" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Τό ἐμβόλιο περιέχει τόν δικό σας ἀριθμό- σημάδι τοῦ θηρίου

Ὅταν ὁ Γκέϊτς λέει «ἐμβόλιο»,στήν πραγματικότητα ἐννοεῖ «μικροτσίπ» ἤ ἀλλιῶς γνωστό ὡς  «τό σημάδι τοῦ διαβόλου».

 Είναι οι εμβολιασμένοι συνδεδεμένα με Bluetooth;

" Το γεγονός ότι οι αριθμοί αλλάζουν με τον κόσμο που περνάει έχει νόημα μόνο όταν αυτοί οι άνθρωποι είναι οι ίδιοι οι συσκευές".

Αυτός είναι " ο δικός τους αριθμός, το σημάδι-του-θηρίου".

Από JS

(henrymakow.com)


Εδώ είναι δώδεκα στιγμιότυπα οθόνης smartphone που τράβηξα τη Δευτέρα μπροστά από ένα σούπερ μάρκετ στη Γερμανία.

Φαίνεται ότι όλοι οι εμβολιασμένοι έχουν τη δική τους ατομική διεύθυνση (είδους) IP που εμφανίζεται στην οθόνη όταν ενεργοποιείται το bluetooth και σαρώνει το περιβάλλον για προσβάσιμες συσκευές bluetooth.

Όπως μπορείτε να δείτε, το έκανα για πέντε λεπτά και τα ψηφία αλλάζουν με τη συνεχή ροή πεζών και οχημάτων. Όλες οι διευθύνσεις έχουν την ίδια μορφή.

Δώδεκα ψηφία χωρισμένα με άνω και κάτω τελεία, ένα μείγμα αριθμών και αλφαβητικών χαρακτήρων.

Αυτό σίγουρα δεν μοιάζει με μια προσβάσιμη συσκευή bluetooth στην οθόνη. Κανονικά λαμβάνετε το όνομα της συσκευής και ένα σύμβολο που δείχνει τι είδους συσκευή, π.χ. ακουστικά, τηλέφωνο, hifi αυτοκινήτου κ.λπ.

Όσοι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται γύρω, τόσο περισσότεροι αριθμοί εμφανίζονται και η λίστα αλλάζει από δευτερόλεπτο σε δευτερόλεπτο.

Δεν είμαι επαγγελματίας ηλεκτρονικών αλλά γνωρίζω λίγα πράγματα και δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν.

Η διαδικτυακή μου έρευνα δεν κατέληξε σε απολύτως τίποτα εκτός από κάποιους άλλους που παρατήρησαν το ίδιο φαινόμενο. Το γεγονός ότι οι αριθμοί αλλάζουν ανάλογα με τον κόσμο που περνάει έχει νόημα μόνο όταν αυτοί οι άνθρωποι είναι οι ίδιοι οι συσκευές.

Αν είναι αλήθεια, ο καθένας με smartphone (εκτός από το iphone) μπορεί να δει με τα μάτια του τώρα τι αφορά όλη η ατζέντα C ( σχετικῶς μέ τηλεπικοινωνίες,5G κ.λπ.). Ο καθένας μπορεί να το ελέγξει μόνος του. Ακόμα και οι εμβολιασμένοι άπιστοι μπορούν να πάνε στο δάσος ή όπου αλλού να είναι μόνοι τους και να το δοκιμάσουν. Ο ίδιος αριθμός που βλέπουν πάντα στην οθόνη τους, ανεξάρτητα από το πότε τον κοιτάζουν, είναι ο δικός τους αριθμός,το σημάδι του θηρίου.

Φαίνεται ότι το tptb δημιούργησε όλο αυτό το σενάριο C μεταξύ άλλων για να πάρει ο καθένας την ένεση με ένα τρύπημα που περιέχει οξείδιο του γραφενίου και που αυτοσυναρμολογείται (αυτή η ικανότητα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά των οξειδίων του γραφενίου) στο σώμα με κάποιο είδος τεχνητού νευρικού συστήματος που συνδέει το άτομο στο έξυπνο δίκτυο είτε απευθείας μέσω 5G είτε μέσω των smartphone των ατόμων.

Και υποθέτω ότι αυτή είναι μόνο μία πτυχή της κακής δυναμικής του τρυπήματος ( ἐμβολίου).

Ἀπό : henrymakow.com


Ἐπίσης διαβάζουμε  : 

Τό ἐμβόλιο,τά νανοσωματίδια καί ὁ νοητικός ἔλεγχος

Ὁ ἕτοιμος ἰός,τά ἕτοιμα ἐμβόλια καί ἡ ἕτοιμη «ἐπόμενη ἀνθρωπότης»

Ἔχουν βαλθῇ νά μᾶς ἀποτελειώσουν

Καί τέλος μπορεῖτε νά διαβάσετε σχετικῶς μέ τά ἀποτελέσματα ἐρυενῶν γιά τήν τοξικότηττα τοῦ Γραφενίου,ἀρκετά θέματα,ΕΔΩ


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου