" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Ἡ Ζαχάροβα τούς ξεμπροστιάζει μέ βίντεο - ντοκουμέντο !


 Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα δημοσίευσε ένα βίντεο από τις συνεδριάσεις της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ το 1998.

Σύμφωνα με τη Ζαχάροβα, το βίντεο έγινε ένα χρόνο πριν από τον βομβαρδισμό του Βελιγραδίου.

Δηλαδή ήταν η εισήγησή του ως γερουσιαστής των Δημοκρατικών το 1998 που έγινε δεκτή το 1999! Σαν να ήξερε!

Στο βίντεο φαίνεται ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν να λέει ότι ήταν αυτός που πρότεινε τον βομβαρδισμό της πρωτεύουσας της τότε Ο.Δ. Γιουγκοσλαβίας.

Πρότεινα τον βομβαρδισμό του Βελιγραδίου. Πρότεινα στους Αμερικανούς πιλότους να πάνε εκεί και να καταστρέψουν όλες τις γέφυρες στον Ντρίνα”, είπε ο Μπάιντεν.

Η Γιουγκοσλαβία δεν αποτελούσε άμεση ή έμμεση απειλή για τις Ηνωμένες Πολιτείες ή τους πολίτες τους. Απλώς το χρειάζονταν”, κατέληξε η Ζαχάροβα.


Ἀπό "Κατακομβική Ἐκκλησία",ὅπου μπορεῖτε νά παρακολουθήσετε καί τό βίντεο.


Σημ. Ἡ α΄φωτό ἀπό ἐδῶ


Ἡ Πελασγική

3 σχόλια:

  1. Ο Μπαϊντεν ειναι ενα ελεεινο και τρισαθλιο διποδο ον, το οποιον υπακουει στα αφεντικα του και τα οποια αφεντικα του ειναι αυτοι που εκλεψαν την εκλογικη νικη του Τραμπ το 2020 και την εδωσαν ετοιμη στον παιδομυριζοντα τ' ανηλικα κοριτσακια, Μπαϊντεν.
    Ειχαν τα σχεδια τους, οπως βλεπουμε καταφανερα σημερα, με τα οποια ο Τραμπ μαλλον θα τους δυσκολευε να τα εκτελεσουν.
    Βεβαια οι ηθικοι αυτουργοι καθε παρομοιου εγκληματος και κλεπταποδοχοι, ελληνοφωνοι "δημοσιογραφοι", τον αποκαλουν στα τσοντοκαναλα που δουλευουν, "προεδρο των ΗΠΑ".

    Τελος παντων,παραθετω δυο συνδεσμους που αξιζει να διαβαστουν απ' του φιλους της παρουσης ιστοσελιδας.

    1)Ανάλυση για τα τεκταινόμενα στην Ουκρανία έξω από το κατεστημένο αφήγημα, από τον Ιταλό καθολικό αρχιεπίσκοπο Carlo Maria Viganò, (που τον είδαμε να υποστηρίζει τον πρόσφατο ξεσηκωμό των Καναδών φορτηγατζήδων κατά των ασφυκτικών μέτρων του Τρυντώ).

    http://redskywarning.blogspot.com/

    και....ειδικα για τις ελληνοφωνες τηλεπορνες (σερνικες και θηλυκες) που η συνεχιζομενη γεννοκτονια των παιδιων της Παλαιστινης, απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    2) Ολιγαρχες: Ρωσσια, Ισραηλ και τα ψεμματα των ΜΜΕ
    https://israelpalestinenews.org/oligarchs-russia-israel-and-media-omissions/




    Π. Τσιρωνης
    Τζακσονσβιλ, Φλοριδα


    ΥΓ
    Εναθαρυνομαι ομως απ το γεγονος οπως βλεπω στα Τι-Βια, που οι ...."στοιχημαν" και λοιποι κλεφτες του τζογου, μας συμβουλευουν να λεμε ναι στην οπαδικοτητα αλλα οχι στην οπαδικη βια, αλλα παιξτε τα για νασας τα παρουμε. Οι κλεφτες που αρπαζουν ακομα και το τελευταιο πεννυ απ τους φουκαραδες που βλεπουν τον τζογο σαν μια λυση να οικονομησουν.
    θυμαμαι τον μακαριτη τον πατερα μου που μου λεγε. "Γιε μου οπου βλεπεις τον τζογο και την πουτανια να ανθιζουν, να ξερεις οτι αυτη η κοινωνια νοσει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δέκα (10) φωτογραφίες που εκθέτουν το συστημικό ψέμμα για την Ουκρανία!

    https://kanenazori.com/2022/03/17/deka_hoax_fwto/

    (Να 'τανε μονο αυτες;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η βρωμογρια Ν. Πελοσι (εγκληματιας κατα της ανθρωπωτητας ΚΑΙ αυτη-μην ξεχνιομαστε) τα τσουξε παλι.
    Δεν μπορει να αρθρωσει λεξη.

    https://rense.com//

    ΑπάντησηΔιαγραφή