" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Ἀλῆτες-προδότες πολιτικάντηδες,ἀκοῦτε ;


Ἤ ἡ ἔγνοια σας εἶναι ΜΟΝΟΝ πώς νά φτιάξετε τζαμιά στά Δωδεκάνησα καί νά ἐπιδοτήσετε τήν ἔνταξιν τῶν λαθρό-εἰσβολέων στήν ἀγορά ἐργασίας (άφοῦ τούς δώσετε ΚΑΙ τήν ἰθαγένεια...) ;

 Ακούνε οι αληταράδες - προδοταράδες - πωλητικοί;   Όχι μόνο σε Ιόνιο Πέλαγος και Κρήτη Κοττάκη. Παντού !!! Από το Δέλτα τού Έβρου μέχρι τη Στρογγύλη ΚΑΙ από τις Διαπόντιες Νήσους (ΒΔ τής Κέρκυρας) μέχρι τη Γαύδο - ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ !!! Από το Ριζοκάρπασο (ανοικτά τής Συρίας) μέχρι τη... Μάλτα ρέεε !!!


3 νέα ΤΖΑΜΙΑ στα Δ Ω Δ Ε Κ Α Ν Η Σ Α ; ; ; ; ; ; ; ΟΥΤΕ γραμμάριο ΜΥΑΛΟ ; ; ;


Άδεια λειτουργίας σε 3 τζαμιά- στην Κω και στην Ρόδο- ενέκρινε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.


ΕΝΩ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, Ο ΟΑΕΔ ΤΩΝ… «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΩΝ» ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΝΕΩΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!


Καί μετά μοῦ λές γιά 12 μίλια,γιά ΑΟΖ ...Ἄλλα ἔχουν κατά νοῦ οἱ προδοταρᾶδες ! ! ! 

Δέν σᾶς βλέπω καλά,ὅπως τό πᾶτε,καθόλου καλά,νά μοῦ τό θυμηθεῖτε ...! ! ! 


Ἡ Πελασγική

5 σχόλια:

  1. Αθρόα λαθρομετανάστευση με το προσωπείο του "προσφυγικού", τζαμιά, επιδοτήσεις κατοικίας, και ένας Πρωθυπουργός που δηλώνει υπερήφανος για τη μετάλλαξη της χώρας σε "πολυπολιτισμική". Όλα αυτά την ώρα που η κρίση ισοπέδωσε και συνεχίζει να ισοπεδώνει τη χώρα, είναι εγκλήματα. Όλοι αυτοί είναι εγκληματίες και ο λόγος που δεν βρίσκονται στη φυλακή είναι διότι το Σύνταγμα και οι νόμοι μας, πάσχουν. Πολύ απλά είναι όλα. Δεν υπάρχει πρόβλεψη, άρα δεν υφίσταται και τιμωρία. Η πλειοψηφία της βουλής ελέγχεται από τον Πρωθυπουργό και ο ίδιος ελέγχει και τη δικαιοσύνη. Ότι ψηφίζεται, το αποφασίζει ο ίδιος με απόλυτο τρόπο. Επομένως καμία δημοκρατία και καμία συμμετοχή του λαού δεν υπάρχει. Όποιος εισαγγελέας τολμήσει να επέμβει, η καριέρα του τελείωσε και οι άνθρωποι έχουν σπίτια να συντηρήσουν... Γι' αυτό και στην Ελλάδα ποτέ κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για καμία απόφαση, γιατί κανείς δεν παίρνει αποφάσεις, παρά μόνο εκτελεί. Γι' αυτό φυσικά υπάρχει και ατιμωρησία. Δεν υπάρχουν πραγματικοί υπεύθυνοι για τίποτα. Έχουν "δίκιο" εκείνοι οι οποίοι τα ρίχνουν συνέχεια σε άλλους... τα σέβη μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μερικοί απ'τους πολύ θρήσκους ανθρώπους στη Ρωσία έχουν μιά ενδιαφέρουσα συνήθεια(σημ σχολιαστή,είχαν):κάνουν μια βαθιά υπόκλιση στους ανθρώπους που γνωρίζουν για πρώτη φορά.Λένε ότι το κάνουν ως παραδοχή του θείκου πνεύματος που εχει μεσα του καθε ανθρωπος(σημ σχολιαστη,τελικώς όμως μάλλον δεν),Δεν πρόκειτε για πολύ διαδεδομένη παράδοση,αλλα τα θεμέλια της ειναι πολυ βαθιά.περισσότερα στο εσχάτη γραμμή ανασχέσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Μογγόλοι γείτονες χάσανε τα Δωδεκάνησα από τους Ιταλούς το 1912 και απ' τους Έλληνες το 1947. Το φυσάνε και δεν κρυώνει η οργή τους, γι' αυτό τα θέλουν μαζί με τα νησιά μας στο βόρειο Αιγαίο. Άγριοι βουλιμικοί και βαλτοί από τους αθέατους βαλθήκανε να μας ξεκάνουν κι έχεις τον Τσίπρα με γραβάτα, όπως λέει ο Κασταμονίτης, να θέλει να τους χαρίσει την πατρίδα μας. Δικιά του είναι να την κάνει ό,τι θέλει; Αρκετά πια με τους εφιάλτες και την βολεμένη εν υπνώσει α-δικαιοσύνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά τα περιέγραψαν οι προλαλήσαντες, αλλά δεν είδαμε κανείς να κάνει λόγο γιά τις "λίαν απαραίτητες" και ...πανταχού παρούσες π ρ ε σ β ε ί ε ς!
    Όλα μά όλα λέγεται ότι περνούν απο εκεί.
    Όχι μόνον τώρα, απο τήν μακρυνή (;) εποχή της δήθεν απελευθερώσεώς μας.
    Άρα να μήν λέμε με ευκολία γιά το τάχα πρωθυπουργοκεντρικό σύστημα εξουσίας, που μόνο του δεν θα λειτουργούσε, άν δεν είχε τίς "ευλογίες" και τις ευχές του εκάστοτε Υπάτου Αρμοστού.
    Ξ Ε Κ Α Θ Α Ρ Α!
    Ευχαριστούμε πολύ γιά τήν φιλοξενία, πρωτίστως όμως γιά τίς αληθινά μοναδικές αυτές αναρτήσεις σου Πελασγική μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή