" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

«Κανονική ζωή,μόνον μέ τακτικούς ἐμβολιασμούς» λέει ὁ Μπουρλᾶ ...


Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο ABC This Week με τον Γιώργο Στεφανόπουλο, ο Albert Bourla ρωτήθηκε για το πότε προβλέπει το τέλος της πανδημίας.

«Μέσα σε ένα χρόνο, νομίζω ότι θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονική ζωή», είπε ο Bourla, αν και κατέστησε σαφές ότι αυτό ισχύει μόνον για εκείνους που θα λαμβάνουν τακτικές δόσεις εμβολίων.

"Δεν νομίζω ότι αυτό σημαίνει πως οι παραλλαγές δεν θα συνεχίσουν να έρχονται", πρόσθεσε ο Μπουρλά. « Και δεν νομίζω ότι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μπορούμε να ζήσουμε τη ζωή μας χωρίς να κάνουμε εμβολιασμούς, βασικά».

Ο Μπουρλά είπε ότι το «πιο πιθανό σενάριο» ήταν οι «ετήσιοι επαναλαμβανόμενοι εμβολιασμοί» λόγω της εμφάνισης «νέων παραλλαγών».


Τα σχόλια του Διευθύνοντος Συμβούλου της Pfizer σχετικά με τους ετήσιους εμβολιασμούς είναι ενδιαφέροντα δεδομένου ότι ο FDA μέχρι τώρα έχει εγκρίνει επαναληπτικές λήψεις μόνον για ηλικιωμένους και «άτομα υψηλού κινδύνου».

Η ρητορική του Μπουρλά είναι παρόμοια με εκείνη που υποστηρίζει ο διευθύνων σύμβουλος της Moderna, Stephane Bancel, ο οποίος είπε την περασμένη εβδομάδα ότι ακόμη και οι νεότεροι άνθρωποι θα πρέπει να κάνουν εμβόλια τουλάχιστον μία φορά κάθε τρία χρόνια.

Αυτό υπογραμμίζει για άλλη μια φορά πώς δημιουργείται μια κοινωνία δύο επιπέδων, όπου μόνο όσοι υποβάλλονται σε κανονικές λήψεις θα μπορούν να απολαμβάνουν έναν σχετικά φυσιολογικό τρόπο ζωής.

Για όσους συνεχίζουν να αρνούνται να εμβολιαστούν, τα ταξίδια, η απασχόληση και ενδεχομένως ακόμη και οι βασικές δραστηριότητες αναψυχής θα συνεχίσουν να περιορίζονται, αφήνοντάς τους σε de facto κατάσταση κλειδώματος επ᾿ αόριστον.

( Ἀπό : infowars.com


Ἡ Πελασγική

2 σχόλια:

  1. Στα «κάγκελα» χιλιάδες επιστήμονες κατά των μέτρων για τον COVID!!! Διάσημος ιολόγος διαβάζει την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ, vid

    https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/sta-kagkela-chiliades-epistimones-k/

    Βίντεο με τον γνωστό ιολόγο και ανασολόγο, Robert Wallace Malone, παρουσιάζει την διακήρυξη:

    Δείτε ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΔΩΣΤΕ

    ΜΗΝ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ εάν έκανες το “Εμβόλιο”! Ο αναλυτής πληροφοριών David E. Martin ελέγχει τα αρχεία των Πατεντών που αφορούν τον SARS-CoV2…

    .
    Όλη η αλητο-συμμορία στο σκαμνί με αποδεικτικά στοιχεία από τους ίδιους!
    Σε αυτό το βίντεο έχουμε πραγματική *Ερευνητική Δημοσιογραφία*.
    Όλη η σκευωρία αποκαλύπτεται με αδιάσειστα στοιχεία για το ποιοί εμπλέκονται γύρω από το φιάσκο του αιώνα!
    Ο αναλυτής πληροφοριών David E. Martin ελέγχει τα αρχεία των Πατεντών (διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας) που αφορούν τον SARS-CoV2 και το τι διαπίστωσε είναι τρομακτικό…
    Μιά συνέντευξη με τους David E. Martin and Reiner Fuellmich στην Ανεξάρτητη Γερμανική Επιτροπή Ερευνών για τον Κορονοϊό που σχηματίστηκε τον Ιούλιο του 2020.
    Κατάλογος με 120 προ-πανδημικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που σχετίζονται με τα “Νέα Χαρακτηριστικά” του SARS-CoV-2

    http://www.press-gr.com/2021/09/david-e-martin-sars-cov2.html



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή