" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

«Προοδευτισμός» τό καρκίνωμα τοῦ δυτικοῦ πολιτισμοῦ

 (Οι προοδευτικοί είναι εκούσιοι και ακούσιοι σατανιστές)

Καπνός και καθρέφτες  περιβάλλουν το σατανισμό. Πολλοί σατανιστές  δεν καταλαβαίνουν την τοξική του φύση. Ο σατανισμός είναι ένας πόλεμος εναντίον του Θεού, δηλαδή της ηθικής  και  φυσικής τάξης. Ακυρώνει και ανατρέπει την Ηθική και τη Φυσική Τάξη. Καταστρέφει τον κοινωνικό ιστό.

Δεν είναι θρησκεία. Η θρησκεία είναι διορατική και υπάκουη στο θέλημα του Θεού. Ο σατανισμός είναι αντι-θρησκευτικός. Είναι αντι-ζωή. Θεός του είναι ο Θάνατος.

Αποκάλυψη 12: 9 "... αυτό είναι το αρχαίο φίδι, που ονομάζεται Διάβολος, και Σατανάς, που εξαπατά ολόκληρο τον κόσμο."

«Όταν εισαγάγαμε στον κρατικό οργανισμό το δηλητήριο του φιλελευθερισμού ολόκληρη η πολιτική του σύσταση μετεβλήθη. Τα κράτη πάσχουν απο με μια θανάσιμη ασθένεια - την δηλητηρίαση του αίματος. Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε το τέλος του εναγωνίου θανάτου τους». ( Πρωτόκολλα της Σιών , 10-ἐδῶ-)

"Προκειμένου να κατορθώσουμε να μην αντιληφθούν τα γκόϊμ πρωΐμως,την κατάσταση στην πραγματική της μορφή,θα καλύπτουμε τους αληθείς σκοπούς μας με την υποτιθέμενη ένθερμη επιθυμία μας να υπηρετήσουμε τις εργατικές τάξεις ..." ( Πρωτόκολλα της Σιών ,6 -ἐδῶ-)

από τον Henry Makow PhD 

1. Αποκαλούνται «προοδευτικοί». Οι σατανιστές αντιστρέφουν τα πάντα. Υπερασπίζονται τα αντίστροφα και οτιδήποτε άρρωστο και δυσλειτουργικό. Στην πραγματικότητα είναι «οπισθοδρομικοί». 

Παρά την ηθική υποκρισία τους,«πρόοδος» για αυτούς είναι  η υποβάθμιση και η καταστροφή του συνάνθρωπου τους

Ο Θεός είναι η τελειότητα σε όλα τα πράγματα. Αυτοί αντιστρέφουν τα πάντα: Η ασθένεια είναι υγεία. Το άσχημο είναι όμορφο, το ψεύτικο είναι αλήθεια, η αδικία είναι δικαιοσύνη, το μίσος είναι αγάπη, η δυστυχία είναι ευλογία και αντιστρόφως ( ευλογία είναι η δυστυχία,αγάπη είναι το μίσος,δικαιοσύνη είναι η αδικία,αλήθεια είναι το ψέμα και όμορφο είναι το άσχημο...)

2. Ο άνθρωπος συνδέεται με τον Θεό μέσω της ψυχής του. Αφαιρέστε τον Θεό και έχετε τον άνθρωπο σαν ψάρι έξω απο το νερό

Προσπαθώντας να γεμίσει το κενό του, εξιδανικεύει οτιδήποτε επειδή έχει χαθεί η σύνδεση του με τον Θεού. Αφαιρέστε τον Θεό και ο άνθρωπος θα δημιουργήσει ψεύτικους Θεούς , είπε ο Carl Jung.

Δείτε τον παράλογο ιδεαλισμό των γυναικών : σεξ και ρομάντσο.  Λογοτεχνία και τέχνη : "σπουδαίοι άντρες", πολιτικοί, διασημότητες κ.λπ. 

Λόγω της λαχτάρας του για τον Θεό,  μπορείτε να του πουλήσετε  οτιδήποτε ως υποκατάστατο. Φαντάζεται ότι παίρνει τον Θεό.

3.  Είμαστε προγραμματισμένοι απο τον Θεό. Η αληθινή θρησκεία ακολουθεί απλά το πρόγραμμα.Ο Θεός είναι το πρόγραμμα.

Οι σατανιστές προσπαθούν να μας απο-προγραμματίσουν. (Για παράδειγμα, εξαναγκαζόμαστε να ξεσυνηθίζουμε την ετεροφυλοφιλία.) Γιατί; 

Χρήμα και δύναμη ως συνήθως. Το ένα τοις εκατό έχει πάνω από το 50% του πλούτου και τον θέλουν όλο. Πιστεύετε ότι οι άνθρωποι και οι κυβερνήσεις που είναι θεοφοβούμενοι θα επιτρέψουν να συμβεί αυτό; Θέλουν να υπακούς αυτούς και όχι τον Θεό.

4. Παρόλο που έχουμε υποστεί πλύση εγκεφάλου για να αρνηθούμε τον Θεό, είμαστε στην πραγματικότητα ερωτευμένοι με τον Θεό. Την ελευθερία και την μακαριότητα της ψυχής μας λαχταρούν. 

Ο Θεός είναι Πραγματικότητα. Η μόνη πραγματικότητα  

Ο Θεός του Σατανισμού είναι ο Θάνατος. 

φωτό

5. Είμαστε παρατηρητές σ᾿ έναν κοσμικό αγώνα ανάμεσα στο Καλό και το κακό, και λυπάμαι που λέω ότι το κακό είναι υπεύθυνο και πλησιάζει στη νίκη. Οι σατανιστές (μασόνοι) ελέγχουν τόσο τις «προοδευτικές» όσο και τις  «συντηρητικές», «εθνικιστικές» θέσεις. Δεν υπάρχουν «εθνικιστές» που να μην είναι επίσης Σιωνιστές και υπερασπιστές των πλουσίων. 

6. Οι Καμπαλιστές (Σατανιστές) πιστεύουν ότι η αντιληπτική ικανότητα είναι η πραγματικότητα. Έτσι καταλαμβάνουν τον έλεγχο της εκπαίδευσης και των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Φυσικά, αρνούνται την ύπαρξη αντικειμενικής πραγματικότητας και αντικειμενικής αλήθειας (ώστε να μπορούν να την αντικαταστήσουν με τη δική τους.) 

Η άρνηση της αντικειμενικής αλήθειας είναι άρνηση του Θεού. Ο Θεός είναι Πραγματικότητα . Η σύγκρουση μεταξύ καλού και κακού είναι μεταφυσική. 

7. Ο άνθρωπος υπνοβατεί προς την καταστροφή...

8.  Για τους ανθρώπους, ο Θεός είναι συνείδησηΟ Θεός είναι μια ηθική διάσταση όπου η αλήθεια, η δικαιοσύνη, η ομορφιά και η αγάπη είναι αυτονόητα όπως το φως και το σκοτάδι. 

Είμαστε προγραμματισμένοι να εισέλθουμε στο Φως. Οι σατανιστές μας οδηγούν στο σκοτάδι. "Διαφθείρουμε για να ελέγχουμε", είπε ο  Giuseppe Mazzini. Ο σατανισμός είναι χαμηλή ή καθόλου συνείδηση.

9. Οι σατανιστές ελέγχουν το καρτέλ της παγκόσμιας κεντρικής τράπεζας. Μας έχουν υπό τον απόλυτο έλεγχό τους. Δημιουργούν τα «χρήματά μας» από αέρα. Είναι μόνο ψηφία στο σύνολό τους, τα οποία μπορούν να σβήσουν ανά πάσα στιγμή. Πλεονεκτούν στο να ελέγχουν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της σκέψης, του πολιτισμού, της θρησκείας, και τα παιδιά σας. Οι τράπεζες προωθούν ενεργά την ομοφυλοφιλία και τον λευκό εκτοπισμό, αλλά τους εμπιστευόμαστε τα «χρήματά μας»;

  Έχουμε ενταχθεί στον Καμπαλισμό στο χαμηλότερο επίπεδο.  Οι σατανικές λατρείες εκμεταλλεύονται και ελέγχουν τα μέλη τους κάνοντάς τους άρρωστους, διεφθαρμένους και διεστραμμένους. Άρρωστοι ως πρός τη δυσφορία του φύλου,στη σεξουαλική ασυμφωνία,στην πορνογραφία, στην παιδεραστία, στην αιμομιξία, στα εμβόλια, στον ατελείωτο πόλεμο ... Έχουν υπονομεύσει το πιο υπέροχο και ουσιαστικό πράγμα στη ζωή, την αγάπη μεταξύ άνδρα και γυναίκας, και των γονιών προς τα παιδιά. Η πυρηνική οικογένεια ( πατέρας-μητέρα-παιδιά) είναι το «αιμοσφαίριο» μιάς κοινωνίας.. Αυτοί οι δαίμονες είναι αποφασισμένοι να το σκοτώσουν.

Είμαι 70 ετών και θα υπάρχω ακόμη για μια ή δύο δεκαετίες. Αλλά ανατριχιάζω σκεπτόμενος τί επιφυλάσσουν για την ανθρωπότητα. 

Είναι επιτακτική ανάγκη να αναγνωρίσουμε την τρομερά δύσκολη θέση μας. Ένας θανατηφόρος καρκίνος μολύνει όλα τα κοινωνικά ιδρύματα. Πρέπει να αναγνωριστεί και να αντιμετωπιστεί.

Ο Δυτικός Πολιτισμός θα πεθάνει εξ αιτίας της απροσεξίας και της αφέλειας μας ; 

Henry Makow 

Παρακολουθήστε τό κατωτέρῳ βίντεο.Εἶναι μία γενική εἰκόνα τοῦ τί σημαίνει σατανισμός καί τί θέλει νά ἐπιτύχῃ εἰς βάρος τῆς ἀνθρωπότητος.Μία κάστα ἀνθρώπων,θά καταλάβετε ποίων,πού ἔχουν χρίση ἑαυτούς ...θεούς.Ἡ μαρτυρία ἀπό κάποιον πού εἶχε μπλεχτεῖ στά δίχτυα αὐτῶν τῶν διαβολικῶν ὅντων καί τώρα ἐργάζεται,πραγματικῶς σκληρά,γιά τά ξεσκέπασμά τους.Πολύ οὐσιαστική μαρτυρία πρός κατανόησι τοῦ σατανισμοῦ

 Νά εὐχαριστήσουμε τόν Διηνέκη,γιά τό σημαντικό αὐτό βίντεο,συναφές μέ τό ἀνωτέρῳ θέμα.

Μπορεῖτε νά ἐπιλέξετε στίς ρυθμίσεις,αὐτόματο ὑποτιτλισμό,ἑλληνικά. 

Ἡ Πελασγική

3 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Διηνέκη,πολύ καλό βίντεο ! Τό πρόσθεσα στό θέμα.

      Τί περιέγραψε ὁ Πάσσιο,ὡς σατανισμό;Τήν «φιλοσοφία» τῶν Καμπαλιστῶν,Φρανκιστῶν,Κομμουνιστῶν.Πάντα ὁ ἴδιος ἀπό πίσω...«Ἐκλεκτός καί περιούσιος».Ὁ αἰώνιος ἐχθρός τοῦ Ἀνθρώπου...

      Διηνέκη εὐχαριστῶ πολύ !

      Διαγραφή