" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Τί ἄλλο ζητοῦν ἀπό τήν ἀνθρωπότητα;

« Οἱ αἱμοδιψεῖς μισοῦν καί ἀποστρέφονται τόν ἀφωσιωμένον στόν Θεόν.»( Παροιμίαι :29,10)

Το 2015, το  Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ,το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και το Μουσείο του Μέλλοντος του Ντουμπάι   ενώθηκαν για να σχηματίσουν το  Ινστιτούτο Ψηφιακής Αρχαιολογίας  (IDA) και να  ξεκινήσουν ένα έργο  για τη διατήρηση της ιστορίας και της πολιτιστικής κληρονομιάς στη Μέση Ανατολή, μοιράζοντας τρισδιάστατες κάμερες σε πολίτες σε πολεμικές ζώνες του ISIS, ώστε να μπορούν να αποτυπώσουν τα αρχαία αγάλματα και κτίρια που διατρέχουν κίνδυνο πριν καταστραφούν κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων ή από τους βανδάλους. Τώρα, ένα 3D τυπωμένο αντίγραφο ενός από αυτά τα κτίρια έχει λάβει ένα βραβείο αναγνώρισης.

Κατάλαβες,οἱ Ἄραβες; Οἱ ἀπόγονοι τοῦ Ἰσμαήλ...(ἐδῶ)

Το έργο  Million Image Database , υπό τη συνεργασία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), του IDA και του Εκπαιδευτικού, Επιστημονικού και Πολιτιστικού Οργανισμού των  Ηνωμένων Εθνών  (UNESCO), ήταν πολύ αργά για να πάρει εικόνες του Ναού του Βάαλ στην Παλμύρα της Συρίας, πριν αυτός καταστραφεί από το ISIS - έμεινε μόνο η αψίδα εισόδου στο ναό του Βάαλ. Όμως, μαζί με το  Dubai Future Foundation  (DFF) και χρησιμοποιώντας δισδιάστατες εικόνες για να κάνουν τρισδιάστατες αποδόσεις του ναού, το IDA 3D εκτύπωσε και συγκέντρωσε ένα  αντίγραφο της αψίδας του Βάαλ, η οποία  παρουσιάστηκε το 2017 στην πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου .

«οι ιερείς του Νεμρώδ ή του Baal έπρεπε απαραίτητα να τρώνε από τις ανθρώπινες θυσίες και έτσι έχει γίνει ότι «Cahna-Bal» (cahna που σημαίνει ιερέας και Bal που αναφέρεται στον Baal) είναι η καθιερωμένη λέξη (κανίβαλος) στη δική μας γλώσσα,για έναν καταναλωτή ανθρώπινης σάρκας »(ἐδῶ)

Καμαρώνει ὁ Μπόρις μπροστά στήν Ἀψίδα τοῦ Βάαλ. Πολυταξιδεμένη ἡ ἀψίδα.Καί ποῦ δέν πῆγε ! Δεῖτε ἐδῶ.Ὅλοι προσκύνησαν τόν Βάαλ...

Το αντίγραφο της «αψίδας του Βάαλ» πήγε σε μια παγκόσμια περιοδεία, καταλήγοντας στη συνέχεια στο City Hall Plaza στη Νέα Υόρκη και στη Σύνοδο Κορυφής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης στο Ντουμπάι, με μια τέταρτη στάση στην Ιταλία, κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής G7 το καλοκαιρι του 2018.

...Σύμφωνα με τον Abdullah bin Touq, Αναπληρωτή Διευθύνων Σύμβουλο της DFF, η απόφαση να αποκαλυφθεί το αντίγραφο του Αψίδας του Βάαλ στη Σύνοδο Κορυφής της G7 υπογράμμισε τον ρόλο των ΗΑΕ και του DFF στη συντήρηση της αρχαίας κληρονομιάς του κόσμου...

...Αυτό, με τη σειρά του, χρησιμεύει για την ενίσχυση του καθεστώτος του Ντουμπάι ως παγκόσμιου κόμβου για τη μελλοντική βιομηχανία και παράδειγμα για τον κόσμο που πρέπει να ακολουθήσει στη χρήση τεχνολογιών για την εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων στις προκλήσεις. "

( Διαβᾶστε ὁπωσδήποτε : Τό “Great Reset” θά μετατρέψῃ τούς ἀνθρώπους σέ μηχανές ἐξυπηρέτησης τῆς «ἐλίτ»)


...«Η ώθηση για μια παγκόσμια κυβέρνηση επιστρέφει στον Πύργο της Βαβέλ, προσπαθώντας να βάλει τη δύναμη στα χέρια των πλουσίων, των ισχυρών και των αλαζόνων ...η εκδήλωση του Πύργου της Βαβέλ έχει συσχετιστεί με τον Νιμρώδ

« Είπαν δε κατόπιν μεταξύ των· “ελάτε να οικοδομήσωμεν όλοι μαζή δια τον εαυτόν μας και την φήμην μας πόλιν και ένα πύργον, του οποίου η κορυφή θα φθάνη έως τον ουρανόν. Ετσι θα αφήσωμεν όνομα στους απογόνους μας, πριν διασκορπισθώμεν στο πρόσωπον όλης της γης”. Και ήρχισαν να κτίζουν την πόλιν και τον πύργον...» ( Γέννεσις :11,4)

Φαίνεται, λοιπόν, παρά λίγο περίεργο το γεγονός ότι έχει δημιουργηθεί μια αψίδα με σύνδεση με τον Νεμρώδ, για να τιμήσει μια σύνοδο κορυφής αφιερωμένη στην προώθηση της «παγκόσμιας κυβέρνησης» στις μέρες μας.

Έχει ειπωθεί ότι εάν δεν γνωρίζουμε την ιστορία, είμαστε καταδικασμένοι να την ξαναζήσουμε. Η παγκόσμια κυβέρνηση του Νεμρώδ στην αρχαιότητα προσπάθησε να απομακρύνει την εἰκόνα του Θεού, και το ίδιο ισχύει και για τους παγκοσμιοποιητές του σήμερα.

Και οι παγκοσμιοποιητές καταλαβαίνουν πολύ καλά τη δύναμη των συμβόλων. Η ανέγερση αυτής της αψίδας στο Ντουμπάι την ίδια στιγμή που πραγματοποιήθηκε η «Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής» στέλνει ένα πολύ ισχυρό μήνυμα...

Οι παγκοσμιοποιητές ονειρεύονται μια ουτοπία όπου η ανθρωπότητα έχει ενωθεί υπό μια παγκόσμια κυβέρνηση, μια παγκόσμια οικονομία και μια παγκόσμια θρησκεία. Ο Ντόναλντ Τραμπ αντιτίθεται σε αυτό το διεστραμμένο όνειρο και γι 'αυτό τον μισούν τόσο πολύ οι παγκοσμιοποιητές.

Παρόλο που ο Ντόναλντ Τραμπ είναι τώρα πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, οι παγκοσμιοποιητές απέχουν πολύ από το να ηττηθούν, και αν βρούν τον τρόπο τους, όλη η ανθρωπότητα θα βρίσκεται σύντομα υπό τον ανελέητο και απόλυτο έλεγχό τους. ( ἄρθρο τοῦ 2017, ΕΔΩ)

«Ῥολόϊ» πάει τό πρόγραμμά τους,δυστυχῶς γιά τήν ἀνθρωπότητα.Τά σατανικά,αἱμοδιψῆ ὄντα,δουλεύουν ἀκατάπαυστα γιά τήν ἐξόντωσι τοῦ Ἀνθρώπου ..


Ἡ Πελασγική

1 σχόλιο: