" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Ῥόμπερτ Κέννεντυ Τζούνιορ : «... Ἤξεραν ὅτι θά σκότωναν πολλούς ἀνθρώπους μέ τό ἐμβόλιο καί τό ἔκαναν οὔτως ἤ ἄλλως ...»


 Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ: « Η πιθανότητα να πεθάνεις από καρδιακή προσβολή από αυτό το εμβόλιο, σύμφωνα με τις δικές τους μελέτες, είναι 500% μεγαλύτερη από ό,τι αν είσαι ανεμβολίαστος, οπότε ήξεραν ότι θα σκότωναν πολλούς ανθρώπους και το έκαναν ούτως ή άλλως...»
( ἐδῶ)

Έκαναν αυτό το δηλητήριο προϋπόθεση για την απασχόληση, τα ταξίδια και την είσοδο σε δημόσιους χώρους

«Καλά νέα γιά ὅλους. Ἀποδεικνύεται τελικῶς πώς τό ἐμβόλιο τῆς Pfizer ἔχει μόνον 1291 παρενέργειες» ( ἀπό ἐδῶ)

Η Pfizer ρίχνει βόμβα εγγράφων με θανατηφόρες παρενέργειες στους καταναλωτές εμβολίων

Σε ένα σύνολο εγγράφων 55.000 σελίδων που κυκλοφόρησε την Τρίτη, το Κέντρο Βιολογικής Αξιολόγησης και Έρευνας (CBER) της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) επιτρέπει για πρώτη φορά στο κοινό να έχει πρόσβαση σε δεδομένα ...Η Pfizer υπέβαλε στον FDA από τις κλινικές της δοκιμές για την υποστήριξη μιας άδειας εμβολίου για τον COVID-19...Μια αναφορά 38 σελίδων που συμπεριλαμβάνεται στα έγγραφα περιλαμβάνει ένα Παράρτημα, "ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ", που απαριθμεί 1.291 διαφορετικές παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό... (ἐδῶ)

Τά ἔγγραφα αὐτά κοινοποιήθηκαν στίς 3 Μαρτίου 2022. Ἔχει περάσει περίπου ἕνα δεκαήμερο καί δέν βλέπω νά ἔχῃ ὐπάρξει κάποια ἀντίδρασις,ἀπό καμμία πλευρά. Ἐν τῷ μεταξύ ὁ κόσμος συνεχίζει νά πεθαίνῃ ...ξαφνικά ! 


10 Μαρτίου 2022  : 

Η γερουσιαστής των Εργατικών της Βικτώριας της Αυστραλίας, Κίμπερλι Κίτινγκ πέθανε ξαφνικά στο προάστιο Στράθμορ της Μελβούρνης.

...Άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία ενώ οδηγούσε ανάμεσα σε δύο συναντήσεις και σταμάτησε το όχημά της, πριν τηλεφωνήσει στον σύζυγό της, Andrew Landeryou.

Κλήθηκε ασθενοφόρο αλλά δεν μπόρεσε να γίνει ανάνηψη και πέθανε κοντά στο σημείο που ήταν σταθμευμένο το όχημά της... ( ἀπό ἐδῶ)

Το Ίδρυμα Genesis ανακοίνωσε ότι ο νικητής του ετήσιου βραβείου του για το 2022 είναι ο Albert Bourla, Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, η οποία παρήγαγε ένα εμβόλιο COVID-19 που έχει χρησιμοποιηθεί από το Ισραήλ και άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο για τον εμβολιασμό των πληθυσμών τους κατά του κορωνοϊού.

Τό βραβεῖο ἀντιστοιχεῖ σέ 1 ἑκατομμύριο δολάρια ! ( φωτό)

Το Βραβείο Genesis τιμά άτομα που αποτελούν έμπνευση για την επόμενη γενιά Εβραίων μέσω των εξαιρετικών επαγγελματικών επιτευγμάτων και της δέσμευσής τους στις εβραϊκές αξίες και τον εβραϊκό λαό... ( ἀπό ἐδῶ)



Ἡ Πελασγική

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ! ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ ! ΟΥΦ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔEITE ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ

    Bourlas Pfizer

    Δεν είναι περίεργο????? ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ?

    https://www.youtube.com/watch?v=3YwlIBTl7Ro


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή