" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

«Τώρα οἱ ἀρουραῖοι πηδοῦν ἀπό τό πλοῖο»

Ron DeSantis
Κυβερνήτης τῆς Φλόριντα Ρόν ΝτεΣάντις,τούς ξεμπρόστιασε γιά τά καλά. Ξεμπρόστιασε τήν ὑποκρισία τους,τήν ψεύτικη ἐπιστήμη τους καί στήν οὐσία ἔδειξε πώς ἄλλος δρόμος πέραν αὐτοῦ τῆς Δικαιοσύνης δέν ὑπάρχει. 
Ἡ ἀπότομη αὐτή ἀλλαγή τους ἀπό τά αὐστηρά μέτρα στό ἐπαναφορά στήν κανονικότητα,δέν ἔχει λογική ἀλλά καί δέν τούς νομιμοποιεῖ : 

...ο Fauci είναι στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

...Δεν νομίζω πως είναι μία νόμιμη μεταστροφή αυτό που κάνουν. Νομίζω ότι έχουν αρνητικές δημοσκοπήσεις και οι περισσότεροι αμερικανοί συνδέουν αυτούς τους ατελείωτους περιορισμούς με την διοἰκησή τους και τους ομοϊδεάτες κυβερνήτες και δημάρχους... "

Αὐτά εἰπώθηκαν κατά τήν ἐπίσκεψή του σέ Πανεπιστήμιο τῆς Νότιας Φλόριντα,ὅπου πρίν τήν ὁμιλία του ζήτησε ἀπό τούς φοιτητές νά πετάξουν τίς μάσκες καί νά σταματήσουν αὐτό τό θέατρο πού δέν ὠφελεῖ ἀπολύτως σέ τίποτα : 

«Δεν χρειάζεται να φοράτε αυτές τις μάσκες. Εννοώ, παρακαλώ βγάλτε τες », είπε ο Κυβερνήτης της Φλόριντα DeSantis, κατά τήν επίσκεψή του την προηγουμένη Τετάρτη, στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα στην Τάμπα.

 «Ειλικρινά δεν κάνει τίποτα και πρέπει να σταματήσουμε με αυτό το θέατρο COVID» «Λοιπόν, αν θέλετε να την φοράτε, εντάξει», πρόσθεσε. «Αλλά αυτό είναι, αυτό είναι γελοίο».

Η αφήγηση του Covid έχει καταρρεύσει . Η Φλόριντα τα είχε δίκαιο από την αρχή.   

Τώρα οι αρουραίοι πηδούν πλοίο

Κυβερνήτης Ron DeSantis:

 "Αν σκεφτείτε τι έχουν κάνει, ο Fauci είναι στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων. Τώρα δεν τον θέλουν έξω. Καταλάβατε ; Τώρα άν τους ακούσετε ισχυρίζονται πως ποτέ δεν υποστήριξαν καμία από αυτές τις πολιτικές που ήταν τόσο καταστροφικές ! Τώρα είναι σαν να θέλουν όλοι να γίνουν σαν την Φλόριντα που τίποτα δεν έχει αλλάξει ! Δεν υπήρξε καμμία αλλαγή στην υποκείμενη επιστήμη ...εκείνοι που παρενέβησαν στα θέματά μας πέρσι το καλοκαίρι και έλεγαν πως τα 2χρονα παιδιά έπρεπε να φορούν μάσκες,πως τα παιδιά του δημοτικού έπρεπε επίσης να φορούν μάσκες 8 ώρες καθημερινώς,τώρα συμπεριφέρονται σαν κάτι τέτοιο να μην το υποστήριξαν ποτέ. Στην πραγματικότητα πρό 2 εβδομάδων,είπαν πως πρέπει να φορούν μάσκες ν95 σε συγκεντρώσεις/ομιλίες και μετά το άλλαξαν. Πώς γίνεται η επιστήμη ν᾿αλλάζει από εβδομάδα σ᾿εβδομάδα ; Άλλαξαν επεί δή ήξεραν πως θα ήταν τρομερό να υποφέρουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι μαζικά ενώ στην υπόλοιπη χώρα ήταν όλοι εκτός μέτρων και ζούσαν την ζωή τους. 

Είμαι λοιπόν χαρούμενος γι᾿αυτή την αλλαγή και νομίζω πως ήταν λόγῳ της πολιτικής μας. Δεν νομίζω πως είναι μία νόμιμη μεταστροφή αυτό που κάνουν. Νομίζω ότι έχουν αρνητικές δημοσκοπήσεις και οι περισσότεροι αμερικανοί συνδέουν αυτούς τους ατελείωτους περιορισμούς με την διοἰκησή τους και τους ομοϊδεάτες κυβερνήτες και δημάρχους... "

( Εἴδαμε τήν εἴδηση ἐδῶ


Ἡ Πελασγική

5 σχόλια:

  1. Για τον De-Santis κρατω μικρο καλαθι.

    Ρουφιανος των εβραιων κι αυτος. Δεν προλαβε να εκλεγει κυβερνητης της πολιτειας της Φλωριδας "βουτηξε" την κυβερνηση του και τραβηξε για .....ΠΟΥ λετε; Ισραηλ μερια για να κανει την πρωτη συνεδριαση τους.
    Ανηκουστο για νεο κυβερνητη οποιασδηποτε πολιτειας.
    Οποτε οπως καταλαβαινετε ο ανθρωπος ειναι ΚΑΙ αυτος δικος τους. Στην περιοδο του κινεζογιου τα καταφερε μια χαρα, αυτο του το αναγνωριζω.

    Π. Τσιρωνης
    Τζακσονσβιλ
    Φλωριδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «... Στην περιοδο του κινεζογιου τα καταφερε μια χαρα, αυτο του το αναγνωριζω.»

      Ἔ κι᾿αὐτό λίγο εἶναι; Μά εἶναι τό πιό σπουδαῖο ! Ἄν δέ ἀναλογιστῃς τόν τρόπο μέ τόν ὁποῖο πίεσαν τούς Ἰσραηλινούς νά μπολιαστοῦν,μᾶλλον καμμία σχέσιν μέ αὐτούς δέν ἔχει !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου,καλή αὐριανή καί Καλή Σαρακοστή !

      Διαγραφή
    2. "Πιεσαν" τους ισραηλινους; Θα διαφωνησω.
      Αυτοι (οι ισραηλινοι) κι αν ειναι μεχρι τα μπουνια μεσα στο κολπο.
      Αν εκαναν εμβολιο αυτο ηταν fake μονο και μονο να πεισουν τους "γκογιμ" να το κανουν και αυτοι. Το κανονικο ομως, αυτο που σκοτωνει νεους γερους και παιδια.
      Ενθυμουμαι που καθε λιγο και λιγακι οι πλασιε του εμβολιου μας παρουσιαζαν σαν προτυπο τους ισραηλινους που ειχαν κανει ΟΛΟΙ το μβολιο.

      Επι τη ευκαιρια αυτα που δεν μας λεει ο De-Santis:
      [Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, Υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ δήλωσε στους δημοσιογράφους : «Κατά τη διάρκεια Της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, αποκαλύφθηκαν στοιχεία του στρατιωτικού βιολογικού προγράμματος που εξελίσσεται στην Ουκρανία, και χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ».
      Σύμφωνα με τον ρωσικό στρατό, μετά την έναρξη της ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία, «το Πεντάγωνο είχε σοβαρούς φόβους» ότι ο κόσμος θα αντιλαμβανόταν τη διεξαγωγή μυστικών βιολογικών πειραμάτων στο έδαφος της Ουκρανίας.]

      Καταλαβαινουμε λοιπον οτι δεν παιζεται μονο το θεμα "ακεραιοτητα της Ουκρανιας" αλλα πολλα και περισσοτερα που αφορουν τους διεφθαρμενους της Δυσης μεταξυ των οποιων και η κλοπη της εκλογικης νικης του Τραμπ απο το βαθυ εβραϊκο κρατος των ΗΠΑ, μηπως και ποιοι κρυβονται πισω απ την τρομοκρατια της 11ης Νοε 2001;


      Π. Τσιρωνης
      Τζακσονσβιλ
      Φλωριδα

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα,στην Ελλάδα η πλειοψηφία είναι στον κόσμο της και δυστυχώς στην πλειοψηφία αυτή που μπορεί να είναι και συγγενείς και φίλοι μας.Μαλλον δεν υπάρχει ελπίδα,το ογδόντα τοις εκατό είναι βλαμμένοι,δυστυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μά θά συμφωνήσω,ἀπολυτως,μαζύ σου ! Ἀπολύτως !


      Καλή Καθαρά Δευτέρα καί Καλή Σαρακοστή,ἀγαπητέ μου Bill- Kill !

      Διαγραφή