" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Ἀπό τούς περιουσίους μέ ἀγάπη ἡ ...« Οὐκρανική κρίσις »

Σε μια αναιδέστατη ζωντανή εμφάνιση,το 2016, ο Ζελένσκι, μαζί με άλλα τρία μέλη ενός κωμικού θιάσου, μιμήθηκαν το «piano four hands» με ένα άλλο μέρος της ανατομίας τους. Η λίστα μουσικής τους περιελάμβανε το "Chopsticks", το "Habanera" από το "Carmen" του Georges Bizet και, φυσικά, το εβραϊκό folk "Hava Nagila". ( γράφουν οἱ Times of Israel ἐδῶ) Τό βίντεο μπορεῖτε νά τό παρακολουθήσετε ἐδῶ. Ἀπό τό 5:16΄ ὅπου παίζουν τό "Hava Nagila" καί τό εὐχαριστιούνται ἰδιαιτέρως...! 

Ενώ ο Ρωσο-Ουκρανικός πόλεμος είναι σε εξέλιξη, ας ρίξουμε μια ματιά στη σύνθεση της ουκρανικής κυβέρνησης:

Ο βασικός εσωτερικός κύκλος λήψης αποφάσεων του Ουκρανού Προέδρου Ζελένσκι βασίζεται στην πραγματικότητα στον κύκλο των φίλων του όταν ήταν ηθοποιός.

1. Ο Αρχηγός του Επιτελείου του Προεδρικού Μεγάρου, Andre Yemark, είναι κωμικός παραγωγός

2. Ο επικεφαλής της Προεδρικής Διοίκησης, Andre Bodin, είναι δικηγόρος στη βιομηχανία του θεάματος.

3. Ο επικεφαλής σύμβουλος πολιτικής του προέδρου, Sergey Sheffey, είναι συγγραφέας κωμωδίας.

4. Ο Ivan Bakanov, αντιπρόεδρος της Ουκρανικής Ανώτατης Υπηρεσίας Πληροφοριών, είναι το αφεντικό μιας εταιρείας κωμωδιών.

5. Ο ανώτερος σύμβουλος της Ουκρανικής Επιτροπής Εθνικής Άμυνας, Σεργκέι Σιβόκο, είναι επίσης κωμικός και συνεργάτης του Ζελένσκι στην υποκριτική.

Αν κοιτάξεις απλώς το βιογραφικό τους, δεν μπορείς να καταλάβεις αν πρόκειται για κινηματογραφική και τηλεοπτική εταιρεία ή για το όργανο λήψης αποφάσεων μιας χώρας.

Γιατί η Ουκρανία αγνόησε τελείως τις γεωπολιτικές σχέσεις των μεγάλων δυνάμεων όλα αυτά τα χρόνια; Φαίνεται ότι η εσωτερική ασφάλεια και η εθνική ανάπτυξη δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς τους πολιτικούς - γιατί πραγματικά δεν πειράζει, βασικά δεν είναι Ουκρανοί.

Επειδή η Ουκρανία αναγνωρίζει τη διπλή υπηκοότητα, το 80% των ανώτερων κυβερνητικών αξιωματούχων είναι Αμερικανοί και το 90% του πλούτου και των ανθρώπων των πλουσίων βρίσκεται στο Λονδίνο ή την Ελβετία.

Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008, ο φιλοαμερικανός Γεωργιανός Πρόεδρος Σαακασβίλι, ο οποίος έλαβε εντολή να επιτεθεί από τον Πούτιν, ηττήθηκε και ανατράπηκε και μεταμορφώθηκε σε κυβερνήτη της περιφέρειας της Οδησσού της Ουκρανίας.

Η γυναίκα υπουργός Υγείας της Ουκρανίας είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα. Γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πριν από το 2013, ήταν Αμερικανίδα γενική γιατρός. Πήγε στην Ουκρανία το 2013, πολιτογραφήθηκε στην Ουκρανία το 2015 και προήχθη σε Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας το 2016. Το 2019, η Ζελένσκι αψήφησε κάθε αντίθεση και διορίστηκε υπουργός Υγείας.

Οι τρεις υπουργοί που διορίστηκαν από το κοινοβούλιο της Ουκρανίας τον Νοέμβριο του 2014 είναι όλοι ξένοι:

Ο υπουργός Οικονομικών είναι Αμερικανός.

Ο Υπουργός Υγείας είναι Γεωργιανός.

Ο Υπουργός Οικονομίας είναι Λιθουανός.

Ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας ήταν κυβερνήτης της Οδησσού.

Ο τελευταίος πρόεδρος, ο Πέτρο Ποροσένκο, λέγεται ότι ήταν πληροφοριοδότης της CIA.

Όσο για τα στρατεύματα βάσης, πολλοί διοικητές πρώτης γραμμής είναι Αμερικανοί και έχουν ενταχθεί στην Ουκρανία τα τελευταία χρόνια.

Όσον αφορά τις ποσοτικές στατιστικές, οι δείκτες έχουν ως εξής:

1) Το 80% των ανώτερων αξιωματούχων έχουν την αμερικανική υπηκοότητα (η διπλή υπηκοότητα είναι νόμιμη).

2) Το 90% του πλούτου των πλουσίων βρίσκεται στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

3) Ο Ζελένσκι δεν είναι ούτε Ρώσος ούτε Πολωνός, αλλά Εβραίος και έχει επίσης μια έπαυλη και τεράστια περιουσιακά στοιχεία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Υπάρχει ελπίδα για τους απλούς ανθρώπους σε μια τέτοια χώρα;

Όταν έρθει ο πόλεμος, θα σκεφτεί κανείς αυτή τη γη από τη σκοπιά της χώρας και του έθνους;

Ποιος είναι λοιπόν ο απώτερος στόχος τόσων ανθρώπων με αμερικανικές και δυτικοευρωπαϊκές εθνικότητες να διεισδύσουν στην Ουκρανία;

Η ουκρανική κυβέρνηση είναι μια ισχυρή κυβέρνηση στο όνομα του ουκρανικού κράτους και του ουκρανικού λαού. Στην πραγματικότητα, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα σκιερό υπουργικό συμβούλιο. Το να ζεις σε μια τέτοια χώρα είναι αβοήθητο και τραγικό, και είναι πραγματικά δύσκολο για περισσότερους από 40 εκατομμύρια Ουκρανούς!

( ἀπό ἐδῶ

 ...η Ουκρανία δεν είναι δημοκρατία. Η σημερινή κυβέρνηση του έθνους ήρθε στην εξουσία μετά το πραξικόπημα του 2014 που σχεδίασε το Υπουργείο Εξωτερικών του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα με εκτιμώμενο κόστος 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η αλλαγή καθεστώτος οδηγήθηκε από τη ρωσόφοβη Βικτόρια Νούλαντ του Στέιτ Ντιπάρτμεντ με βοήθεια από τον διεθνή παγκοσμιοποιητή Τζορτζ Σόρος. 

Απομάκρυνε τον δημοκρατικά εκλεγμένο Πρόεδρο Βίκτορ Γιανουκόβιτς που δυστυχώς γι' αυτόν,ήταν  φίλος της Ρωσίας. 

Η Ουκρανία φημολογείται ότι είναι και η πιο φτωχή και πιο διεφθαρμένη χώρα στην Ευρώπη, το μαρτυρεί το έπος του Hunter Biden

Ο Ζελένσκι, ο οποίος είναι Εβραίος και ισχυρίζεται ότι έχει θύματα ολοκαυτώματος στο γενεαλογικό του δέντρο, είναι πρώην κωμικός που κέρδισε τις εκλογές το 2019. Αντικατέστησε έναν άλλον Εβραίο πρόεδρο Πέτρο Ποροσένκο, αφού έλαβε μεγάλη χρηματοδότηση και προώθηση από έναν ακόμη Εβραίο συμπολίτη του και τον πλουσιότερο ολιγάρχη της Ουκρανίας τον Ihor Kolomoyskyi, ο οποίος είναι επίσης Ισραηλινός πολίτης και ζει στο Ισραήλ. Ως διασκεδαστής, μια από τις μουσικές πράξεις του Zelenskyy συνίστατο στο να παίζει πιάνο με το πέος του , υποδηλώνοντας ότι το ουκρανικό χιούμορ έχει μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά.

Μετά την εκλογή του νέου μοντέλου ουκρανικής κυβέρνησης μετά το πραξικόπημα το 2014, τα κόμματα της αντιπολίτευσης κηρύχθηκαν παράνομα και ορισμένοι ηγέτες συνελήφθησαν για «προδοσία», τα μέσα ενημέρωσης λογοκρίθηκαν και το κοινοβούλιο έκρινε εκτός νόμου τα ρωσικά, τη γλώσσα του ενός τρίτου του πληθυσμού. επίσημη γλώσσα. Στη συνέχεια, η κυβέρνηση κήρυξε τον πόλεμο στις κυρίως ρωσικές ανατολικές επαρχίες και, τα τελευταία οκτώ χρόνια, έχει σκοτώσει 14.000 ανθρώπους.

...  Τα εβραϊκά μέσα κατακλύζουν επίσης τον Ζελένσκι με επαίνους, αναφέροντάς τον ως έναν γνήσιο «Εβραίο ήρωα», έναν σύγχρονο Μακκαβαίο που αντιστέκεται στην καταπίεση, έναν Δαβίδ εναντίον του Γολιάθ.Πωλούνται μπλουζάκια με την εικόνα του που γράφουν «Αντίσταση στους τυράννους από τον Φαραώ», ενώ η εβραϊκή κοινότητα στη Νέα Υόρκη συγκεντρώνει εκατομμύρια δολάρια για την ουκρανική βοήθεια.

Το Εβραϊκό Τηλεγραφικό Πρακτορείο αναφέρει ότι «μια δημογραφική έρευνα του 2020 υπολόγισε ότι εκτός από έναν «πυρήνα» πληθυσμό 43.000 Εβραίων, περίπου 200.000 Ουκρανοί είναι τεχνικά επιλέξιμοι για ισραηλινή υπηκοότητα, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν αναγνωρίσιμη εβραϊκή καταγωγή. Το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσο λέει ότι ο αριθμός αυτός θα μπορούσε να φτάσει τις 400.000»...( ἀπό ἐδῶ)

Εὐχαριστοῦμαι τόν φίλο ἀναγνώστη/σχολιαστή ( ἐδῶ) γιά τίς παραπάνω σελίδες. 


Ἡ Πελασγική

28 σχόλια:

  1. https://katakomviki-ecclesia.blogspot.com/2022/03/h-mig-29-rammstein.html

    ΕΜΠΛΟΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἄν τε νά τελειώνουμε μ᾿αὐτόν τόν πλανήτη. Πᾶμε γι᾿ἄλλους γαλαξίες...

    Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν η φωτογραφια δεν ειναι κολαζ , τι λεει το Κ.Ι.Σ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί λέει τό ΚΙΣ; !!!

      Ποιός ἐρωτᾶ τό ΚΙΣ ; Χά ! Σκέφτομαι τούς ὁλιγάρχες τῆς Ἀνατολικῆς Εὑρώπης, νέ ἐρωτοῦν τό ΚΙΣ. Πλάκα θά εἶχε!

      Ἀγαπητέ μου ὅταν μιλοῦν κι᾿ἀποφασίζουν οἱ « σοφοί τῆς Σιών »,τά ΚΙΣ,ὅλου τοῦ κόσμου,ἁπλῶς τό βουλώνουν κι᾿ἀκολουθοῦν.

      Καί παρεμπιπτόντως,μήν κολλᾶς σέ μία φωτό...
      (https://esxatianasxesi.blogspot.com/2022/03/blog-post_80.html)


      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  4. Πελασγική, η φωτογραφία δεν είναι αυθεντική. Δες εδώ.
    https://www.snopes.com/fact-check/zelenskyy-swastika-jersey/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐσύ πάλι κόλλησες στήν αὐθεντικότητα μιάς φωτό,ὅταν τό ἄτομο ἀποδεικνύει μέ κάθε του ἐνέργεια τό πόσο ἀγκαλιά βρίσκεται μέ τούς ναζιστές τῆς Οὐκρανίας μόνο καί μόνο πρός ἐξυπηρέτησιν τῶν σκοπῶν του ! Αὐτός πού καμαρώνει πώς ἔχει στήν οἰκογένειά του θύματα τοῦ ὁλοκαυτώματος,ἀλλά :

      παρασημοφορεί τον_αρχηγό_των_ΝΑΖΙ_πολιτοφυλάκων τής Ουκρανίας... (https://esxatianasxesi.blogspot.com/2022/03/blog-post_80.html)

      Κόλλησες ὅμως στήν φωτό,ἐσύ...


      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. και το snopes.com ειναι αυθεντικο;
      εβραιοι ειναι ΚΑΙ αυτοι του snopes.com

      Διαγραφή
  5. https://dimpenews.com/2022/03/09/%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf-%cf%85%cf%80-%ce%ac%ce%bc%cf%85%ce%bd%ce%b1%cf%82-%cf%81%cf%89%cf%83%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%ad%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%84/

    Και εδω τελειώνει κι επίσημα το παραμύθι με τους κακούς εισβολείς Ρωσους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω σ' ευχαριστω αγαπητη Πελασγικη που ανεβασες το σχολιο μου ως αναρτηση για τους εκλεκτους αναγνωστες σου.
    Η σηψη, η αποσυνθεσις και η βρωμα που κυριαρχει στους κυβερνωντες της λεγομενης "Δυσης" εχει χτυπησει το ταβανι και μονο οι εθελοντες τυφλοι δεν μπορουν να την δουν.
    Μου θυμιζουν καποιους που καθονται σ΄ ενα παγκακι σ' ενα αλσος μονοι τους και φορανε μασκα μην κολλησουν τον κινεζοιο απο κανα σπουργιτι.
    Επειδη λογω δουλειας μοιραζομαι τον χρονο μου μεταξυ Ελλαδος και Αμερικης θυμαμαι προ λιγων εβδομαδων που βγηκε καποιος χαρακτηρας απ το καθεστως Μητσοτακη που συμβουλευε τους Ελληνες οτι πρεπει ν' αγορασουν καινουργια ψυγεια που καταναλωνουν λιγοτερο ρευμα.
    Ακουσα λοιπον χθες τους φωστηρες του Μπαϊντεν που συμβουλευαν τους αμερικανους ν' αγορασουν ηλεκτρικα αυτοκινητα, (των 100.000 δολ το κομματι παρακαλω) μιας και η βενζινη εφτασε για ΠΡΩΤΗ φορα στην Αμερικη στα $4.19 δολλαρια το γαλλονι στην Φλοριδα. Χωρια που οι τηλερουφιανοι του ενος εκατομυριου δολ. μισθο τον χρονο, προγκαγαν τον κοσμακη των 30.000 και 40.000 δολ τον χρονο, οτι ΠΡΕΠΕΙ να ανεχθουν χωρις παραπονα την ακριβη βενζινα γιατι ο Πουτιν ειναι ο νεος Χιτλερ, αλλιως εισαι αντι-αμερικανος, προδοτης και αλλα τετοια φρικιαστικα.
    Εχουν γινει ΤΟΣΟ προβλεψιμοι οι αισχροι κυβερνωντες την Δυση.

    Πιστευω οτι στις μερες μας εχει αρχισει το ξηλωμα τους.

    Την κασλησπερα μου σ' ολους.


    Π. Τσιρωνης
    Τζακσονσβιλ
    Φλοριδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχουν γινει ΤΟΣΟ προβλεψιμοι οι αισχροι κυβερνωντες την Δυση.

      Ἔτσι ὅπως τό ἔγραψες ! Τόσο προβλέψιμοι πού καταντοῦν μονότονοι...

      Ἐλπίζω στήν μαζική ἀφύπνισιν τοῦ κόσμου.


      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Π. !

      Διαγραφή
  7. Κίνηση ΡΟΥΑ ΜΑΤ απο Πολωνία....
    Πολωνικά MiG-29 για Ουκρανία μέσω ΗΠΑ, τέλος! –

    «Σας παραχωρούμε δωρεάν τα ΜiG-29 για να τα δώσετε στους Ουκρανούς (σ.σ.: εσείς, όχι εμείς) αφού λέτε ότι θέλετε να τους βοηθήσουμε, αλλά θέλουμε να να αντικαταστήσετε με F-16! Ξεκινάμε από τώρα!».

    Και ο Τ.Μπάιντεν «σφύριξε αδιάφορα»!



    Η εξέλιξη εκθέτει ανεπανόρθωτα την αξιοπιστία των ΗΠΑ του Τ.Μπάιντεν. Άδικα βγήκε ο τραγικός Ζελένσκι και εκλιπαρεί για τα πολωνικά MiG-29, προσπαθώντας να αλλάξει την απόφαση των ΗΠΑ.

    Νόμιζε ότι θα τον βοηθούσαν οι Αμερικανοί και έκανε αυτά που έκανε στους ρωσόφωνους. Ξέχασε την Σαακασβίλι της Γεωργίας και την γραβάτα του.

    Η πρόταση των Πολωνών ήταν πολύ έξυπνη (ζήτησαν τα MiG-29 να αντικατασταθούν 1:1 από F-16) και «μέτρησαν» ταυτόχρονα την διάθεση των ΗΠΑ σε ότι αφορά την παροχή βοήθειας σε κράτη όπως η ίδια η Πολωνία.

    περισσοτερα εδω://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/aeroporia/mig-29-oi-ipa-aperripsan-tin-protasi-tis-polonias-tha-mpainame-se-polemo-me-ti-rosia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις ἀγαπητε μου,ἤδη ἀπό τώρα βλέπω τήν κυριαρχία τῶν περιουσίων στήν ἀνατολική Εὐρώπη.Στά ...χώματά τους,ὅπως ὑποστηρίζουν.Οἱ Ἰσραηλινοί δέν παίρνουν ἀνοικτά τό μέρος τῶν Οὐκρανῶν διότι ἔχουν καλές σχέσεις καί μέ τήν Ῥωσσία.Γιατί ; Διότι στήν Ῥωσσία ἡ παρουσία τους,ἦταν πολυπληθής παλαιόθεν !

      Θέλουν πίσω πολλά,οἱ περιούσιοι. Ἀφοῦ πῆραν ὅ,τι ἤθελαν μέσῳ τοῦ Β΄Π.Π. ἀφοῦ ἑδραίωσαν τήν θέσιν τοῦ κράτους τους,σέ πολύ μεγάλο βαθμό καί κυρίως μέσῳ τῶν διμερῶν σχέσεων πού δημιούργησαν σέ Ἑλλάδα καί Κύπρο ( πολύ μεγάλης γεωπολιτικῆς σημασίας) τώρα παίζουν καί τήν παρτίδα γιά Ἀνατολική Εὐρώπη...

      Ὁπότε ὅ,τι καί νά μᾶς λέει ἡ Πολωνία τ᾿ἀκοῦμε βερεσέ ὅταν ξέρουμε πολύ καλῶς τόν ῥόλο της στήν ὑπόθεσιν τῶν περιουσίων...

      « ..η Πολωνία είναι μία από τις λίγες χώρες στον κόσμο όπου «η διδασκαλία για το Ολοκαύτωμα είναι υποχρεωτική σε όλα τα στάδια της εκπαίδευσης..
      ... ... Ούτε η διακήρυξη του Terezin ούτε ο νόμος JUST 447 είναι μέσα που θα αποτελούσαν οποιαδήποτε νομική βάση για την επιστροφή περιουσίας» έγραψε το υπουργείο.. η Πολωνία "παρέχει σε όλους ίσους όρους, ανεξαρτήτως ιθαγένειας ή καταγωγής, για τη δυνατότητα διεκδίκησης του δικαιώματος σε απώλεια περιουσίας". "Η πολωνική νομοθεσία επιτρέπει στους πρώην ιδιοκτήτες ή τους νόμιμους διαδόχους τους να διεκδικήσουν δικαιώματα σε ακίνητα μέσω διοικητικών και δικαστικών διαδικασιών...»
      ( συνδυάσετε τόν ῥόλον τοῦ Ἑβραϊκοῦ Εὐρωπαϊκοῦ Κοινοβουλίου,τῶν ὀλιγαρχῶν ἀπό τίς πρώην κομμουνιστικές χῶρες,πού κατά σύμπτωσιν ( !) εἶναι οἱ δημιουργοί του,τήν ἐμμονή τους νά καταδεικνύουν τήν πολυχιλιετή τους παρουσία σέ διάφορες χῶρες,ἰδίως τῆς Εὐρώπης καί τῆς Ἑλλάδος μήν ξεχνιόμαστε καί σ᾿ὅλα αὐτά τοποθετῆστε τήν σημαντικότητα τῆς περιοχῆς πού ὁριοθετοῦσε γεωγραφικῶς τήν Χαζαρία...
      Γράφαμε σχετικῶς, ἐδῶ : https://sxolianews.blogspot.com/2021/04/blog-post_22.html)

      Ἄς μήν καταπίνουμε ἀμάσητο τό παραμύθι τους...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
  8. Καλησπέρα αγαπητή Πελασγική,

    η ιστορία ΤΟΥΣ επαναλαμβάνεται...

    πριν από εκατό χρόνια είχαμε τους "εκλεκτούς" μισθοφόρους made in Wall Street ("κοινώς" Μπολσεβίκους) στο εβραϊκό πραξικόπημα ("κοινώς" Οκτώβριανή "επανάσταση")
    και σήμερα έχουμε τους σύγχρονους "εκλεκτούς" κωμικο-τραγικούς/επικίνδυνους μισθοφόρους Μπολσεβίκους made in NATO....

    Αντώνης Γερμανία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὅπως ἔγραψα καί πιό πάνω : Θέλουν πίσω πολλά,οἱ περιούσιοι...τώρα παίζουν καί τήν παρτίδα γιά Ἀνατολική Εὐρώπη...

      Ναί,ἔτσι εἶναι Ἀντώνιε,ὅπως τό γράφεις ἐπιτυχίες ἀνά 100ετηρίδα !

      Θά τίς ἔχουν καί τώρα ; Πολύ φοβοῦμε πώς θά τήν ἔχουν,τήν ἐπιτυχία τους ΚΑΙ τώρα...

      Μόνη ἐλπίς ἡ μαζική ἀφύπνισις τοῦ κόσμου. Ὁψόμεθα...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Ἀντώνιε !

      Διαγραφή
  9. Σε χάσαμε...ευχομαι να εισαι καλα στην υγεία σου

    Οι εξελιξεις τρεχουν...μας προσπερνούν κυριολεκτικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὅπως ἔγραψα καί στόν φίλο πιό πάνω,μετακομίσαμε τήν Τετάρτη. Ὁπότε εἴμεθα μέχρι σήμερα τό μεσημέρι χωρίς σύνδεσιν.Πάλι καλά πού μᾶς συνέδεσαν μέσα σέ 2 ἡμερες !

      Ὅμως ἀγαπητέ μου πολύ κούρασις ! Πέρν τῆς μετακόμισης τῆς Τετάρτης,πάνω ἀπό μία ἑβδομάδα μεταφέραμε ὅ,τι μπορούσαμε μέ τό αὐτοκίνητο. Πακετάρισε,μετέφερε,ξε-πακετάριζε ! Μέχρι σήμερα ἀκόμη κάναμε 2 διαδρομές !!!

      Ναί,τρέχουν οἱ ἐξελίξεις ὅμως δέν μπορεῖς νά τά κάνῃς ὅλα μαζύ !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου καί εὐχαριστῶ πολύ γιά τό ἐνδιαφέρον.Πιστεύω πώς ἄν εἴμαστε κοντά,ὅλοι,θά βοηθούσατε κι᾿ἐσεῖς μέ τήν μετακόμισιν.Ἔτσι δέν εἶναι ;

      Διαγραφή
  10. Καλημέρα
    Τα μηνύματα δεν τα λαμβάνετε η δεν θέλετε να δημοσιεύσετε σχόλια που
    απλώς προσπαθούν να δημιουργήσουν το έναυσμα για μια σοβαρή
    συζήτηση σε σχέση με ιδεολογικά θέματα δεξιάς αριστεράς, φασισμού ναζισμού κομμουνισμού,
    έτσι που να μην πάνε οι Ελληνες να ψηφίσουν-υποστηρίξουν και πάλι την αριστερά
    για να τους γλιτώσει απο το κακό φασιστικό-ναζιστικό ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΑΜΕΡΙΚΗ;
    Πολλά ζητώ;
    Μάλλον. Οπότε καλλίτερα ας βάλω και εγω μια παραπομπή
    που απλώς να αποπρασανατολίζει απο την ουσία των άρθρων σας.
    Ηθελα να ήξερα γιατί "όλοι οι ιστότοποι" δημοσιεύετε ένα άρθρο
    και αντί να ζητάτε σχόλια σε σχέση ΜΟΝΟ με το άρθρο αυτό καθ'εαυτό,
    έτσι που να εμβαθύνουμε στην ουσία
    αυτού που δημοσιεύεται , προτιμάτε οποιοδήποτε άλλο άσχετο σχόλιο,
    που τις περισσότερες φορές απλώς παραπέμπει σε άλλο θέμα.

    Πάντως εάν τα διαβάζετε τα σχόλια και απλώς δεν θέλετε να τα δημοσιεύετε
    και πάλι δεν με ενοχλεί.
    Θα με ενοχλούσε να "χάνονταν"!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἔγραψα πιο πάνω σχετικῶς μέ τήν ἀπουσία μας : Μετακόμισις !

      Θέλεις ἀπάντησιν γιά τόν κακό ναζισμό πού συνειρμικῷς θά ὁδηγήσῃ στόν ἀντίποδα τόν ...καλό κομμουνισμό ;

      Εἶναι λάθος ἡ ἐκτίμησις.Καί ξέρεις γιατί.Τό γνωρίζεις ἀλλά θέλεις νά κάνης τήν ἀντίδρασιν. Στήν συγκεκριμενη περίπτωσιν ὅλοι οἱ ὁπαδοί τῆς νεοταξίτικης ἀτζέντας εἶναι μέ τούς Οὐκρανούς ναζί ! Τό ἴδιο καί τά βρωμερά καί τρισάθλια μμε. Αὐτοί πού τούς ὑποστηρίζουν τούς προωθοῦν,τούς δικαιώνουν ἐν τέλει στά μάτια τοῦ πλήθους,τί ἀποτέλεσμα ἔχουν ;

      Μά τί καλοί πού εἶναι οἱ ναζί τελικῶς;
      Πόσο ἀγαποῦνν τήν πατρίδα τους!
      Τί ἤρωες πού εἶναι καί μάχονται γιά τά ἰδανικά τοῦ ἔθνους τους !!!

      Ἄν αὐτό ἐσύ τό ἐννοεῖς ὡς συμπάθεια πρός τόν κομμουνισμό,τότε τί νά πῶ ;

      Μέχρι καί ντύσιμο στά χρώματα τῆς Οὐκρανίας κάνουν οἱ συστημικοί ...δημοσιογράφοι καί οἱ τηλεπερσόνες !

      Τέλος πάντων,ἡ συζήτησις ἐπί τοῦ θέματος,ἄνοιξε...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
  11. Ευχομαι νασαι καλα αγαπητη Πελασγικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εὐχαριστῶ πολύ ἀγαπητέ μου. Ναί,καλά εἶμαι.Μετακομίσαμε ὁπότε περιμέναμε τήν σύνδεσι ἀπό τόν ΟΤΕ. Πάλι καλά πού ἔγινε σέ 2 ἡμέρες !

      Εὐχαριστῶ πολύ γιά τό ἐνδιαφέρον. Νά εἶσαι καλά !

      Διαγραφή
  12. Ξεκάθαρα στημένη η εκμετάλλευση της πανδημίας για να φέρουν παγκόσμιο κομμουνισμό, VIDEO
    https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/paremvasi-meta-tis-teleytaies-exelix/

    Εσείς συενχίστε να τα βάζετε με τον ναζισμό, στρέφοντας τον αμόρφωτο λαό στον κομμουνισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βεβαίως συμφωνῶ γιά τό ἐπιδιωκόμενο ἀποτέλεσμα τῆς πλανδημίας.

      Ὅσο γιά τό ναζισμό ἤ κομμουνισμό ἀπάντησα πιό πάνω στόν ἀνώνυμο 10:37 π.μ.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
  13. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!

    ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ...

    https://katakomviki-ecclesia.blogspot.com/2022/03/15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εὐχαριστῶ πολύ ἀγαπητέ μου !

      Ὅ,τι καί νά λέμε,ὅσα βίντεο κι᾿ἄν τ᾿ἀποδεικνύουν δέν ἀλλάζει σέ τίποτα τήν τακτική τῶν μαριονετῶν τῆς ΝΤΠ.Τά συστημικά ΜΜΕ κάνουν ὅ,τι τούς διατάζει ἡ νεοταξίτικη ἀτζέντα.Καί τό πλῆθος πού παρακολουθεῖ ἁπλῶς τούς ...ἐμπιστεύεται...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
  14. Προς τους "εγκριτους", "εγκυρους" και "αντικειμενικους" απανταχου...
    Υπάρχουν κόμματα στην Ουκρανία; Βγάζουν ανακοινώσεις και αν ναι τι γράφουν αυτές οι ανακοινώσεις; Γιατί δεν μας τις διαβάζετε; Αντιπολίτευση υπάρχει; Που βρίσκεται; Τι θέση έχει πάρει;

    Τα κόμματα έχουν προέδρους, αντιπροέδρους, γραμματείς, κεντρικές επιτροπές, κάποια όργανα που διοικούν τέλος πάντων;; Αν ναι, τα μέλη τους που βρίσκονται;; Τι γνώμη έχουν;; Τόσοι απεσταλμένοι δημοσιογράφοι γιατί δεν έχετε πάρει ούτε μια συνέντευξη από κάποιους τέλος πάντων από αυτούς;;
    Κοινοβούλιο και βουλευτές υπάρχουν;; Τι λένε αυτοί;; Είναι στην Ουκρανία η έφυγαν;; Δεν γίνεται να μάθουμε;; Να πάρετε κάποια συνέντευξη και από αυτούς;;


    Εφημερίδες υπάρχουν;; Η Καταργήθηκαν;;Αν υπάρχουν δεν γίνεται να μας δείξετε τι γράφουν;;

    Οργανώσεις νεολαίας υπάρχουν στην Ουκρανία;; Νομίζετε πως είναι ασήμαντο να μάθουμε πως αντιδρά η νεολαία στην κατάσταση αυτή;; Αν έχουν βγάλει ανακοινώσεις γίνεται να μας τις διαβάσετε;;
    Σύλλογοι, εργατικά σωματεία, συνδικάτα κλπ, τί λένε;; Δεν μας έχετε παρουσιάσει κάτι. Κάποιο κάλεσμα πχ κάποιο πρόεδρο, γραμματέα κλπ. Γίνονται συνελεύσεις και αν ναι τί συζητιέται σ αυτές ;;
    Όλοι είναι στοιχημένοι πίσω από τον Ζελένσκι;; Όλοι συμφωνούν με όλες του τις ενέργειες;;
    Γιατί μόνο τον Ζελένσκι μας εμφανίζετε κάθε μέρα να δίνει την παράσταση του (μέτριος ηθοποιός) η οποία μπορεί να είναι πολύ συγκινητική αλλά απέχει παρασάγγας από το να συνιστά ολόπλευρη ενημέρωση.
    Κι αν έστω είναι αλήθεια η εικόνα που μας εμφανίζετε ότι στην Ουκρανία υπάρχει μόνο μία άποψη, αυτή του Ζελένσκι, τότε ποια είδους δημοκρατία υπερασπίζεται ο «Δυτικός κόσμος»;;
    Μιλάτε για παλλαϊκή αντίσταση του Ουκρανικού λαού και μας δείχνετε 30 – 40 άτομα (και πολύ λέω) να στήνουν κάτι εντελώς αστεία εμπόδια που τα αποκαλείτε «οδοφράγματα». Πιστεύετε εσείς ότι σε πόλεις όπως το Κίεβο που έχει πληθυσμό 3 εκατομμύρια η όπως το Χάρκοβο (1,5 εκατομμύριο) η όπως η Οδησσός (1 εκατομμύριο) η εικόνα αυτή επιβεβαιώνει τις στομφώδεις εκφράσεις σας ότι «όλος ο λαός αντιστέκεται με ηρωισμό»;; Ακόμα και η πιο μικρή ερασιτεχνική αντιεξουσιαστική ομάδα πιο ισχυρά οδοφράγματα θα έφτιαχνε.
    Αντίθετα δεν βλέπετε ότι η εικόνα των εκατομμυρίων που φεύγουν η αναζητούν τρόπο να φύγουν αντιφάσκει με την «ηρωική αντίσταση» και το «ακμαίο ηθικό» που μας παρουσιάζετε;; Γιατί δεν αφήνουν να φύγουν οι κάτοικοι προς την Ρωσία;;
    Είμαι βέβαιος ότι θα υπάρχουν και άλλα πολλά ερωτήματα που θα έχουν γεννηθεί σε όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις από τα ΜΜΕ

    waronfakes.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καί ἐννοεῖται πώς ἀπάντησιν μήν περιμένεις,ἔτσι;Τί ρωτῶ,ἀφοῦ ἤδη τό ξέρεις...

      Ἐν πᾶσῃ περιπτώσει σήμερα ἔβαλα ἕνα θέμα ὅπου ὁ Μονιμος Ἀντιπρόσωπος τῆς Ρωσσίας στό Συμβούλιο Ἀσφαλείας τοῦ ΟΗΕ,ἐνημερώνει σέ θέματα ὅπως ἡ φυγή τῶν Οὐκρανῶν σρός τήν Ῥωσσία ἐμποδίζεται ἀκόμη καί μέ πυροβολισμούς,τούς πράσινους διαδρόμους,τήν μετατροπή τῶν ἀμάχων σέ ἀνθρώπινες ἀσπίδες καί πολλά ἀκόμη πού βεβαίως δέν πρὄκειται νά πῇ κάνένα συστημικό μέσο.Συνεπῶς δέν θ᾿ἀκούσουν,δέν θά μάθουν οὔτε καί οἱ πολλοί πού ...ἐνημερώνονται ἀπό αὐτά.

      Καί τό θέατρο συνεχίζεται...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
    2. .....και προ ημετων ειχες αναρτησει την συνθεση της "Ουκρανικης κυβερνησης".....
      http://sxolianews.blogspot.com/2022/03/blog-post_22.html

      Οχι δηλαδη οτι οι δικοι μας ειναι τιποτα καλυτεροι.

      Διαγραφή
    3. Ναί,ἀπό τό ἀνωτέρῳ θέμα εἶναι. Ἡθοποιοί,παραγωγοί κωμωδιῶν,συγγραφεῖς κωμωδιῶν καί τό κακό συναπάντημα.Καί ἐννοεῖται μόνον Οὐκρανοί δέν εἶναι ! Ἀλλά τό πιό ὡραῖο εἶναι πού γράφει ὁ συντακτης τοῦ θέματος :

      Ο Ζελένσκι δεν είναι ούτε Ρώσος ούτε Πολωνός, αλλά Εβραίος και έχει επίσης μια έπαυλη και τεράστια περιουσιακά στοιχεία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

      Χά,χά,χά ! Ἕχει πολλή πλάκα !!!

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή