει ότι η ηλεκτρική ενέργεια είναι διαθέσιμη για διακομιστές και συστήματα επικοινωνίας που υποστηρίζονται από δορυφόρους.

Τις πρώτες είκοσι τέσσερις ώρες της γερμανικής διακοπής ρεύματος, οι υποσταθμοί θα αστοχούσαν και οι δεξαμενές νερού θα στεγνώσουν, προκαλώντας μια εντελώς νέα σειρά προβλημάτων. Τα ζώα θα πέθαιναν γρήγορα. Η λεηλασία και ο εμπρησμός θα συνέβαλαν σε ζημιές εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων μέσα στην πρώτη ημέρα. Σε μόλις δύο ημέρες, τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα δεν θα λειτουργούσαν. Ο κόσμος θα πανικοβληθεί γρήγορα. Η βία θα καταλάμβανε τους δρόμους. Ο περιφερειακός επιθεωρητής της πυροσβεστικής, Κρίστιαν Ρόσελ, προειδοποιεί τους Γερμανούς να προετοιμαστούν λαμβάνοντας τροφή και πόσιμο νερό για 14 ημέρες.


Το πακέτο οικονομικής βοήθειας των 65 δισεκατομμυρίων ευρώ της γερμανικής κυβέρνησης θα προσπαθήσει να αντισταθμίσει μέρος του υψηλού ενεργειακού κόστους, αλλά στο τέλος της ημέρας, η κυβέρνηση δεν μπορεί να εκτυπώσει ενέργεια. Εάν δεν υπάρχει ενέργεια και το δίκτυο κατακλύζεται, κανένα χρηματικό ποσό δεν θα ανάψει ξανά τα φώτα και τη θερμότητα. Ο Γερμανός οικονομολόγος Jörg Krämer είπε ότι το σχέδιο της κυβέρνησης «δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι μεγάλα τμήματα του πληθυσμού μπορούν να προστατευτούν από τις συνέπειες της αύξησης των τιμών της ενέργειας».

Η Γερμανία δεν είναι η μόνη χώρα που αντιμετωπίζει έναν πιθανό σκοτεινό χειμώνα. Η εταιρεία διαχείρισης ηλεκτρικής ενέργειας της Γαλλίας ( Reseau de Transport d'Electricite ) προειδοποίησε τους πολίτες ότι θα τους ζητηθεί πολλές φορές αυτό το χειμώνα να μειώσουν τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας. Η Φινλανδία προειδοποιεί επίσης τους πολίτες για επερχόμενες διακοπές λειτουργίας και λέει σε όλους να προετοιμαστούν.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναλαμβάνει δράση τώρα, με νέους κανονισμούς που καλούν όλες τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να μειώσουν τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας κατά 10%. Οι κανονισμοί περιλαμβάνουν υποχρεωτική μείωση 5 τοις εκατό κατά τις ώρες αιχμής. Οι επιχειρήσεις της Γερμανίας πληρώνουν τώρα τιμές ηλεκτρικής ενέργειας που είναι 1.000% υψηλότερες από τις κανονικές και πολλές επιχειρήσεις καταρρέουν σήμερα λόγω του υψηλού ενεργειακού κόστους.

Ἀπό : naturalnews.com

Διαβᾶστε : 

15 μέθοδοι ἀποθήκευσης καί συντήρησης τροφίμων πού πρέπει νά μάθετε πρίν τήν μεγάλη πολιτισμική κατάρρευση

Φέρνουν τόν ἐφιάλτη ὅλο καί πιό κοντά...

Τά πράγματα εἶναι πολύ χειρώτερα ἀπ᾿ὅσο φανταζόμαστε ἤ αὐτό θέλουν νά ...πιστέψουμε ;

Ὁ χειμώνας ἔρχεται,ἑτοιμασθεῖτε...


Περᾶστε κι᾿ἀπό ἐδῶ : 

«ΙΔΕΟΧΩΡΟΣ» ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΤΣΟΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑ, με το δημοσιογράφο Βασίλη Μακρίδη: Ο ενεργειακός... χειμώνας - Το φάσμα της πείνας & της ακρίβειας ( βίντεο) 

Η ΡΩΣIΑ ΈΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ, ΑΛΛA ΚEΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΚOΣΜΟ… ΚΑΙ Ο ΧΕΙΜΏΝΑΣ ΈΡΧΕΤΑΙ. Η ΡΩΣIΑ ΘΑ ΠΡEΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘIΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑYΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦH ΤΗΣ Ε.E. !!! ΟΣΟ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΕΛΙΤ-ΤΟ DEEP STATE "Ε.Ε."... ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟI ΛΑΟI ΘΑ ΞΥΠΝHΣΟΥΝ !!!!!


Ἡ Πελασγική 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου