" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Φαμίλια Α.Ε. ἤ ἀλλιῶς ...δρακογενιές !


Ἔ, ναί «Ὅλο τό Σύστημα μία ἑταιρεία»,τώρα τό καταλάβατε ; !!!

Ἀπό πρωτοσέλιδο τῆς ἐφημερίδος «Κυριακάτικη Δημοκρατία»,ἐδῶ

Παλιός φίλος και συνεργάτης του Σταύρου Μπένου, ο οποίος διορίστηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επικεφαλής στο σχέδιο ανασυγκρότησης της Β. Εύβοιας, είναι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, αρμόδιος για το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», δηλαδή για τα ευρωπαϊκά πακέτα που θα έρθουν στη χώρα μας για επενδύσεις. Υπό αυτό το πρίσμα, μάλλον αποκτά ακόμη περισσότερες και πιο ενδιαφέρουσες ερμηνείες το γεγονός πως 30.000.000 ευρώ από τα ευρωπαϊκά πακέτα θα δοθούν στο σωματείο ΔΙΑΖΩΜΑ, το οποίο επίσης διαχειρίζεται ο Σταύρος Μπένος.

  ...Συνεργάτες, όμως, είναι και τα παιδιά των κ. Μπένου και Σκυλακάκη, αφού ο Θεόδωρος Μπένος και η Αννα Μαρία Σκυλακάκη όχι μόνο συνεργάζονται σε εταιρία που έπαιρνε δουλειές από το ΔΙΑΖΩΜΑ, αλλά και συμμετέχουν στο think tank «διαΝΕΟσις... Το «διαΝΕΟσις», από την άλλη, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες, θα αναλάβει δύο εκ των 10 πυλώνων, που -θεωρητικά- θα συμβάλουν στην ανασυγκρότηση της Β. Εύβοιας.

  ...σύζυγος της κυρίας Σκυλακάκη είναι ο Δημήτρης Βρανόπουλος, ο οποίος έπαιξε αποφασιστικό ρόλο από τη θέση του συμβούλου στη δημιουργία της ΜΚΟ Action Finance Initiative, την οποία ίδρυσε η αδελφή του πρωθυπουργού Αλεξάνδρα Μητσοτάκη και παρέμεινε σε αυτήν μέχρι το 2019.Ο κ. Βρανόπουλος είναι γιος του πρώην διοικητή της Εθνικής Τράπεζας Μιχάλη Βρανόπουλου, ο οποίος δολοφονήθηκε από την οργάνωση 17Ν το 1994. (  Ἄς περάσουμε ἀπό ΕΔΩ,νά θυμηθοῦμε κάποια πράγματα περί Βρανόπουλου,ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ,ΤΙΤΑΝ,Δίκτυο Natura 2000. Ὅλα ἔχουν τήν σημασία τους ...). 

Η χήρα του Μιχάλη Βρανόπουλου, μάλιστα, και μητέρα του Δημήτρη παντρεύτηκε εν συνεχεία τον δικηγόρο Τρύφωνα Κουταλίδη, o οποίος μέχρι τον θάνατό του είχε διατελέσει αντιπρόεδρος της Εμπορικής Τράπεζας, πρόεδρος της Γενικής Τράπεζας, μέλος του Δ.Σ. και εκτελεστικός διευθυντής του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη

Η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, από την άλλη, είναι επίσης αρωγό μέλος του σωματείου ΔΙΑΖΩΜΑ, αλλά και επικεφαλής, μεταξύ άλλων, του φόρουμ «Συγκλίσεις», το οποίο συνεργάζεται με το Ινστιτούτο για τη Δικαιοσύνη και την Ανάπτυξη EPLO, με στόχο να κάμψουν τις αντιδράσεις της κοινωνίας για την εγκατάσταση αιολικών πάρκων στη χώρα μας. ( Ἀπό ΕΔΩ)

Ἀπό τήν δική του ἱστοσελίδα,ἐδῶ
...τό ΜΚ Σωματεῖο «Διάζωμα» πού ἵδρυσε (Ἰούλιος 2008) ὁ Μπένος μαζύ μέ κάποιες ἑκατοντάδες ἀκόμη ...εὐαίσθητους,ὅπως ὁ Τατσόπουλος, Παῦλος Τσίμας,ὁ Νικήτας Κακλαμάνης,ἡ Βαγενᾶ,ἡ Κονιόρδου,ὁ Παναγιώτης Φασούλας,ὁ Μανώλης Κορρές (ὁ καθηγητής ΕΜΠ πού ἔχει σχέσεις καί μέ τό ΕΛΙΑΜΕΠ...) καί τόσοι καί τόσοι ...ἐπιφανεῖς ἀκόμη !  

Το ΔΙΑΖΩΜΑ ιδρύθηκε με την πρωτοβουλία του τέως Υπουργού Πολιτισμού Σταύρου Μπένου και με την καθοριστική συμμετοχή τριών «οικογενειών» που αποτελούν τα συστατικά του στοιχεία: την οικογένεια της αρχαιολογικής κοινότητας,την οικογένεια των καλλιτεχνών και των διανοουμένων της χώρας και την οικογένεια των τοπικών κοινωνιών (δήμαρχοι, περιφερειάρχες, πολίτες)....

Ο πρόεδρος του Σωματείου, συμμετείχε ως ομιλητής στο πρώτο πάνελ της συζήτησης με τίτλο «Πολιτιστική κληρονομιά και ευρωπαϊκότητα».Ο κ. Μπένος χαρακτήρισε το Ψήφισμα «τομή για τους ευρωπαϊκούς θεσμούς», καθώς περιγράφει το περιβαλλοντικό και πολιτιστικό απόθεμα ως «κοινό αγαθό», περιουσία δηλαδή όλων των πολιτών του κόσμου.

Ναί,σέ μία Εὐρώπη πού ἔχει πλημμυρίσῃ μέ μουσλίμ ἀπό Ἀφγανιστάν,Πακιστάν καί κάθε -στάν,ἡ πολιτιστική μας κληρονομιά ἀλλά καί τό περιβάλλον αὐτῆς θά ἀποτελέσῃ,ἄμεσα,ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ! ! !

Κῦττα τί κάνουν οἱ Μπέν-οι,ἀκριβῶς κάτω ἀπό τήν μύτη  μας καί οὔτε μυρωδιά δέν τούς πέρνουμε...

«Το ταξίδι μου προς το «ΔΙΑΖΩΜΑ» ήταν μακροχρόνιο και είχε πολλούς σταθμούς: Καλαμάτα, Υπουργείο Πολιτισμού, Υπουργείο Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργείο Αιγαίου...Η μέριμνα για τα μνημεία ήταν πάντα και παραμένει ένα ξεχωριστό κομμάτι της ζωής μου..Γι΄ αυτό, από όπου και αν πέρασα, προσπάθησα με κάθε τρόπο να τα εντάξω στην καθημερινή ζωή του τόπου και των ανθρώπων..Βρέθηκα αμέσως πλαισιωμένος από ενθουσιώδη και δυναμική ομάδα που διευρύνθηκε εν ριπή οφθαλμού. Όλοι «σαν έτοιμοι από καιρό…»

  Ἀπό : Δρακογενιές( Καλαμάτα,Μπένος,Μηταράκης)

Γεώργος Παπανδρέου,Λούκα Κατσέλη,Ῥότσιλντ καί Δασκαλόπουλος 

Ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος είναι επιχειρηματίας και μέλος του δ.σ. της DAMMA ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε., εταιρείας επενδυτικών συμμετοχών και διαχείρισης κεφαλαίων. Διετέλεσε Πρόεδρος του ΣΕΒ επί 8 συναπτά έτη (2006-2014). Είναι επίτιμος Πρόεδρος του ΣΕΒ.

Από το 1983 ως το 2007 ήταν ο βασικός μέτοχος, διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της VIVARTIA Α.Ε.της μεγαλύτερης επιχείρησης τροφίμων στην Ελλάδα.

Είναι ιδρυτής της αστικής μη κερδοσκοπικής διαΝΕΟσις, ενός ερευνητικού οργανισμού (think tank) με στόχο την τροφοδότηση του δημόσιου διαλόγου και τη διατύπωση συγκεκριμένων προτάσεων στην επίλυση κρίσιμων οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων της Ελλάδας...Είναι Αντιπρόεδρος του Board of Trustees του Solomon R. Guggenheim Foundation, Πρόεδρος του Collections Council του Solomon R. Guggenheim Foundation και ενεργό μέλος των παρακάτω συμβουλίων: Board of Trustees του Museum of Contemporary Art, Chicago, Leadership Council του New MuseumTate International Council και συνιδρυτής του Whitechapel Future Fund. Επίσης, είναι ιδρυτής του ΝΕΟΝ (2013), πολιτιστικού και αναπτυξιακού οργανισμού κοινής ωφέλειας, που φιλοδοξεί να φέρει τον σύγχρονο πολιτισμό κοντά στον σύγχρονο πολίτη, ως βασικό μοχλό ανάπτυξης και προόδου...

Ἀπό : Προωθητής ...τέχνης; Ναί,διότι νοιάζονται γιά ἐμᾶς...

Ἡ Δόμνα,ὁ Μεγήρ καί τό πρόγραμμα Κυψέλη στό Φόρουμ Δελφῶν.
 «... Η προσχολική εκπαίδευση αναδεικνύεται πλέον ξεκάθαρα ως ένα κορυφαίο θέμα εκπαιδευτικής, κοινωνικής, αλλά και αναπτυξιακής πολιτικής»

...Η ομάδα ειδικών της διαΝΕΟσις  συνεργάστηκε με την αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, η οποία είχε συσταθεί με πρωτοβουλία της Υφυπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου και, υπό τον συντονισμό του Καθηγητή Οικονομικών του πανεπιστημίου Yale (και μέλος του advisory board της διαΝΕΟσις) Κώστα Μεγήρ συνέταξε ένα εκτενές κείμενο εργασίας που, για πρώτη φορά, αναλύει λεπτομερώς το πώς ακριβώς πρέπει να λειτουργούν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί στη χώρα...περιγράφει όλες τις βασικές παιδαγωγικές πρακτικές που πρέπει να ακολουθεί η ποιοτική προσχολική αγωγή...η προσχολική αγωγή θεωρείται η κρισιμότερη "εκπαιδευτική" βαθμίδα...

Ἀπό : Οἱ «κυψέλες τῆς νέας Ἑλλάδος»,εἶναι ἕτοιμες...  Τί εἶναι τό πρόγραμμα «Κυψέλη» ;   

Ὁ υἱός τοῦ Σταύρου Μπένου,Θεόδωρος :

...είναι ένας… αγρότης του Διαδικτύου. Ως διαχειριστής της ιστοσελίδας gyri.gr, μπαίνει δυναμικά στα βαθιά του πρωτογενούς τομέα της χώρας μας και προωθεί τα προϊόντα της ελληνικής γης, φέρνοντας παράλληλα σε επαφή τον καταναλωτή με τον παραγωγό

«Για να είμαι ειλικρινής, ορόσημο στην απόφασή μου να στραφώ στον χώρο της αγροτικής παραγωγής (από τη σκοπιά του οικονομολόγου) αποτέλεσε η προεκλογική περίοδος του 2000. Ακολουθώντας τον πατέρα μου στην προεκλογική εκστρατεία του σε όλα τα χωριά της Μεσσηνίας, διαπίστωσα τις δυσκολίες, τις προκλήσεις, αλλά και τη γοητεία του χώρου της αγροτικής παραγωγής και των ανθρώπων της».Λέει ὁ Θεοδωρῆς Μπένος,ἐδῶ.

Ὅσο γιά τήν κόρη Σκυλακάκη,τήν Ἄννα-Μαρία πέραν τῆς συμμετοχῆς της στό Διάζωμα καί τή διαΝΕΟσις,κάποια ἄλλα στοιχεῖα δέν βρήκαμε. Ἀπεναντίας ἡ προβεβλημένη τῆς οἰκογενείας Σκυλακάκη εἶναι ἡ Εἰρήνη. Ἡ ...καλλιτέχνις Εἰρήνη. Διαβάζουμε : 

«Έχω τελειώσει τη Νομική έχω πάρει bachelor και master degree, δεν έχω κάνει όμως την αναγνώριση στην Ελλάδα για να ασκήσω επάγγελμα. Κάποια στιγμή ξεκίνησα τη διαδικασία, αλλά γρήγορα είπα όχι, φτάνει. Δεν είναι αυτό που θέλω να κάνω στη ζωή μου».

Διότι :

Η Ειρήνη Σκυλακάκη, είναι από τις σημαντικότερες εκπρόσωπους της νεοψυχεδελικής σκηνής στην Ελλάδα. Η ψυχεδελική έκφραση, εννοείται και από την Ειρήνη και από τους άλλους σπουδαίους σύγχρονους δημιουργούς της σκηνής, με την ουσιαστική έννοια του όρου, δηλαδή, της ειλικρινής δήλωσης της ψυχής. Κάτι σαν ένα ιδιωτικό ημερολόγιο σε ξένα χέρια...

Tonight I want to sit alone and change

I want to turn that fucking page

And walk away from you

Tonight I want to see me as I am

Grab a knife and cut my hand

So I can see the wound

Όπως μας εξήγησε η Ειρήνη:

-Το Tonight το έγραψα στο Λονδίνο, πολύ αργά τη νύχτα, μόνη στο δωμάτιό μου με αναμμένα κεριά και γεμάτη στο κλάμα...( Διαβάζοντας κι᾿ἄλλα «ὡραῖα» ἐδῶ)

Ἡ κόρη τοῦ Σκυλακάκη πού ἔχει τελειώση Νομική,ἔχει πάρη bachelor και master degree...

Τώρα τί ἔχετε νά πεῖτε ; Προσωπικῶς νομίζω πώς μᾶς δουλεύουν ψιλό γαζί καί αὐτοί περνοῦν μία χαρά ( κατά τά δικά τους πρότυπα) καί κάνουν ὅ,τι θέλουν χωρίς νά ὑπολογίζουν τίποτα κυριολεκτικῶς. Μπένος,ἀπό τά χρόνια τῆς ἀνδρεϊκῆς ἀλλαγῆς 1981 ἕως σήμερα 2021,σαράντα χρόνια «μέσα στά πράγματα»  τῆς ἐξουσίας ...!!! 

Πῶς εἴπατε ; 


Ἡ Πελασγική

5 σχόλια:

  1. - η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΞΕΚΝΗΣΕ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ -

    > Σύρος: Συνέλαβαν διευθυντή σχολείου μετά από μήνυση μητέρας-καθηγήτριας, αρνήτριας των σελφ τεστ και του εμβολιασμού

    Η καθηγήτρια - μητέρα προχώρησε σε μηνύσεις για «εσχάτη προδοσία» - Ο διευθυντής συνελήφθη και μετά αφέρηκε ελεύθερος - Για το θέμα ενημερώθηκε το υπουργείο Παιδείας

    Νέο περιστατικό, μητέρας αρνήτριας του σελφ τεστ και των εμβολίων σημειώθηκε αυτήν την φορά στη Σύρο, μετά τα Καμίνια. Μητέρα, η οποία είναι μάλιστα καθηγήτρια και αποσπασμένη σε φορέα του νησιού πήγε την αστυνομία σε συναδέλφους της εκπαιδευτικούς στα σχολεία του νησιού, που φοιτούν τα παιδιά της γιατί δεν τους επέτρεπαν την είσοδο, επειδή δεν φορούσαν μάσκα και δεν είχαν κάνει σελφ τεστ.

    Η καθηγήτρια - μητέρα προχώρησε σε μηνύσεις για «εσχάτη προδοσία» και για το θέμα ενημερώθηκε το υπουργείο Παιδείας.
    Η αστυνομία κατέφθασε στο σχολικό συγκρότημα και συνέλαβε τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.
    Όπως είπε στο protothema.gr ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρος Κοπτσής «δεν πρόκειται να περάσει ο εκφοβισμός των εκπαιδευτικών από γονείς. Τους καλύπτουμε σε κάθε περίπτωση που γίνονται μηνύσεις, όλα τα δικαστικά έξοδα των εκπαιδευτικών». Ο γενικός γραμματέας, λέγοντας ότι ο διευθυντής του σχολείου αφέθηκε αμέσως ελεύθερος, επισημαίνει ότι το υπουργείο καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να τηρούν τον νόμο και όλα τα προβλεπόμενα για τα λειτουργία των σχολείων με τα υγειονομικά μέτρα για την ασφαλή επιστροφή των μαθητών στα σχολεία.

    Την πλήρη στήριξη στους καθηγητές σε αρνητές γονείς μαθητών δίνει η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως που υπογράμμισε πως υπάρχει συνεργασία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενώ αναφερόμενη στο περιστατικό με τη μήνυση σε βάρος καθηγητών στα Καμίνια τόνισε πως «συγχαίρω τη διευθύντρια που έκανε τη δουλειά της. Θα είμαστε κοντά στους λειτουργούς.

    Εχει δοθεί οδηγία σε όλα τα Σώματα, να προστατεύουμε αυτούς τους ανθρώπους».
    Το ιδιαίτερα σοβαρό ζήτημα που έχει ανακύψει και αφορά στην ανάγκη νομικής θωράκισης και προστασίας από τους αρνητές των εκπαιδευτικών που εφαρμόζουν τον νόμο και δεν επιτρέπουν την είσοδο στο σχολείο των μαθητών που δεν φορούν μάσκα και δεν έχουν υποβληθεί σε σελφ τεστ ξεκίνησε την Παρασκευή στον Πειραιά με την προσαγωγή στο αστυνομικό τμήμα εκπαιδευτικών ύστερα από μήνυση αρνητών ,προκάλεσε οργή των καθηγητών του σχολείου στην κοινή γνώμη και την αντίδραση της ΕΛΜΕ που ζητεί προστασία.

    Συγκεκριμένα η ΕΛΜΕ Πειραιά με αφορμή τη μήνυση που κατέθεσε γονέας, αρνητής κορωνοϊού σε διευθύντρια και υποδιευθυντή Γυμνασίου στα Καμίνια, καταγγέλλει ότι τα σχολεία από τη μία είναι ανοχύρωτα απέναντι στην πανδημία και από την άλλη οι εκπαιδευτικοί «οδηγούνται με περιπολικό στο Τμήμα από τον κάθε ένα, που κάνει μηνύσεις, επειδή δεν θέλει το παιδί του να φοράει ούτε μάσκα».

    Μάλιστα η ΕΛΜΕ Περαιά τονίζει την ανάγκη να ληφθούν άμεσα μέτρα προστασίας στις σχολικές μονάδες και φυσικά να υπάρξει μέριμνα γα την προστασία και των ίδιων εκπαιδευτικών από τέτοιου είδους περιστατικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφ' όσον κ. Κόπτση ζητάτε από τους "εκπαιδευτικούς" να τηρούν τα "πεσυμφωνημένα" τερτίπια μεταξύ υμών (διότι "νόμους" δεν μπορούμε να τα αποκαλέσουμε αυτά τα χονδροειδή νομικά εξαμβλώματα και τερατουργήματα), σε εμάς τους γονείς, προκειμένου να προφυλάξουμε, ό,τι πιό σημαντικό διαθέτομε στη ζωή μας, και αυτό είναι τα παιδιά μας, δεν μας μένει άλλο, από το να σας ταράξουμε στη νομιμότητα!!! Θα ακολουθήσουν και άλλες συλλήψεις εκπαιδευτικών... Διότι εφ' όσον τους παροτρύνετε να τηρούν πιστά τα αντι-εκπαιδευτικά μέτρα που εκπονήσατε με την παιδολετήρα Αφεντικίνα σας, η στάση τους αντιβαίνει στο εκπαιδευτικό τους λειτούργημα! Συνεπώς, ορθώς κατηγορούνται γιά "εσχάτη προδοσία"! Καθώς κ. Κόπτση το θερμόμετρο την λαϊκής οργής αρχίζει να ανεβαίνει, προσέχετε όλοι σας εκεί στο υπουργείο, μην βρείτε άξαφνα μπροστά σας χιλιάδες εξοργισμένους γονείς έξω από τις θύρες του υπουργείου σας. Σας διαβεβαιώ ότι δεν θα σας είναι μιά ευχάριστη εμπειρία! ΟΥΑΙ ΤΟΙΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙΣ, κ. Κόπτση!

      Διαγραφή
  2. Ο Σταύρος Μπένος εκ των πρώτων δημάρχων , που ανέδειξε η συμμορία του ελληνοπολωνού Ανδρέα Μινέικο Παπανδρέου το 1978 σε ηλικία 32 ετών. Αποτυχών δήμαρχος Καλαμών, εδημιούργησε ένα θρύλο πέριξ του εαυτού του.
    Ο Θ.Σκυλακάκης ένας γραικύλος, που από τα σπάργανα του
    εθνομειοδοτικού κόμματος του Καραμανλισμού μετεπήδησε στα προδοτικά φιλελέδικα κομματίδια της Δημοκρατικής Συμμαχίας της Ντόρας της Ξενοκρατίας και τη Δράση του κοινωνικού παρασίτου Στεφάνου Μάνου.

    Μέτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Δ.Βρανόπουλος εγγονός του Δημητρίου Βρανοπούλου, αξιωματικού της Αστυνομίας Πόλεων και βουλευτού της ΕΡΕ από 1956-1964, διατελέσας και υπουργός Συγκοινωνιών κ Δημοσίων Έργων.
    Η σύζυγος του Μιχ. Βρανοπούλου θυγάτηρ του Γεωργίου Δασκαλάκη, καθηγητού Συνταγματικού Δικαίου κ Πολιτειολογίας στο Πάντειο και πρόεδρος του ΕΟΤ μετά την μεταπολίτευσι.
    Ο Τρύφων Κουταλίδης γεν.διευθυντής της Ολυμπιακής επί Ωνάση. Με την πρώτη σύζυγο του το γένος Λαναρά απέκτησε την Όλγα Μαλἐα, σκηνοθέτιθα των χαζοκουλτουριάδων ταινιών « ο Οργασμός της Αγελάδος» και το «Ριζότο» με εξ ολοκλήρου κρατική χρηματοδότησι.

    Η Άννα Μαρία Σκυλακάκη, με συνέταιρο τον Θεόδωρο Μπένο, διέθετε την επιχείρησι Κ.Σ Τόπος Συμβουλευτική ΙΚΕ, που ανελαμβάνε αμοιβόμενο έργο από το Διάζωμα με χρήματα του Δημοσίου κ ΕΣΠΑ. Συμμετείχε και ο πατέρας της με την Novel S.K IKE, αποχωρήσας άμα τη υπουργοποιήσει του.
    Το Ταμείον Ανακάμσεως που διαχειρίζεται ως αρμόδιος υπουργός έχει ήδη καταχωρίσει 30 εκατ. στο Διάζωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσα καί τόσα ἀποκαλύπτονται καί δημοσιοποιοῦνται γιά ὅλο αὐτό τό ἀλισβερίσι τῆς ἐξουσίας,σέ κάθε ἐπίπεδο,κι᾿αὐτός ὁ λαός ἀκόμη κοιμᾶται. Ἄξιος τῆς μοίρας του !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου,εὐχαριστοῦμε γιά τίς πληροφορίες !

      Διαγραφή