" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Μόνη της,ἡ ἀνθρωπότης,παραδόθηκε στήν ΝΤΠ

 

(αριστερά, ο Igor Shepherd ήταν Ρώσος στρατιωτικός γιατρός και τοξικολόγος που μετανάστευσε στις ΗΠΑ το 1993.

Υπηρέτησε ως διευθυντής μέτρων έκτακτης ανάγκης στο Υπουργείο Υγείας του Ουαϊόμινγκ.)

« Η κυβέρνηση που έχουν σχεδιάσει για τον κόσμο δεν θα μοιάζει καθόλου με τις προηγούμενες κομμουνιστικές κυβερνήσεις.

Στόχοι τους είναι η εξάλειψη όλων των ανθρώπων που θεωρούνται ως «γενετικά ακατάλληλοι» για την κοινωνία, πλήρης υποδούλωση για αυτούς που αφήνουν να ζήσουν, και την επαγωγή μιας νέας φυλής των γενετικά τροποποιημένων ανθρωποειδών που έχουν σχεδιαστεί να αντικαταστήσει πλήρως το ανθρώπινο γένος. "

Η σφαγή του εμβολίου COVID 19

από τον Δρ. Igor Shepherd

(αποσπάσματα από henrymakow.com)

Μέχρι σήμερα, έχουν χορηγηθεί 11,74 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίων Covid-19 παγκοσμίως, με τις περισσότερες χώρες να εμφανίζουν ποσοστό εμβολιασμού μεταξύ 60% και 86%. Και όμως τα τρέχοντα δεδομένα ξαφνικά δείχνουν ότι τα κρούσματα Covid αυξάνονται στη χώρα του ποτέ, σχεδόν σε κάθε πολιτεία, με μια τεράστια αύξηση 53%, η οποία είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι πριν από ένα χρόνο

Γιατί τα τεστ Covid εξακολουθούν να δίνουν υπερβολικές θετικές ενδείξεις και γιατί αυτός ο ιός (τον οποίο το CDC εξακολουθεί να τεκμηριώνει ότι είναι ήπιος ιός με συμπτώματα που ταιριάζουν με τη γρίπη) εξακολουθεί να υπάρχει μετά από δύο χρόνια; ...

Τα εμβόλια mRNA είναι βιολογικά όπλα με πολλούς σκοπούς, αλλά ο κύριος σκοπός αυτών των τοξικών ενέσεων είναι να καταστρέψουν πλήρως την προσαρμοστική ανοσία στους ενήλικες (ισόβια ανοσία που εμφανίζεται μετά από έκθεση σε παθογόνα) και να αποσταθεροποιήσουν την έμφυτη ανοσία στα παιδιά (φυσική ανοσία γεννιούνται οι άνθρωποι).

Με αυτόν τον τρόπο οι πληθυσμοί του κόσμου δεν θα είναι σε θέση να καταπολεμήσουν πραγματικούς ιούς και βακτήρια και η δράση της ανοσίας της αγέλης θα σπάσει, ανοίγοντας την πόρτα για την αποβολή ασθενειών και δημιουργώντας σούπερ πανδημίες, οι οποίες τελικά παράγουν μια συστηματική εξαφάνιση σε έναν πληθυσμό . Οι συνεχείς αναφορές για παρενέργειες από εμβόλια επιβεβαιώνουν ότι οι ενέσεις mRNA δημιουργούν μια ανοσολογική καταστροφή σε όλο τον δυτικό κόσμο.

Αυτός είναι ο λόγος που αυτά τα τέρατα του βαθέως κράτους κλιμακώνουν την κατάσταση και επικεντρώνονται στην ένεση στα παιδιά με αυτά τα βιοεμβόλια. Η FDA μόλις ενέκρινε τους εμβολιασμούς Covid της Pfizer για μικρά παιδιά 5 ετών και άνω και η Moderna ζητά τώρα έγκριση για τον εμβολιασμό μωρών 6 μηνών και άνω.

Πιστέψτε με, τα βρέφη σύντομα θα εμβολιαστούν με mRNA. Δεν χρειάζονται πλέον κλινικές αμβλώσεων. Έχουν καλύτερο όπλο. Και αυτός είναι ο λόγος που εμφανίζονται άρθρα στις ειδήσεις που δικαιολογούν την ευγονική.

Ένα άρθρο σήμερα ανέφερε ότι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια έδειξαν ότι οι γονείς που μεγάλωσαν περισσότερα από δύο παιδιά θα είχαν εξασθενημένο εγκέφαλο και θα έχαναν τη γνωστική ευκρίνεια στα τελευταία τους χρόνια. Αυτή η ανοησία θα ήταν σχεδόν αστεία αν δεν προοριζόταν ως ψυχολογικό μέσο για να καταστήσει τις μάζες προϋποθέσεις να αποδεχθούν τη δολοφονία εκατομμυρίων εμβρύων, βρεφών και παιδιών όλων των ηλικιών.

Το γεγονός ότι υπάρχει μια σταδιακή έλλειψη γάλακτος για μωρά εδώ στην Αμερική, και ο Μπιλ Γκέιτς που μισεί τα μωρά (που προηγουμένως είχε πιαστεί να κρύβει φάρμακα υπογονιμότητας στα εμβόλια του) και οι κακοποιοί του ξαφνικά κατέληξαν σε ένα σχέδιο για να κατασκευάσουν και να πουλήσουν το δικό τους τοξικό το περιβάλλον» η φόρμουλα μωρού (εδώ είναι το εξαιρετικό άρθρο του Gary Barnett που το αποκαλύπτει αυτό ) δείχνει πόσο πολύ αυτοί οι σκοτεινοί άνθρωποι μισούν τα παιδιά...

Ολόκληρη η οργανωμένη πανδημία αφορούσε την εγκαινίαση μιας δικτατορικής νέας παγκόσμιας τάξης και την εξάλειψη όσων θα μπορούσαν να σταθούν εμπόδιο, αλλά οι περισσότεροι αρνήθηκαν να δουν το πραξικόπημα, επιτρέποντας στους διεισδυμένους εχθρούς να φυλακίσουν τον κόσμο, να καταστρέψουν την ελευθερία και να διανείμουν επικίνδυνα βιοεμβόλια σε χρόνο ρεκόρ στους πληθυσμούς. 

(ἀριστερά,ταγμένοι στήν ἀτζέντα τῆς ΝΤΠ,οἱ προδότες τοῦ Καναδᾶ )

Μόλις η Αμερική μπήκε σε λειτουργία πλήρους κλειδώματος και παραβιάστηκαν οι συνήθεις διαδικασίες αντιμετώπισης της πανδημίας, τότε ήταν η στιγμή που οι επαγγελματίες υγείας και το κοινό μπορούσαν να μιλήσουν και να σταματήσουν την επιθετικότητα. Τα σημάδια μιας εξαγοράς ήταν κραυγαλέα, σαν μια όμορφη γυναίκα που έκανε ξαφνικά έναν χορό στριπ σε μια πολυσύχναστη γωνία του δρόμου. Δεν υπήρχε κανένας λογικός λόγος για ένα ήπιο ξέσπασμα του κορωνοϊού που να δικαιολογεί lockdown για έναν ολόκληρο πληθυσμό υγιών ανθρώπων. Οι άρρωστοι ασθενείς θα πρέπει να είναι οι μόνοι υπό απομόνωση εάν έχουν προσβληθεί από ένα πιο σοβαρό, εξαιρετικά μεταδοτικό παθογόνο, όπως η ευλογιά ή ένας από τους αιμορραγικούς πυρετούς.

Ακόμη και με 60.000 ανθρώπους που πεθαίνουν ετησίως από εποχική γρίπη ή το ποσοστό θνησιμότητας 53% από προηγούμενα κρούσματα γρίπης των πτηνών (H5N1) (σε σύγκριση με το ποσοστό θνησιμότητας SARS-CoV-2 0,1%), ο υποχρεωτικός αποχωρισμός από την κοινωνία δεν θεωρήθηκε ποτέ καν ως μέρος αυτών των απαντήσεων ετοιμότητας. Κι όμως, όταν επρόκειτο για έναν άλλο ήπιο κορωνοϊό, τα τμήματα δημόσιας υγείας απέρριψαν την ιατρική τεχνογνωσία και υιοθέτησαν μέτρα σκληρής αντίδρασης.

Και μαζί με την κακοποίηση από επαγγελματίες υγείας που θα έπρεπε να γνωρίζουν καλύτερα, οι περισσότεροι Αμερικανοί επέτρεψαν παθητικά να εγκλωβιστούν στα σπίτια τους σαν κρατούμενοι και να κάτσουν σαν πάπιες μπροστά σε μια ξένη εισβολή. Οποιαδήποτε πολιτική ομάδα εγκλωβίζει έναν ολόκληρο πληθυσμό διαπράττει πράξη πολέμου εναντίον των πολιτών της.

Ακόμη και ο όρος "lockdowns" ήταν μια προσεκτικά κατασκευασμένη λέξη από τους παγκοσμιοποιητές, αντικαθιστώντας τη συνήθη ιατρική φράση μέτρα καραντίνας προκειμένου να ορίσουν τη νίκη τους στην κατάκτηση της Δύσης.

Τέτοιες επιθετικές ενέργειες είναι πάντα ενδείξεις ότι μια χώρα ή χώρες δέχονται εχθρική επίθεση, και όμως, δύο χρόνια αργότερα, με πλήρη απόδειξη και αποδείξεις σε κοινή θέα ότι πανδημία δεν υπήρξε ποτέ και ότι ηγέτες 193 χωρών πούλησαν τις ψυχές τους στον διάβολο και διασχίζουν μια γέφυρα προς μια παγκόσμια κυβέρνηση, ο παγκόσμιος πληθυσμός απλώς αδιαφορεί.

Οι εχθροί που καταργούν τις δυτικές αξίες και νόμους είναι υπομονετικοί με το χρονοδιάγραμμα βάσει του οποίου θα λειτουργήσουν τα εμβόλια τους με όπλα mRNA. Σχεδιάζουν αυτήν την παγκόσμια κατάκτηση για πάνω από 50 χρόνια, αιώνες στην πραγματικότητα, και είναι πρόθυμοι να περιμένουν μερικά χρόνια ακόμα στους σνομπ βάλτους τους έως ότου ο τελικός «ιός» σφραγίσει το φέρετρο σε όλους εκείνους που δεν είναι μέρος της ελιτίστικης αντίληψης «τα γονίδια μου είναι καλύτερα από τα γονίδιά σου»,σαδιστική νοοτροπία.

Η κυβέρνηση που έχουν σχεδιάσει για τον κόσμο δεν θα μοιάζει με τις προηγούμενες κυβερνήσεις υπό την ηγεσία των κομμουνιστών. Οι στόχοι τους είναι η εξάλειψη όλων των ανθρώπων που θεωρούνται «γενετικά ακατάλληλοι» για την κοινωνία, η πλήρης υποδούλωση αυτών που αφήνουν να ζήσουν και η επαγωγή μιας νέας φυλής γενετικά τροποποιημένων ανθρωποειδών που έχουν σχεδιαστεί για να αντικαταστήσουν πλήρως την ανθρώπινη φυλή.

Η ζωή μετά την Covid-19 για όσους θεωρούνται μέρος της «ελίτ» ομάδας των πλουσίων και ισχυρών θα ζήσουν σαν βασιλιάδες, αλλά η υπόλοιπη ανθρωπότητα δεν θα είναι τόσο τυχερή

Ο νέος κόσμος για τους επιζώντες και τα δημιουργημένα ανθρωποειδή περιλαμβάνει τη ζωή σε επιτηρούμενες έξυπνες πόλεις, χωρίς ιδιωτικότητα, την κοινή χρήση διαμερισμάτων με αγνώστους, καμμία ιδιοκτησία, την αγορά και την πώληση βάσει αξιοκρατικού συστήματος, την απαγόρευση αναπαραγωγής, τα περιορισμένα ταξίδια, την προγραμματισμένη ευγονική για ορισμένες ηλικίες και φυλές, τρόφιμα γεννετικά τροποποιημένα(ΓΤΟ), μειωμένη ενέργεια και νερό, χωρίς αυτοκίνητα και κανένα δικαίωμα λήψης αποφάσεων. 

Δεν θα υπάρχουν εμπορικά κέντρα ή καταστήματα λιανικής. Όλα θα γίνονται διαδικτυακά, συμπεριλαμβανομένης της υγειονομικής περίθαλψης. Θα είναι μια ζωή απομόνωσης. Αυτός είναι ο λόγος που η παγκόσμια τάξη πραγμάτων μας πληροφορεί μέσα από βιβλία, συνεντεύξεις και συνέδρια ότι η ανθρωπότητα δεν θα υπάρχει στο μέλλον. και μόνο κατασκευασμένες υπερανθρώπινες υπάκουες «μηχανές» θα περπατούν στη γη. Τα ανθρώπινα όντα δεν θα είναι σε θέση να προσαρμοστούν διανοητικά σε έναν τέτοιο οπισθοδρομικό τρόπο ζωής, εκτός εάν είναι γενετικά κατασκευασμένα για να το κάνουν.

Επειδή ο κόσμος θα ζει κάτω από μια αποκρυφιστική ύπαρξη, με τα πάντα σε πλήρη αντίθεση με τη φυσική και κανονική τάξη ζωής που έζησαν οι άνθρωποι από την αρχή του χρόνου, δεν θα υπάρχουν ηθικοί ή αντικειμενικοί νόμοι για την προστασία των πολιτών και των οικογενειών. Η λατρεία του Θεού θα απαγορευτεί, και χωρίς αυτό το πνευματικό οδόφραγμα που κάποτε κρατούσε το σκοτάδι μακριά και επέτρεπε να βασιλεύει η ελευθερία, κάθε είδους παρεκκλίσεις θα αφθονούν.

Για περισσότερα από είκοσι χρόνια έχω εκπαιδεύσει πρώτους ανταποκριτές, επαγγελματίες υγείας και στρατιωτικό προσωπικό σε θέματα αντιτρομοκρατίας, βιολογικού πολέμου και ετοιμότητας πανδημίας. Το σκληρό γεγονός είναι ότι τα βιοόπλα θα είναι πάντα βιολογικά όπλα, που αναπτύσσονται αποκλειστικά για να χρησιμοποιούνται ως όπλα εναντίον αμάχων ή στρατιωτών κατά τη διάρκεια του πολέμου - έως δολοφονίες και ανικανότητα όπως απαιτείται για την επίτευξη επιτυχούς κατάληψης εθνών ή εθνών. Τα βιοόπλα δεν έχουν καμία σχέση με την ασφάλεια της δημόσιας υγείας και δεν θα έχουν ποτέ. Τα εμβόλια Covid-19 είναι όπλα, καθαρά και ξάστερα.

Η μεγάλη επαναφορά των εθνών πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή μέχρι το έτος 2030 και τα δυτικά ιδανικά και αξίες βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με αυτήν την παγκόσμια ατζέντα. Λοιπόν, πείτε μου, αν είχατε τη νοοτροπία των άτακτων, πώς θα φιμώνατε αθόρυβα εκατομμύρια ελεύθερους στοχαστές, θα κλέβατε τις κυβερνήσεις τους και ταυτόχρονα θα διατηρούσατε ολόκληρες τις  υποδομές της πόλης χωρίς ακατάστατα πυρηνικά όπλα και αιματηρές φυσικές εισβολές;

Οι εμβολιασμοί κατά του Covid ήταν τα όπλα με τα οποία ξεκινήσαν αυτή την ατζέντα της κόλασης. Αν και η πλειονότητα των θανάτων και των παρενεργειών από εμβόλια δεν αναφέρονται, ο χρόνος θα αποκαλύψει τελικά σε ποιο βαθμό αυτά τα εμβόλια έχουν οπλιστεί και ποιες συγκεκριμένες ομάδες επισημάνθηκαν ως στόχοι -- αλλά εκατοντάδες εκατομμύρια θα έχουν φύγει μέχρι τότε και οι επιζώντες θα ζουν κάτω από διαβολική οργουελική νέα παγκόσμια τάξη.

Ἀπό : henrymakow.com

Ναί,μόνη της ἡ ἀνθρωπότης παραδόθηκε στίς ἐπιταγές τῆς ΝΤΠ. Συνεπῶς αὔριο δέν θά ἔχῃ λόγο νά διαμαρτύρεται. Ἄλλως τε δέν προλαβαίνει πλέον οὔτε γιά διαμαρτυρία.Τετελεσμένα πράγματα...


Ἡ Πελασγική

4 σχόλια:

  1. Εἴδηση πού μεταδόθηκε ἀπό τήν Ἀμερική.
    Οἱ ἐμβολιασμένοι ἀνιχνεύονται μέ .....bluetooth!
    Εμβολιασμένοι, RFID και επαλήθευση με Bluetooth, ο γιατρός βγάζει την κάρτα του εμβολιασμένου!
    Άνδρας ενεβολιάσθη και τώρα κάθε ηλεκτρονική συσκευή Bluetooth προσπαθεί να συνδεθεί με το σήμα…Astrazeneca που είναι στο σώμα του!!!

    και............
    Νεκροταφείο γεμάτο με σήματα Bluetooth καθώς οι νεκροί εμβολιασμένοι εκπέμπουν διευθύνσεις MAC από τον τάφο!! (Video)

    https://www.ksipnistere.com/2022/05/bluetooth-mac-video.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι πολύ επιφυλακτικός σχετικά με την ανίχνευση bluetooth από μπολιασμένους γιατί κατά καιρούς το δοκίμασα χωρίς αποτέλεσμα.
      Προσωπικά σκέφτομαι ότι είναι μύθευμα από κέντρα που κοντά στα ξερά θέλουν να κάψουν και τα χλωρά, δηλαδή προσπάθεια γελοιοποίησης όσων λέγονται για τα μπόλια.

      Διαγραφή
    2. Χρειάζεται μια ειδική εφαρμογή για την ανίχνευσή του...την έχω κατεβάσει και λειτουργεί

      Διαγραφή
    3. Πες ποια είναι να την κατεβάσω κι εγώ.

      Διαγραφή