" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Ὁ Κίσσινγκερ δίνει τό σῆμα τῆς ὑποχωρήσεως...

«Δάγκωσαν» περισσότερο από όσο μπορούσαν να «μασήσουν», επομένως η υποχώρηση είναι η μόνη επιλογή, προτού η Ρωσσία χρειαστεί να καθαρίσει την «κόπρο του Αυγείου» από τη Δύση που κυριαρχείται από τους Ρότσιλντ. 

Από κάθε άποψη οι εβραϊκές κυρώσεις εναντίον της Ρωσσίας απέτυχαν !  Το ρούβλι είναι πέντε φορές ισχυρότερο από ό,τι πριν από τον πόλεμο. Χα! Η Ρωσία είναι ανεξάρτητη και έχει τις πρώτες ύλες που χρειάζονται όλοι.

 Αυτός είναι ένας πόλεμος των Ρότσιλντ ενάντια στη Χριστιανική Ρωσία, η οποία αρνείται να υποταχθεί στην Ιουδαϊκή κυριαρχία.  

Ο Κίσινγκερ προειδοποιεί για την προθεσμία για την ειρηνευτική διευθέτηση στο θέμα της Ουκρανίας

"Υπάρχει ένα μικρό παράθυρο ευκαιρίας για να τερματιστεί η ένοπλη σύγκρουση στην Ουκρανία και να βρεθεί μια ειρηνευτική διευθέτηση", είπε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ σε μια συγκέντρωση των δυτικών ελίτ στο Νταβός της Ελβετίας. ότι, η Ρωσία μπορεί να αποχωριστεί οριστικά από την υπόλοιπη Ευρώπη και να γίνει μόνιμος σύμμαχος της Κίνας, είπε τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ».

Ο Χένρι Κίσινγκερ είπε ότι η Ουκρανία πρέπει να είναι έτοιμη να παραχωρήσει εδάφη στη Ρωσία στις ειρηνευτικές συνομιλίες.Προειδοποίησε για τον κίνδυνο κλιμάκωσης εάν δεν ξεκινήσουν οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις τους επόμενους 2 μήνες....( ἀπό ἐδῶ)

Ἀπό : henrymakow.com 


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου