" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Ἡ σύγχρονη ἱατρική ὡς σατανική λατρεία


Πώς θα μπορούσε ένα μεγάλο τμήμα του ιατρικού επαγγέλματος να συνεργαστεί με τους τραπεζίτες των Illuminati  με αποτέλεσμα να γονατίσουν την κοινωνία ; Η σύγχρονη ιατρική είναι ένας κλάδος των Illuminati, μιας σατανικής λατρείας που ελέγχει και εκμεταλλεύεται την κοινωνία κάνοντας τους ανθρώπους να αρρωσταίνουν. Δείτε πώς εξουσιάζει το επάγγελμα,ο φόβος απώλειας της ιατρικής άδειας. 

 Σε αυτό το άρθρο του 2019, ο Δρ Reizer συγκρίνει τη σύγχρονη ιατρική με τη «θρησκεία».

Του Dr. John L. Reizer  

Αν και μια μικρή μειοψηφία από εμάς δεν το έχουμε σκεφτεί, γι 'αυτούς και την κλίση τους, οι γιατροί και το επάγγελμα της ιατρικής θεωρούνται από τη συντριπτική πλειοψγφία των ανθρώπων ως ιερείς που εργάζονται σε μια εκκλησία. Ολόκληρη η δομή του ιατρικού επαγγέλματος έχει σχεδιαστεί σκόπιμα για να αντικατοπτρίζει μια θρησκευτική εμπειρία.

Όταν μπαίνετε σε έναν οίκο λατρείας, εισέρχεστε σ᾿ έναν τομέα που θεωρείται ιερός από τα μέλη της εκκλησίας. Μέσα σε μια εκκλησία, έναν ναό, μια συναγωγή ή οποιονδήποτε άλλο θρησκευτικό χώρο, υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες που είναι γενικά κατανοητοί και ακολουθούνται από τα μέλη του. 

«Δέν ὑπάρχει ἐπιστημονικό τεκμήριο πού νά ἀποδεικνύει ὅτι ὁ μαζικός ἐμβολιασμός ἐξαφανίζει ὁποιαδήποτε παιδική ἀῤῥώστεια. Σᾶς προτρέπω ν᾿ἀποῤῥίψετε ὅλους τούς ἐμβολιασμούς γιά τά παιδιά σας»Dr. Robert Mendelsohn-παιδίατρος 

Από σεβασμό για το σύστημα πεποιθήσεων, κάθε είδους κριτική, σκεπτικισμός ή ερωτήσεις σχετικά με την πραγματική ουσία του οργανισμού είναι εκτός ορίων. Με άλλα λόγια, τα μέλη των θρησκευτικών εκκλησιών δεν μπορούν ποτέ να ρωτήσουν δημοσίως την εκκλησία για οτιδήποτε.

Στην ιατρική, ο γιατρός (ιερέας, υπουργός, ραβίνος) συνήθως φορά ένα λευκό ρούχο (ρόμπα) αυτό τον ταυτίζει,απολύτως,ως αρχιερέα στο εκκλησίασμα (πρακτική). Μέσα σε αυτήν την πρακτική υπάρχουν νοσοκόμες (καλόγριες) που βοηθούν τον γιατρό να φροντίζει τους ασθενείς (μέλη της εκκλησίας) όταν αρρωσταίνουν (που κατέχονται από κακά μικρόβια). Οι ασθενείς συνήθως δεν αμφισβητούν τη συμβουλή του γιατρού.

Υπάρχει μια ποικιλία τεχνικών (τελετουργιών) που χρησιμοποιεί το επάγγελμα της ιατρικής για να απαλλάξει το σώμα από ασθένειες (κακά πνεύματα). Ορισμένες από αυτές τις τεχνικές περιλαμβάνουν την εισαγωγή συνθετικών ναρκωτικών (ιερό νερό) σε ασθενείς, που παράγονται μαζικά από φαρμακευτικές εταιρείες. Σε άλλες περιπτώσεις, οι γιατροί αποβάλουν τις ασθένειες του σώματος εκτελώντας χειρουργικές επεμβάσεις (εξορκισμοί) σε μια προσπάθεια να αφαιρέσουν μολυσμένους ιστούς και όργανα (που κατέχουν μέρη του σώματος).

Κάθε ερώτηση σχετικά με τις προθέσεις ή την ακεραιότητα του ιατρού και της μεγάλης ομάδας υποστήριξης,του ιατρικού προσωπικού, και θα θεωρηθείτε αυτομάτως,από τους πολίτες των περισσότερων κοινοτήτων,ως τρελάρας ( διάβολος). Κάθε ερώτηση σχετικά με τα ιατρικά πρωτόκολλα (βιβλικά εδάφια) που έχουν γραφτεί από τις  φαρμακευτικές εταιρείες και έχουν καθιερωθεί σταθερά στα βασικά προγράμματα σπουδών κάθε προγράμματος ιατρικής σχολής στον κόσμο και θα χαρακτηριστείς ως τσαρλατάνος, χασάπης ή ψευτο-επιστήμονας.

Τό ἔμβλημα τοῦ Ἀμερικανικοῦ Ὀργανισμοῦ Ὑγείας εἶναι ἴδιο μέ τόν ΠΟΥ καί ΟΗΕ.Καταλάβατε;
Οι φαρμακευτικές εταιρείες επιτηρούν κρυφά,υψηλού κύρους ιατρικά περιοδικά, οι δημοσιεύσεις της υποτιθέμενης έρευνας με αξιολογήσεις ομοτίμων επιστημόνων, κάνουν ορισμένους γιατρούς που αντιτίθενται στο αλλοπαθητικό παράδειγμα (τα φάρμακα είναι ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί και να διατηρηθεί η υγεία) να θεωρούνται πάντα,από τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων,ως αντι-επιστημονικές υπάρξεις.

Στην Καθολική Εκκλησία, διδάσκουν τους πιστούς ότι μια νεαρή ψυχή, που έρχεται στην ζωή, βρίσκεται σε επισφαλή θέσι εξ αιτίας του προπατορικού αμαρτήματος (ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα). Προδιαθέτει,αυτό το δοχείο (σώμα) σε μια ζωή δαιμονικής κατοχής (ασθένεια). Τα βαπτιστικά ιερά νάματα της εκκλησίας (προγράμματα εμβολιασμού) είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να ξεπλύνουμε τις αμαρτίες (παιδικές ασθένειες) και να διορθώσουμε την ψυχή (να δημιουργήσει ανοσία κατά των μικροβίων) έτσι ώστε να μπορεί να απολαμβάνει μια βίωση στη Γη που είναι απαλλαγμένη από τον σατανά- πειρασμούς (βακτήρια και ιούς).

Καταλαβαίνω ότι θα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θυμώνουν για όσα γράφω, σε αυτό το άρθρο.Ἀν κάποιος θέτει ουσιαστικά ερωτήματα που αμφισβητούν τη φιλοσοφία ή την εντιμότητα μιας συγκεκριμένης θρησκείας,δεν θα είναι δημοφιλής,σίγουρα. Και μην κάνετε το λάθος: το ιατρικό επάγγελμα είναι μια ισχυρή θρησκεία με πολλούς οπαδούς. Αυτό, από μόνο του, είναι ένα θλιβερό γεγονός, αλλά επίσης και ο κύριος λόγος για τον οποίο,τόσοι πολλοί άνθρωποι περιφέρονται γύρω από άρρωστους χωρίς να καταλαβαίνουν το γιατί.

«Ὁ παιδιάτρος ὑπηρετεῖ ὅπως ὁ στρατολόγος ἀλλά γιά τό ἱατρικό ἐπάγγελμα.Αὐτός/ή χειραγωγεῖ τό παιδί σου ἀπό τήν γέννησή του καί σ᾿ὅλη τήν διάρκεια τοῦ βίου του, νά ἐξαρτᾶται ἀπό τήν ἱατρική παρέμβασιν.Τό πρῶτο ἐπίπεδο τῆς χειραγωγήσεως εἶναι ἡ ἐπίσκεψις ἐλέγχου γιά ἕνα «ὑγιές μωρό».Ἡ ἐπίσκεψις αὐτή εἶναι ἔνα τελετουργικό εὐχάριστο γιά τόν παιδίατρο, πού ἐνισχύει τό εἰσόδημά του χωρίς νά κάνῃ τίποτα ἐποικοδομητικό γιά τό παιδί σου.Εἶναι μία ἄχρηστη ἐπίσκεψις» Dr. Robert Mendelsohn-παιδίατρος 

Η πίστη και η εμπιστοσύνη που έχουμε επενδύσει συλλογικά, ως κοινωνία, στην ιατρική βασίζεται στην τυφλή πίστη και όχι στην επιστημονική ικανότητα του να κάνει καλά τους αρρώστους ανθρώπους. Υπάρχουν μερικές αρκετά διαστρεβλωμένες έννοιες στις οποίες βασίζεται το ιατρικό «δόγμα» και όταν κάποιος ρίχνει μια προσεκτική ματιά σε αυτές, τα ελαττώματα τους γίνονται εμφανέστατα. Λόγω αυτού του γεγονότος, το επάγγελμα έχει δομηθεί και πλασαριστεί,με έξυπνο τρόπο, από τους κατασκευαστές του, να εμφανίζεται ως θρησκεία.

Ως θρησκεία, η ιατρική παραμένει εκτός ορίων από τους επίδοξους κριτικούς και αποφεύγει σημαντικά ερωτήματα. Αυτές οι ερωτήσεις έπρεπε να απαντηθούν εδώ και χρόνια, αλλά εξακολουθούν να αγνοούνται από τους επικεφαλής της ιατρικής. Αντ 'αυτού, συνεχίζουμε να ακούμε και να διαβάζουμε για, μαραθωνίους για συγκεντρώσεις χρημάτων, παρελάσεις και εράνους που υποτίθεται ότι ωφελούν την έρευνα για μελλοντική εξάλειψη ασθενειών,που όμως το ιατρικό επάγγελμα και οι  φαρμακευτικές εταιρείες δεν έχουν καμία πρόθεση να εξαλείψουν ποτέ!

Δεν είναι τυχαίο που τόσα πολλά νοσοκομεία στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο έχουν πάρει το όνομά τους από θρησκευτικές οργανώσεις και ονόματα αγίων. Ας δούμε καταπρόσωπο τα γεγονότα, δεν υπάρχουν ιατρικές εγκαταστάσεις με το όνομα "The Charles Manson Center for Burned Victims". Τα ιατρικά ιδρύματα έχουν σχεδιαστεί και αναγνωριστεί με τέτοιο τρόπο ώστε σήμερα να θεωρούνται από τις μάζες ως τόποι λατρείας. Το κλασικό, άσπρο ρούχο εργαστηρίου του γιατρού έχει σχεδιαστεί για να ενσταλάξει, στην ψυχή των «καταναλωτών υγειονομικής περίθαλψης», μια αίσθηση αγνότητας,όταν σκέφτονται γιατρούς.

Η εμπιστοσύνη των ανθρώπων στην αξία της ιατρικής ήταν ο μακροπρόθεσμος στόχος των φαρμακευτικών εταιρειών. Η αδιάκοπη δέσμευσή τους σε αυτήν την αυτοεξυπηρετούμενη εκστρατεία έχει μετατρέψει τον δημόσιο τομέα σε μια τεράστια κοινότητα απο μαζορέτες που επευφημούν τελετουργικά την ιατρική βιομηχανία. Κοινότητες σε όλη την Αμερική και σε όλο τον κόσμο δωρίζουν, τακτικά,μεγάλα χρηματικά ποσά προσπαθώντας να χτίσουν και να συντηρήσουν νοσοκομειακά κέντρα. Αυτές οι οργανώσεις είναι πλέον τα κεντρικά σημεία όλων των σύγχρονων κοινοτήτων.

«  Δέν πιστεύω πλέον στήν σύγχρονη ἱατρικἠ.Πιστεύω, παρ᾿ὅλη τήν τεχνολογία καί τήν ποιοτική προσέγγισι πρός τόν ἀσθενή ὁ μεγαλύτερος κίνδυνος γιά τήν ὑγεία σας εἶναι ὁ ἱατρός πού ἐξασκεῖ τήν σύγχρονη ἱατρική. Πιστεύω,ὅτι οἱ θεραπεῖες τῆς συγχρόνου ἱατρικῆς γιά τίς ἀσθένειες σπανίως εἶναι ἀποτελεσματικές καί συχνά εἶναι πιό ἐπικίνδυνες ἀπό τίς θεραπεῖες γιά ὁποῖες σχεδιάστηκαν νά θεραπεύσουν.Πιστεύω, ὅτι πλέον τοῦ 90% τῆς συγχρόνου ἱατρικῆς θά μποροῦσε νά ἐξαφανιστῇ ἀπό προσώπου γῆς ( ἱατροί,νοσοκομεῖα,φάρμακα καί ἱατρικοί ἐξοπλισμοί) Καί τό ἀποτέλεσμα γιά τήν ὑγεία μας θά ἦταν ἄμεσο καί ἐπωφελές.Ἡ σύγχρονη ἱατρική δέν μπορεῖ νά ἐπιβιώσῃ χωρίς τήν Πίστιν μας διότι δέν εἶναι οὔτε τέχνη,οὔτε ἐπιστήμη.Εἶναι θρησκεία » Dr. Robert Mendelsohn-παιδίατρος 

Μην με παρεξηγείτε, υπάρχουν πολλοί καλοί γιατροί και χειρουργοί στον κόσμο και ορισμένοι στόχοι ιατρικής πρακτικής μπορούν να βοηθήσουν στη διάσωση ζωών. Αλλά οι περισσότερες από τις επιτυχίες που μπορούν να αποδοθούν στη σύγχρονη ιατρική έρχονται συνήθως με τη μορφή φροντίδας που βασίζεται σε έκτακτες ανάγκες και όχι από τον τομέα της διαχείρισης ασθενειών και της αποκατάστασης της υγείας στο ανθρώπινο σώμα.

Εάν ελπίζουμε κάποτε,να βελτιώσουμε την υγεία των ανθρώπων και να αυξήσουμε τη συνολική ποιότητα της υγειονομικής περίθαλψης που ασκείται στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλα μέρη σε όλο τον κόσμο, θα χρειαστεί να σπάσουμε τους ασφυκτικούς δεσμούς των φαρμακευτικών οργανισμών με το ιατρικό επάγγελμα. Αυτές οι γιγαντιαίες εταιρείες έχουν υφαρπάξει το φάρμακο και το έχουν βλάψει. Πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας,από το να βρούμε τρόπους για να πληρώσουμε για ιατρική περίθαλψη να αρχίσουμε να επικεντρωνόμαστε σε τρόπους που θα βοηθήσουν στην καλυτέρευση του επαγγέλματος έτσι ώστε να σταματήσει να κάνει τους ανθρώπους πιο άρρωστους από ό, τι είναι ήδη.

Στο μέλλον πρέπει να αξιολογήσουμε την ιατρική ως επάγγελμα και να μην επαινούμε τυφλά τα ψεύτικα επιτεύγματά της που, τελικά, κατασκευάστηκαν από φαρμακευτικές εταιρείες και αργότερα προωθήθηκαν σε περιοδικά με κριτές που ανήκουν και λειτουργούν από τις ίδιες εταιρείες. Ήρθε η ώρα για τα μέλη της εκκλησίας (το ευρύ κοινό) να σταματήσουν το προσκύνημα και να αρχίσουν να θεωρούν την παραδοσιακή ιατρική ( εκκλησία) υπεύθυνη για τις πράξεις της!

henrymakow.com


Πελασγική

28 σχόλια:

  1. Συγκλονιστικό. Συγχαρητήρια για την ανάρτηση Πελασγική !
    Άμα σού πω ότι, γνώρισα μια κ@ριόλ@ που έγινε γιατρός στα... 51 της και είναι κόρη μεγαλομασώνου πρώην Γενικού Διευθυντού Τραπέζης, η οποία ήταν υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων τής συγκεκριμένης τραπέζης από τα... 18 της μέχρι τα 33 της (με μέσον τον πατέρα της φυσικά...) τι θα μού πης;
    Μια νεοταξίτισσα τού κ@ρ@κερ@τ@ από ό,τι απεδείχθη, με «άκρες» σε ό,τι βάλη ο νους σου...
    Ενημερωμένη (και δασκαλεμένη) όπως φαίνεται από τότε που έφυγε από την τράπεζα, κάπου στο 2000 - 2001, επί Σημίτη, προσπάθησε να σπουδάση Ιατρική στην Πράγα (στην... Πράγα, έτσι;) αλλά τα παράτησε το 2005. Προσπάθησε επί χρόνια να μπη στην Ιατρική Αθηνών (και το κατάφερε, το... 2013) σε ηλικία... 45 ετών !!!
    Τα γράφω εδώ και τρία χρόνια γι' αυτήν την κ@ριόλ@...
    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ, ΗΤΑΝ ΟΤΙ, ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ «ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟ» ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.
    Έπαθα την πλάκα μου με την ανάρτησή σου Πελασγική.
    Κατάλαβα πάααααρα πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διηνέκη,ὅταν τό διάβαζα ἐσύ ἦρθες στό μυαλό μου καί ἡ περίπτωσις μέ τήν κυρία.Πραγματικῶς ἕνα πολύ καλό ἄρθρο,ἀπό πέρσι ἔτσι;Ὄχι τώρα πού βγαίνουν καί τά λέμε,μέ τραγική γιά τήν ἀνθρωπότητα,καθυστέρησιν,κάποιοι...

      Καί τελικῶς,αὐτό τό συμπληρωματικό πού μᾶς ἀποκάλυψες σήμερα,ἔρχεται καί δένει ἀπολύτως !

      Ἄ καί ὁ συγκεκριμένος Δρ. πού τά ἔλεγε,δυστυχῶς ἔφυγε νωρίς...Ἔτσι εἶναι τό Σατανιστικό Σύστημα καί πολύ δύσκολα νά ξεφύγῃ ἕνας ἔντιμος ἄνθρωπος ...

      Πολλοί διαβόλοι καί σατανάδες,χορεύουν γύρω μας Διηνέκη.Πρέπει νά προσέχουμε,πάρα πολύ !

      Διαγραφή
    2. Θα πάθης μεγαλύτερη πλάκα, άμα σού πω ότι, η εν λόγω κ@ριόλ@, είχε «άκρες» μέχρι και με... Βουδιστές !!!
      Προφανώς, ο πατέρας της, ήταν στη στοά τού Λιακόπουλου. Ασχοληθήκαμε μ' αυτόν και τον γιό του προσφάτως, με την υπόθεση τής κατασκοπείας στη Ρόδο.
      https://esxatianasxesi.blogspot.com/2020/12/1989-28.html
      Χαμός...

      Διαγραφή
    3. Διηνέκη,δέν μοῦ κάνει ἐντύπωσι,ξέρεις γιατί;Διότι γνωρίζω πώς στούς ὅποιους μασσωνικούς κύκλους καί νά θελήσῃ νά μπῇ κάποιος,τήν ἀπόδειξιν πίστεώς του τήν πληρώνει πολύ,πολύ ἀκριβά !

      Συνεπῶς ὅλα τά ὑπόλοιπα ἔρχονται τόσο «φυσιολογικῶς» γι᾿αὐτούς μέχρι καί πολύ ἀκραῖες καταστάσεις,ξέρεις...

      Αὐτοί οἱ ἄνθρωποι πού ἐμπλέκονται μέ τέτοιους κύκλους,ἄν δέν εἶναι ἀπό τήν φάρα τους,εἶναι ἄτομα μέ πάααρα πολλά συμπλέγματα.Μά πάααρα πολλά λέμε !

      Διαγραφή
    4. Ἡ οὐσία εἶναι πώς γίνονται τά ἀπόλυτα δουλικά τους !

      Διαγραφή
    5. Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ μαζί σου! Συμπλέγματα κατωτερότητος, που οδήγησαν σε μοχθηρή ναρκισσιστική διαταραχή και βαρειά ψυχοπάθεια. Ο πατέρας της προέρχεται από ένα πάμπτωχο χωριό τής Αρκαδίας (κοντά στο χωριό και τού Λιακόπουλου) και φαίνεται ότι, μετέδωσε σκληρά απωθημένα στην εν λόγω κ@ριόλ@.
      Πολλοί πάμπτωχοι τύποι από την επαρχία, ξεπούλησαν τις ψυχές του στη μασωνία και τον διάολο για να γίνουν... «κάποιοι». Ξέρω κι έναν απόστρατο τής αστυνομίας, από τη Θεσσαλία, πολύ μ@λ@κ@ επίσης...
      Χαμός μιλάμε...

      Διαγραφή
    6. Καί ὅπως ἔχουμε πῆ,πολλάκις,ἀπό τούς Μπύθουλες κάνουν τίς δουλειές τους οἱ σοΐληδες...Τά ἀπόλυτα δουλικά στήν ὑπηρεσία τῆς «μαύρης ἐλίτ» ἤ τῆς ντόπιας,πραγματικῶς,ψωρο-ἐλίτ...

      Διαγραφή
    7. Αὐτοί δέ,στά σώματα ἀσφαλείας καί στό στρατό κάνουν τήν μεγαλύτερη ζημιά !

      Ἄ καί οἱ δικαστικοί.Μέχρι καί οἱ ἁπλοί γραμματεῖς τῶν δικαστηρίων.
      Ἔ,νά ᾿δῆς τί ἔχω μάθη ἀπό ᾿δαύτους.Τί ἔκαναν σέ ἀνθρωπάκους,πώς τούς ἔπαιρναν ἀπό αὐτοκίνητα μέχρι σπίτια,γιά ψίχουλα.Καί κῦττα νά ᾿δῇς σύμπτωσιν.Στήν Ῥόδο τά περιστατικά πού γνωρίζω ! Κύκλωμα βρωμερό καί τρισάθλιον !

      Διαγραφή
  2. Εδώ:
    https://www.youtube.com/watch?v=VHU4sQcfVIY
    στα πρώτα δευτερόλεπτα Πελασγική. Πρόσεξε πολύ μεταξύ 16ου και 24ου...
    Χαχαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάπως ἔτσι φαντάζομαι τίς «κυρίες» τῶν κυρίων ἀπό ἀρχές,πάσης μορφῆς ἐν ἑλλάδι ἔως ἐκείνες τῶν ...ἐθνοπατέρων...
    Τραγικό καί ἑλλαδικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο 21ο - 22ο δευτερόλεπτο, ακούγεται και ο... Βύθουλας !
      Χαχαχαχ...

      Διαγραφή
    2. Πῶς τό λέει τό τραγουδάκι;Ἐζοῦσε πρῶτα φτωχικά σέ κάτι ὑπόγεια ...ἀρχοντικά...

      Αὐτά τά ὑπόγεια τί συμπλέγματα δημιουργοῦν! Πῶς νά φθάσῃ κανείς ἀπό τά ὑπόγεια στά ρετιρέ,ἐντίμως;Γίνεται ;Δέν γίνεται.Κάτι πρέπει νά ἐγκαταλείψῃς,ἔτσι;Καί αὐτή ἡ ριμάδα ἡ συνείδησις πόσο εὔκολα ἐγκαταλείπεται...

      Διαγραφή
    3. Όταν ήταν μικρή, κατοικούσαν στην Καλλιθέα. Όταν ξεβρώμισε το χνώτο τους, όταν ανέβηκε στη μασωνία και στην τράπεζα ο μπαμπάς, αγόρασαν δύο διαμερίσματα στην πιο κυριλέ περιοχή της Νέας Σμύρνης (κοντά στο γήπεδο τού Πανιωνίου). Το θεωρούσε μεγάαααλη υπόθεση.
      Έχεις δίκιο σ' ό,τι γράφης. Επιβεβαιώνω τα πάντα.

      Διαγραφή
  4. Κάτι ακόμη: ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΩ ΟΤΙ, ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΨΥΧΟΠΑΘΕΣ ΑΤΟΜΟ, ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΗ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΙΟΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διηνέκη,τό κακό εἶναι πώς εἶναι πολλοί σάν κι᾿αὐτή,στήν Πατρίδα μας.Ἔχουμε πολλούς ἐφιάλτες,μωρέ !

      Ξέρεις,μέσῳ τῆς δημοσιογραφίας,τόσα χρόνια,ἀπό ἐδῶ στήν ἐπαρχία,ἔχω μάθη κι᾿ἔχω ζήση ἀπαίσιες καταστάσεις μέ ἄτομα στήν συντριπτική τους πλειοψηφία ξεπουλημένα,ἐν τελῶς !
      Αλλοι πρώην ἐργάτες σέ έργοστάσια,ἄλλοι πρώην γυψαδῶροι,ἄλλοι παιδιά δικηγόρων πού δέν τούς ἔκοβε τό νιονιό νά συνεχίσουν τό ἐπάγγελμα τοῦ μπαμπᾶ,ἄλλοι πάλι κληρονόμοι γαιῶν.Ὅλοι τους ἄτομα πού ψοφᾶγανε γιά ἀναγνώρισιν καί πήγαινε τό γλύψιμο στούς πολιτικάντηδες καί τούς θαμμῶνες τῶν ῥοταριανῶν αίθουσῶν ἤ στοῶν,σύννεφο !

      Καί έγώ ἤμουν ἡ άπόβλητη...Γραφική μέ ἔλεγαν έπεί δή ἄνοιγα τό στόμα μου καί δέν μάσαγα τά λόγια μου.κατάλαβες; Στό ῥίξιμο ἀπό ὅλους.Ἀκόμη καί ἀπό κάτι μεγάααλους πατριωταράδες...

      Ξέρεις ποιό εἶναι ὅμως αὐτό πού μετρᾷ γιά ἐμένα;Δέν ἔχουν νά ποῦν τό έλάχιστο γιά τό πρόσωπό μου.Τό ἐλάχιστο. Καί αὐτό εἶναι τό κέρδος μου.Μόνον αὐτό.

      Καί εἶμαι πολύ ὑπερήφανη !

      Διαγραφή
    2. Τό τί βρῶμα καί δυσωδία,ἀπό ἡθικῆς πλευρᾶς, ἔχει τό Ναύπλιον δέν μπορεῖς νά φανταστῇς ! Ὅμως ὅλοι τους :«κυρίες» καί «κύριοι» !

      Ξεφτύλες μέχρι ἐκεῖ πού δέν πάει ἄλλο...

      Μασσωνία καί μαγεία στήν πρώτη γραμμή !

      Τί νά σοῦ λέω...

      ( Ἄ,στό προηγούμενο σχόλιο :ψοφάγανε τό ὀρθόν.Ἡ προ-παραλήγουσα ΠΟΤΕ δέν περισπᾶται)

      Διαγραφή
    3. Διηνέκη,ξημερώνει παραμονή Χριστουγέννων.Καλά κι᾿εὐλογημένα Χριστούγεννα,σοῦ εὔχομαι καί ὁ Θεός νά σοῦ δώσῃ ὅλα τά καλά.Ἀξίζεις,μετά ἀπό τόσα πού ἔχεις περάση,ἕνα μεγάλο δῶρο ἀπό τόν Κύριο.

      Καλά Χριστούγεννα καί μία εὐχή γιά τήν Πατρίδα.Νά βρῇ,ἀληθινά τήν Ἐλευθερία της ! Ε Ι Θ Ε,μέ τήν βοήθεια τοῦ Σωτῆρα μας Χριστοῦ ! ! !

      Διαγραφή
    4. Καλά Χριστούγεννα σε όλους μας!

      Διαγραφή
  5. ΚΑΛΆ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ σε όλους....
    ΜΕ ΥΓΕΙΆ.

    .
    Διώξτε το φόβο......
    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά κι᾿εὐλογημένα Χριστούγεννα ἀγαπητή μου Ἀγγελική !

      Θετική ἐνέργεια,τό σημαντικότερον !

      Διαγραφή
  6. Ενας απο τους πρωτους νομιζω που αναφερθηκαν στα θεματα που θιγει το αρθρο ηταν και ο IVAN ILLICH αν θυμαμαι καλα (περασαν περιπου 30 χρονια απο τοτε που το μελετησα) που εγραψε το εκπληκτικο βιβλιο Ιατρικη Νεμεσις!!! Μου ειχε προξενησει μεγαλη εντυπωση η ασυμβατοτητα των ιδεων του τοτε με το υπαρχον κατεστημενο!!!!!....................... Κανω μια συνδεση. Οπως δια του προπατορικου αμαρτηματος καταφεραν να ενοχοποιησουν τους πιστους των 3 μονοθειστικων θρησκειων ενσπειροντας την ΕΝΟΧΗ, απαραλλαχτα ετσι λειτουργουν και με την ιατρικη και με την πολιτικη και γενικοτερα με το φερεσθαι των ανθρωπουν!!!!Γεννιεται το βρεφος ΕΝΟΧΟ!!!! Ενοχοποιουν τον πολιτη!! Απο κει και περα αρχιζει το κυνηγι!!!!! Νομιμοποιουνται τροπον τινα ετσι να διωκουν τον ανθρωπο αφου του δημιουργουν αισθηματα ενοχης, φοβου, διαφυγης και καταφυγης!! Εχουν γραφει αναριθμητα σελιδες φιλοσοφων για το θεμα του προπατορικου αμαρτηματος ως ηθικης γεννητριας της τιμωρητικης παρανοιας!!!!! Και ως κατ εξακολουθηση μηχανισμου ελεγχου των ανθρωπινων σχεσεων!!! Οπως τωρα για παραδειγμα που θεωρουν-επιβαλουν την αποψη οτι οι μη εμβολιασμενοι συνιστουν κινδυνο για τους υπολοιπους, ασχετως αν θα μπορουσε να ειπωθει το αντιθετο, ασχετως και αν αυτο το κατηγορητηριο δεν στεκει αφου υποτιθεται οι εμβολιασμενοι δεν κινδυνευουν κλπ!!! Μεθοδος ειναι κατα την γνωμη μου η διασπορα ανεξελεγκτου φοβου και ενοχης που νομιμοποιει τις διωξεις!!!Ειναι μια αρχαιοτατη μεθοδος διακυβερνησης που φαινεται οτι λειτουργει με επιτυχια για τους χειραγωγους μεχρι και σημερα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μά ναί,ἔτσι ἀκριβῶς,ἄλλως τε αὐτό πραγματεύεται καί τό ἀνωτέρω θέμα,μέσῳ παραλληλισμοῦ τῆς συγχρόνου ἱατρικῆς μέ τήν θρησκεία.

      Ὁ Δρ. Μέντελσοχν,τίς ῥήσεις τοῦ ὁποίου φιλοξενεῖ τό ἄρθρο,τά ἔχει ᾿πῆ πλέον τῆς 30ετίας.Πέθανε τό 1988.Νομίζω πώς ὁ κάθε ἕνας ἔντιμος καί ἐνσυνείδητος ἐπιστήμων,τά βλέπει,τά γνωρίζει καί τά λέει.Δέν τά ὁμολογοῦν οἱ ἀκριβῶς ἀντίθετοι (ἀνέντιμοι,ἀσυνείδητοι) καί ἐν τέλει οἱ ἐκβιαζόμενοι ἐπιστήμονες πού φοβοῦνται μήν χάσουν τήν ἄδεια ἀσκήσεως τοῦ ἐπαγγέλματός τους.Εἶδες πώς τό ἐπισημαίνει στήν ἀρχή τό ἄρθρο :
      «Δείτε πώς εξουσιάζει το επάγγελμα,ο φόβος απώλειας της ιατρικής άδειας.»
      Καί πιό κάτω,λέει :« Κάθε ερώτηση σχετικά με τα ιατρικά πρωτόκολλα (βιβλικά εδάφια) που έχουν γραφτεί από τις φαρμακευτικές εταιρείες και έχουν καθιερωθεί σταθερά στα βασικά προγράμματα σπουδών κάθε προγράμματος ιατρικής σχολής στον κόσμο και θα χαρακτηριστείς ως τσαρλατάνος, χασάπης ή ψευτο-επιστήμονας.»

      Ναί,ἔτσι ἀκριβῶς τό ἔχουν δομήση,ἔτσι ἀκριβῶς τό προωθοῦν,ὡς θρησκεία,γι᾿αὐτό φθάσαμε νά ἀκοῦμε τόν ἀρχιεπίσκοπο Ἑλλάδος,νά λέει πώς θά μετατρέψη τούς ναούς σέ κέντρα ἐμβολιασμοῦ !

      Καμμία ἀπορία,ἀπολύτως γι᾿αὐτό ποὐ ἐπιδιώκουν,γιά τήν ἀνθρωπότητα.Μένει στόν ἴδιο τόν ἄνθρωπο εἴτε ν᾿ἀντιδράσῃ εἴτε νά συνεχίσῃ,ἐν τῇ βλακείᾳ του,νά εἶναι ὁ ἀπόλυτος δοῦλος τῆς «μαύρης,σατανιστικῆς ἐλίτ».

      Ἐμεῖς συνεχίζουμε μέ τήν βοήθεια τοῦ Κυρίου,νά διαχέουμε τήν Θετική μας ἐνέργεια !

      Καλά κι᾿εὐλογημένα Χριστούγεννα ἀγαπητέ μου Θαλῆ !

      Διαγραφή
    2. Όλα σωστά Πελασγική. Απλώς, πρόσεχε το «θετική ενέργεια». Παραπέμπει κάπου. Ξέρεις.
      Καλύτερα «Ἐμεῖς συνεχίζουμε μέ τήν βοήθεια τοῦ Κυρίου,νά διαχέουμε τήν Αγάπη μας για τον Πλησίον» !
      Νομίζω. Χωρίς παρεξήγηση.

      Διαγραφή
    3. Κάτι σέ Κονιόρδου,ἕνα πρᾶγμα ! Σωστός,Διηνέκη !

      Καλά κι᾿εὐλογημένα Χριστούγεννα,σέ ὅλους μας καί συνεχίζουμε,μέ τήν βοήθεια τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ,νά διαχέουμε τήν Ἀγάπη πρός τό Πλησίον μας» !

      Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α !

      Διαγραφή
  7. ΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΕ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΣΟ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΜΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ( ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ) ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ FLEXNER ΤΟΥ 1910. Ο ΑΒΡΑΑΜ FLEXNER ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ JOHN D. ROCKEFELLER ΓΙΑ ΝΑ `` ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ`` ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ. Η ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ CARNEGIE ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ `` ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ``. ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 22 ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΕΝΑΣ `` ΚΡΙΤΗΣ `` ( ΑMERICAN MEDICAL ASSOCIATION ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΕΙ, ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΥΤΗ Η ΣΧΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ `` ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ`` ΙΑΤΡΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύχαριστοῦμε πολύ ἀγαπητέ μου Ἀννίκερι,γιά τήν οὐσιαστικότατη πληροφορία !
      Ἔτσι,σιγά-σιγά ὁ κόσμος ἀρχίζει καί καταλαβαίνει τί ἀκριβῶς γίνεται καί ὄχι μόνον στόν τομέα τῆς Ἱατρικῆς καί τῆς Ὑγείας ( ἄν καί ἴσως εἶναι ἀπό τούς σπουδαιότερους τῆς ἀνθρωπίνης βιώσεως).Οἱ πληροφορίες πού λαμβάνουμε τά τελευταῖα χρόνια εἶναι κυριολεκτικῶς ῥαγδαῖες ! Καί πιστεύω πώς αὐτό ὁφείλεται πώς θά ἀλλάξουν πάρα πολλά πράγματα στήν ζωή μας.Ἐλπίζω καί μέ τήν βοήθεια τοῦ Θεοῦ νά εἶναι γιά τό καλό μας !

      Καλά κι᾿εὐλογημένα Χριστούγεννα,ἀγαπητέ μου Ἀννίκερι ! Χρόνια Πολλά !

      Διαγραφή
  8. Πελασγικὴ μας, πάντα ὑπέροχη καὶ τρομερή.

    Νἆσαι καλά, Χρόνια Πολλὰ,

    Ὁ Ζωγράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή