" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Ὁ Ποῦτιν ἀπέναντι στήν «Αὐτοκρατορία τοῦ Ψεύδους» καί τούς κλέφτες


Η οικογένεια του εγκλήματος Μπάιντεν και άλλοι Δημοκρατικοί των ΗΠΑ έχουν κλέψει δισεκατομμύρια από τον ουκρανικό λαό με τη συνενοχή της ουκρανικής κυβέρνησης-μαριονέτας και των ολιγαρχών.

Ουσιαστικά ο Πούτιν διαπραγματεύεται με ανθρώπους που λεηλατούν την Ουκρανία και σχεδιάζουν να τον ανατρέψουν για να λεηλατήσουν και τη Ρωσία.

Μπορείτε να διαπραγματευτείτε με κλέφτες;  Αυτή η λέξη χαρακτηρίζει καλύτερα τους Illuminati και τον κομμουνισμό γενικά . Κερδίζουν την εξουσία προσποιούμενοι ότι υπερασπίζονται τον λαό και στη συνέχεια ληστεύουν τη χώρα...(ἀπό ἐδῶ)

Αυτό το βίντεο ( Ε Δ Ω ) διάρκειας 1 ώρας 10 λεπτών περιγράφει πώς οι πολιτικοί των ΗΠΑ έχουν λεηλατήσει την Ουκρανία.( Δυστυχῶς,ἔχει μετάφραση μόνον στήν ἀγγλική).

Δισεκατομμύρια δολάρια καί βίλα στό Μαϊάμι γιά τόν Ζελένσκι.

Τζιμ Στόουν-- Δεν μου αρέσει να το λέω, αλλά πραγματικά φαίνεται ότι ο Πούτιν είναι ο αδιαμφισβήτητα καλός σε όλο αυτό. Και είναι απογοητευμένος από την «αυτοκρατορία του ψέματος». Η «αυτοκρατορία του ψέματος» πραγματοποιείται όταν στα πανεπιστήμια διεισδύουν οι της ιουδαϊκής φυλής και διδάσκουν τα παιδιά ότι η αλήθεια δεν είναι αυτή που έχει σημασία, αλλά τί πιστεύει ο κόσμος πώς είναι η αλήθεια 

Φανταστείτε ένα πρακτορείο ειδήσεων ή έναν πολιτικό με ΑΥΤΟ ως ηθικό θεμέλιο. . . . . τι παίρνεις? «Μια αυτοκρατορία ψέματος». Η KGB μπορεί να μην ήταν καλή στο να το χειριστεί, αλλά δεν λειτουργούσε με ψέματα. Ήταν τυφλοί σε πολλά. Ο Πούτιν δεν πρόκειται να δεχτεί πολύ καλά την «αυτοκρατορία του ψέματος».

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ WEF ( Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Σουάμπ) . Αυτό είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟ σημάδι ...( ἀπό ἐδῶ)

Δεῖτε ὅλα τά θέματά μας γιά τήν Οὐκρανία (ἀπό τό 2014 ἕως σήμερα,πατώντας τό ἑπόμενες ἀναρτήσεις ) ἐδῶ κι᾿ἐδῶ


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου