" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Ἐπιλεγμένοι παγκοσμίου ἐμβελείας !!!


Κλάους Μάρτιν Σβάμπ
:  Ιδρυτής και μοναδικός πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) που συνήλθε για πρώτη φορά από τις 4 έως τις 7 Φεβρουαρίου 1971 στο Νταβός της Ελβετίας. Το αρχικό του όνομα ήταν το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Διαχείρισης μέχρι το 1987. Ιδρύθηκε υπό την εποπτεία του «Ομοσπονδιακού Υπουργείου Εσωτερικών της Ελβετίας  » από τον Klaus και τη μελλοντική κυρία (Hilde) Schwab (το γένος Stoll). Ο Κλάους είχε μόλις τοποθετηθεί στο πεζικό του καντονίου της Βέρνης που ασχολούνταν με το ABC (Atomic, Biological, Chemical) όπου η εταιρεία του, Escher-Wyss ( ἐννοεῖται πώς ἦταν ἑβραῖοι οἱ ἱδρυτές της,τήν ὁποία ἀρχικῶς ξεκίνησαν ὡς κλωστουφαντουργία !  Διαβάζουμε περί αὐτῆς ἐδῶΚατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η εταιρεία ήταν προμηθευτής για τη γερμανική πολεμική προσπάθεια, κατασκευάζοντας τουρμπίνες για τη Norsk Hydro και προμήθευε φλογοβόλα... - )   ήταν προμηθευτής. Ο Κλάους παντρεύτηκε τη Χίλντε τον Φεβρουάριο του 1971, λίγες εβδομάδες μετά το πρώτο συνέδριο.  


Από την ίδρυσή του, το WEF ήταν μια Αγγλοαμερικανική Εταιρεία Προσκυνητών (British Pilgrims Society της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, της Κοινωνίας των Εθνών και των Ηνωμένων Εθνών και του Σχεδίου Μάρσαλ, υπό τη διεύθυνση των στελεχών του Ιδρύματος Ροκφέλερ, Otto von Habsburg, IBM, Henry Alfred Kissinger , John Kenneth Galbraith, Paul Adolph Volcker και άλλοι παγκοσμιοποιητές της «νέας παγκόσμιας τάξης» από το Harvard, το Yale, την Οξφόρδη, το Cambridge και το London School of Economics (κέντρο κομμουνισμού). 

Το 1971, ο Klaus Schwab, υπό την καθοδήγηση της British Pilgrims Society, επέλεξε τον Otto von Habsburg,
ἀπό ἐδῶ

( Ὁ Ὄθων τῶν Ἀψβγούργων.   τον επίδοξο βασιλιά του Τέταρτου Ράιχ, για την παρουσίαση του πρώτου Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (τότε ονομαζόταν Ευρωπαϊκό Φόρουμ Διαχείρισης- Τό πλῆρες ὄνομά του : 
Radbot Ferdinand Maria Johann Georg Gottfried Otto Josef Anton Raphael Willibald Linus von Habsburg-Lorraine κι᾿ἄλλα περί οἰκογενειακοῦ δένδρου, ἐδῶ ) την πατρίδα του Schwab, Ravensburg, στη Γερμανία, ήταν η πρώτη γερμανική πόλη που άσκησε την ευγονική (σκοτώνοντας «άχρηστους τρώγοντες » ,χαραμοφάηδες κατά τήν κοινή ...)
Το Ράβενσμπουργκ ήταν κόμβος μεταφοράς για το ναζιστικό χρυσό που κλάπηκε από την Ελβετική Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών ( Τήν BIS πρί τῆς ὁποίας ἔχουμε γράψει ΕΔΩ καί γενικότερα ΕΔΩ ) που διοικούνταν από τους κατασκόπους της Pilgrims Society  Allan W. Dulles  (αργότερα διευθυντής της CIA , 1953-61),  Edwin W. Pauley  (Allied reparations, μέντορας του  Henry A. Kissinger  ) και  William J. Donovan , διευθυντής του OSS (πρόδρομος της CIA, ελεγχόμενος από την MI6, τον πραγματικό ηγέτη των προσκυνητών του Ντάλες)   
    
Μέχρι το 2003, η British Pilgrims Society στην Αμερική λειτουργούσε υπό τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό του  Bill J. Donovan στη Νέα Υόρκη. Ο Χένρι Α. Κίσινγκερ  και  ο Πωλ Α. Βόλκερ  έγιναν Αντιπρόεδροι της Εταιρείας Προσκυνητών το 2007-2009 πριν και κατά τη διάρκεια της «διάσωσης των τραπεζών»     

EUGEN WILHELM SCHWAB (γεννήθηκε στις 27 Απριλίου 1899, πέθανε το 1982). Διευθύνων Σύμβουλος, Escher-Wyss & Cie. (Co.)Ravensburg Chamber of Commerce; μέλος, Ρόταρυ του Ράβενσμπουργκ. Εθνικοσοσιαλιστική κοινωνία πρότυποΚάιζερΝαζί (βαρύ ὕδωρ), Νοτιοαφρικανικό απαρτχάιντΒρετανός, αμερικανικός πάροχος πυρηνικού προγράμματος και κυρώσεις με τον Marc Rich      
Φωτογραφία: Rio de Janeiro, Βραζιλία, Κάρτα μετανάστευσης (25 Ιανουαρίου 1960; no 73; Alemã passport no 9893695), 1900-1965.
Μ. Emma Gisela Tekelius Schwab (το γένος Kilian) (2 Οκτωβρίου 1926, div. Unk.), D. unk.; Παιδιά: Hans Ernst Schwab (γεν. 13 Οκτωβρίου 1927, Ravensburg, m. Anna Maria Schwab (γενν. Lortscher) αγ.); Klaus Martin Schwab (γεν. 30 Οκτωβρίου 1938, Ravensburg, m. Hilde Schwab (γενν. Stoll), Φεβρουάριος 1971); Μ. Erika Schwab (γεν. Epprecht) περίπου. 1938, ό. unk.; Τα εγγόνια του Klaus και της Hilde: Olivier Martin Schwab (γεν. 1972). Nicole Schwab (γεν. 1975); Τα εγγόνια του Χανς και της Άννας: Σουζάνα Βερένα Σβάμπ (γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 1957). Hans Jorg EugenSchwab (γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 1965)                   

Η οικογενειακή επιχείρηση του Schwab, Escher-Wyss, που διευθύνεται από τον πατέρα του KlausEugen Wilhelm Schwab, εκμεταλλευόταν την εργασία των σκλάβων και τους Συμμάχους αιχμαλώτους. Παρήγαγαν επίσης βασικές τεχνολογίες κατασκευής πυρηνικών βομβών για τον Αδόλφο Χίτλερ και τη Νότια Αφρική, πούλησαν ελβετικά φλογοβόλα στους Ναζί και ονομάστηκαν Εθνικοσοσιαλιστική Πρότυπη Εταιρεία από τον Αδόλφο Χίτλερ  

Η εταιρεία Escher-Wyss του Schwab προστατεύτηκε όχι μόνο από τον Χίτλερ, αλλά και από την Ελβετία την Βρετανία και Αμερική, καθιστώντας τον Schwab έναν αδιάκριτο ξένο εγκληματία από κάθε άποψη. Η Escher Wyss (Schwab, WEF) κατασκεύασε τον ηλεκτρομαγνητικό μαγνήτη OPAL του CERN για να ανιχνεύει φαινομενικά νέα σωματίδια (για να εξασφαλίσει τον έλεγχο της  επιστημονικής προπαγάνδας?)

Το 1984 Sulzer of Schwab, οι εταιρείες Escher Wyss ήταν ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές  πυρηνικών  στροβίλων και τεχνολογιών εμπλουτισμού στον κόσμο από τη δεκαετία του 1920, συμπεριλαμβανομένου ενός υπόγειου αντιδραστήρα στο  Πανεπιστήμιο ETH της Ζυρίχης   

Klaus Martin Schwab γενεαλογικό δέντρο.

Τι κοινό έχουν ο Αδόλφος Χίτλερ, ο Κλάους Σουάμπ, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και η Ιερά λόγχη της Αντιόχειας; (Οι δαίμονες του Schwab φοβούνται την Αγία λόγχη, όπως και ο Χίτλερ.)  Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε
  

Διαβάζοντας τις ογκώδεις δημόσιες βιογραφίες και τα βιβλία του, ο Klaus Schwab είναι ανιχνευτής
Διαπιστώσαμε ότι ισχύει το αντίθετο. Πιστεύουμε ότι είναι ένας δόλιος και κακός άνθρωπος.
Ο τίτλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Schwab είναι «Δέσμευση για τη βελτίωση της κατάστασης του κόσμου». 
Σύμφωνα με ποιανού στρατηγική;
Λοιπόν, από τον Klaus Schwab φυσικά, καθώς και από την οικογένειά του και την αγένειά του προς το Pilgrims Society 1% -ers (  Ravens  -burg). Τώρα πιέζουν να  αντικαταστήσουν την ανθρώπινη ελευθερία  με παγανιστική, τεχνοοικονομική σκλαβιά.  Αποφάσισαν για εσένα όσο ήσουν απασχολημένος να ξεπληρώσεις το χρέος που σου φόρτωσαν.  
Στην περίπτωση αυτή, η κόρη του Κλάους,Νικόλ (που δεν έκανε ποτέ πραγματική δουλειά) προωθεί τον νεοπαγανισμό της κλιματικής αλλαγής και «μια πνευματική παραβολή σοφίας με επίκεντρο τη Γη». Ως άτομο, είναι ελεύθερη να εξερευνήσει, αλλά ως καλά χρηματοδοτούμενο πλάσμα της μεγάλης αποκατάστασης, η ανωριμότητά της είναι ένα τοξικό μείγμα.

Ο ΚΛΑΟΥΣ ΠΡΟΩΘΕΙ «ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ» ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ

Η καλά χρηματοδοτούμενη ατζέντα «επαναφοράς» της οικογένειας Σβάμπ έχει γίνει τόσο παράλογη που το 2011 συνεργάστηκε με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για να ξεκινήσει τις «  Παράξενες συνομιλίες  στην Ινδία». . . προώθηση της LGBTQ + ορατότητας στην περιοχή του Ρατζαστάν της Ινδίας. 
Προφανώς, η ατζέντα του Schwab είναι να καταστρέψει τη σεξουαλική ηθική και να την αντικαταστήσει με τον ηδονισμό ως τρόπο να υπονομεύσει την επιδίωξη της ανθρωπότητας για τη Σοφία του Θεού και τον ανώτερο εαυτό κάποιου που είναι φτιαγμένος κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν του Θεού. ( 1:26 βιβλίο της Γένεσης)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΚΛΑΟΥΣ-ΧΙΛΝΤ ΑΠΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ-ΓΕΡΜΑΝΙΩΝ
Ο Κλάους παντρεύτηκε τη Χίλντε Στολ τον Φεβρουάριο του 1971,  λίγες εβδομάδες μετά το πρώτο συνέδριο του Νταβός. Αυτός ο γάμος εδραίωσε τις διασυνδεδεμένες ελβετογερμανικές εταιρικές οικογένειες που ήταν  αγένεια  για τις ελβετικές τραπεζικές και μηχανολογικές βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των Escher-Wyss, Sulzer, Andritz, Stoll, Festo, Bank for International Settlements, MI6, CIA, Rahn και Bodmer με επίκεντρο τους  Ravensburg, Γερμανία.   

Το Ravensburg έχει μια αρχαία ιστορία. Ο Raymond του Saint-Giles το έκανε βαδίζοντας τον νεοσύστατο στρατό της Πρώτης Σταυροφορίας μέσω του Ράβενσμπουργκ γύρω στο 1096, όταν ήταν κάτι περισσότερο από ένα ενιαίο κάστρο και ένα σύμπλεγμα κτιρίων. Η Ιερά λόγχη της Αντιόχειας έχει περάσει από το Ράβενσμπουργκ  τρεις φορές, πιστεύουμε.  
Συγκεκριμένα, μετά την κατάληψη της Αντιόχειας το 1097, ο διοικητής της πρώτης σταυροφορίας, Raymond of Saint-Gilles, ανακάλυψε την Ιερή Λόγχη του Λογγίνου στις 29 Ιουνίου 1098 στην εκκλησία του Αγίου Πέτρου στην Αντιόχεια (όπου οι πιστοί του Ιησού Χριστού ονομάστηκαν Χριστιανοί για πρώτη φορά· βλέπε  Πράξεις 11: 19-30 )....

Η ΙΕΡΑ ΛΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΟΧΗΣ
Η Ιερή λόγχη της Αντιόχειας πολυπόθητη αλλά ποτέ δεν βρέθηκε από τον Αδόλφο Χίτλερ, πέρασε δύο φορές από το Ράβενσμπουργκ της Γερμανίας. Το 1148 στο δρόμο για την Αλβίρα της Καστίλλης, την πρώτη βασίλισσα του Δισκοπότηρου, και πάλι περίπου. Σεπτ. 1271 να φυλάσσεται από τη γαλλική κυβέρνηση και τον πάπα στο συγκρότημα των Ναϊτών Ιπποτών στη Βιέννη, που εστάλη εκεί από μια άλλη βασίλισσα του Δισκοπότηρου: την Ιωάννα, κόμισσα της Τουλούζης.

Περιέργως,  ο Αδόλφος Χίτλερ είχε  μια αποκρυφιστική εμμονή με την ιδιοκτησία της Ιερής Λόγχης , που μερικές φορές αποκαλείται το Spear of Destiny.( Λόγχη τοῦ Πεπρωμένου) Ο Χίτλερ πίστευε ότι ο κάτοχός της θα κυβερνούσε τον κόσμο. Πιστεύουμε ότι το καλύτερο που μπορούσε να κάνει ο Χίτλερ ήταν ένα λείψανο Τάξης 2 της Αγίας λόγχης (άλλο ένα δόρυ που έχει έρθει σε φυσική επαφή με το πραγματικό δόρυ). Είμαστε βέβαιοι ότι ο Αλφόνσο Τζόρνταν, ο γιος του Ραϊμόντο, κληροδοτήθηκε από την ιερή λόγχη μετά το θάνατο του πατέρα του Ραϋμόνδου του Σαιν Τζάιλς μετά την πρώτη σταυροφορία. 
Ο Αλφόνσο Τζόρνταν βοήθησε να ηγηθεί της δεύτερης σταυροφορίας. Πιστεύουμε ότι εμπιστεύτηκε την Αγία λόγχη στον διοικητή της Σταυροφορίας Conrad III στο νεκροκρέβατό του, αφού δηλητηριάστηκε από πολιτικούς αντιπάλους στην αρχή της Δεύτερης Σταυροφορίας. Ο Αλφόνσος είχε βαπτιστεί στον ποταμό Ιορδάνη με τον πατέρα και τη μητέρα του Ελβίρα από την Καστίλλη να κρατούν την Αγία Λόγχη μετά την κατάληψη της Ιερουσαλήμ στην Α' Σταυροφορία. Στο τέλος της δεύτερης σταυροφορίας, ο Conrad III επέστρεψε στη Γερμανία μέσω της Βιέννης. Πιστεύουμε ότι εμπιστεύτηκε την Αγία λόγχη στη διοίκηση της οικογένειας του Raimondo στη φροντίδα των Ναϊτών Ιπποτών που ο Raimondo είχε ιδρύσει  . Είναι στη σύνθεση των Ιπποτών του Ναού που πιστεύουμε ότι τα λείψανα της λόγχης Τάξης 2 ευλογήθηκαν από τον Κόνραντ για να τα μοιραστεί με τους συμμάχους του. Αυτό εξηγεί πώς γεννήθηκαν πολλαπλά αντίγραφα της Λόγχης τοῦ Πεπρωμένου. Πιστεύουμε ότι ο Conrad III επέστρεψε το αληθινό ιερό δόρυ στην Ελβίρα της Καστίλλης στη βόρεια Ισπανία και τη νότια Γαλλία, όπου ξεκίνησαν οι θρύλοι του Αγίου Δισκοπότηρου. Ίσως ήταν κάτι παραπάνω από θρύλοι! Τελικά, πιστεύουμε ότι οι Ναΐτες Ιππότες, το δημιούργημα του Raymond, ήταν υπεύθυνοι για τη λειτουργία του δόρατος έως ότου εκδιώχθηκαν από τον Πάπα Κλήμη Ε' το 1312. Μετά από αυτό, το Άγιο δόρυ παραδόθηκε στη σημερινή του θέση.   

 Η Ιερή Λόγχη της Αντιόχειας. Επαληθευμένη ιατροδικαστική λόγχη Ρωμαίου εκατόνταρχου 1ου αιώνα, τέφρα του 7ου αιώνα. Διαβάστε περισσότερα εδώ  . 
Η αληθινή Ιερή λόγχη θα ήταν η λόγχη ενός Ρωμαίου εκατόνταρχου του πρώτου αιώνα μιας συγκεκριμένης ένωσης (βλέπε  Ιωάννη 19: 31-34  ). 

Αυτό το ιερότατο χριστιανικό λείψανο πιθανότατα θάφτηκε κάτω από το βωμό της εκκλησίας του Αγίου Πέτρου για να διατηρηθεί ασφαλές πριν από την πτώση της Αντιόχειας το 637, έως ότου ανακαλύφθηκε μετά από τα οράματα του Pietro Bartolomeo και την πίστη στην ακεραιότητα αυτών των οραμάτων από τους ευσεβείς του ο αρχηγός Raymond ... μετά τον οποίο η Αντιόχεια απελευθερώθηκε με θαυματουργό τρόπο ενάντια σε όλες τις πιθανότητες (1 σταυροφόρος κάθε 5 Σελτζούκοι) από τη μουσουλμανική κυβέρνηση των Σελτζούκων Τούρκων (28 Ιουνίου 1098), όπως και η Ασκαλόν και η Ιερουσαλήμ αργότερα. 

Οι οικογένειες Schwab-Stoll βυθίστηκαν στις διαμάχες των Βρετανών, των Ιησουιτών, των Αψβούργων και των Μεροβίγγεων σχετικά με την καταγωγή («θείο δικαίωμα των βασιλιάδων») και τον παπικό έλεγχο των τραπεζών, των Ναϊτών, των Νοσοκομείων και των Ιπποτών της Μάλτας.  

Η σατανιστική British Pilgrims Society κέρδισε τελικά τον έλεγχο της Ευρώπης χρηματοδοτώντας δύο παγκόσμιους πολέμους και μια Μπολσεβίκικη «Επανάσταση» για να υποτάξει ή να καταστρέψει τις μοναρχίες της Ρωσίας, της Γερμανίας, της Αυστρίας (Αψβούργους), της Ιαπωνίας, της Ιταλίας, της Γαλλίας και της Ισπανίας, που θα αντικατασταθούν από την η νέα εταιρική τους παγκόσμια τάξη στην οποία ο Στάλιν και ο Χίτλερ συνεργάστηκαν στα πειράματά τους για την ανοικοδόμηση της κοινωνίας μέσω ενός σατανικού κομμουνιστικού κορπορατισμού.

Στην πραγματικότητα, το 1917  ο Βλαντιμίρ Λένιν  ζούσε στη Ζυρίχη της Ελβετίας, μόλις δέκα λεπτά με ταξί από την πανεπιστημιούπολη παραγωγής Escher-Wyss προτού τον πακετάρουν σε ένα τρένο με προορισμό την Αγία Πετρούπολη και τη λεγόμενη «επανάσταση» των Μπολσεβίκων. .   
Σήμερα αυτοί οι Μπολσεβίκοι επανασυσκευάζονται ως ANTIFA και Black Lives Matter. Σημειώστε ότι η δεύτερη σύζυγος του Eugen Wilhelm, ο πατέρας του Klaus Escher-Wyss,η Erika Epprecht, ζούσε επίσης 10 λεπτά από την πανεπιστημιούπολη παραγωγής Escher-Wyss στη Ζυρίχη. 
Όπως έχουμε παρουσιάσει προηγουμένως, η British Pilgrims Society εκπαίδευσε  τον Λένιν και τον Στάλιν στο Λονδίνο,  ξεκινώντας λίγο μετά την εκπαίδευση των προσκυνητών το 1902.  

* * *
Τα ευρήματά μας για τον Klaus Schwab θα πρέπει αναμφίβολα να αποδείξουν ότι το WEF είναι εντελώς δόλιο και εχθρός όλης της ανθρωπότητας.
Το WEF συνεδριάζει κάθε χρόνο στο Νταβός στις αρχές Φεβρουαρίου της Ελβετίας, για να περιγράψει τα δυστοπικά σχέδιά του

ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ KLAUS
SCHWAB.  Η ESCHER-WYSS ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ "ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ" 

 —  Αδόλφος Χίτλερ. (1936)  . DAP Ιστορικό αρχείο γερμανικών εταιρειών μοντέλων. Αρχεία Διαδικτύου. Η εταιρεία Schwab Escher Wyss & Cie. (Co.) ονομάστηκε Εθνικοσοσιαλιστική Πρότυπη Εταιρεία το 1936.
Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και οι ακαδημαϊκοί προπαγανδιστές του Κλάους έχουν  κρύψει  το ναζιστικό παρελθόν του σε έναν καταιγισμό βραβείων, προγραμμάτων WEF, φανταστικών βιβλίων, ομιλιών, συνεντεύξεων, επίτιμων καθηγητών και διδακτόρων από όλο τον κόσμο.  
Οι ερευνητές του AFI ( Americans For Innovation) έχουν βαπτίσει τον Κλάους «γέρο ξινομούρη » επειδή δεν χαμογελάει σχεδόν ποτέ. Τώρα ξέρουμε γιατί. Ξέρει ότι είναι ένας απατεώνας, ένας κράχτης του τσίρκου που μεγάλωσε με ένα ασημένιο κουτάλι στο στόμα του που η καρδιά του δεν έχει τίποτα καλό να μοιραστεί με τον κόσμο.
Ο Κλάους κρύβει επίσης ότι η βιολογική του μητέρα ήταν Εβραία.
Στην πρόσφατα δημοσιευμένη προπαγάνδα του  Stakeholder Capitalism  (Wiley, NY: 2021), Ο Klaus έγραψε στη σελίδα αφιέρωσης  ότι η μητέρα του ήταν η  Erika Epprecht  («Στους γονείς μου, Eugen Wilhelm Schwab και Erika Epprecht που με δίδαξαν από πρώτο χέρι την αξία της εκπαίδευσης, της συνεργασίας και της αρχής των ενδιαφερόμενων μερών»). 
Αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα.      

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ KLAUS ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΒΡΑΙΑ, EMMA GISELA TEKELIUS SCHWAB (ΤΟ ΓΕΝΟΣ KILIAN)
Ο Klaus και ο μεγαλύτερος αδερφός του, Hans Ernst, γεννήθηκαν από τον  Eugen Wilhelm Schwab  και  την Emma Gisela Tekelius Schwab (το γένος Kilian) αντίστοιχα  (30 Μαρτίου 91 στο Ravens). Οκτώβριος 1927).     
Ο αδελφός του Χανς Ερνστ Σβάμπ δεν αποκήρυξε την Εβραία («Εβραία») μητέρα τους Έμμα όπως έκανε ο αδελφός του Κλάους. Στις 9 Δεκεμβρίου 1938, η Emma Schwab μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες ως Gisela Schwab, αφήνοντας το βρέφος της Klaus, πιθανώς για πάντα. Διέφευγε από την εβραϊκή δίωξη του Χίτλερ; Πολύ πιθανό. Είχε ταφεί το εβραϊκό αίμα για το 50% του Κλάους και είχε αντικατασταθεί από έναν αγνό Άρειο χαρακτήρα; Πιο πιθανό, ειδικά αν σκεφτεί κανείς τη σιωπή του ίδιου και του πατέρα του για εκείνη και τη συμμετοχή τους στο άκρως απόρρητο πυρηνικό πρόγραμμα των Ναζί.  
Το επιχείρημα ότι η Έμμα Σουάμπ εγκατέλειψε το μωρό Κλάους για να γλιτώσει από την εβραϊκή δίωξη ακούγεται κούφιο καθώς το μωρό Κλάους ήταν ένας «άτακτος», ένας ναζιστικός υποτιμητικός για ημίαιμο, κάθαρμα, υβρίδιο. Μια κανονική μητέρα θα έπαιρνε μαζί της τον Κλάους για να βγάλει και το μωρό της από το κακό.
Αντίθετα, η δεύτερη σύζυγος του Eugen, η Erika, ήταν εύρωστης Άριας καταγωγής, αποδεκτή από τους Ναζί. Ήταν από τη Ζυρίχη, γεννημένη στις 31 Δεκεμβρίου 1906 και, όπως ο Βλαντιμίρ Λένιν, η Έρικα έζησε μόλις δέκα λεπτά με το ταξί από την πανεπιστημιούπολη κατασκευής στροβίλων Escher-Wyss στη Ζυρίχη, σύμφωνα με τη λίστα πόλεων του 1935. 
.............................
Δεδομένου ότι ο Κλάους κρύβει την Εβραία μητέρα του Έμμα, χωρίς να την αναφέρει ποτέ, μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι υποφέρει από βαθιά προβλήματα παραμέλησης, ακόμη και τώρα. Αυτό εγείρει το ερώτημα πώς αυτή η δια βίου μητρική εγκατάλειψη επηρέασε τις ηθικές και πνευματικές της προτεραιότητες. Προφανώς προς το κακό.

Ο πατέρας του Klaus, Eugen Wilhelm Schwab, ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της  Escher-Wyss & Co.  το 1938 όταν ο Klaus γεννήθηκε στο Ravensburg της Γερμανίας και συνέχισε με την εταιρεία ως επίτιμος πρόεδρος μέχρι το θάνατό του το 1982.   
Η Escher-Wyss ιδρύθηκε το 1805 και ανέπτυξε μοναδικές δυνατότητες μηχανικής, κατασκευής και υλικών υψηλής αντοχής που επικεντρώνονται σε αεριοστρόβιλους, συμπιεστές, παραγωγή ενέργειας, αντλίες θερμότητας, υδραυλικά, πλοία, θερμική και υδροηλεκτρική ενέργεια και σχετικούς αυτοματισμούς ελέγχους.
Ο Klaus έκρυψε τις ναζιστικές αμαρτίες της Escher-Wyss σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Μόλις αναδύονται τώρα. Κάποιοι άλλοι ερευνητές φαίνεται επίσης να έχουν ανακαλύψει αυτά τα στοιχεία μόλις πρόσφατα. Μεγάλο μέρος του έχει αποσιωπηθεί πίσω από  άκρως απόρρητα  αρχεία στην Ελβετία, τη Γερμανία, τη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες - μόλις πρόσφατα κυκλοφόρησε μετά από περισσότερα από 90 χρόνια καταστολής.  
Πρώτον  , όταν γεννήθηκε ο Klaus το 1938, η Escher-Wyss είχε ήδη βοηθήσει τη γερμανική κυβέρνηση να κατασκευάσει συμπιεστές, τουρμπίνες και άλλα κρίσιμα στοιχεία για μια αναδυόμενη πυρηνική βιομηχανία (από το 1929). Λοιπόν, εννοείται ότι όταν ο Χίτλερ ανέβηκε στην εξουσία, περιποιήθηκε την Έσερ-Γουις και τους Σβάμπ. 

Η βρετανική προπαγανδιστική ταινία του 1965 το The Heroes of Telemark  μιλά για τη ναζιστική μονάδα παραγωγής βαρέως ύδατος στη Νορβηγία. Αυτό το εργοστάσιο κατασκευάστηκε από  την Escher-Wyss  .   
Δεύτερον  , όταν ο Klaus μεγάλωσε στην οικογενειακή επιχείρηση Escher-Wyss Schwab, είδε τον πατέρα του Eugen να κάνει άκρως απόρρητες συμφωνίες με τη Βρετανία-Αμερική, την Ελβετία και τη Νότια Αφρική για την προμήθεια βασικών εξαρτημάτων για μια πυρηνική βόμβα. 
Στη συνέχεια, όταν ο Klaus αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης που χρηματοδοτείται από την Escher-Wyss, του ανατέθηκε αμέσως η διαχείριση μιας συγχώνευσης 10.000 εργαζομένων μεταξύ της Escher-Wyss και της Sulzer AG. Η συγχωνευμένη εταιρεία συνέχισε να προμηθεύει δυνατότητες πυρηνικών βομβών στη Νότια Αφρική με τον Κλάους να είναι υπεύθυνος για την προσπάθεια, μέχρι το 1971, όταν ξεκίνησε η ευρωπαϊκή διαχείριση, και πιθανότατα ακόμη και μετά από αυτό.
Η Νότια Αφρική ανέτρεπε τις κυρώσεις των ΗΠΑ για τα πυρηνικά όπλα για τον Sulzer-Escher, χρησιμοποιώντας τα διάσημα πυρηνικά όπλα. δόθηκε χάρη από τον Μπιλ Κλίντον στις 20 Ιανουαρίου 2001. Αυτό και μόνο τοποθετεί τον Κλάους Σουάμπ στη λίστα των υπέρ και υπέρ καταδίκων. εγκληματίες όπως ο Μαρκ Ριτς.

KLAUS SCHWAB: ΕΝΑΣ ΤΡΙΠΛΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ HELTER SKELTER * ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ; 
* Το Helter Skelter γράφτηκε στο ψυγείο, στο σπίτι της Sharone Tate, μετά τη σφαγή του Charles Manson.

Τα αρχεία της CIA δείχνουν ότι η Escher-Wyss και η Sulzer είχαν επικεφαλής το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ και το Υπουργείο Εξωτερικών. Αυτό λογικά θα σήμαινε ότι ο Klaus Schwab ήταν ένας τριπλός πράκτορας, που εργαζόταν ταυτόχρονα για: (1) την CIA-MI6-UN British-Americans Pilgrims Society, (2) τους Ναζί (τώρα Γερμανία) και (3) την Ελβετία.

ΑΠΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ για να δημιουργήσετε μια μεγάλη επαναφορά ΚΑΛΥΤΕΡΗ

Θέλουμε πραγματικά έναν ψεύτικο τριπλό κατάσκοπο να κάνει "Great Reset" και "Build Back Better" ; 

Τρίτον, η Escher-Wyss ήταν ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στο Ravensburg της Γερμανίας.
Τέταρτον, το Ravensburg ήταν η πρώτη πόλη στη Ναζιστική Γερμανία που εφάρμοσε τις αρχές της ευγονικής για να σκοτώσει τους «άχρηστους τρώγοντες» που προέκυψαν από το Ινστιτούτο Kaiser Wilhelm (κάτι σαν το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας στις ΗΠΑ ή το Ινστιτούτο Tavistock στο Ηνωμένο Βασίλειο . ).
Πέμπτο, σε αντίθεση με τις ιστορίες προπαγάνδας για την έλλειψη πολεμικών βιομηχανιών στο Ravensburg (καθώς οι σύμμαχοι δεν βομβάρδισαν την πόλη και τη βιομηχανία Escher-Wyss), ανακαλύψαμε πολλές ανομολόγητες αμαρτίες του Ravensburg γύρω από τους Schwabs, Sulzer, Siemens και Escher. -Wyss, μεταξύ άλλων.
Εκτός από ανταλλακτικά για πλοία, αεροπλάνα, υποβρύχια και σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής, η Escher-Wyss έχει μεσολαβήσει για φλογοβόλα κατασκεύασαν στο εργοστάσιό τους στη Ζυρίχη και πούλησαν στους Ναζί. Αυτές οι πληροφορίες προέκυψαν από τα αρχεία των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό θα διευθυνόταν από τον Eugen Schwab, με έναν 5χρονο Klaus στο πλευρό του. Η Escher-Wyss έχει επίσης προμηθεύσει τουρμπίνες, συμπιεστές και έλικες για ναζιστικά πλοία και υποβρύχια, καθώς και αεριοστρόβιλους για την τροφοδοσία της πολεμικής μηχανής, εκτός από την πυρηνική τους τεχνολογία.   

Η ΕΥΓΟΝΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ  DNA ΤΟΥ KLAUS
Επιπλέον, η Escher-Wyss εκμεταλλεύτηκε την εργασία των σκλάβων (Εβραίοι, Ρώσοι, Τσιγγάνοι, ομοφυλόφιλοι, Ούγγροι, Ρουμάνοι, Πολωνοί), καθώς και αιχμάλωτοι των συμμάχων. Όντας μια πρότυπη εθνικοσοσιαλιστική εταιρεία, αυτό σίγουρα θα περιελάμβανε τα βιολογικά εγκλήματα πολέμου του Δρ. Josef Mengele ("Ὁ Ἄγγελος τοῦ θανάτου").

ΟΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ KLAUS ΚΑΙ ΤΗΣ HILDE ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 50.000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΛΟΙ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ INSIDER TRADING
Η Escher-Wyss λειτουργεί σήμερα με πολλά μετονομασμένα ονόματα, συμπεριλαμβανομένων των  Andritz AG  και  Sulzer AG  .    
Αυτές οι εταιρείες είναι έτοιμες να επωφεληθούν πάρα πολύ από τις προτεραιότητες που αντικατοπτρίζονται στη λεγόμενη "Μεγάλη Επαναφορά" του Klaus Schwab, συμπεριλαμβανομένης της υδροηλεκτρικής ενέργειας, των στροβίλων πλάσματος, της πυρηνικής ενέργειας, της επιστήμης των υλικών, των πυρηνικών όπλων, του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, του άνθρακα, των βιοκαυσίμων, του χαρτιού, των τροφίμων, ρομποτική, τεχνητή νοημοσύνη, έλεγχοι διαδικασιών, χρηματοδότηση, διπλώματα ευρεσιτεχνίας, φαρμακευτικά προϊόντα και άλλα. 

Η IBM ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
Ιστορικά, οι πρώτοι αναγνώστες καρτών διάτρησης (IBM), που μερικές φορές ονομάζονται μηχανές Hollerith, κατασκευάστηκαν για πρώτη φορά από εταιρείες όπως η Escher-Wyss και η Sulzer, που ειδικεύονταν σε μηχανήματα κλωστοϋφαντουργίας τη δεκαετία του 1880. 
Οι κάρτες διάτρησης χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία διαφορετικών μοτίβων σε μηχανές κλωστοϋφαντουργίας και πιάνα. Άλλα ονόματα σε αυτήν την περιοχή ήταν Semyon Korsakov (περίπου 1805). Charles Babbage (περίπου 1855); Herman Hollerith (περίπου 1880)· The Tabulating Machine Company (περίπου 1910), συμπεριλαμβανομένης της Dehomag (Deutsche Hollerith-Maschinen GmbH, IBM Γερμανίας). και Computing-Tabulating-Recording Company (1911, μετονομάστηκε σε IBM).  
Σημείωση: Ο Πρόεδρος της IBM International Jacques G. Maisongroung ήταν ομιλητής στο πρώτο Ευρωπαϊκό Φόρουμ Διαχείρισης του Klaus M. Schwab στις 4-7 Φεβρουαρίου 1971, μαζί με τον μαύρο μονάρχη και διάδοχο του Τέταρτου Ράιχ, Otto von Habsburg. 


Ο Κλάους παντρεύτηκε τη Χίλντε Στολ τις εβδομάδες που ακολούθησαν το πρώτο Φόρουμ το 1971. Αυτός ήταν ένας προφανής εταιρικός γάμος. Η οικογένεια της Hilde, μέχρι σήμερα, έχει έναν κατασκευαστή μηχανικής, ρομποτικής, τεχνητής νοημοσύνης και ελέγχου διαδικασιών που ονομάζεται FESTO με περισσότερους από 20.000 υπαλλήλους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι οικογένειες Escher και Schulzer με τις οικογένειες Stowin, και οι οικογένειες των Σουλζέρ είναι μεταξύ τους. Το ακίνητο της οικογένειας Bodmar στην Κολωνία, στο καντόνι της Γενεύης, στην Ελβετία είναι η σημερινή κατοικία των κεντρικών γραφείων του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και της κατοικίας Schwab, ως ένα κομψό συγκρότημα που μοιάζει με WACO. 

Ο KLAUS ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ MICHAEL P. SCHULHOF, ΠΡΩΗΝ CEO της SONY, ΜΕΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Foreign Realtions, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Klaus and Hilde Schwab 
70 CH. DE RUTH 
1223 Cologny 
Ελβετία

- Το σπίτι των Klaus και Hilde Schwab στην Κολωνία της Ελβετίας, κοντά στα κεντρικά γραφεία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, σύμφωνα με τις οικονομικές πληροφορίες του που συνεργάστηκε για τη βιομηχανία INDUSTRY TO INDUSTRY στο Ηνωμένο Βασίλειο, 
11 Μαΐου 1999  . 

Ο Κλάους αποκάλυψε αυτή τη διεύθυνση στις 31 Αυγούστου 1998 όταν ίδρυσε μια εταιρεία στο Ντέλαγουερ των ΗΠΑ με την επωνυμία INDUSTRY TO INDUSTRY, INC. (13-4033357), στη συνέχεια κατέγραψε τέτοιες πράξεις στο Ηνωμένο Βασίλειο στις  11 Μαΐου 1999  (FC021773), ακριβώς τη στιγμή που ο  Jack Ma  «ίδρυσε» την Alibaba στην Κίνα και  ο Larry H. Summers  διορίστηκε υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ από τον Bill Clinton, με τη Sheryl K. Sandberg (μελλοντικό Gmail και Facebook) ως επικεφαλής του προσωπικού και αρχηγός του Summer.     
Συνάδελφος διευθυντής της Schwab ήταν ο Michael P. Schulhof, επί σειρά ετών Διευθύνων Σύμβουλος της Sony Corportion και μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων, καθώς και διευθυντής εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων των J2 Global και eFax 

Σημείωση: Έξι εβδομάδες αργότερα,  στις 14 Οκτωβρίου 1998  , η SI International, LLC (αργότερα SI International, Inc., στη συνέχεια  (Βρετανική) SERCO SERVICES, Inc.  - ελεγχόμενη από έναν Βρετανό μονάρχη που ελέγχει τη "χρυσή μετοχή") ενσωματώθηκε. στην Πολιτεία του Ντέλαγουερ.   
Η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων της αυτοκαθιερωμένης Εταιρείας Προσκυνητών ήταν προφανώς σε κίνηση στο τέλος της προεδρίας του Μπιλ Κλίντον, ήθελε ο Κλάους Μάρτιν Σβάμπ.
Η οικογένεια Bodmar είναι μια οικογένεια παραγωγών μεταξιού του 15ου αιώνα που αγόρασαν τη γη του WEF από τη Fanny Moser-Sulzer (Sulzer AG). Ο Hans von Schulthess-Bodmar ήταν διευθυντής της Escher-Wyss & Co. και αυτές οι διασυνδεδεμένες εταιρείες μηχανικών και αποκλειστικές ιδιωτικές τράπεζες εξακολουθούν να δραστηριοποιούνται σήμερα (Escher & Rahn μετονομάστηκε σε Rahn Bodmer).
Στην πραγματικότητα, καμία από αυτές τις οικογενειακές επιχειρήσεις δεν στερείται κεφαλαίων. Δεδομένης της εγγύτητάς τους με ανείπωτες ποσότητες Ναζί-Ιαπωνικού χρυσού που κλάπηκε από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, η «επιτυχία» τους βρίσκεται στο επίκεντρο. Ουσιαστικά,
Ο Martin Bodmar γεννήθηκε την ίδια χρονιά με τον πατέρα του Klaus, Eugen (1899). 
Ο Μάρτιν ήταν αντιπρόεδρος του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού (1940-71). Ο Klaus πιστεύεται ότι παρακολούθησε το δημοτικό σχολείο στο προάστιο Au της Ζυρίχης (1945-47, ηλικία 7-9 ετών) και έζησε στο Κάστρο Bodmar κατά τη διάρκεια αυτού του κομψού δημοτικού σχολείου.

Ο Klaus είχε χρηματοδοτήσει όλη την εκπαίδευσή του στο Escher-WWO, μόλις ο πατέρας του στο Escher, -Η Wyss & Cie. (Co.) στο Ravensburg, σχημάτιζε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ravensburg ως Αντιπρόεδρος (1945-1946).
Ο Eugen δημιούργησε το Εμπορικό Επιμελητήριο του Ravensburg κατόπιν εντολής του  Sir Winthrop W. Aldrich  (επικεφαλής των Rockefeller,  Henry A. Kissinger  και  Paul A. Volcker  ),  Allan W. Dulles (OSS / CIA Βέρνη, Ελβετία) και Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών που ιδρύθηκε από την MI6 και τη CIA.      
Ακόμη και πριν τελειώσει ο πόλεμος, η British Pilgrims Society είχε ήδη αρχίσει να διοχετεύει βρώμικα κεφάλαια του Σχεδίου Μάρσαλ σε εταιρείες εμπιστευτικών πληροφοριών όπως η Escher-Wyss και η Festo και οι διασυνδεδεμένες ελβετικές ιδιωτικές τραπεζικές εταιρείες τους. Σε αντάλλαγμα, οι πατέρες της πόλης του Ravensburg, συμπεριλαμβανομένου του Eugen Schwab, βοήθησαν στη μεταφορά του χρυσού των Ναζί στους  William J. Donovan  ,  Allan W. Dulles  και  Edwin W. Pauley  (OSS cum MI6 - η απατεώνων CIA). Η πίστη των Σουάμπ στην νεοφυή τραπεζική απάτη του Σχεδίου Μάρσαλ των Ηνωμένων Εθνών της Βρετανικής Εταιρείας Προσκυνητών είναι γεγονός.      


Σημείωση : Ο Λόρδος Mark Malloch-Brown, ο σημερινός πρόεδρος της SGO Smartmatic's Pilgrims Society έχει υπηρετήσει σε σχεδόν όλες τις ανώτερες θέσεις στα Ηνωμένα Έθνη: United Ύπατη Αρμοστεία των Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR) στην Ταϊλάνδη, την Αφρική, την Κεντρική Αμερική και τη Γενεύη. Μεταρρύθμιση της Επικοινωνίας των Ηνωμένων Εθνών. Πρόγραμμα Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (UNDP); Λονδίνο Διεθνές Μοντέλο Α; Σύνοδος Κορυφής της Χιλιετίας των Ηνωμένων Εθνών· και Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας. 
Σημειώστε επίσης:  Sir Nigel Graham Knowles είναι το συνάδελφο προσκύνημα του Malloch-Brown στο SGO Smartmatic, όπου είναι διευθυντής, επικεφαλής διαχειριστής του Prince's Trust America και απασχολεί τον πρόσφατα επινοημένο σύζυγο της Kamala Harris, Doug Emhoff, στο DLA Piper LLP.  
.........................  
Ο λεηλατημένος χρυσός των Ναζί διοχετεύθηκε μέσω του Ράβενσμπουργκ, κοντά στα σύνορα μεταξύ Ελβετίας και Λιχτενστάιν, και στάλθηκε στην Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών στη Βασιλεία, τη Βέρνη και τη Ζυρίχη. Ο Allen W. Dulles ήταν ο διευθυντής πληροφοριών του OSS στη Βέρνη, υπεύθυνος για το ναζιστικό χρυσό για τους Συμμάχους (διαβάστε: Pilgrim Society). 
Μετά τον πόλεμο, ο Ντάλες έγινε ο πρώτος διευθυντής της CIA και ήταν ο άνθρωπος που κάλυψε αργότερα τη δολοφονία του Κένεντι στην Επιτροπή Γουόρεν, αφού πολλοί πιστεύουν ότι διέταξε τη δολοφονία του Προέδρου Κένεντι για να προστατεύσει τους δικούς του. Αναδυόμενη παγκόσμια εταιρεία Pilgrims Society που ιδρύθηκε στους Ναζί και ιαπωνικός χρυσός κλοπής: το τραπεζικό σύστημα που λειτουργεί σήμερα, εξακολουθεί να ονομάζεται Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών Ζυρίχης (BIS), η οποία διαχειρίζεται ειδικά διατραπεζικά τραβηκτικά δικαιώματα.

Ο Πρόεδρος Κένεντι δολοφονήθηκε λίγο αφότου είπε σε έναν συνάδελφό του: «Θα σπάσω τη CIA [το δημιούργημα του Ντάλες] σε χίλια κομμάτια και θα το σκορπίσω στον άνεμο». New York Times  , 25 Απριλίου 1966)  . 

...ως το Πρόεδρο Αϊζενχάουερ  , σίγουρα ήξερες ότι οι εγκληματικές τράπεζες της Εταιρείας Προσκυνητών των Φασιστικών Βιομηχανιών πλήρωσαν το φόρο τους πίσω από το προπέτασμα καπνού του  Σχεδίου Μάρσαλ  «βοηθώντας» την Ευρώπη να ανακάμψει ... από έναν πόλεμο που μόλις χρηματοδότησαν αυτά τα καθάρματα! (
  
Η Escher-Wyss έχει φιλοξενήσει πολλές συναντήσεις του Sir Winthrop House στη Ζυρίχη και το Ράβενσμπουργκ, με χορηγία από την ομάδα πατέρων της πόλης πατέρα-γιου τους Eugen και Klaus Schwab.
Ως Διευθύνων Σύμβουλος της Escher-Wyss, ο Eugen ήταν ένας άνθρωπος του οποίου η εύνοια αναζητούνταν τόσο στη Γερμανία, την Ελβετία όσο και στην Εταιρεία Προσκυνητών και ο οποίος προετοίμαζε τον γιο του Klaus να αναλάβει τη δυναστεία τους Escher-Wyss, η οποία είναι τώρα 216 ετών. 

Σήμερα, ο ελεγκτής της Andritz AG του Klaus Schwab είναι η KPMG, η οποία ελέγχει επίσης τη SERCO (ελεγχόμενη από το βρετανικό στέμμα) και την SGO Smartmatic (γνωστή και ως Vominion System κλπ). από τον Λόρδο Mark Malloch-Brown και  τον Sir Nigel Knowles, Βρετανό χειριστή της Kamala Harris. 

Ο Klaus είναι κάτοχος πτυχίου και διδακτορικού στη μηχανική από το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας, ETH Ζυρίχης, Ελβετία, που συνιδρυτής ήταν ο Alfred Escher (1855).
Ο Κλάους έλαβε επίσης μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών και διδακτορικούς τίτλους από το Ιησουϊτικό Πανεπιστήμιο του Φράιμπουργκ, στην Ελβετία (1962-1967). Αυτοί οι Ιησουίτες υπερηφανεύονται για πολλούς παγκοσμιοποιητές της Εταιρείας Προσκυνητών, όπως ο Βρετανός Σιωνιστής Chaim Azriel Weizmann. Basil Hume, Αρχιεπίσκοπος Canterbury. και ο Χουάν Κάρλος, βασιλιάς της Ισπανίας. 
Ο Weizmann ανέπτυξε ακετόνη που χρησιμοποιείται σε εκρηκτικά κορδίτη για τη βρετανική πολεμική βιομηχανία κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, μαζί με τον Βρετανό Σιωνιστή  Sir Alfred M. Mond , πρόεδρο της Imperial Chemical Industries (ICI) και μπαρούτι, ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Προσκυνητών (1902). Ίδρυσε επίσης το Ινστιτούτο Weizmann, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από τον Λόρδο Victor Rothschild, το οποίο συντόνιζε τη βιολογική έρευνα που σχετίζεται στενά με τον υπεύθυνο ανάπτυξης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας Coronavirus (Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ΗΠΑ # 10.130.701, απονομή στις 20 Νοεμβρίου 2018) -  The Pirbright Institute (UK)  . 
Στην πραγματικότητα, η Pirbright έχει δοκιμάσει πολλές από τις δοκιμές βιοτεχνολογίας στο Ισραήλ, σύμφωνα με αλληλογραφία που κυκλοφόρησε πρόσφατα ο  Δρ. Sydney Brenner  Victor Rothschild.    

Το 1966-67, ο Κλάους μεταφέρθηκε στη Βοστώνη για την περιποίηση του στο Χάρβαρντ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη δημόσια διοίκηση από τη Σχολή Διακυβέρνησης John F. Kennedy. Εκεί παραδέχεται ότι συνεργάστηκε με μέλη του στενού κύκλου της Εταιρείας Προσκυνητών, Χένρι Κίσινγκερ και Τζον Κ. Γκάλμπρεϊθ. Ο Γκάλμπρεϊθ και ο Κίσινγκερ έχουν έρθει για να παίξουν πρωταγωνιστικούς ρόλους στις στρατηγικές και τις τακτικές του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Ακολουθώντας τις οδηγίες της Kissinger's Pilgrims Society, ο Klaus Schwab ανέλαβε να οργανώσει το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Διαχείρισης ξεκινώντας το 1971. 
Από το 1965, το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ άρχισε να χρηματοδοτεί την ανάπτυξη δυνατοτήτων πυρηνικών όπλων στη Νότια Αφρική. apartheid (διαβάστε: ελεγχόμενο Βρετανοί).
Πρόσφατα αποκαλυπτόμενες πληροφορίες για αυτό το άκρως απόρρητο πρόγραμμα αποκαλύπτουν ότι η Sulzer-Escher-Wyss έχει παράσχει στοιχεία κρίσιμα για τον εμπλουτισμό μιας πυρηνικής σκανδάλης βόμβας, φαινομενικά για τους Νοτιοαφρικανούς. Προφανώς τα πολύτιμα κοπάδια ελεφάντων τους χρειάζονταν προστασία. 

Η πρώτη δουλειά του Klaus μετά το πανεπιστήμιο ήταν να διαχειριστεί μια συγχώνευση 10.000 υπαλλήλων της Escher-Wyss AG και της Sulzer AG. Τώρα γνωρίζουμε ότι αυτές οι εταιρείες και οι οικογένειές τους ήταν διασυνδεδεμένες και αυτό ήταν απλώς μια βιτρίνα. Αυτό συνέβη ακριβώς τη στιγμή που η Sulzer έστελνε ειδικές σφραγίδες συμπιεστών και στροβίλων στη Νότια Αφρική. Αργότερα, ο Ελβετός φυγάς Marc Rich επέβαλε κυρώσεις κατά της Νότιας Αφρικής για αυτή τη μυστική πυρηνική κλούβα της Pilgrims Society. 

Ο Marc Rich έλαβε χάρη από τον Μπιλ Κλίντον όταν έφυγε από την εξουσία στις 20 Ιανουαρίου 2001. Συγκεκριμένα, την ίδια στιγμή, ο Κλίντον συγχώρεσε τον πρώην διευθυντή του John M. Deutch (1995-96). διόρισε πληρεξούσιο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της Leader Technologies, τον καθηγητή James P. Chandler, III και τον Bill Gates της Microsoft, σε έναν οργανισμό που ονομάζεται ευφημιστικά  National Infrastructure Assurance Council (NIAC)  "το οποίο εξακολουθεί να υπάρχει σήμερα και επιβλέπει τη στρατιωτικοποίηση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για το Γραφείο του Υπουργείου Άμυνας Καθαρή Αξιολόγηση.

Για όσους από εσάς παρακολουθείτε αυτό το ιστολόγιο, η Leader Technologies Inc. δεν χρειάζεται συστάσεις. Αλλά για όσους από εσάς δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτήν την ιστορία της κυβερνητικής κλοπής και των όπλων των εφευρέσεων, η Leader Technologies είναι ο κάτοχος διπλώματος ευρεσιτεχνίας της εφεύρεσης κοινωνικής δικτύωσης. 
Ο James P. Chandler, III ήταν ο πληρεξούσιος ευρεσιτεχνίας του Leader που έκρυψε ένα αντίγραφο του ανεκτίμητου πηγαίου κώδικα του Leader και το έδωσε σε ένα νεοσύστατο IBM Eclipse Foundation  στις 29 Νοεμβρίου 2001 , αμέσως μετά την εκτροπή της ψευδούς σημαίας της 11ης Σεπτεμβρίου που ώθησε το Κογκρέσο να περάσει ριζικές θυσίες ελευθερίας, ιδιωτικότητας και ασφάλειας, ειρωνικά στο όνομα της ασφάλειας. Η Leader Technologies έχει καταθέσει ενέχυρο στην κυβέρνηση των ΗΠΑ και θέλει να πληρωθούν οι μέτοχοί της για τους κινδύνους που έχουν αναλάβει και ότι η κυβέρνηση έχει κλέψει. 
Ο Ιρλανδός τραγουδιστής  Μπόνο  προωθεί το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, τον Κλάους Σουάμπ και τον Τζορτζ Σόρος. Προφανώς, ενεργώντας βάσει εισηγήσεων εμπιστευτικών πληροφοριών το 2009, ο Bono «επένδυσε» 56 εκατομμύρια δολάρια σε ιδιωτικές μετοχές του Facebook που πωλήθηκαν με διαφθορά από την Goldman Sachs.   
Μαγικά μέσα σε μια νύχτα, η πρόσφατα εξαγορασμένη ιδιωτική μετοχή του Facebook από τον Bono αυξήθηκε περισσότερο από 18 φορές σε αξία σε 1 δισεκατομμύριο δολάρια στην IPO του Facebook στις  18 Μαΐου 2012  . Οι μετοχές άλλων εμπιστευτικών στοιχείων αυξήθηκαν άσεμνα, συμπεριλαμβανομένων των μετοχών που κατείχαν άλλοι Pilgrims / WEF insiders, συμπεριλαμβανομένων των James W. Breyer, Accel Partners, Peter A. Thiel, Mark Zuckerberg, Yuri Milner, Goldman Sachs , Microsoft και Meritech Management (Ann Huntress Lamont) που κέρδισε 13,26 δισεκατομμύρια δολάρια την ημέρα 3, προς μεγάλη αγανάκτηση  του Τζιμ Κράμερ  του  CNBC .   
* Ο Bono επένδυσε για διαφθορά στο Facebook κατά τη διάρκεια της δίκης 2008-2010 για παραβίαση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας σε κοινωνικά δίκτυα Ηγέτης ενάντια στο Facebook  . Επένδυσε σε συνδυασμό με  το μυστικό συμβόλαιο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ της Χίλαρι Κλίντον με το Facebook  για να δημιουργήσει «ένα μοντέλο νίκης στις εκλογές» για νοθεία των εκλογών. Το συμβόλαιο της Χίλαρι ήταν ένα κατάφωρο εμπόδιο στη δικαιοσύνη, για να μην αναφέρουμε την εγκληματική συνωμοσία, την κατασκοπεία, την προδοσία και την εξέγερση.     
Ωστόσο, περπατάει ελεύθερη.
Επί του παρόντος.

ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ WEF-SS - ΝΟΜΙΖΕΤΕ Ο ΜΠΟΝΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΛΑΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Τέφρα στον ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ;   

Ο Sir Klaus Martin Schwab, KCMG και ο Sir Bono, KBE (Paul David Hewson) εκτιμούν την ψυχο-ρομαντική κολακεία των συναδέλφων τους εγκληματιών που εμπορεύονται εμπιστευτικές πληροφορίες στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 2016, Νταβός, Ελβετία. Φωτογραφία: Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. 

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ BONO, SOROS, FRANK ΚΑΙ ROMPUY ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ 2011


BONO: ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ FACEBOOK
Bono: ομολογία απατεώνα στο Facebook.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Είμαι απατεώνας μετοχών. Το 2012, μέσα σε μια νύχτα, κέρδισα μετοχές στο Facebook αξίας άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων χρησιμοποιώντας εμπιστευτικές πληροφορίες συναλλαγών από μέλη του Pilgrims Society όπως οι συνάδελφοί μου εγκληματίες στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, την Ουάσιγκτον, DC, τη Γενεύη και τη Silicon Valley, συμπεριλαμβανομένων των Sir Klaus Schwab, George Soros. Πρίγκιπας Κάρολος, Λόρδος Jacob Rothschild, Λόρδος Mark Malloch-Brown, Baron Richard Allan, Sir Nigel Knowles, James W. Breyer, Hillary Clinton, David Rockefeller, James Comey, George Tenet, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, Private Council, Koch Bros., Sir Ο Richard Dearlove, ο Sir Robert Hanagan και ο Sir Henry Kissinger.
Παρακολούθησα πολλές υπέροχες εκκλησίες του Δουβλίνου στα νιάτα μου, αλλά εγκατέλειψα τη χριστιανική μου ανατροφή. Τώρα είμαι εθισμένος στο χρήμα και την εξουσία. Βοηθήστε με *
- Sir Bono (το μικρό μου όνομα είναι Paul David Hewson)
* υποθετικό, όχι πραγματικό απόσπασμα, αλλά βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αυτή η εικόνα μπορεί να περιέχει απόψεις. Αυτές οι πληροφορίες δεν πρέπει να βασίζονται χωρίς ανεξάρτητη επαλήθευση. Σκέψου για σένα. Δεν διεκδικείται ιδιοκτησία τρίτων. Μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Βασίστηκε η δίκαιη χρήση.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Υπάρχει λόγος που ο Klaus Schwab ήταν ο μοναδικός ηγέτης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ από το 1971 έως τα 50 χρόνια.  
Εκτελεί τις εντολές των κυρίων του στην British Pilgrims Society. Τα παιδιά του Νικόλ και Ολιβιέ έχουν ενωθεί μαζί του και τη Χίλντε για να συνεχίσουν τις φασιστικές κλοπές στην επόμενη γενιά της προσεκτικά κατασκευασμένης εγκληματικής τους επιχείρησης.
Η απιστία του Klaus Schwab απαιτεί από αυτόν και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ να σταματήσουν τη λειτουργία τους. 

Το WEF δεν είναι τίποτα άλλο από μια συντεχνία οργανωμένου εγκλήματος για την Εταιρεία Προσκυνητών. Επέλεξαν τις έκπτωτες μοναρχίες της Ευρώπης για να υποστηρίξουν τη «Μεγάλη Επαναφορά». Σε αντάλλαγμα, αυτοί οι έκπτωτοι μονάρχες λαμβάνουν εσωτερικές πληροφορίες σχετικά με τις χρηματοοικονομικές συναλλαγές, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να χρηματοδοτούν τον πλούσιο τρόπο ζωής τους. 
Ο Κλάους χρησιμοποιεί τακτικές μυστικότητας των Ιησουιτών, όπως ο Cecil J. Rhodes υπαγόρευσε περίπου 118 χρόνια νωρίτερα, για να κρατήσει τον μέσο πολίτη στο σκοτάδι σχετικά με τις εγκληματικές του ενέργειες. 
Χρησιμοποιούν τα μέσα ενημέρωσης για να πουν ψέματα για να εξαπατήσουν και να κατευνάσουν το κοινό, καθώς και για να «δημιουργήσουν αλαζονική κοινή γνώμη».

Η διαφορά αυτή τη φορά είναι ότι θα λάβουν εντολές από τους εταιρικούς και τραπεζικούς εγκληματίες της British Pilgrims Society, ενώ οι προσκυνητές με τη σειρά τους κρύβουν το οργανωμένο έγκλημά τους πίσω από τη γοητεία ενός αφελούς κοινού με τα δικαιώματα, καθώς αυτοί οι γραφειοκράτες πλέκονται στα κλειστά κύκλωμα ενός κλαμπ 1%, όπως οι αεριοστρόβιλοι κλειστού κύκλου Escher-Wyss που μπορούν να λειτουργήσουν με οποιοδήποτε τύπο καυσίμου, συμπεριλαμβανομένων των πυρηνικών.
Οι συναλλαγές εμπιστευτικών πληροφοριών των μελών του WEF, συμπεριλαμβανομένων των διασυνδεδεμένων εγκληματικών επιχειρήσεών του Escher-Wyss-Sulzer-Andritz-Stoll-Festo, πρέπει να καταργηθούν ώστε να αναδυθεί μια ελεύθερη αγορά, για πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία. 
Το εγκληματικό συνδικάτο διαπραγμάτευσης «Great Reset» που είναι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ πρέπει να εξαρθρωθεί και οι συνωμότες του να διωχθούν σε όλο τον κόσμο για τη σοβαρή ζημιά που έχουν κάνει στον ανθρώπινο πολιτισμό.


Τί νά πῶ,ὅτι μᾶς κάνουν ἐντύπωσι ὅλες αὐτές οἱ ἀποκαλύψεις; Δέν νομίζω,ἁπλῶς ἐπιβεβαιώνονται οἱ ὑπόνοιές μας γιά τήν δρᾶσιν τῆς παγκόσμιας « ἐλίτ». Ἐπιβεβαιωνόμαστε πώς στην οὐσία δέν ὑπάρχει καί δέν γίνεται τίποτε ἀπολύτως τυχαίως...

Ἐδῶ ἔχει φοβηθεῖ τό μάτι μας ἀπό τούς ἐγχωρίους ἐπιλεγμένους,φαντασθεῖτε τούς παγκοσμίου ἐμβελείας.. ! ! 

 
Ἡ Πελασγική

7 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Εὐχαριστῶ Peri !

      Νομίζω πώς ἔχεις δίκαιο γιά τήν διαπίστωσι στόν τίτλο πού ἔβαλες. Δέν μπορεῖ αὐτός ὁ λαός...

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  2. Boμβίτσα:
    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/05/fred-schwab-marianne-schwab-rothschild.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὄχι Κώστα,δέν εἶναι αὐτοί οἱ γονεῖς τοῦ Κλάους Σουάμπ.Ὅσον ἀφορᾷ γιά τήν σχέσι μέ τόν Ῥότσιλντ,πέραν ἐκείνων πού τούς ἑνώνουν ...ἰδεολογικῶς,εἶναι ἡ ἐπιλογή τῆς συζύγου του τῇ εὐγενική προσφορᾷ Ῥότσιλντ. Ὅπως καί τοῦ Κίσσινγκερ μέ τήν Νάνσυ. Διότι εἴπαμε,τίποτε τυχαῖο δέν γἰνεται ἀπό ᾿δαύτους. Τίποτε !

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ μου Κώστα !

      Διαγραφή
  3. Ο Θεος να σε φυλαει απ αυτον που δεν γελαει κι εχει βλεμμα σκυθρωπο λεει ο Σφακιανακης!!!! Σαν τον Κλαους ας πουμε!! Τι φυσιογνωμια!!! Κακτος κανονικος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ.
    Η ΓΝΏΣΗ ΕΊΝΑΙ ΔΎΝΑΜΗ....

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκτός του πληθωρισμού (στην περίπτωση μας έχουμε στασιμοπληθωρισμό) αφού το πρόγραμμα της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης του Π.Ο.Φ. ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ … έχουμε τώρα και τις μειώσεις του ΕΝΦΙΑ που γράφουν (τσαμπουνάνε) οι πετσωμένες φυλλάδες.
    Μειώσεις του ΕΝΦΙΑ στην Κηφισιά από 1150 που ήταν το τμ κατεβαίνει στα 750 ευρώ δηλαδή ΜΕΙΟΝ 34,78% του ΕΝΦΙΑ δια τους «πτωχούς» ψηφοφόρους της νέας δημοκρατίας στην Κηφισιά ....
    Χμ, και αύξηση 85% στην Δάφνη δηλαδή από 950 το τμ στα 1750 ευρώ το τμ. (προφανώς δια τους μη νεοδημοκράτες)
    Δεν είναι πολιτικοί απατεώνες, δεν είναι κλέφτες.....είναι θιασώτες της ελεύθερης αγοράς....έχουν καταληστέψει τους πάντες έχουν πουλήσει τα πάντα και δεν τρέχει τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή