" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Ἡ Γαλλία συνεχίζει τά «χαστούκια» κατά τῆς Τουρκίας

Ἡ Γαλλική Βουλή ἐνέκρινε ψήφισμα μέσῳ τοῦ ὁποίου ἀναγνωρίζεται ἡ ἀνεξαρτησία τοῦ Ναγκόρνο-Καραμπάχ. Τί σημαίνει αὐτό; Πώς μέσῳ τῆς ἀναγνωρίσεως αὐτῆς τῆς ἀνεξαρτησίας,ἐπιβάλλεται ἡ ἄμεσος ἐπίλυση τοῦ θέματος ὥστε νά προστατευθοῦν οἱ αὐτόχθονες κάτοικοι ἀπό τήν κατάφορη ἀδικία πού ἔχει ἐπέλθη μετά τήν καταπάτησι τῶν ἐδαφῶν τοῦ Ἀρτσάχ ἀπό τό
Ἀζερμπαϊτζάν καί τήν τουρκία.

Τό ψήφισμα χαιρέτισε ἡ Ἀρμενική Ἐθνική Ἐπιτροπή στήν Γαλλία:

«Μετά την ψηφοφορία στη Γερουσία, η Εθνοσυνέλευση ενέκρινε ψήφισμα για την αναγνώριση του Ναγκόρνο-Καραμπάχ με 188 ΝΑΙ έναντι 3 λευκών. Η συναίνεση είναι ευρεία - συμπεριλαμβανομένης της πλειοψηφίας - που αντιτάχθηκε στην πίεση του Υπουργού Εξωτερικών της [Γαλλίας]». Συμπληρώνοντας ο Jules Boyadjian, πρόεδρος της ANC France πώς έτσι: «ήρθε η ώρα για τη γαλλική κυβέρνηση να λάβει σταθερή θέση και να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του Artsakh »

Τό ἴδιο καί ἡ Ἀρμενική Ἐθνική Ἐπιτροπή στίς ΗΠΑ :  

«Χαιρετίζουμε την σχεδόν ομόφωνη,έκκληση της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης σήμερα (ἐχθές) για την αναγνώριση ανεξαρτησίας Artsakh και ενθαρρύνουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες - ως συν-πρόεδρο της Ομάδας του OSCE Minsk Group - να συμμετάσχουν στην αναγνώριση του καθεστώτος του Artsakh ως ελεύθερης και ανεξάρτητης δημοκρατίας", δήλωσε η Αρμενική Εθνική Επιτροπή του Εκτελεστικού Διευθυντή της Αμερικής Aram Hamparian.

«Το Αζερμπαϊτζάν - ένοχο για εβδομάδες αδιάλειπτων εγκλημάτων πολέμου εναντίον των πολιτών του Artsakh - στερείται νομικής, πολιτικής ή ηθικής ικανότητας να αντιταχθεί στη διεθνή αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Artsakh, μια ουσιαστική διορθωτική δράση που απαιτείται για να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η επιβίωση του ήδη ευρισκομένου σε κίνδυνο, αυτόχθονου πληθυσμού », πρόσθεσε ο Hamparian

Το ψήφισμα της Εθνοσυνέλευσης ανέφερε την επιθετική και συνεχιζόμενη συγκέντρωση στρατιωτικών,και υποστηριζόμενων από την Άγκυρα,μισθοφόρων της Τουρκίας, όχι μόνο στο Καραμπάχ αλλά και σε όλο τον κόσμο, προειδοποιώντας για μια αύξηση της ισλαμικής βίας που διαχειρίζεται άμεσα η Άγκυρα.

Ανέφερε επίσης τη μαζική στρατιωτική συσσώρευση στο Αζερμπαϊτζάν και τη στόχευσή του σε αμάχους κατά τη διάρκεια του πολέμου του Καραμπάχ ως εγκλήματα πολέμου και απειλή για τη σταθερότητα όχι μόνο στον Καύκασο αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Το ψήφισμα:

1. επιβεβαιώνει την επείγουσα ανάγκη επίτευξης μιας τελικής διευθέτησης της σύγκρουσης που θα εγγυάται τη διαρκή ασφάλεια των πληγέντων αμάχων πληθυσμών και την εφαρμογή μιας διαδικασίας ειρήνης και αναγνώρισης του Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

2. καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει,μαζί με τους ευρωπαίους εταίρους της την ταχεία παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας ·

3. καλεί την κυβέρνηση να επανεξετάσει, μαζί με τους ευρωπαίους εταίρους της,την διαδικασία ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, λαμβάνοντας υπόψη τον αποδεδειγμένο ρόλο της Τουρκίας σε αυτήν τη σύγκρουση,

4. καλεί την κυβέρνηση να επιβεβαιώσει, με την ενεργό υποστήριξη των ευρωπαίων εταίρων της, τις θεμελιώδεις αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που βασίζονται στην υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών.

5. τονίζει την ανάγκη να προστατευθούν ενεργά οι απειλούμενες μειονοτικές χριστιανικές κοινότητες στην Ευρώπη, την Ανατολή και τον κόσμο.

( Οἱ πληροφορίες γιά τήν εἴδησιν ἀπό ἐδῶ)

Καί βεβαίως δέν σταματᾷ ἐδῶ ὁ «πόλεμος» πού ἔχει ἀνοίξη ἀπό τόν Μακρόν κατά τῆς τουρκιᾶς καί τοῦ ἰσλάμ,ἀπολύτως δικαιολογήμενος βεβαίως,ἂφοῦ ἡ Γαλλία ἔχει δεχθῇ πάμπολλα τρομοκρατικά χτυπήματα, ἀπό τούς ἰσλαμιστές τοῦ Ἐρντογάν : 

Ἡ Γαλλία ἑτοιμάζεται νά κλείσῃ τζαμιά 

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Ζεράλντ Νταρμανίν, δήλωσε πως θα ελεγχθούν 76 τζαμιά στην χώρα και εξ αυτών κάποια θα κλείσουν. Από τότε που ανέλαβε καθήκοντα ο Εμμανουέλ Μακρόν, σε τρία χρόνια έκλεισαν 43 τζαμιά. (ἐδῶ)

Ὅλα αὐτά νά τά ᾿δοῦν οἱ τῆς «ἡμετέρας» κυβερνήσεως καί ὅλο τό φιλοτουρκικό συνάφι,πού ἀπέναντι σέ μία καθημερινῶς προκλητική τουρκία,ἡ ὁποία ἀμφισβητεῖ κυριαρχικά μας δικαιώματα,ἀκόμη καί ἐδάφη μας,πού κατέχει παρανόμως ἐδῶ καί 46 χρόνια τό 40% τῆς ἀδελφῆς Κύπρου,πού μᾶς ἔχει γεμίση ἰσλαμιστές/τρομοκράτες,πού ἀσκεῖ τήν χείριστη προπαγάνδα ἑναντίον μας καί οἱ ἐγχώριοι ἐφιάλτες τήν ...χαϊδεύουν ! 

Ἀλλά καί πάλι,πῶς θά καταλάβαινε κανείς τήν διαφορά μεταξύ ἑνός κυρίαρχου Κράτους καί ἑνός ...προτεκτοράτου; 


 Ἡ Πελασγική

3 σχόλια:



  1. Το Μάιο του 1983 και τέσσερεις μήνες πριν σκοτωθεί σε αεροπορικό δυστύχημα ο δημοκρατικός γερουσιαστής Larry McDonald μιλώντας στην εκπομπή Crossfire των Pat Buchanan καιTom Braden μιλά προφητικά για τη νέα τάξη πραγμάτων, την παγκόσμια κυβέρνηση και τις μυστικές ελίτ που κυβερνούν τον κόσμο.

    Όλα αυτά σε μια εποχή που ακόμη ο «ψυχρός πόλεμος» ήταν στο απόγειό του και που κανείς πλην ελαχίστων είχαν μια συγκροτημένη άποψη για τα “περίεργα” και τα “τρελά” που έλεγε ο γερουσιαστής των Δημοκρατιών.

    Και όμως ο άνθρωπος αυτός λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα την 1η Σεπτεμβρίου θα σκοτωνόταν όταν ένα σοβιετικό Su-15 θα έστελνε στο βυθό της θάλασσας το Boeing 747 της πτήσης KAL 007 των νοτιοκορεατικών Αερογραμμών κοντά στη νήσο Σαχαλίνη.

    Ο Larry McDonald ήταν ένας αληθινός Αμερικανός μια πραγματικά ελεύθερη σκέψη όσο και προφητική μόνο που δεν έμελλε να ζήσει για πολύ καθώς ήταν επικίνδυνος για πολλούς.

    «Ο σκοπός των Rockefellers και των συμμάχων τους είναι να δημιουργήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση συνδυάζοντας τον υπερκαπιταλισμό και τον κομμουνισμό κάτω μια στέγη. Εννοώ συνομωσία; Ναι το εννοώ.

    Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει ένα τέτοιο σχέδιο παγκόσμιο σε προοπτική, γενεές παλαιό στο σχεδιασμό του και απίστευτα σατανικό στη σύλληψή του».

    Γερουσιαστής Larry P. McDonald (Απρίλιος 1935 – Σεπτέμβριος 1983)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καί φυσικά καθόλου τυχαίως,οὐδέ μεταφορικῶς, δέν θά χρησιμοποίησε τόν χαρακτηρισμό «σατανικό» :

      https://sxolianews.blogspot.com/2020/12/blog-post_5.html

      Εὐχαριστοῦμε πολύ γιά τήν πολύτιμη πληροφορία,ἀγαπητή Κατακομβική Ἐκκλησία !

      Διαγραφή
    2. Πολύ ἐνδιαφέροντα πράγματα διαβάζω περί τοῦ Μάκ Ντόναλντ.Μοῦ ἔκανε ἐντύπωσι πού οἱ δύο γερουσιαστές πού θά ἦταν μαζύ του,ὁ μέν πρῶτος ἀκύρωσε τό ταξείδι,ὁ δέ δεύτερος,πού ἔχασε τήν πτήσι τοῦ Μάκ Ντόναλντ,στήν πορεία κι᾿ἐνῳ τό ἀεροπλάνο τοῦ γερουσιαστή ἦταν σ΄ἀνεφοδιασμό,τοῦ ζήτησε ν᾿ἀλλάξῃ πτήσι,κάτι πού ὁ Μάκ Ντόναλντ δέν ἔκανε.
      Ἐπίσης περίεργο εἶναι πού δέν βρέθηκε ἡ σωρός του ἀλλά καί πού κάποιες οἰκογένειες τῶν θυμάτων τῆς πτήσεως,ὑοστήριξαν πώς τόσο ὁ Μάκ Ντόναλντ ὅσο καί κάποιοι ἄλλοι ἀπό τήν πτήσι ἐπέζησαν...!

      Τό σίγουρο εἶναι πώς ὁ ἐν λόγῳ γερουσιαστής ἦταν φανατικός,ἀλλά συνειδητοποιημένος ἀντικομμουνιστής.

      Μέ ποιόν τά ἔβαλε;Μέ τόν Ῥοκφέλερ;Μέ τό ἑρπετό;Χμμ...

      Διαγραφή