" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Ὁ Ἄνθρωπος ἔχει μία πολύ σκληρή μάχη μπροστά του καί ἐπιβάλλεται νά τήν κερδίσῃ !

 


Ἡ ἀποπλάνησις ἀνηλίκων γιά τήν ἀντίσταση τοῦ φύλου,ἐνῷ ἀσπάζονται τόν Σατανισμό, εἶναι ἐκεῖ πού ἑστιάζεται ἡ Ντίσνεϋ γιά τήν παραγωγή «ψυχαγωγίας» 

Η Disney αγόρασε τις φαντασιώσεις των παιδιών της Αμερικής και μετά τις μετέτρεψε σε δαιμονόφιλους, εραστές του Σατανά και drag queens. Τώρα, οι ταινίες της Disney κυριολεκτικά διδάσκουν τα παιδιά να πιστεύουν ότι ο Σατανάς βιάζει έφηβες, τις αφήνει έγκυους, τις εγκαταλείπει και μετά επιστρέφει για τις ψυχές τους, συμπεριλαμβανομένου του παιδιού «αντίχριστου»
Αυτή είναι η αρχή της νέας ταινίας «Little Demon», όπου η νεαρή μητέρα «Chrissy» «ανατρέπεται από κακές δυνάμεις», συμπεριλαμβανομένου του Lucifer, ο οποίος έχει επίσης κυριεύσει τη γιαγιά και την κόβει στη μέση στο τελετουργικό θυσιαστήριο μετατρέποντάς την σε  δαίμονα. Είναι ο Σατανάς μπαμπάς ή απλώς ένας καλός φίλος; Η Disney κατευθύνει τους θεατές της πως να σκεφτούν (χρησιμοποιώντας φωνή του Ντάνι Ντεβίτο).

Η Disney και οι ηθοποιοί της λατρεύουν να ασπάζονται τον παγανισμό, τον σατανισμό και την λουσιφεριανή μαγεία, ενώ πείθουν τα παιδιά ότι όλοι είναι έμφυλοι και τρελαμένοι με το σεξ

Οι χαρακτήρες της Disney αντιπροσωπεύονται ως επί το πλείστον ως ένας ή περισσότεροι από τους ακόλουθους: ειδωλολάτρες, μάγισσες ή τρανς, που περιβάλλονται από δαίμονες.


«Υπάρχει διπλή υπόσταση σε όλους», έτσι περιγράφει τον ρόλο μια βασική ηθοποιός. Μας λέει πώς τα 13χρονα παιδιά μοιάζουν με δαίμονες μερικές φορές, ειδικά όταν προέρχονται από μια διαλυμένη οικογένεια, όπου ο Σατανάς είναι ο πατέρας.

Αυτή, φίλοι μου, είναι η νέα «εγχώρια τηλεόραση» που όλοι υποτίθεται ότι λατρεύουν και από την οποία τα παιδιά τους μαθαίνουν για τη ζωή. Η απόλυτη ατζέντα της Disney είναι πλέον προφανής. Είναι μπροστά σας. Σας το πετάει στην μούρη. Δεν είναι επιμέρους θέμα ή μέρος πλοκής, είναι ολόκληρη η ταινία, και πολλά από αυτά.

Είναι όλα για δαίμονες και drag queens για την Disney τώρα. Τίποτα άλλο δεν είναι σημαντικό. Αυτά είναι τα παράλληλα θέματα που κυριαρχούν στις παιδικές ταινίες, σειρές και σειρές τώρα, στα δίκτυα, στο Netflix, στη Disney, στην Disney World, στη Disney Land, στο Χόλιγουντ, παντού.

Η 13χρονη "Daughter of Satan" - σε μια παιδική ταινία - λέει ότι υποτίθεται ότι "αποδέχεται" ότι "η μητέρα της έκανε σεξ με τον Σατανά".

Η τελευταία επιτυχημένη ταινία της Disney παρουσιάζει τους Drag Queens να χορεύουν στην κόλαση με γούνες (παιδιά που ταυτίζονται ως γάτες ή σκύλοι), όπου ο Σατανάς συστήνει τους απογόνους του: «Γεια σε όλους, αυτή είναι η κόρη μου, φίλησε τον κώλο της, αλλιώς θα σφάξω τα παιδιά σας.»  Ενώ μυείται σε όλους τους δαίμονες της Κόλασης, η νεαρή πρωταγωνίστρια κόρη είναι ντυμένη σαν αγόρι και ονομάζεται Damian, φυσικά από τον ίδιο τον Σατανά.

Η κόλαση ουσιαστικά απεικονίζεται ως ένα μεγάλο στριπτιτζάδικο, όπου όλοι σκέφτονται για το σεξ όλη την ημέρα, ενώ άλλοι επιδεικνύουν τα σκουπίδια τους με στρινγκ ενώ κάνουν twerking και αιωρούνται γύρω από κοντάρια. Α, και οι καλύτεροί σου φίλοι είναι δαίμονες. Οι πρόσθετες εικόνες περιλαμβάνουν τεράστια φαλλικά σύμβολα που ξεπετάγονται, παιδιά και Σατανάς. Τα πάρτι στην κόλαση της Disney περιλαμβάνουν μικρά κορίτσια που γονατίζουν στο βωμό του Σατανά. Είναι αυτό που οι γονείς επιτρέπουν στα παιδιά τους να βλέπουν τώρα; Πόσο νόμιμο είναι αυτό;


Μην ξεχνάτε, η διασημότητα drag queen, Shea Couleé (Jaren Merrell), είναι η πρωταγωνίστρια του επερχόμενου σόου της Disney και της σειράς Marvel Ironheart , το οποίο η φανταχτερή Disney περιγράφει ως «εντυπωσιακό» και «σέξι». Η «στολή-πανοπλία» του χαρακτήρα είναι κυριολεκτικά η συνήθης Drag εμφάνσή του. Αυτή είναι η ποπ κουλτούρα τώρα, η οποία είναι πραγματικά αντικουλτούρα, ακυρωτική κουλτούρα και σεξ με τον Σατανά.


Η Disney είναι 100 τοις εκατό ξύπνια τώρα, παίζοντας ταινίες της κατηγορἰας ακατάλληλες δι᾿ανηλίκους ως παιδικές ταινίες και σειρές, με πολλές βωμολοχίες, διεστραμμένες σεξουαλικές σκέψεις, συνομιλίες με «φιλικούς» δαίμονες και επικεντρώνοντας τη σχέση με τον Σατανά.

Μην κάνετε λάθος, η Disney είναι διεστραμμένη και κακιά. Κανένα παιδί ή έφηβος δεν πρέπει να παρακολουθεί αυτές τις ταινίες ή εκπομπές. Είναι μια πορνογραφία που λατρεύει τον διάβολο, μεταμφιεσμένη σε κινούμενα σχέδια και κινούμενα σχέδια υπερήρωες. Οι γονείς μπορεί να επανεξετάσουν τα πάντα "Disney" και "Marvel" ως μια πολύ, πολύ κακή επιρροή στα παιδιά και τους εφήβους.

Ἀπό : naturalnews.com


Ἔχετε προσπαθήσει νά σκεφθεῖτε σοβαρά γιά ποιό λόγο ὅσο προχωρᾶ ἡ ἀνθρωπότητα μπροστά σέ μία ὑποτιθέμενη «πολιτισμική ἀνάπτυξιν», γίνονται ὅλο καί χειρότερα τά πράγματα ; Πῶς εἶναι δυνατόν μία κοινωνία πού βασίστηκε σέ ἀξίες καί ἰδέες ὑψηλές ὅπως εἶναι αὐτές πού πρεσβεύει ὁ Χριστιανισμός ἀλλά καί κυρίως στό σύνολό της ἡ Ἀρχαία Ἑλληνική Φιλοσοφία, νά ἔφτασε στό σημεῖο τῆς ἀνατροπῆς τῶν πάντων ; Ναί,σίγουρα καί χωρίς καμμία ἀμφιβολία ἡ Σχολή Φρανκφούρτης ἔπαιξε τόν ῥόλο της. Ναί,σίγουρα τά ἀριστερίστικα ἰδεολογήματα εἶχαν καί αὐτά ἕνα μεγάλο μερίδιο στήν κοινωνική κατρακύλα. Ναί,στό χόλυγουντ καί τήν τηλεόρασιν ἀναλογεῖ τό μεγαλύτερο κομμάτι εὐθύνης γιά τήν κατάντια τῆς «πολιτισμένης Δύσεως» ὅμως,ὁ παράγων ἄνθρωπος ἔχει πάντα τήν τελευταία κουβέντα. Ὅλα ἐξαρτῶνται ἀπό αὐτόν καί τό κατά πόσον οἱ ἀντιστάσεις μέσα του μποροῦν νά ἀντέξουν καί νά ἀντιταχθοῦν σ᾿ ὅλο αὐτό πού ἔρχεται τόσο ὔπουλα νά τόν καταλάβῃ ὁλοκληρωτικά. Νομίζω πώς αὐτή ἡ τελευταία λέξις πού ἔχει θά σταθῇ ἐπάξια ἀπέναντι στόν ῥόλον του ὡς τό τελειώτερο δημιούργημα τοῦ Θεοῦ ! Θέλω νά τό πιστεύω ! 



Ἡ Πελασγική

2 σχόλια:

  1. Δεν χορταίνουν τη Λύσσα τους τα Βρωμερά Σιχάματα:
    (Συγγνώμη για το "άσχετο" του σχολίου)
    Μεγάλες αλλαγές αναμένεται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα στον ΟΑΕΔ και στον ΟΠΕΚΑ καθώς, τα επιδόματα πλέον θα πληρώνονται με προπληρωμένες κάρτες και θα μπει όριο στις αναλήψεις.

    Η κυβέρνηση μετατρέπει τους γονείς σε ανελεύθερους επαίτες !

    Σχόλιο της ΕΡΩ

    Μία κατάπτυστη τροποποίηση στη χορήγηση των οικογενειακών επιδομάτων εξαγγέλθηκε σε όλα τα συστημικά ΜΜΕ με κατευθυνόμενο δελτίο τύπου. Πλέον τα οικογενειακά επιδόματα αντί να κατατίθενται στους λογαριασμούς των δικαιούχων γονέων θα δίνονται σε ηλεκτρονική ( άυλη ) κάρτα και δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ελεύθερα παρά σχεδόν αποκλειστικά σε αγορές. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι το επίδομα τέκνων δεν είναι ελεημοσύνη που προαιρείται να χορηγεί ο εκάστοτε «πολυχρονεμένος» άναξ. Το επίδομα τέκνων είναι υλοποίηση συνταγματικής επιταγής που υποχρεώνει την Πολιτεία να στηρίζει τον θεσμό της οικογενείας. Και η επιταγή αυτή είναι χωρίς αστερίσκους. Με την εξαγγελθείσα τροποποίηση, για την οποία οι συστημικές τράπεζες θα λάβουν και μπόνους δέκα εκατομμυρίων (!!!), ο γονιός δεν θα μπορεί να πληρώσει το λογαριασμό ρεύματος του σπιτιού του, τα φροντιστήριά του, τις οφειλές του που έχουν δημιουργηθεί από τον καθημερινό αγώνα να θρέψει τα παιδιά του. Θα πρέπει να κάνει σχεδόν μόνο αγορές. Η εξαγγελία για να «χρυσώσει» το χάπι της άνευ προηγουμένου προσβολής της οικονομικής ελευθερίας προβλέπει ποιοτικούς περιορισμούς στις δαπάνες λέγοντας για παράδειγμα ότι η άυλη κάρτα δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί… για τζόγο. Τέτοιες εξαγγελίες μας προσβάλλουν ως γονείς γιατί μας εμφανίζουν ως ανεύθυνους που το κράτος έχει το δικαίωμα να παρεμβαίνει και να περιορίζει το δικαίωμά μας να ανατρέφουμε τα παιδιά μας. Σήμερα δήθεν μας προστατεύει από τον τζόγο. Αύριο, επειδή μπορεί με το επίδομα να αγοράζουμε μη αρεστά στο κράτος βιβλία για τα παιδιά μας, μπορεί να τεθούν με αυτή τη λογική νέες απαγορεύσεις! Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου. Με την τροποποίηση αυτή θα προστεθεί άλλα μία κάρτα από αυτές τις πολλές για τις οποίες έχει μιλήσει ο Άγιος Παϊσιος. Με την κάρτα αυτή περιορίζεται η οικονομική μας ελευθερία. Τίθεται ανεπίτρεπτη κυβερνητική παρέμβαση στον τρόπο που διαχειρίζεται τον προϋπολογισμό της η Ελληνική Οικογένεια. Το οικογενειακό επίδομα μετατρέπεται κυριολεκτικά σε κουπόνια, πισωγυρίζοντάς μας σε εποχές κατοχής και ανελεύθερων καθεστώτων. Απευθύνουμε έκκληση στους γονείς, στις ενώσεις γονέων και πολυτέκνων να αντιδράσουν στη σχεδιαζόμενη αυτή ρύθμιση. Προσβάλλεται η αξιοπρέπειά μας, εξυπηρετούνται ανελεύθερες και σκοτεινές σκοπιμότητες που αποβλέπουν στον έλεγχο του πληθυσμού σε βάρος του δικαιώματός μας να ενισχύεται οικονομικά το έργο της ανατροφής των παιδιών μας.
    https://enromiosini.gr/arthrografia/poia-epidomata-tha-plironontai/
    Τι άλλο να περιμέναμε από το λοατκισμένο queer π@@στοκράτος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα

    Άγιος θα πει α-γήινος δλδ χωρίς γήινο φρόνημα.

    Καταλαβαίνουμε που ανήκουν αυτοί που λατρεύουν τη γαία ήτοι , την ύλη .
    Μασονική διανόηση , δεν διαφημίζει τα θαύματα του Θεού σε Έλληνες και ορθόδοξα έθνη , αλλά
    ακολουθεί το Λιαντίνη , που είναι 'παράξενα' τα σε -ίνης , είπαμε ,
    ακολουθεί το κάθε Λιαντίνη σε έναν νοητό σκοτεινό σπήλαιο του Ταΰγετου.

    Η παλαιά Διαθήκη είναι η ιστορία της αποκάλυψης του Δημιουργού σε ανθρώπους ανυπάκουους
    των θείων εντολών , σαν τους τωρινούς δλδ .

    Αμαρτάνων μετανόει ,
    είπαν και στα δελφικά παραγγέλματα , αμαρτάνων δλδ αστοχών όπου μάρπτω
    σημαίνει : πιάνω , εξ ου και : ευμάρεια ... δλδ αμαρτάνω , δεν το πιάνω το νόημα με τον Πατέρα Θεό
    και κυλιέμαι στα γήινα υλιστικά μαρξιστο-κουλτουραλιστικά βορβορώδη ερέβοι.

    Αλλά ήρθαν λέει οι χριστιανοί και αλλάξαν τη γλώσσα που δεν υπήρχε αμαρτία , η μασονική διανόηση
    .... αμαρτία.
    Και μας πήραν την Ιλιάδα και μας δώσαν την παλαιά διαθήκη , μασονική διανόηση.

    Όπως τότε με τους ιουδαίους έτσι και τώρα με όλα τα έθνη να είναι κατά κράτη κατά του Αγίου Θεού
    και υπέρ των γήινων ηδονών , αγνοώντας την Θεϊκή και Άγια Καταγωγή και την Θεϊκή Συνείδηση του Ανθρώπου , τι περιμένω και δεν μετά-νοώ ;;;


    ΑπάντησηΔιαγραφή