" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Ἔ, εἶναι ψυχοπαθεῖς ! ! !


Η Διεθνής Ομοσπονδία Γάτων απαγορεύει τις ρωσικές γάτες από τους αγώνες/καλλιστεία γατών.

Μια διεθνής ομοσπονδία γατών απαγόρευσε σε όλες τις γάτες που ανήκουν στη Ρωσία και εκτρέφονται να συμμετέχουν σε διεθνείς αγώνες, ... σε μια κίνηση που σίγουρα θα σταματήσει την επίθεση του Πούτιν στην Ουκρανία.
Όχι αυτή δεν είναι μια ακόμη ιστορία της Κούλα μ' ακούς; Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος …..
Διότι …..
Από αυτήν την εβδομάδα, καμία γάτα που εκτρέφεται στη Ρωσία δεν μπορεί να εισαχθεί ή να εγγραφεί σε οποιοδήποτε γενεαλογικό βιβλίο FIFe εκτός Ρωσίας … και καμία γάτα που ανήκει σε εκθέτες που ζουν στη Ρωσία δεν επιτρέπεται να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε έκθεση FIFe εκτός της χώρας. 

Η απαγόρευση θα ισχύει τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Μαΐου και θα τιμωρήσει δημοφιλείς ράτσες όπως η Russian Blue, η Peterbald και η γάτα Σιβηρίας, η οποία μπορεί να κοστίσει έως και 4.000 δολάρια.
Η ιστορία προσέλκυσε την καταδίκη από τους Κινέζους χρήστες του Weibo, με έναν εξ αυτών να ισχυρίζεται, «Τα ζώα δεν πρέπει να έχουν εθνικότητες».


Όπως σίγουρα θα καταλάβει ο κάθε λογικός άνθρωπος, κατόπιν της έκρηξης μιας τέτοιας εντελώς ανόητης και λίαν τοξικής ρωσοφοβίας …. είναι σίγουρο ότι δεν θα αργήσει και η αποδεσμευμένη από κάθε νόημα ηθικής θεία Κούλα μας, να αδράξει την ευκαιρία, ώστε να απαιτήσει εμβολιασμούς σε κάθε ρωσικό ζωάκι συντροφιάς (pet animal) εκτός εάν η οικογενειακή ασθένεια της καρφώσει στα υπολείμματα του εγκέφαλου της …. ότι θα πρέπει να στείλει άρματα μάχης στη Μόσχα!

Κούλα, Κούλα που είσαι Κούλα Κούλα θα τρελαθώ
HEIL KULA (or mind the KULA)
πρώην HEIL GAP (or mind the GAP
 
Καί παρακάτω,διαβάζουμε τήν ἀνακοίνωσιν τῆς FIFe :


Το FIFe μπορεί να θεωρηθεί ως η Ομοσπονδία των Ηνωμένων Εθνών για Γάτες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της FIFe

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της FIFE πιστεύει ότι δεν μπορεί απλώς να παρακολουθήσει αυτές τις φρικαλεότητες και να μην κάνει τίποτα, γι' αυτό αποφάσισε ότι από την 01.03.2022:

• Καμία γάτα που εκτρέφεται στη Ρωσία δεν επιτρέπεται να εισαχθεί και να εγγραφεί σε οποιοδήποτε γενεαλογικό βιβλίο FIFe εκτός Ρωσίας, ανεξάρτητα από το ποιος οργανισμός εξέδωσε το γενεαλογικό της.

• Καμία γάτα που ανήκει σε εκθέτες που ζουν στη Ρωσία δεν επιτρέπεται να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε έκθεση FIFe εκτός Ρωσίας, ανεξάρτητα από την οργάνωση στην οποία ανήκουν αυτοί οι εκθέτες.

Αυτοί οι περιορισμοί ισχύουν έως τις 31.05.2022 και θα επανεξεταστούν όπως και όταν χρειαστεί.»

«Το διοικητικό συμβούλιο του FIFe αποφάσισε επίσης ότι θα αφιερώσει ένα μέρος του προϋπολογισμού του για να στηρίξει τους εκτροφείς γατών και τους θαυμαστές στην Ουκρανία που υποφέρουν λόγω της τρέχουσας κατάστασης. Θα συμβουλευτούμε το Ουκρανικό Μέλος FIFE Ουκρανικής Ένωσης Φηλινολογίας (UFU), καθώς και με τα Μέλη μας σε χώρες γειτονικές της Ουκρανίας, για το πώς μπορεί να γίνει καλύτερα


Μέσ᾿ἀπό αὐτή τήν κίνησιν,ἀποδεικνύεται ἡ ἀπελπισία τῶν ΗΠΑ,ΝΑΤΟ,δυτικῶν ἀπέναντι στό σάρωμα τῆς Ῥωσσίας στήν Οὐκρανία. Στό δίκαιο,ἀπολύτως σάρωμα,τῶν νεο-ναζιστικῶν μαριονετῶν τῆς Οὐκρανίας ὥστε νά μπῆ,ἐπιτέλους,ἕνα τέλος στόν 8χρονο πόλεμο τῆς Χώρας. 
 Ἔχουν ἀπελπιστεῖ καί βεβαίως ἡ ἀπελπισία τους φαίνεται νά τούς κάνῃ να χάνουν κάθε μέτρο σοβαρότητος.Πλέον φαίνεται νά ἔχουμε νά κάνουμε μέ καθαρῶς ψυχοπαθεῖς ...!


Ἡ Πελασγική

2 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΦΡΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. "Το κράτος είμαι εγώ".
    ΔΕΝ τον λυπάται κανείς;
    ΔΕΝ υπάρχει MIA-θέση στο Δαφνί;
    ΕΝΑ κρεβατάκι γ.μ.τ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή